taka_ja taki_on 09.07.2010 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 dzień doberek Tobie Miśka tez dobrego dnia życze wodę zabierz bo gorąco będzie Z tą wodą to szopki, bo jak pojedziemy do sklepu to kupujemy full zgrzewek, potem nie mam siły wykręcać tym wózkiem i wołam Miśka, w domu tutaj zostawiamy z 3 a reszta tam do pracki;). Dzisiaj dojechaliśmy do poziomu wieńca w kotłowni. Wczoraj zaczęliśmy murować. 2 dni i ściany stoją . Kolejny wydatek to dojdzie okno w kotłowni. Wrócilismy po 21. Makabra te komarzyce no wredne takie juz po 19 się zrobiły, że szok. A najgorzej tak po 20-tej. Oj idę do wyrka, pewnie zaraz usnę jak suseł, się znowu nadźwigałam tych pustaków i zaprawy. Życzę dobrej nockiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:goodnight: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 10.07.2010 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 Łooooooooooooooooo a tutaj pusto, nic tylko wszyscy wyjechali na wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.07.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Misia... cioś Ty... ja nie pojechałam... tak sobie powtarzam, że teraz to non stop mam wakacje, bo fakt, jak sie oderwę od roboty to jak u babci na wakacjach... kiedyś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.07.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Miśka z tymi robotami to nie szalej a komary to fakt wredne suki są super szybko robicie szacun buźka wielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 14.07.2010 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Kochani! Dzisejsza noc PIERWSZA za mną Cisza, spokój, nawet komarzyce dawały spać. Niestety nie mam w tamtym domku internetu, mają zjawić się Panowie, czy będzie tam sygnał z tej firmy, z której mam tutaj. Narazie gdzieś zaginęli. Zaraz znowu jedziemy do domku. Płytki zakupione do łazienki i na podłogę do kuchni, plus wczoraj jeździłam do Tarnowa z Miśkiem po tapetę z włókna szklanego. Wczoraj byli Panowie geodeci, mapkę jutro składają -aktualną, zaś dzisiaj był Pan od wody i kanalizacji. Byli Panowie też od drzwi i że drzwi były zafoliowane, to niewiemy, czy u góry wgłębienie powstało z ich winy, czy ktoś nam walnął w te drzwi. Byłam dzisiaj załamana tym. Nowe drzwi i u góry lekkie mają wgłębienie. Makabra. Może być tak, że na chwilkę umilknę, ale wrócęęęęęęęęęęęęęęęęęęę Strasznie tęskniłam za FM, wczoraj i dzisiaj układałam na paletach ładnie drewno, dzisiaj z moim dzieckiem - córką. Kupka nie byle jak rzucona, a poukładana w rzędy w środku nawet. Chyba ciut się za bardzo z tym bawię, ale pierwszy raz układam i se wymyśliłam tak. Sporo robotki wewnątrz i na zewnątrz. Jadę do domku życzę dobrego wieczoru. Arctica oj jak wakacje u babci - żebyś wiedziała:) Kawika dzięki. Buziaki...................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.07.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 GRATULUJĘ!!!! Zapamiętałaś co Ci się śniło??? Podłączaj szybko tego neta bo jak ja bez Ciebie wytrzymam:( Drzwiami się nie martw, nie wiem czy Ci ulży, ale ja mam zwalony (czyt. wgnieciony) próg... lepiej??? Pozdrawiam i buziaki zostawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.07.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 taka_ja & taki_on:) - Gratulacje, a może moskitierę kupcie taka nad łóżko i powieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 14.07.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Gratulacje :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 15.07.2010 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Miśkaty szalona kobieto SUPER GRATULKI i Uściski gorące posyłam buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 15.07.2010 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 :welcome:Misia GRATULACJE:rotfl::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.07.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 no kochana.... GRATULACJE!!!!!!!!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.07.2010 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2010 i Miśkę wcięło już................................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 19.07.2010 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Niestety piszę szybko i nikt nie dotarł w psrawie internetu do nowego domku:bash: Tęsknię za WAMI... Nie pamiętam co mi się sniło tej pierwszej nocy, komarzyce mało nas nie zjedzą, moskitiera nie zdjae egzaminu, kiedy nie ma drzwi wewnętrznych Wczoraj pomimo, że niedziela od rana do wieczora ja gruntowałam, dzisiaj maluję farbą. Niestety jest sporo dłubaczki, szpachlowanie w łazience, lecimy pokolei pomieszczenia, ale dzisiaj kuchnię i pokój dziecka maluję. Mam nadzieję że dwa razy zdążę. Pot leci aż po plecach, odciski ale dajemy radę Pozdrawiam WAS... Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 19.07.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Wszelkie paskudztwa gryzące powinny trzymać się z dala od inwestorów pracujących w "potopie potu";). Znam to z doświadczenia. Miałam nadzieję,że weekend będzie chłodniejszy,być był,ale z opadami deszczu:bash:. Więc pojechaliśmy na giełdę do Pruszcza zorientować się w cenach mebli do sypialni,nic nie znalazłam ,co by mi odpowiadało,wróciłam z kartonem winogron;). Misia trzymaj się, a krwiopijcom wszelakiej maści mówimy-nie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 19.07.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Misia, koniecznie spirale Brosa sobie na noc zapalaj... albo takie cusie do kontaktów... to naprawdę działa!!! I wracaj szybko:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 19.07.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 (edytowane) Niestety piszę szybko i nikt nie dotarł w psrawie internetu do nowego domku:bash: Tęsknię za WAMI... Nie pamiętam co mi się sniło tej pierwszej nocy, komarzyce mało nas nie zjedzą, moskitiera nie zdjae egzaminu, kiedy nie ma drzwi wewnętrznych Wczoraj pomimo, że niedziela od rana do wieczora ja gruntowałam, dzisiaj maluję farbą. Niestety jest sporo dłubaczki, szpachlowanie w łazience, lecimy pokolei pomieszczenia, ale dzisiaj kuchnię i pokój dziecka maluję. Mam nadzieję że dwa razy zdążę. Pot leci aż po plecach, odciski ale dajemy radę Pozdrawiam WAS... Powodzenia. Pozdrowienia jak z frontu.:) Edytowane 20 Lipca 2010 przez Zbigniew100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 19.07.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Przecież front jest................................. front robót:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 20.07.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 A Miśka dzielnie na placu boju stoi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 22.07.2010 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Witam WAS!!!!!!!!!!!!!! Znowu szybciutko wpadłam do domu podlac kwiaty i wskoczyłam na FM, tak w ogóle umazana w farbie. Po zagruntowaniu regipsów, bez tapety jeden pokój - farba Jedynka - malowany sufit aby był śnieżniutko biały - pięć razy:bash: W kuchni farba akrylowa specjalna do kuchni i łazienek - sufit pomalowany 3 razy. Wiadro 10 l. Jedynki -na 90 m2 poszło na 1 pokój - sufit plus raz pomalowanie ścian. Resztą dzisiaj posmyram 5 raz. W międzyczasie przywożą nam boazerię, belki ozdobne juz na górze, jutro chłopaki kopią pod kanalizację i wodę. Misiek zaczyna łazienkę -najpierw ustawienie idealne wanny i będzie płytkował, po tym jak ja zagruntuję i pomaluję sufit. Roboty przybywa. Zasypiam jak zabita. W nocy zabijalismy komarzyce, chyba z 20 sztuk - makabra, dzisiaj kupuje spiralki itp. Wojna -to wojna. Muszę uciekać. POZDRAWIAM i tęsknię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 23.07.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 A jak my tesknimy:cry:. Miśka na wojnie wszystkie środki dozwolone . Trzymaj się , a ja trzymam kciuki za szybkie postępy,o ile moje palce i kciuki wytrzymają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts