kawika 02.07.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 dobry a co tu taka cisza hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 02.07.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 dobry a co tu taka cisza hę? Pracuś pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 04.07.2010 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Dzięki za odwiedziny, miałem trochę czasu to przejrzałem wasz dziennik. Robota idzie szybko do przodu. Ładnie zabudowujecie ten domek. Światełka też ładne.No ja też stoję przed wyborem drzwi no i okien. Jesteśmy prawie zdecydowani na ten złoty dąb. Tylko nie wiem czy w środku nie dać białych. A może całkiem białe okna. No i jakiej firmy są drzwi, bo nie doczytałem.Kotłownie dobudowujecie, a to na co będzie?? sorki, ale też nie doczytałem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 04.07.2010 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Witam, co tam porabiacie? Może już wszystko zrobione i leżycie na hamaku popijając drineczka? Witaj Aniu;) Odpisuję teraz, bo wróciłam z Miśkiem z odwiedzin u jego rodziny:) Ojej jak ja chciałabym oj chciałabym tak mieć wszystko zrobione i popijać na hamaczku drineczkaaaaaaaaaaaaa - ALE NIE MA TAK DOBRZE;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 04.07.2010 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 dobry a co tu taka cisza hę? Wszyscy wyjechali na urlopy, a ja czasami wracam z domku do domu, potem do kapieli, zjem -włączymy klimkę i zasypiam;) Nu i jak Misiek mi będzie serwował obiado -kolacje, to będę szersza jak wyższa:jawdrop: Kurczę muszę w końcu przysiąść i ponadrabiać WASZE dzienniki. Chociaż sporo sprawdzałam i też cisza! Ale mi udało się uzupełnić dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 04.07.2010 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Pracuś pracuje. Pracuje i ma wrażenie, że jakoś wszystko stoi nadal w miejscu:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 04.07.2010 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Dzięki za odwiedziny, miałem trochę czasu to przejrzałem wasz dziennik. Robota idzie szybko do przodu. Ładnie zabudowujecie ten domek. Światełka też ładne. No ja też stoję przed wyborem drzwi no i okien. Jesteśmy prawie zdecydowani na ten złoty dąb. Tylko nie wiem czy w środku nie dać białych. A może całkiem białe okna. No i jakiej firmy są drzwi, bo nie doczytałem. Kotłownie dobudowujecie, a to na co będzie?? sorki, ale też nie doczytałem. Pozdrawiam Witaj Ktosiek;) A wiesz, że ja też dumałam potem, czy nie lepiej było wziąć z jednej strony złoty dąb a z drugiej białe. Białe mam w domku rodzinnym PCV, uważam, że jest jakby widniej na parapecie za firanką. Tutaj, gdzie mieszkam, są w ogóle ciemne - ciemny dąb, bądź orzech. Szyblo widać na nich kurz, pyłek. Są drewniane. My wybralismy złoty dąb, bo kiedyś widziałam domek z takim odcieniem okien i miedziany dach plus taki jakby morelowy kolor elewacji -taki delikatny i wyglądał fajniutko. Ktośku bo ja chyba nie napisałam firmy drzwi:eek: To drzwi ZET -BUD, ponoć dobre, miałam na uwadze drzwi które wklejałam w komentarzach - Sputnik firmy, bo fajne i ponoć też dobre. Te z tej firmy to są z kolekcji WENUS grubość 55 mm, głęboko tłoczone. A tak w ogóle Misiek był przekonany, że to GERDY zamówiliśmy, bo nam ciut Pani namieszała z tymi drzwiami i firmami. Kotłownia jest dobudowywana na piec, bo w pomieszczeniu gospodarczym by ledwo się zmieścił, poza tym tam jest tylko ono przewidziane na gaz. Wiesz potem człowiek dochodzi do tego, co by ciut zmienił, być może to, że w ogóle by tam nie stawiał komina, a gaz zainstalował kiedyś z piecem w owej kotłowni, która jest budowana, a tam byłoby samo osobne WC. Chociaż też aż tak mi to nie przeszkadza. Chcieliśmy zrobić piwnicę w kotłowni, ale po tym jak sąsiadom zalewały wody gruntowe piwnice po tych opadach, woleliśmy zrezygnować z tego planu. W końcu w przyszłości będzie spory budynek gospodarczy naprzeciwko tarasu. Hm gdzieś za 3 lata może:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 04.07.2010 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Kurczę ale dzisiaj się udałam........ Ale tak to jest, ostatnio to nawet jakoś w biegu robię zakupy i cyk wrzuciłam balsam do ciała. Dzisiaj pojechaliśmy w odwiedzinki do rodziny Miśka, tak siedzę w aucie i widzę jak mieni mi się w słońcu dłoń... złota? Hmmmm, zerkam na nogi, mienią się, ręce - delikatnie świecą. Cholercia a to jakiś z brokatem. Myślę sobie -nic tylko karnawałowa Miśka w brokacie idzie na kawkę. Najlepsze jest to, że dalej mienię się teraz nawet na polikach to mam... A tak ładnie pachniał to go wrzuciłam do koszyka, ale zawsze słyszę - no dawaj, szybko, bo czas leci. Dobrze, że to taki delikatniutki ten złoty brokat. Uciekam do spania... jutro wstaję z ranka.......... Dobrej nocki. Mam nadzieję, że nie będzie burzy, bo zapowiadało się na nią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 05.07.2010 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 "Rozpromieniona Miśka" cudny widok.:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 05.07.2010 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 "Rozpromieniona Miśka" cudny widok.:):) Witaj Zbysiu!!!!!!!!!!!! Ale była u nas burza, całą noc -o rany! Życzę dobrego dzionka -uciekam do łazienki i fru do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 05.07.2010 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Zaglądnęłam do dziennika a tu proszę nowości. Oświetlenie pięknie się prezentuje. Drzwi trafione w 10, kolor zgrywa się z oknami. Widzę, że wycieczkę sobie zafundowaliście, w końcu się wam należy. Wypoczynek to podstawa, aby naładować akumulatorki. :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 05.07.2010 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Zaglądnęłam do dziennika a tu proszę nowości. Oświetlenie pięknie się prezentuje. Drzwi trafione w 10, kolor zgrywa się z oknami. Widzę, że wycieczkę sobie zafundowaliście, w końcu się wam należy. Wypoczynek to podstawa, aby naładować akumulatorki. :cool: Witaj Aniu;) To była niezaplanowana i nie za długa wycieczka, ale ciut relaksu było. Dwa dzionki w sumie odpoczynku, sobota i niedziela. Dzisiaj kolejne szpachlowanie a wcześniej zacieranie, plus posprzątanie i tak zleciał dzionek;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 06.07.2010 05:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Witam! Życzę DOBREGO DZIONKA http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14285/36_2_35.gif Ja uciekam do pracki -dzisiaj znowu kurz, bo porządne tarcie nas czeka i ściany plus sufity będą już gotowe do klejenia tapetą z włókna szklanego, a potem już tylko kolor, oczywiście podłogi też. Miśka narazie może pośnić o wycieczkach http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14285/4_8_4v.gif Wypocznijcie za mnie Wczoraj komarzyce mnie pocięły i wyglądam znowu jakbym ospę miała na nogach http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14285/36_20_5.gif Ładniutka pogoda http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14285/carnaval_vermelhaebranco_1131.gif Uciekam do pracki:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 06.07.2010 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Dobre i 2 dni. My jeszcze nie mieliśmy czasu nawet na tyle, bo ciągle obowiązki wzywają i nie zapowiada się inaczej. Tu budowa, zajęcia dziecka, praca, pomoc jednym i drugim rodzicom. Czasami to jestem wściekła, że tylko my jakby innych nie było. Z drugiej strony jest wdzięczność, bo w końcu oni też nam pomagają. Sami byśmy się zapłakali. Przypominam dziś Światowy Dzień Pocałunku, więc całujcie się ile dacie rady.:rotfl::rotfl::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.07.2010 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 hejka Miśka dobrej pogody zyczę a komary precz wrrrrrrrrr ładnie tańczysz a zastanawiałam się czemu tak mi się chce..... całować od rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 06.07.2010 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Wróciliśmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Przez 9 godzin tarcie, jeszcze Misiek w kuchni poszpachlował gdzie niegdzie;) Jesteśmy padnięci;) Znowu się nakichałam, ale cieszę się, bo powoli kończy się praca w takim kurzu, pyle. Kark mnie boli -bo najgorsze są jednak te sufity. Ale powoli do przodu:rolleyes:. Życzę dobrej nocki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 06.07.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Miśki Wam również dużo odpoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 08.07.2010 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Miśki Wam również dużo odpoczynku Łodpocynek teraz tylko podcas snu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 09.07.2010 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Życzę DOBREGO DZIONKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.07.2010 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 dzień doberek Tobie Miśka tez dobrego dnia życze wodę zabierz bo gorąco będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts