madmegs 11.05.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 H4ej Wpadłam się przywitać po długiej nieobecności. Ludziska czy wy na Duracell jestescie? ! Postępy prac niesamowite, normalnie szczękę z podłogi zbieram :jawdrop: Super! Kawał świetnej roboty! Gratuluję i trzymam kciuki za ciąg dalszy pozdrówki M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 15.05.2010 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Ładnie ten stelaż wygląda I pomyśleć, że ciut robotki przy nim jest:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 15.05.2010 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Zapomnij,że nie będzie netu, nie wyobrażam sobie włączenie kompa i nie przeczytania co się dzieje u Misi:no:. Internet to jedna z podstawowych rzeczy inwestorki;) Już mnie jedna sąsiadka postraszyła, że z netem nie zawesoło, ale rozmawiałam z innymi i myslę, że nie ma problemu drogą radiową. Teraz mam taki i nie narzekam, nie chcę żadnych z limitami. Damy radę kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 15.05.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Co słychać Misia:D. Dawno nic nie pisałaś, to świadczy tylko o tym,że masz nawał pracy. Więc nie masz czasu na fm;). Rozumiem,bo co innego mi pozostaje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 15.05.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Już mnie jedna sąsiadka postraszyła, że z netem nie zawesoło, ale rozmawiałam z innymi i myslę, że nie ma problemu drogą radiową. Teraz mam taki i nie narzekam, nie chcę żadnych z limitami. Damy radę kiedyś Trzymam Cię za słowo:yes: . My już w tamtym roku wzieliśmy dodatkowy net z playa,aby mieć na budowie net. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 15.05.2010 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Dawno nic nie pisałam, ale czytam w miarę jak czas pozwala:) Jestem pod wrażeniem postępu prac! Ten czas... wiem i ja coś o tym, w tym tygodniu w sumie mieliśmy 2 dni wolne. Dzisiaj od 9 do 16.30, oklejanie folią stelażu, oprócz tego skosiłam niezły kawał działki -ręki nie czuję, mam odciski, a najbardziej jestem zła na kolano, bo chyba znowu nadwyrężyłam. I też wracam taka nieraz padnięta, że zerknę na FM i zaraz spanko. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 15.05.2010 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Co słychać Misia:D. Dawno nic nie pisałaś, to świadczy tylko o tym,że masz nawał pracy. Więc nie masz czasu na fm;). Rozumiem,bo co innego mi pozostaje:D Witaj Asiu;) Dawno nie pisałam, chociaż w sumie we wtorek nie pracowalismy, bo załatwienia i wczoraj wolny dzień. Ale wczoraj wypełniłam WZM i Misiek zawiózł, tylko w poniedziałek ma dowieźć akt własności-bo zapomiał. Jutro postaram się uzupełnic dziennik -duzo nie mam;) Ale sufity po tej niedzieli będziemy kręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 15.05.2010 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 H4ej Wpadłam się przywitać po długiej nieobecności. Ludziska czy wy na Duracell jestescie? ! Postępy prac niesamowite, normalnie szczękę z podłogi zbieram :jawdrop: Super! Kawał świetnej roboty! Gratuluję i trzymam kciuki za ciąg dalszy pozdrówki M. Witaj madmegs;) Dzięki za miłe słowa... Miskowi nie przekażę, bo chłop zgłupieje od tylu komplementów i nie będzie mi pracował Super, że wpadłaś -pozdrowieńka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 15.05.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 A nie czekasz jeszcze,może Ci wpadnie jeszcze jakaś f-ra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 15.05.2010 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 Trzymam Cię za słowo:yes: . My już w tamtym roku wzieliśmy dodatkowy net z playa,aby mieć na budowie net. W play`u ma córka fon, ja od kilku ładnych latek w orange, tel. stacjonarny, bo b. niski abonament w erze, gdy Misiek był za granicą tańsze rozmowy miał na stacjonarny. Wrazie co -wybór mam;) Ale ja już rozmawiałam z młodymi chłopakami, co pomagali swojemu tacie przy hydraulice - to spokojnie jest internet. Mam nadzieję, że u mnie będzie działać Narazie nie zaprzątam sobie netem głowy... czasami mamy tyle na głowie, teraz np. wybór drzwi wejściowych. Niby wiemy jakie -wzór itp. co my się naszukaliśmy takich w miarę cenowo, tym bardziej, że człek tak tyka. W poniedziałek jednak pojedziemy do firmy, gdzie kupowalismy okna, oni sprzedają drzwi Gerdy i inne. To coś wybierzemy. Mieliśmy wziąć kupić takie na początek do 1000 zł. ale nie ma takich, albo są takie cieniutkie -stalowe, że szok. A muszą być stalowe, bo tam deszcz zacina. Jedne znaleźliśmy, ale na necie Misiek znalazł nie za dobrą opinię -ludzie skarżyli się, że nie są wytrzymałe. Ot i tak;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 15.05.2010 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 A nie czekasz jeszcze,może Ci wpadnie jeszcze jakaś f-ra. Teraz musiałam złożyć to będzie ciut -nie za wiele kaski do pieca - aby dołozyć na jesieni. Nie przewiduję takich większych f-r, bo często opłacało nam się brać te na 7%. Jeżeli będą, to w następnym roku dołączę Teraz z akupów, to panele, płytki, fugi, farby... nic juz aż takiego nie przewiduję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 15.05.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 odwieczny dylemat inwestora -kupowanie dobrych rzeczy w znośnej cenie;) i rzetelni wykonawcy:bash:(Ty masz ten problem z głowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 16.05.2010 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 odwieczny dylemat inwestora -kupowanie dobrych rzeczy w znośnej cenie;) i rzetelni wykonawcy:bash:(Ty masz ten problem z głowy) Odwieczny dylemat inwestora i zarazem - wykonawcy:rotfl: Z wykonawcami mamy problem z głowy, wrazie czego -siebie po swoich Deeeeeeee nakopiemy:lol2: Tylko powiem, a raczej napiszę szczerze... człek w takiej roli jest podwójnie zmęczony, a im dłużej to trwa i na dośc szybkich obrotach, to daje się we znaki. Chociaż jakoś człek przyzwyczaja się... Nu czasami daje nam znać -moje kolano i Miśka kręgosłup ale - NIE MA ŻE BOLI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 17.05.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Niewesołe przygody:jawdrop: , a to czarostwo ciągle pada i pada,ciągle zimno jak na jesieni. Jakoś umilkli Ci od globalnego ocieplenia:P. My na razie póki co mieszkamy na wzgórzach;). Piękny rododendron:yes:,masz ręce do kwiatów. Tak samo jak do roboty,teraz coraz więcej widać postępów. Oszczędzajcie kolana,kręgosłupy,bo macie wykańczać dom,a nie dom ma Was wykańczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 17.05.2010 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Niewesołe przygody:jawdrop: , a to czarostwo ciągle pada i pada,ciągle zimno jak na jesieni. Jakoś umilkli Ci od globalnego ocieplenia:P. My na razie póki co mieszkamy na wzgórzach;). Piękny rododendron:yes:,masz ręce do kwiatów. Tak samo jak do roboty,teraz coraz więcej widać postępów. Oszczędzajcie kolana,kręgosłupy,bo macie wykańczać dom,a nie dom ma Was wykańczać Dzisiaj ubrałam kurtkę z kapturem, bo tą parasolkę zanim rozłożę to szlag mnie... nu;) Hm.. myślałam, że będzie mi może zaciepło, bo to taka bardziej jesienna, jak się zdziwiłam, że strzeliłam w 10 -tkę z kurtką, ochłodziło się i pogoda faktycznie jesienna:jawdrop: Asiu nu dom wykończy NAS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 18.05.2010 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Powrzucaj zdjęcia,to po raduję się razem z Tobą :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 18.05.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 i ja heloł dziewczynki wogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 18.05.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Widzisz Misia dobry to znak ,gdy pojawia się Madmegs:D. Oby znowu nie zniknęła bez śladu na długie tygodnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 19.05.2010 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Hejka Miśka mam nadzieję że ominęła waas woda Trzymam kciuki bużka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 19.05.2010 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2010 Widzisz Misia dobry to znak ,gdy pojawia się Madmegs:D. Oby znowu nie zniknęła bez śladu na długie tygodnie.. Piszę na szybkiego, netu wczoraj wieczorem nie miałam, zrobiliśmy prawie cały sufit, ale te płyty to cięzkie, że szok. Nu Madmegs nie może zniknąć -oj nie. Zdjęcia może dzisiaj powklejam. Od zawietrznej strony tak zacina deszcz, że wpada pod obróbkę kom ina, gdzie był dodatkowo dawany jeszcze silikon i zaczęło nagle kapać po kominie. Postanowiliśmy nie patrzeć, że ładnie itp. Tylko w ciepłe dni poprostu zmienić obróbkę kominów. Niby solidnie zrobilismy, ale gdzieś zacina ten deszcz. Wczoraj rów ciut opadł, ale z jednej strony domu woda stoi, ryż mogę siać. Jak to dobrze, że człek się uniósł sporo, sąsiad niedaleko zalany, bo w dołku jest, podobnie jak my. Ręce mnie pobolewają od tych płyt, znajomy nam pomagał, to on trzyma z jednej strony, ja z drugiej a Misiek pośrodu i wkręca wkręty. Bysly wczoraj skończyli - z 10 płyt tylko, a może i to nie, ale prądu nie było:bash: a Misiek nie brał tej wkretarki na akumulatorki -zresztą te akumulatorki juz do niczego. Uciekammmmmmmmmmmmmm - dobrego dzionka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts