Zbigniew100 14.02.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 http://www.emotka.pl/emotikony/milosc2/30.gif Wszystkiego najlepszego na Walentego. ps. To tak na wypadek , jakby Misiek zaspał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 24.02.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 07.03.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Witam i o zdrowie pytam.....chyba głupa palę, bo takim czasie NIEBYTU to nie wiem jak zacząc i czy jeszcze jestem tu mile widziana:( Misia myślałam o Tobie i o Twoim domku, zastanawiałam się co tam u was słychac. Ja cierpię na ciągły brak czasu....za dużo na głowie....ale właśnie się usprawiedliwiam...a nie powinnam, bo wyrodna forumowiczka jestem i tyle..... Ślicznie sobie wykończyłaś w domku, jestem po WIELKIM wrażeniem Twoich zdolności plastycznych:o:yes:, cudne te malunki na ścianach. I widzę że rodzina Ci się powiększyła:lol2:, cudny ten dalmatyńczyk. Wiesz co.......?????........Mi też rodzina się powiększyła..........................................muszę się pochwalic......................mam trzecie dziecko (tak jak Ty).....ma na imię STEFAN..............................i jest kotem rasy brytyjskiej:lol2::lol2:. Jest śliczny, kochany i zakochałam się w nim od pierwszego wejrzenia. Już nie wyobrażam sobie życia bez tego zwierzaka. Misia mocno Cię ściskam i pozdrawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.03.2012 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 EEEEE....Żyjesz...????? No odezwij siem choćby po to coby nas opierniczyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 22.03.2012 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Witam Was;) Moose, obiecuje, ze juz będę. U mnie bez zmian, Misiek za granicą, nic sie nie dzieje, poza tym, że wsio na mojej głowie, teraz np. U.S. wczoraj jechałam w sprawie VZM, jakis materiał budowlany odpadł niby tylko 14 zł mniej, ale trzeba było poprawić i złozyc parawkę. A najlepsze jest to, ze ja składałam pod koniec roku 2011 i dzień wcześniej byłam w U.S. złozyć PIT Miska. Nu i tak na głowie mojej wsio, rozpalanie, sama nie wiem kiedy ten czas mi zleci... wieczorkiem siąde przed TV i cholewka zasypiam. Nie wspomnę teraz ile mam do nadrobienia na FM u innych:bash:. Nu ale wiosna -to i budowy ruszyły;). Tak patrze u sąsiadów naprzeciwko jak buduja te domki, po drugiej stronie drogi i rowu. zastanawiam się, nu po co im takie wielkie te domu, potem człek i tak sam zostanie a ogrzewać potem to -masakra. Rozumiałabym, gdyby dzieci było więcej itp. Ale każdy ma upodobania inne:yes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 22.03.2012 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Witam i o zdrowie pytam.....chyba głupa palę, bo takim czasie NIEBYTU to nie wiem jak zacząc i czy jeszcze jestem tu mile widziana:( Misia myślałam o Tobie i o Twoim domku, zastanawiałam się co tam u was słychac. Ja cierpię na ciągły brak czasu....za dużo na głowie....ale właśnie się usprawiedliwiam...a nie powinnam, bo wyrodna forumowiczka jestem i tyle..... Ślicznie sobie wykończyłaś w domku, jestem po WIELKIM wrażeniem Twoich zdolności plastycznych:o:yes:, cudne te malunki na ścianach. I widzę że rodzina Ci się powiększyła:lol2:, cudny ten dalmatyńczyk. Wiesz co.......?????........Mi też rodzina się powiększyła..........................................muszę się pochwalic......................mam trzecie dziecko (tak jak Ty).....ma na imię STEFAN..............................i jest kotem rasy brytyjskiej:lol2::lol2:. Jest śliczny, kochany i zakochałam się w nim od pierwszego wejrzenia. Już nie wyobrażam sobie życia bez tego zwierzaka. Misia mocno Cię ściskam i pozdrawiam:hug: Gosiu nawet niewierz, jak sie cieszę, że sie odezwałaś...a Ty mi piszesz, czy dobrze będziesz tu widziana...po doopie chcesz chyba ahahha. Nu to mnie zaskoczyłaś z tym Stefanem, ale to fajniutkie koty:) a zycie bez zwierzaków jest smutne, mój psina to niezły byczek, własnie musze poczytać o sposobie trenowania go, aby nie ciągał, bo coraz bardziej ciąga, nawet szelki mu kupiłam, i co? I tak ciągał aż jedną urwał ahahha...Nawet na kolczacce ciągnie... ale zwariowany psina. Maniek to przytulak na maksa, a Kubuś -straszy kocurek lufruje -w końcu marzec:) Teraz wiosna to pewnie i Wy ruszyliście z domkiem:) Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 22.03.2012 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Zbysiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu dziekuję za życzonka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.04.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Wesołego zająca, co śmieje się bez końca. Szczerbatego barana, co beczy od rana. Radości bez liku, pisanek w koszyku. I wielkiego lania w Dniu Mokrego Ubrania @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@http://systemc.pl/domek/2012/04/SNC15454CC.jpg@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 07.06.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 :welcome:co tam u Ciebie słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 22.06.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2012 : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 24.12.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Pogodnych, rodzinnych , pełnych optymizmu i radości Świąt Bożego Narodzenia życzy Zbigniew z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shayba 29.12.2013 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2013 [ATTACH=CONFIG]232322[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts