Sloneczko 25.04.2010 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Misiu, czemu wycinaliście te wielkie drzewa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 26.04.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Witaj Zbysiu! Porąbanie drewna narazie poczeka, bo jutro przywiozą regipsy, stelaże itp. -jedna firma, wełnę mineral. - druga firma, nu i będa wstawiać drzwi tarasowe, jednym słowem zaczniemy działać wewnątrz w tym tygodniu,QUOTE] Dzień dobry. Można czekać , ale gdy jest mokre lepiej i łatwiej się rąbie , potrzeba mniej siły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 26.04.2010 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Misiu, czemu wycinaliście te wielkie drzewa? Witaj Słonko;) Z jednej strony mielismy dość sąsiadki i jej aluzji, że liście lecą, że gałęzie itp. a to są wąskie działki. Z drugiej będą poprostu tam w przyszłości reklamy. Z trzeciej mam drewno... Szczerze, to szkoda mi ich było, ale cóż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 26.04.2010 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Witaj Zbysiu! Porąbanie drewna narazie poczeka, bo jutro przywiozą regipsy, stelaże itp. -jedna firma, wełnę mineral. - druga firma, nu i będa wstawiać drzwi tarasowe, jednym słowem zaczniemy działać wewnątrz w tym tygodniu,QUOTE] Dzień dobry. Można czekać , ale gdy jest mokre lepiej i łatwiej się rąbie , potrzeba mniej siły. Witaj Zbysiu;) Oj Miska ma coraz mniej siły,to niech będą w takim razie mokre:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 26.04.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Miśka i MIsiek - szacun wielki. Jestem pod takim wrażeniem, że szczęka dalej mi się nie domyka:jawdrop: A Misiek na tym drzewie, to to dopiero widok. Nie dziwię się, że był atrakcją na A4 Dobrze, że nie było gorąco, bo gdyby się jeszcze rozebrał, to zakorkowałby całą autostradę Jesteście niesamowici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 26.04.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Po obejrzeniu ostatnich zdjęć,już wiem,że nic mnie nie zaskoczy, w Waszym wykonaniu:jawdrop:. Jesteście THE BEST;). Nie do pobicia:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 26.04.2010 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 (edytowane) Dzisiaj... Najpierw przyjechał Pan z wełną mineral. ( nie wiem czemku ale zawsze chcę napisać wata!). Rozładunek niby lekkie toto, ale 3 razy w sumie układaliśmy, dumając, gdzie podczas prac najlepiej ją ułożyć. 19 rolek, 20 gruba. Zaraz kilka minut po tym, przyjechał Pan z płytami g-k., płyt było nie mało - bo przecież zamiast tynków dajemy płyty, do tego kleje i szpachle plus haki. Najpierw z auta -rozładunek, potem do domu... Podziwiam Miśka, bo nie chciał abym przeciążała te swoje kolano i dźwiagał te płyty sam, ja czekałam w domu i oboje dopiero układaliśmy albo pod ścianę, albo na palety. Mało tego dzwonił "Pan Ciągnikowy", że jeszcze dzisiaj ma tylko wolny dzionek, czy jedziemy... no to zaraz z domku na działkę i pakowanie gałązek i czyszczenie jej... ale suma sumarum zostalismy jeszcze z tymi gałązkami. W sobotę reszta i jednak najlepiej je pociąć... makabra taka zabawa z nimi... Pisałam o drzwiach tarasowych, że w poniedziałek wstawienie, niestety Pan ma zadzwonić.... Myślę, że w środę zaczniemy wewnątrz domku. Jutro ciut pracy przy gałązkach. Szczerze, to we dwoje jesteśmy padnięci, ja jeszcze szybko obiado -kolacje robiłam, a mało tego muszę ćwiczyć z dzieckiem stanie na rękach... Boshe... co za zaliczenia teraz w tej 5 klasie z w-fu... Uciekam ... dobrej nocki, lub dzionka... Edytowane 26 Kwietnia 2010 przez taka_ja & taki_on:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 26.04.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 A szczękę dalej mam opadniętą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 26.04.2010 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Miśka i MIsiek - szacun wielki. Jestem pod takim wrażeniem, że szczęka dalej mi się nie domyka:jawdrop: A Misiek na tym drzewie, to to dopiero widok. Nie dziwię się, że był atrakcją na A4 Dobrze, że nie było gorąco, bo gdyby się jeszcze rozebrał, to zakorkowałby całą autostradę Jesteście niesamowici Nie nu normalnie wyszłam z łazienki - wanna to to, co Miski lubią najbardziej;) Ale weszłam na murotara, ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bo Misiek spi;) Megana Miska by mi poprostu zamknęli i tyle - bo nic tylko wypadek za wypadkiem murowany, a on byłby przyczyną:rotfl:a ja pomarańcze bym słała:eek:. E tam zaraz niesamowici;)Aż się zawstydziłam Dziękuję Megana..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 26.04.2010 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Po obejrzeniu ostatnich zdjęć,już wiem,że nic mnie nie zaskoczy, w Waszym wykonaniu:jawdrop:. Jesteście THE BEST;). Nie do pobicia:yes: Nu i piersi mi wywaliło od tych pochwał Asiu nu mnie zatkało... poprostu... Dziękuję za te komplementy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 26.04.2010 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 A szczękę dalej mam opadniętą Megana jesteś niesamowita Zastanawiam się jak jutro wstanę z wyrka... . Pozdrawiammmmmmmmmmmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 26.04.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Megana jesteś niesamowita Zastanawiam się jak jutro wstanę z wyrka... . Pozdrawiammmmmmmmmmmmm... Misiek Cię jutro wykopie delikatnie na podłogę, a do łazienki, to się już doczołgasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 27.04.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 (edytowane) Witaj Słońce Nie będę oryginalna ale mi też kopara opadła :jawdrop:po pierwsze z powodu wszystkich prac jakie wykonaliście w ostatnim czasie tzn. marzec i kwiecień - bo ja ciut zaległości miałam na forum:oops:.....a po drugie z podziwu dla odwagi Miśka:jawdrop: przy moim lęku wysokości, to on jak Supermen albo Batman co najmniej sie prezentował na tej wysokości:lol: i uwierz mi zdjęcia odzwierciedlają doskonale wysokość na jakiej się znajdował, ja patrząc na zdjęcia już dostawałam zawrotu głowy na samą myśli...... Poza tym kochana GRATULUJĘ!!!!! hydrauliki, podłogówki, przepięknych, błyszczących wylewek a przede wszystkim pracy jaką wykonaliście BRAWOOOOO!!!!!! Mam tylko obawy o Twoje kolanko....Misia czy ty przy tym drzewie nie przesadziłaś????? Nie powinnaś tak przesilać kolana:roll:, mam nadzieję, że Misiek też nie przeforsował kręgosłupa przy tym dźwiganiu tych kloców....DBAJCIE O SIEBIE... No to zrobiliście kawał dobrej roboty i nie dziwię się że jesteście z siebie dumni:lol: U mnie dalej na budowie CISZYNA....Może w maju cuś drgnie........też mi się marzą takie pikne wylewki........ To ja spadam do wyra bo tyłek mnie rozbolał od siedzenia przy tym kompie a mała tak zaczęła kopać, że chyba się wściekła..... pa Edytowane 27 Kwietnia 2010 przez margay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 29.04.2010 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Misiek Cię jutro wykopie delikatnie na podłogę, a do łazienki, to się już doczołgasz ahahaaaaaaaaaa... Aż tak źle jednak nie było... uffffffffffff, ale zasypiam już o 22. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 29.04.2010 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 ahahaaaaaaaaaa... Aż tak źle jednak nie było... uffffffffffff, ale zasypiam już o 22. Może masz siostrę, / też takiego pracusia / Ja mam szwagra , fajny chłopak ............................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 29.04.2010 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Witaj Słońce Nie będę oryginalna ale mi też kopara opadła :jawdrop:po pierwsze z powodu wszystkich prac jakie wykonaliście w ostatnim czasie tzn. marzec i kwiecień - bo ja ciut zaległości miałam na forum:oops:.....a po drugie z podziwu dla odwagi Miśka:jawdrop: przy moim lęku wysokości, to on jak Supermen albo Batman co najmniej sie prezentował na tej wysokości i uwierz mi zdjęcia odzwierciedlają doskonale wysokość na jakiej się znajdował, ja patrząc na zdjęcia już dostawałam zawrotu głowy na samą myśli...... Poza tym kochana GRATULUJĘ!!!!! hydrauliki, podłogówki, przepięknych, błyszczących wylewek a przede wszystkim pracy jaką wykonaliście BRAWOOOOO!!!!!! Mam tylko obawy o Twoje kolanko....Misia czy ty przy tym drzewie nie przesadziłaś????? Nie powinnaś tak przesilać kolana:roll:, mam nadzieję, że Misiek też nie przeforsował kręgosłupa przy tym dźwiganiu tych kloców....DBAJCIE O SIEBIE... No to zrobiliście kawał dobrej roboty i nie dziwię się że jesteście z siebie dumni:lol: U mnie dalej na budowie CISZYNA....Może w maju cuś drgnie........też mi się marzą takie pikne wylewki........ To ja spadam do wyra bo tyłek mnie rozbolał od siedzenia przy tym kompie a mała tak zaczęła kopać, że chyba się wściekła..... pa Witaj Gosiu... Niedługo i Ty pospacerujesz po wylewkach... A u nas ciut pracy, doszło jeszcze drewno... Teraz jesteśmy na etapie - cięcia drewna, więc wewnątrz płyty narazie czekają... Gosiu to malutka tam puka... nic tylko jest zadowolona jak czytasz Muratora:lol2:. Ja cieszę się, że się odezwałaś, bo dumałam już co z tymi kobietkami z "koła". Gosiu życzę zdrówka i odpoczywaj tam Kochaniutka... czas szybko leci;), Buziaki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 29.04.2010 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Może masz siostrę, / też takiego pracusia / Ja mam szwagra , fajny chłopak ............................. Witaj Zbysiu! Niestety ni mom:rotfl:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 29.04.2010 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Zaraz uciekam - dalej kosić kosiarką trawkę i ciąć z Miskiem drewno... Dzisiaj nie mogę ciut zacisnąć dłoni -nie wiem, czy robią mi się męskie, czy co? no tak ale skoro ciąga się kosiarkę po werdepach, ahaha... Stara ale silna ta kosiarka, podobnie jak ja... A najlepsze jest to, że czasami człek nie przemysli odrazu co i jak.... Zrzucane było drewno, a tutaj... ups, toż tam będzie dalej kanalizacja... teraz trzeba zrobić z tym porządek... O rany.... A jak Misiek mi powiedział, co mnie czeka od rana do wieczora, to chyba nogi wyciągne niedługo:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 29.04.2010 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Miśka - kobietko jesteście niesamowici ale chyba nie zabłysnęłam tym stwierdzeniem ale dbaj o sibie i Misiek też niech uważa przecie niedawno z sanatorium wrócił nie? Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 30.04.2010 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 (edytowane) Miśka - kobietko jesteście niesamowici ale chyba nie zabłysnęłam tym stwierdzeniem ale dbaj o sibie i Misiek też niech uważa przecie niedawno z sanatorium wrócił nie? Buźka Witaj kawika;) Nu staramy się aby nie przedobrzyć. W nocy budziłam się, bo bolał mnie kręgosłup -jeścio tak nie miałam:eek:. Ale dzisiaj kolejny dzionek, kiedy ciachalismy drewienko i rąbał Misiek, bo ja miastowa narazie się uczę. Fakt, że spore klocki tej zimy rąbałam w piwnicy -ale klinem. Szalałm tak z kosiarką, kolejny dzionek upału, ubrałam spodenki, bluzeczkę podwinęłam, a teraz palą mnie plecy:(. Idę do wanny... Zrelaksuję się, znowu wczesnie usnę, bo padam... Życzę WAM Wszystkim dobrego wieczorku... P.S. zgubiłam dni... a jutro już 1 MAJ... wolne:eek: Buziakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... Edytowane 30 Kwietnia 2010 przez taka_ja & taki_on:) Literówka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts