Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kometarze do mojego dziennika:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

MIŚKA ty to musisz być cudowną kobitką. :p czytam i ze śmiechu niemogę. ci co siedzą ze mną razem w pokoju a ja przy komputerze to patrzą na mnie i ciągle pytają: co ty sie tak cieszysz do tego komputera :o :o :o

ja tez podobnie jak ty po rozpoczęciu budowy to zaczęłam po sklepach budowlanych biegać :o zaczęły mnie interesować całkiem inne rzeczy :roll:

:wink: :wink: :wink: Jasne, że tak... Muszę, się chyba przyzwyczaić do "wiejskich" plotek, bo na wsi życie bez nich nie byłoby życiem ahaha...

Chociaż ja należę do ludzi, że -dzień dobry sąsiadko i tyle, a jak zagada, to wysłucham i niech sąsiadka się wygada :wink:

a mi się wydaje że z Ciebie gaduła jest(ale w sensie bardzo pozytywnym). twoje posty przeważnie są bardzo długie i fajniutkie :wink:

a na wsi zawsze gadali i będą gadać a my do nich dołączymy :lol:

Hura, hura....

Perłóweczka, skrzynka stoi a czas leci, w końcu sąsiad, który przyszedł zobaczyć postępy :wink: zaproponował nam podciągnięcie prądu od niego. :wink:

Wczoraj obdzwonilismy, obszukaliśmy się piachu białego do murowania, potem Misiek do wody kupił 1000 litrową beczkę od znajomego... taką długą :o :o :o wiózł seacikiem. W trzech ją wyjmowali... Jak przywiózł to mówi mi tak:

- do kwiatów potem będzie podlewania, a teraz na budowę :wink:

A jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa o rany jak wzięłam się za porządki- pranie itp. to stwierdziłam, że pod naszym łóżkiem to brak tylko dziada z babą :-? Człek całymi dniami na budowie i tak tylko "ogarnia" :wink: To jak wpadłam w wir to koniec.

Dzisiaj kupiliśmy betoniarkę, za którą obdzwoniliśmy się, najpierw najeździliśmy po Tarnowie, a wylądowaliśmy w Krakowie ahahaha :wink: Przewieźliśmy autem- to mondeo się zmieściła... Pan dziwnie na nas patrzył, gdy usłyszał że do takiego niby ma auta się zmieścić... Opłacało się kupić w Obi... wieniec żeliwny, masywna.

Także Perłóweczko... teraz czekamy też aby prąd podłączono nam do sąsiada i wyschło to co zrobilismy do tej pory, ale niedługo znowu od rana do wieczora... W końcu mury będą szły do góry :lol: :lol: :lol:

Misiek będzie mógł juz spokojnie spać, bo martwił się tym prądem... :wink:

Dzisiaj kupiliśmy betoniarkę, za którą obdzwoniliśmy się, najpierw najeździliśmy po Tarnowie, a wylądowaliśmy w Krakowie ahahaha :wink: Przewieźliśmy autem- to mondeo się zmieściła... Pan dziwnie na nas patrzył, gdy usłyszał że do takiego niby ma auta się zmieścić... Opłacało się kupić w Obi... wieniec żeliwny, masywna.

super przydatny zakup :wink:

widzę że kolejny gadzet sobie kupiłaś do swoich nowych zabawek :o

zagęszczarkę już masz odemnie w prezencie :lol: :lol: :lol:

ahahahaaaaaaaa.... Jeścio beczkę za całe 100 zł- w bardzo dobrym stanie 1000 l. dostałam w prezencie... tylko czemu dumam, gdzie ją postawię :roll: A kiedys pomaluję na wesoło... by nie była taka szara... :wink:

Muszę rano chyba wysłać smsa do radia - Zet, chyba :wink: to zapłaca mi rachunki, jak wygram ahahah... oj złapali by sie za głowę tam ahahah... Doszłyby nowe zabawki ahahaaaaaaaaaaaaaaaa...

Ale gumaków mi nie kupił ahahahaaaaaaaaaaa :wink: