Moose 24.10.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Szkoda, że nie umiem tak fajnie po ścianach maźgrać... Zwierzyniec super Pozdrawiam Oś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.10.2011 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Witaj Kala:) nu sama namalowałam tymi ręczusiami:) A Maniek nawet teraz śpi na kolankach:) To taki przytulak mały:) Wróciłam niedawno z jazdy na rowerze z Plutem, wybiegał się chociaz. Pluto już jest spory, nie wiem, czy to on taki uparty, czy ta rasa tak ma:) alez zdolniacha z Ciebie...... u nas odwrotnie............to mąz jest złota rączka;) DZIS SZLIFUJE NASZE ŁÓZKO SYPIALNIANE:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 31.10.2011 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Szkoda, że nie umiem tak fajnie po ścianach maźgrać... Zwierzyniec super Pozdrawiam Oś Witaj Oś Dziękuję za pozdrowieńka i również przesyłam - cieplutkie w te chłodne dni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 31.10.2011 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 alez zdolniacha z Ciebie...... u nas odwrotnie............to mąz jest złota rączka;) DZIS SZLIFUJE NASZE ŁÓZKO SYPIALNIANE:) Ja byłam zadowolona, bo szafa była zamówiona i łóżko. Myślę sobie, Misiek przyjedzie akurat sypialnia prawie gotowa:) Szafa jest - garderoba taka, wzięłam z brązowymi lustami, aby tak się nie rzucało. A łóżko dopiero zrobione i POTEM. Ale... nie darowałam i ... materac mi przywieziono. U córki, ponieważ ona tzw. "kociara" namalowałam jej kota, tego samego dnia maznełam w salonie na bocznej ścianie takie drzewo, popatrzyłam na te rózne naklejki drzew, szablony i se wymysliłam swoje. Kaluś Twój mężuś to faktycznie "Złota rączka":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 18.11.2011 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Kurczę czemku nie ma słonka? Kurczę niedługo święta... Kurczę nic mi sie niechce.... Kurczę kiedy ten Misiek przyjedzie..... Kurczę kurczę no kurczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 19.11.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 Może kurcze pieczone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.11.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Kurczę nic mi sie niechce.... To tak jak i mnie... Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.12.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 hejkaMiśka mi sie też nic nie chccccccccccccccccccccceeeeeeeeeeeeeeeeeeeecmok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 11.12.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Nie martw się,nie długo mężuś Twój przyjedzie,idą święta i wszyscy już razem będziecie w domku.Sypialnia Ci ładna wyszła,może nowa sypialnia,nowy potomek he he.My też kupe roboty mieliśmy,a jaki bałagan był w domu,malowaliśmy,alę już koniec tej męki,tylko karnisze zostały i powiesić firany.Pogodę mamy super,ale brakuje śniegu szczególnie w święta będzie go brakowało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 20.12.2011 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia życzy Magda. http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14937/obrazek_%B6wi%B1teczny_2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 23.12.2011 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 http://www.pbp-wieruszow.pl/wp-content/gallery/galeria-testowa/bg.jpg Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i szczęśliwego Nowego Roku życzy Zbigniew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.12.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemekj21 31.12.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Witamy sasiadow ;DD Wpadlismy na moment, dawno nas tutaj nie bylo a tu tyle zmian u Was! Wow Gratulujemy, jak milo widziec tyle radosci! Kiedy u nas tak bedzie ehhh. Ale zbieg okolicznosci macie Dalmatynczyka, mysmy juz w tamtym roku byli ogladac ale pomyslelismy ze sie wstrzymamy jeszcze jeden rok do momentu az sie wprowadzimy. Takze moze bedzie tak ze i psy beda mialy blisko do siebie Jeszcze raz serdecznie Wam gratulujemy, zyczac wszystkiego co najpiekniejsze i najbardziej wymarzone w Nowym roku. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.01.2012 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Taka, gdzie Cię wcięło???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 10.01.2012 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 witammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm;) Przede wszystkim DZIEKUJĘ ZA ŻYCZONKA I ... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W TYM 2012 ROKU Misiek przyjechał tydzień przed świętami i zaczęło się: a) zrobienie wejścia do kotłowni z salonu, cobym nie biegała dookoła b) osadzanie drzwi wewnętrznych c) Misiek obkleił kamieniem mi ścianę w salonie d) zabezpieczyliśmy nasze pustaki, które przeznaczone są na budynek gosp. e) Miśka( czyli ja:)) od nowa robiła porządki f) moje panele dość ciemne - nu ładne są, ale... 1,5 butelki idzie wypastowania i... zaraz znowu to samo... maskara... W Wigilię na szybkiego ubierałam choinkę a Misiek już działał w kuchni z potrawami... wsio na obrotach... Nie zdażyliśmy wymalować salonu, który miał być otapetowany, teraz to już poczekam chyba do wiosny:) robotki było... tylko śniegu nie było, ale może i dobrze, bo pocięliśmy nasze budowlane palety, a już sobie posezonowały:) I tak... święta, święta i po świętach, zaraz połowa stycznia, potem luty i jakoś za szybko mi płynie czas:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 10.01.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 No tak... zapiernicz jak u wszystkich... Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 12.01.2012 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Witamy sasiadow ;DD Wpadlismy na moment, dawno nas tutaj nie bylo a tu tyle zmian u Was! Wow Gratulujemy, jak milo widziec tyle radosci! Kiedy u nas tak bedzie ehhh. Ale zbieg okolicznosci macie Dalmatynczyka, mysmy juz w tamtym roku byli ogladac ale pomyslelismy ze sie wstrzymamy jeszcze jeden rok do momentu az sie wprowadzimy. Takze moze bedzie tak ze i psy beda mialy blisko do siebie Jeszcze raz serdecznie Wam gratulujemy, zyczac wszystkiego co najpiekniejsze i najbardziej wymarzone w Nowym roku. Pozdrawiamy Witam WAS serdecznie (sąsiadów zza rowu:)) Jedno co mogę napisać, to to, że potem to jakieś zboczenie zostaje u człeka budowlane - zboczenie budowlane, bo jak widzi nowe domki, bądź budujące się domki, to zerka coróż i obserwuje, dumając -o maja już ściany, o mają już więźbę, o jest już membrana i łaty, kontrłaty, o to odległośc pod dachówkę, o jest dachówka, o mają ocieplenie, hmm nie mały ten domek itp itd. Tak samo ja spacerując z Plutem na drugą stronę rowu (żeby chłopak się wybiegał) obserwuję domki i WASZ także:) A czas szybko leci i tylko patrzeć, jak zawisną w oknach Waszych firany itp. Dalmatyńczyka mam postrzelonego, jedyny minus to taki, że nie mamy ogrodzenia i smutno mi, że on nie może tak poszaleć jak chce, ale puszczam go gdy tylko mogę wolno, raz słucha, raz ucieka do kumpli:) Z drugiej strony mam więcej ruchu:) szybko uczą się Dalmatyńczyki, zdecydowanie rodzinne są, pomimo, że mam 2 koty, to musi któregoś poganiać dla zabawy, a i one same jego zaczepiają. A psy miałyby b. blisko do siebie:) Pozdrawiam i ja serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 12.01.2012 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 No tak... zapiernicz jak u wszystkich... Pozdrówka Witaj Moose:) A no tak z tym wykańczaniem bywa... nu zapiernicz nu:) Pozdrawlaju ja ciebja:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 20.01.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Witam w tym Nowym Roku wklejaj zdjęcia i pokaż nam ten kamień w salonie,a tak ogólnie to co tam u Was słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.01.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Witam i domagam się jakiś wieści... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts