kala67 26.08.2010 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 oj to pocieszny ten Wasz kotek:) dostarcza Wam rozrywki:) ....a człowiek sie szybciutko do zwierzątek przyzwyczaja.........i jakby tak koteczek faktycznie zginął to byłaby tragedia w rodzinie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 27.08.2010 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 oj to pocieszny ten Wasz kotek:) dostarcza Wam rozrywki:) ....a człowiek sie szybciutko do zwierzątek przyzwyczaja.........i jakby tak koteczek faktycznie zginął to byłaby tragedia w rodzinie:( Witaj Kala;) Oj my do niego a on coraz bardziej do nas. Mnie jak widzi, to tylko zawołam, -Kubuś, cicici, chodź, masz... leci jak szalony do miseczek. Chodzi za mna jak piesek. Jest bardzo pocieszny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 29.08.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Miśka - daaaaawno mnie nie było, ale dzisiaj nadrobiłam zaległości w czytaniu. A tutaj takie wieści - same dobre:)Gratuluję zamieszkania i rzecz jasna witam w gronie szczęśliwych posiadaczy kotów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 02.09.2010 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Miśka - daaaaawno mnie nie było, ale dzisiaj nadrobiłam zaległości w czytaniu. A tutaj takie wieści - same dobre:) Gratuluję zamieszkania i rzecz jasna witam w gronie szczęśliwych posiadaczy kotów:) Witaj Dziekuję za gratulacje:) Ja jakoś nie mogę się odnaleźć teraz z tym czasem... za szybko upływa. Szybko mija dzień. Za szybko. Jestem posiadaczką cwanego kotka, który jak padało, to sam nie poszedł na piasek, bądź kuwetki. Ja w koszulce nocnej go niosłam -no cyrk. 6 rano a ja latam przed domem z kotem. Dzisiaj wypuściłam, zamknęłam drzwi, czekał zaraz pod drzwiami, za niecałą godzinę wpuściłam smyka, był taki szczęśliwy i prosto do lodówki. Gdy pojechałam do pracy, córka do szkoły, został z Miśkiem i spał, a potem brykał na zewnątrz, poczym siadł sobie w kotłowni. Misiek sprzątał przed domem. Wróciłysmy a kotek już wspinał się na ramię Miśkowi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.09.2010 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2010 buziaczki zostawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 10.09.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2010 :welcome:Miśka dawno mnie nie było,więc się nie zdziwiłam znając Ciebie,że tak wielkie zmiany zaszły;). Gratuluję śliczniuśnego kotka,domek ma na razie wymarzoną kołderkę na zimę (jeszcze kołki,klejx2) i nic mu zima zła nie zrobi;). Pozdrawiam i ściskam ,jak kiedyś się obrobię (w KOńcu,tylko kiedy:rolleyes:) To znów zagoszczę na dłużej na fm,tak się pocieszam;).Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 11.09.2010 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 Miśka !!! Co u Ciebie , już 11.09:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.09.2010 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2010 No ładnie, ładnie!!!... taaaaaaakie zaległości!!! już się nawet żadnym kotem nie wykręcisz:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 12.09.2010 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 buziaczki zostawiam:) Witaj Kaluś Nu i tak gdy 2 babki się całują to deszcz pada... I pada................... Ale SUPER, że wpadasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 12.09.2010 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 :welcome:Miśka dawno mnie nie było,więc się nie zdziwiłam znając Ciebie,że tak wielkie zmiany zaszły;). Gratuluję śliczniuśnego kotka,domek ma na razie wymarzoną kołderkę na zimę (jeszcze kołki,klejx2) i nic mu zima zła nie zrobi;). Pozdrawiam i ściskam ,jak kiedyś się obrobię (w KOńcu,tylko kiedy:rolleyes:) To znów zagoszczę na dłużej na fm,tak się pocieszam;).Pa Witaj ciotko Kamlotkowo:wiggle: Kurczę no ja mam to samo, dzień coraz krótszy i wieczorem nawet nie mam ochoty na kompa. Położę się do łózia i zasypiam. Gdy jest 6-sta nawet przed, to wypuszczam małego futrzaka i... praktycznie po spaniu a przyznam, że się niewysypiam. Gdyby nie te deszcze... skończylibyśmy klejenie w tri miga, a tak coś dłubiemy wewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.09.2010 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Witaj Kaluś Nu i tak gdy 2 babki się całują to deszcz pada... I pada................... Ale SUPER, że wpadasz... no ładnie......... czyli ten deszcze to moja sprawka?? :) u nas juz drugi dzień pogoda rewelacyjna!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 12.09.2010 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Miśka !!! Co u Ciebie , już 11.09:mad: Witaj Zbysiu;) Właśnie... mam wrażenie, żę ciągle u nas roboty przybywa a nie ubywa. Łazienka zafugowana, tam narzie koniec, to co planowaliśmy -zrobione. Przyjeżdżał Pan z serwisu już do spłuczki, bo od początku wdliwa jakaś była... Hydraulik też musiał poprawić rury... Dobrze, że nie połozyliśmy tapety w salonie jeszcze, bo byłyby cyrki. Tak odkręcił Misiek regipsa i przerobił rurki jak być powinny, bo do pralki leciałaby gorąca woda. Parapety pozakładane wszędzie wewnątrz. Wykute dziury zaszpachlowane. W kuchni gres położony, z czasem go napuścimy, będzie ładnie błyszczał. Jeszcze nie zafugowne tylko. Koniec ze styropianem na zewnątrz, teraz obklejone góry całe i winkle wszędzie plus spody. Tak aby jechać całe ściany z siatką -mam nadzieję, że znowu nie będzie padało!!!! Bo i tak w deszcz Misiek obklejał pod dachem te winkle i spody. Dokończyliśmy korytarzyk, komin wentylacyjny obudowany też boazerią, ja dokończyłam esy floresy na ścianie. Tylko położyć płytki... Poza tym palę w kózce i już po pół godzinie cieplutko. Raz palilismy przez 3 dni non stop drewnem w tej małej kozie i .... sąsiadka stwierdziła, że bardzo ciepło u nas. Mam nadzieję, że dopisze nam pogoda, aby te klejenie dokończyć. Czekamy na blachodachówkę - DALEJ.... bo to tylko 4 arkusze i z Olkusza im nie opłaca się wieźć tylko tyle... tak czekamy z tym dachem... Ot i chyba tyle;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 12.09.2010 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 No ładnie, ładnie!!!... taaaaaaakie zaległości!!! już się nawet żadnym kotem nie wykręcisz:rolleyes: Witaj Arctico;) Ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj zaległości mam, ale jakaś zmęczona jestem i nie miałam natchnienia na kompa. Poza tym ciut pracy papierkowej miałam do pracy... Muszę ponadrabiać te zaległości..tylko kiedy.... ojej kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 12.09.2010 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 no ładnie......... czyli ten deszcze to moja sprawka?? :) u nas juz drugi dzień pogoda rewelacyjna!!!!! Deszcz nie deszcz -całować się budziem:lol2: Dzisiaj o dziwo nie padało, ale pochmurno, buro i ponuro:mad: Spałam chyba w dzień z 3 godziny, jakoś nie wysypiam się. Potem pojechalismy do rodziny Miśka i po powrocie usiadłam na FM, bo już się stęskniłam. Nawet nie chce mi się mysleć o zaległościach:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 13.09.2010 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 No , nareszcie bo już myślałem ,że nic nie zrobiliście.:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 13.09.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 dzień dobry buziaki zostawiam Miśka ocieplaj bo zima idzie fajny kocurek buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 13.09.2010 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 No , nareszcie bo już myślałem ,że nic nie zrobiliście.:) Zbysiu właśnie kiedy JA nic nie będę robić? Tak tylko poleżeć .... wybyczyć się na maksa, wyspać.... Wiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chyba 2 metry pod ziemią, jak już nogi wyciągnę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 13.09.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2010 Hejka MIŚKA !!!!!!!!!!!!!! ale mnie dawno u Ciebie nie było a tu tyle zmian i w dodatku sie tu dowiaduję ze mieszkaćie !!!!!!!!!!!!!!!!!! moje szczere i ogromne gratulacje ,pozdrowionka przesyłam z wietrznej Irlandii :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 14.09.2010 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2010 Hejka MIŚKA !!!!!!!!!!!!!! ale mnie dawno u Ciebie nie było a tu tyle zmian i w dodatku sie tu dowiaduję ze mieszkaćie !!!!!!!!!!!!!!!!!! moje szczere i ogromne gratulacje ,pozdrowionka przesyłam z wietrznej Irlandii :) Witaj Jessi;) Super, że wpadłaś do mnie... u mnie nazbierało się ciut zaległości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.09.2010 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 zaległości masz spore w swoim dzienniku!!!!!!... ...wstawiaj nowe fotki kochana i pokazuj co tam nowego u Was !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts