taka_ja taki_on 03.05.2010 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 cosik takiego np. http://www.swistak.pl/a3769646,POLECAM-Gipsowy-kamien-ozdobny-na-sciane-POLECAM.html# Na allegro wychodzi za 1 m2 takiego kamienia -gipsowego od 38 zł. To se kupiłam dla spróbowania formy. A oto zdjęcie takiego gipsowego - kamienia bez koloru... łupanego -ozdobnego. http://img05.allegroimg.pl/photos/400x300/10/12/99/37/1012993768_3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 03.05.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Właśnie te formy mnie interesują, Czy te płytki gipsowe można wykorzystać na zewnątrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 03.05.2010 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 (edytowane) cosik takiego np. http://www.swistak.pl/a3769646,POLECAM-Gipsowy-kamien-ozdobny-na-sciane-POLECAM.html# Na allegro wychodzi za 1 m2 takiego kamienia -gipsowego od 38 zł. To se kupiłam dla spróbowania formy. A oto zdjęcie takiego gipsowego - kamienia bez koloru... łupanego -ozdobnego. http://img05.allegroimg.pl/photos/400x300/10/12/99/37/1012993768_3 Właśnie te formy mnie interesują, Czy te płytki gipsowe można wykorzystać na zewnątrz? Oj raczej nie... gips to gips, a poza tym ja bałabym się jednak mchu itp. Wiesz z betonu tez robią... może one? Ja narazie dumam o wnętrzu;) Edytowane 4 Maja 2010 przez taka_ja & taki_on:) no bo tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 04.05.2010 05:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Witam wtorkowo;) Chicałam napisać poniedziałkowo:eek:. U mnie pada i jest pochmurno, 13 stopni. Zaraz jadę do domku, będziemy robić wewnątrz - uffffffffff, wreszcie:) życzę dobrego dzionka... Pomysleć, że calutki tydzień ma tak padać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.05.2010 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Miśka - kobieto skąd u iebie tyle energiii????? kamień ładny nawet bardzo miłego dlubanka "w środku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 05.05.2010 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Miśka - kobieto skąd u iebie tyle energiii????? kamień ładny nawet bardzo miłego dlubanka "w środku" Witaj Kobietko;) Oj Miśce brak energii - wieczorem późnym jak wracamy:D. Zasypiam nieraz juz o 22:eek:. A kamień mi się też podoba -taka faktura na ścianie wygląda fajnie. Oj ciut dłubanka jest;) Miłego wieczorka i dzionka Kawika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 08.05.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Witam, drzewołazyhttp://emoty.blox.pl/resource/upup.gifWidzę, że okna na tapecie. Witam w klubie mam to samo. O tarasie też w ogóle nie myślę. Choć strasznie bym już chciała zakupy z tej branży kupować. Najgorzej jak człowiek ogląda te ulotki to, aż człowieka skręca, że tu tyle pięknych rzeczy a ty nie możesz sobie tego kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TT16 09.05.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 witam. muszę przyznać domek pierwsza klasa. prace idą, aż miło popatrzeć. teraz to już tylko płytki, sofa i telewizor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 09.05.2010 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 (edytowane) Witam, drzewołazyhttp://emoty.blox.pl/resource/upup.gif Widzę, że okna na tapecie. Witam w klubie mam to samo. O tarasie też w ogóle nie myślę. Choć strasznie bym już chciała zakupy z tej branży kupować. Najgorzej jak człowiek ogląda te ulotki to, aż człowieka skręca, że tu tyle pięknych rzeczy a ty nie możesz sobie tego kupić. Witaj Aniu;) Właśnie wpadłam na fm, chociaż dzisiaj -JEDEN Dzionek jak mogę sobie poleniuchować. Jutro znowu od ranka frrrrrrr... a wracam padnięta wieczorem. Mam tak samo, oglądam gazetki OBI itp. i wzdycham nieraz, Nie wspomnę jak widzę w tych marketach płytki, parket -to dostaję mętliku:eek:. Dzisiaj szukałam ja a potem Misiek piec kominkowy - teraz dumamy, czy nie lepiej kupić go jak wkład, który potem trzeba jeszcze obudować. Mieliśmy też mieć z nadmuchem kominek, ale kiedyś będzie albo kominek, albo taki piec wolnostojący -z szybą, bez nadmuchu. Ja chciałabym jednak taki kominek wykorzystać, ale Misiek sam mówi, że niech będzie lepiej rekreacyjny no i nie wiem. Ale najważniejszy na jesieni będzie piec, który też z początku miał być z podajnikiem. Ale z czasem stwierdzilismy, że skoro z czasem będzie gaz -druga alternatywa, to teraz wystarczy nam taki zwykły piec - teraz są takie, które wystarczy raz na 12 godzin załadować. znajomy ma nieduży piec, gorąco w zimie, nie duzo spala węgla i drewna, a mówi, że on podkłada rano i wieczorem, ale naładuje full. I tak człek sam z czasem dokonuje wyborów, które zmieniają się często. Edytowane 9 Maja 2010 przez taka_ja & taki_on:) no bo tak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 09.05.2010 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 witam. muszę przyznać domek pierwsza klasa. prace idą, aż miło popatrzeć. teraz to już tylko płytki, sofa i telewizor Witam TT16;) Oj jeszcze ciut robotki zanim wstawię TV i sofę, chciałabym juz tylko te płytki, no, ale już bliżej jak dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 10.05.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Pięknie Miśka robota wam idzie. Ja tu zastoju nie widzę. Czuję w kościach, że ty pierwsza się do swojego ukochanego domku wprowadzisz niż ja. Za chwilę twoja budowa zrobi się domkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 11.05.2010 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Dzień dobry. Miłego słonecznego dnia. http://th.interia.pl/40,b3205c2521093331/091.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 11.05.2010 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Piękne postępy na budowie. Śliczni goście. Zasłyszane ; Nie ma ludzi leniwych, są ludzie energooszczędni. Ps. Mała niedoróbka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 11.05.2010 05:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Pięknie Miśka robota wam idzie. Ja tu zastoju nie widzę. Czuję w kościach, że ty pierwsza się do swojego ukochanego domku wprowadzisz niż ja. Za chwilę twoja budowa zrobi się domkiem. wiesz ja już nie wiem jak nazywać -bo budowa przecież ukończona, dom stoi, a teraz praktycznie jakby remont większy w domu;). Aniu ja tam te święta BN mam zamiar spędzić w nowym domku, a jak to będzie -nie wiem. Ja tam odrazu nie muszę mieć wszystkiego, aby było WC, wanna, kuchenka... Może stąd to mam, bo kiedyś wprowadziłam się na stancję w puste ściany, remont trwał miesiąc. Warunki typowo spartańskie:D Oglądam meble do kuchni, ale nie nastawiam się, że będą odrazu, tak jak nie planujemy odrazu wszystkich drzwi wewnętrznych... Wszystko wszystkim -ale internet to musi być. Mam nadzieję, że z tym nie będzie problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 11.05.2010 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Dzień dobry. Miłego słonecznego dnia. http://th.interia.pl/40,b3205c2521093331/091.gif Piękne postępy na budowie. Śliczni goście. Zasłyszane ; Nie ma ludzi leniwych, są ludzie energooszczędni. Ps. Mała niedoróbka. [ATTACH=CONFIG]10285[/ATTACH] Witaj Zbysiu;) Misiek pojechał narazie SAM załatwić 1 sprawę a potem smigamy do Tarnowa, pooglądam sobie znowu pierdułki budowlane;) Tym razem LEDY - bo zachciało mi się w kuchni, a musze zobaczyć co z czym się je, jakie są ich ceny i rozmiary. Zbysiu naśmiałam się - to są deseczki -takie połozone -zostały od Miśka skręceń z deskami, które słuzyły do zablokowania drzwi tarasowych. Zaś w tej przerwie wsunięte zostaną belki, które czekają i ładnie wszystko będzie zamurowane. Śruba musi być - jest wzmocnieniem. Sporo takich własnie dłubaczek czeka. Tylko nad czym się zastanawiam, to jak znowu wsuniemy te bydlaki -bo belki nie małe. Sufit będzie drewniany w saloniez belkami. Ale skoro dalismy radę z tymi cholernymi pustakami kominowymi, gdzie ciągnęłam autem, to cosik wymyślimy:lol2:. Oko Zbysia wsio wyłapie - a to sie chwali;) Zbysiu chyba będzie słonko? Hm? Bo mam góra godzinkę, a nie wiem co na siebie włozyć -napewno tym razem buty na płaskim... ostatnio myslałam, że obcasy pogubię niosąc z Miśkiem wannę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 11.05.2010 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 dzień dobry dużo sil zyczę a i wypoczynku też nie mało buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 11.05.2010 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Życzę Wszystkim TAKIEGO DZIONKA http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14515/sm-c__14_.gif Oby tylko nie takiego http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14515/pogoda__28_.gif Dla WAS przyniosłam A skoro kawa, bądź herbatka to i.... ciut nieba dla podniebienia nie zaszkodzi;) Pozdrawiammmmmmmmmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 11.05.2010 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Ładnie ten stelaż wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 11.05.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Zapomnij,że nie będzie netu, nie wyobrażam sobie włączenie kompa i nie przeczytania co się dzieje u Misi:no:. Internet to jedna z podstawowych rzeczy inwestorki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 11.05.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Dawno nic nie pisałam, ale czytam w miarę jak czas pozwala:)Jestem pod wrażeniem postępu prac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts