taka_ja taki_on 27.01.2011 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 ja też zagladam ..tylko ostatnio jakoś czasu mało na pisanie Witaj Kaluś A ja właśnie teraz rzadziej zaglądam, bo jakoś tak poginęliście... cisza się zrobiła. Zaraz pójdę przed domek odśnieżę, niby nie dużo nasypało, ale jakoś trzeba rozruszać gnatki:) A właśnie jeszcze obiadzik mam w proszku i dumam co dzisiaj ugotować. Jak mnie złapała grypa to szok, mnie i Miśka. W pracy koleżanki od października fruuuuuuu na zwolnienie, a ja trzymałam się dzielnie na placu boju. A tutaj Misiek w domu zaczął najpierw kaszleć, potem gorączka, przeniosłam się nawet do salonu spać, jakbym przeczuwała, że mnie coś chwyci, posprzątałam, pogotowałam i... na drugi dzień wstałam z gorączką. Teraz już ok. Tylko katar wrócił wrrrrrrrr... Makabra, a Miskowi został kaszel jeszcze. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 27.01.2011 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Oooooooooooooo zaczęłam nową stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 27.01.2011 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Witam i od progu na kolana padam ,głowę posypuję popiołem . Przepraszam,że tak dawno nic nie pisałam,nawet kartek w tym roku nie wysłałam,do nikogo. Ale jedyne moje pocieszenie ,to doba zbyt krótka. Teraz mam trochę laby bo pociecha w tym tygodniu u babci na feriach,więc dziś zasiadłam do kompa. Nie wiem czy ja jakaś niemrawa,czy czas zbyt szybko mknie:(. Nawet się nie obeirzę ,a znowu tydzień trzasnął. Święta spędziliśmy w domu,przez który przewinęło się trochę gości. Za to od 28.12 do 02.01 byliśmy w Wiśle. Mieliśmy "odpoczywać",wypad był udany i nawet prezydent mi nie przeszkodził. Pozdrawiam Miśka i spadam na materac, na razie na meble do sypialni nie ma geltu,dobrze,że materac wygodny:yes: Witaj Kamlotku -niedobrotku:) Fakt dawno Ciebie nie było, myslałam, że może jakiś Cygan Ciebie porwał, ale sobie myslę tak... tyle Skrzata pilnowała i tak miałaby uciec od Kamlota, to chyba nieeeeeeeeee :D:D U nas mielismy tapetować, ale boimy się, że tym paleniem teraz w salonie i w gospodarczym -nieraz, to okurzymy tylko tapetę i tyle. Trzeba napisać prawdę, że co mam posprzątane, to zaraz od pieca, któy stoi na miejscu kominka jest syf. A to popiół, to drewno, itp. Mimo to mnie nie zraża przed kominkiem:) Nu Asia - grunt, że materac i wygoda już jest! A reszta z czasem sama przyjdzie:) U mnie w kuchni zagościła nowa lodówka, piekarnik do zabudowy, który stoi na szafce, jest też płyta grzejna, ale z nią ciut zabawy nas czeka, bo ma być wpuszczona, a nie bardzo mamy gdzie ją teraz ulokować, więc Misiek będzie musiał cosik wydumać Narazie mam gazową kucheneczkę i mi starcza. Stąd też może nie pilno nam z tą płytą ceramiczną. Nie kupowałam indukcyjnej, bo mam garnki dawno temu kupione -Zeptera. Właśnie przez swoją chorobę nie piekłam placków -ciast, a na jutro muszę upiec coś Będzie próba piekarnika. Myślałam, że nie wyrobię, jak wypalałam ten piekarnik, w kuchni dwa okna otwarte były:) Ja Asiu nawet o sypialni -mebelkach narazie nie myślę. Pierwsza ważna sprawa dla nas to odbiór. Potem utwardzenie drogi, bo jak padały te deszcze, to była masakra! Myślałam, że do pracy nie wyjadę. Zostawiałam auto na podjeżdzie, bo ziemia jak masło miękkie. Moja córka ma od poniedziałku wolne -ferie. Uciekam a Ty wpadaj częściej (chociaż i ja ostatnio rzadziej bywam). Buziakiiiiiiiiii ciotko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 30.01.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Witam znowu w niedzielę,najlepszy czas na pisanie , bo cisza i spokój. Baaaardzo fajnie że będziecie robili duuuuży taras. Ja uwielbiam takie tarasy, my mamy 40 metrów,taki chcialam i mam. A dom, dom mamy bardzo prosty, dach dwuspadowy,ale jest dość dużo metrów. W tym roku chcemy wybudować garaż, i ogrodzić dzialkę. Przęsla,brama, furtka już kupione,tylko chęci i czas. Oczywiście sami wszystko będziemy robili.Kurcze dalej nie umiem wstawiać zdjęć, bo bym Ci pokazala ten taras.Dziewczyny z forum podpowiadają mi co mam robić,ale to dla mnie ciemna magia pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 30.01.2011 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Hi Misia:hug:. Mam nadzieję,że już po grypie:yes:. Co do odbioru domu,to my składaliśmy papiery 25.01. Yeraz oni podobno mają czas 27 dni na odpowiedż ,zobaczymy podobno ma być szybciej. We wtorek też przed wymeldowaniem się ze starego miejsca złożyłam papiery do US o zwrot VAt za materiały. I nie uwierzyłam gdy w czwartek zadzwoniła miła pani z US,że muszę przyjść coś poprawić,mówię,że już tam nie mieszkam i czy mogę podesłać znajomą,zgodziła się. Zaoszczędzę na paliwie . Pozdrawiam pa. Misia poaeiedz,a w salonie gdzie planujesz panele i płytki masz ogrzewanie podłogowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 02.02.2011 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Witam znowu w niedzielę,najlepszy czas na pisanie , bo cisza i spokój. Baaaardzo fajnie że będziecie robili duuuuży taras. Ja uwielbiam takie tarasy, my mamy 40 metrów,taki chcialam i mam. A dom, dom mamy bardzo prosty, dach dwuspadowy,ale jest dość dużo metrów. W tym roku chcemy wybudować garaż, i ogrodzić dzialkę. Przęsla,brama, furtka już kupione,tylko chęci i czas. Oczywiście sami wszystko będziemy robili.Kurcze dalej nie umiem wstawiać zdjęć, bo bym Ci pokazala ten taras.Dziewczyny z forum podpowiadają mi co mam robić,ale to dla mnie ciemna magia pozdrowionka Witaj milusio nazwa12:D Tak w ogóle to jak masz jak na imię nazwa? Z tej strony Joanna, ale tutaj poprostu nazwano mnie Miśką Tak bardzo duzy taras, teraz nie załuję decyzji, że np. nie ma pokoju 3-ego a salon tym samym zyskał większą przestrzeń. Kot za to biega jak szlony jak go szajba złapie:) Ja o ogrodzeniu mogę narazie zapomnieć, ale z tym też w naszym przypadku nie będzie łatwo, bo musimy podnieść fundamenty ogrodzenia, ciut betonu poleci. Jestem bardzo ciekawa Waszego domku, z tego co piszesz, to też chyba niedawno postawiony. Teraz gdybym budowała znowu z Miskiem kiedyś domek to już tym razem dach dwuspadowy. Wybralismy tym razem LMB 01, bo nam odpowiadał ten dach , taras taki z jednej strony osłonięty. Zdjęcia wklejam tak: Gdy piszesz do mnie wiadomość w okienku, na górze, zaraz nad nim masz takie kolorowe ikonki, jest m.in. koperta i obok taka kwadratowa ikonka, gdyby przyjrzeć sie jej bardziej, to takie drzewo. Gdy najedziesz tylko myszą bez klikania to pokazuje się napis - dodaj grafikę. naciskam ową ikonkę. pokazuje mi się okienko i wygląda ono mniej więcej tak: Dodaj obrazek lub obrazki z komputera ze strony Dozwolone typy plików: jpg, jpeg, png, gif File Size Jeżeli chcesz dodać zdjątko z komputera, naciskasz -z komputera, jak ze strony w necie -ja np. mam picasę - to naciszkasz ze strony. Tak na serio to z kimputera masz już za każdym otwarciem tej ikonki gotowe, to nie naciskasz...jak to wybierasz, tylko na dole wybierz pliki tam wybierasz dysk, gdzie masz te zdjatko zapisane i odnajdujesz je, naciskasz na zdjątko i masz w tej jakby ramce nazwę jego, potem naciskasz upload file(s) o to jest z kompa obrazek Jeżeli wybieram ze strony, to na zdjątko najeżdżam i prawym przyciskiem myszy klikam... wybieram właściwości -tam mam adres URL zdjątka, kopiuję go i wklejam w ... Dodaj obraz z adresu URL Dozwolone typy plików: jpg, jpeg, png, gif URL: Pobierz plik zdalny i odniesienie lokalnie W ta ramkę URL: przeważnie jest to jakiś http://lh6.ggpht.com/_AcP-Nr0kSsI/TSI91xvk2GI/AAAAAAAACM8/lAhSb7vU05A/s128/PS%20-%20Zdj%C4%99cie0576%20-%20anio%C5%82ek%20na%20choince%202011.jpg zaczyna się http -kończy jpg -w przypadku zdjątek. Wkleiłam adres URL w ramkę wyżej i nacisnęłam dodaj grafikę i mam, tylko ciut małe. Ja powiękaszam je odrazu, gdy wklejam adres zdjądka w ramkę URL: http://lh6.ggpht.com/_AcP-Nr0kSsI/TSI91xvk2GI/AAAAAAAACM8/lAhSb7vU05A/s128/PS%20-%20Zdj%C4%99cie0576%20-%20anio%C5%82ek%20na%20choince%202011.jpg W tym adresie masz same esy floresy , ale jak bardziej zobaczysz ( tak jest na picasie) to znajdziesz s128 -zaznaczyłam na czerwono, odrazu przed naciśnięciem dodaj grafikę kursorem szukam tego w tej ramce i poprawiam na s 400 i dodaj grafike i mamy: Zdjątko mam i widzę zanim wysłałam -zatwierdziłam odpowiedź, którą otrzymasz zaraz w komentarzach:) Zabawa ze zdjęciami trwa dalej, kiedy najadę myszą -widzę w lewym górnym rogu kredkę, na tym zdjątku -naciskam ją i tutaj wybieram, ćzy ma być w lewym rogu, w centrum, czy z prawej strony, czy ma być małe, czy full, ja wybieram zawsze center i full size - zapisz. Ot to wsio i wybieram już tylko zatwierdź odpowiedź, któa zaraz wyląduje w komentarzach. Mam nadzieję, że napisałam zrozumiale, zobaczysz, powoli i załapiesz, z początku to czarna niby magia, ale potem jak załapiesz to może nam dziennik, albo komentarze u siebie utworzysz:) i powklejasz nam zdjatka. Możesz mi wysłać zdjątka na pocztę Chętnie zobaczę domek i wkleję go tutaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 02.02.2011 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Hi Misia:hug:. Mam nadzieję,że już po grypie:yes:. Co do odbioru domu,to my składaliśmy papiery 25.01. Yeraz oni podobno mają czas 27 dni na odpowiedż ,zobaczymy podobno ma być szybciej. We wtorek też przed wymeldowaniem się ze starego miejsca złożyłam papiery do US o zwrot VAt za materiały. I nie uwierzyłam gdy w czwartek zadzwoniła miła pani z US,że muszę przyjść coś poprawić,mówię,że już tam nie mieszkam i czy mogę podesłać znajomą,zgodziła się. Zaoszczędzę na paliwie . Pozdrawiam pa. Misia poaeiedz,a w salonie gdzie planujesz panele i płytki masz ogrzewanie podłogowe? Tak po grypie, tylko rano zawsze męczy mnie kaszel, Misiek zreszta też jak zakaszle, to drżą mury:) Właśnie z tym odbiorem musze tylko poszperać co tam potrzebne dokładnie, u mnie ciut to potrwa, ale za kilka m-cy chcemy go odebrać. Kurczę, w naszym przypadku to bedzie podwójny koszt, bo nie ma kaski narazie na budynek gospodarczy, to spory budynek, praktycznie drugi dom. Więc kiedys drugi odbiór nas czeka, ale cóż, takie zycie, najpierw trzeba wykończyć tak jak ma być:. A wiesz jakie ja mam teraz cyrki z WZM? Zapomniałam z jakich faktur sie rozliczałam i kiedy:( a jak Misiek pytał Panią, to wszystko maja w archiwum:o. wiem, że coś na początku roku 2010, jakos liczyłam w kwietniu na kaskę.... Z tymi płytkami w salonie nie do końca wiem, gdzie je chcę, napewno tam będą gdzie kominek -ewentualnie piec kominkowy -ostatnio ogladałam i spodobały mi się dwa takie. Grzeją, a i ładny czajniczek postawisz na górę, a suma sumarum koszt ten sam. Nie wiem, narazie to takie przemyslenie ale maja szybę i te żeliwne, na nóżkach, z boku co maja drzwiczki też są b. ładne, tylko cena ich też ładna. Reasumując obudowę wkłady kominkowego, to na jedno wyjdzie. A tutaj podwójny zysk -bo postawisz czajniczek i masz za free gorącą herbatke tudzież kawusię Nie mam właśnie w salonie ogrzewania, w kuchni, wiatrołapie, łazience jest, ale tutaj planowaliśmy panaele. a teraz jak sobie pomyslę, że wchodzi człek w lato od tarasu itp. No nie wiem, może część tylko będzie w płytkach, a reszta w panelach. Narazie dumam sobie. Trzymam kciuki za szybki odbiór. Buziaki ciotkaaaaaaaaaaaa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.02.2011 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Piecyka nie posiadam... a po uszach nie dostanę jak powiem CZEŚĆ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 02.02.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 taka_ja & taki_on:) jejku ależ świetne zdjęcia córci z kociakiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 02.02.2011 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Piecyka nie posiadam... a po uszach nie dostanę jak powiem CZEŚĆ!!! Witaj Arctica:D Nu w końcu wróciłaś, bo zima na całego a ciebja niet! Miałam pisać do ciebie na NK, tylko ostatnio sama jakoś chęci nie mam do pisania...ni to przesilenie wiosenne, ni jesienne, może zimowe?:rotfl: No ale co ja jeszcze miałam napisać? Aaaaaaaaaaaaa... po uszach nie dostaniesz ale po doopie TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.02.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 :lol2:Już od Małgoni mam dostać... i to po gołej... więc wpadnij cobym dwa razy naszków ściągać nie musiała:rotfl: Moje jesienne przesilenie przeciągnęło się prawie na całą zimę, więc wiosennego już nie będzie:D Powera mam, że HEJ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 02.02.2011 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 taka_ja & taki_on:) jejku ależ świetne zdjęcia córci z kociakiem :) Gdy Kubusia nie ma horyzoncie, to wiadomo, że spi z Darią. Sam nie wie, gdzie ma spać, śpi na fotelu, w nocy go na czułości zbiera nieraz i traktorkując łazi nam po łóżku, aż położy się mi na brzuchu i głaszcz go:) Potem pomaszeruje w ciemnościach albo do salonu na fotelik przy piecyku, albo do córki:) Kocurek robi się bardziej kocurkowaty. Ostatnio wywalam mokrą karmę, w ogóle niechce jej jeść, zmieniałam smaki i nic, je suchą. Oczywiście gdy czuje wywar w kuchni, to już grzecznie czeka na krzesełku, nieraz zaśnie, bo wie, że dostanie mięska. Jutro będzie u nas wątróbka, to sobie wyobrażam jego... z kuchni nie wyjdzie:) Chociaż on taki towarzyski jest, czy miksuję ciasto, to tez siedzi obok:) Oj, jak jesteśmy dłużej poza domem, to już myślę jak tam nasz Kubuś, a on tylko uslyszy auto, to czeka pod drzwiami i wita się. Gdy wracamy z zakupami to nauczony jak nasza córka -pierwszy do toreb..ahhaaaa i jak się cieszy... ahhaaaa Oj smutno byłoby bez niego, Misiek się wywariuje z nim, córka na spacerki z nim maszeruje, szalejąc w śniegu, a i ja zaraz go pomiziam, gdy tylko na jest na horyzoncie. Myśle, że ciut rozpieszczony gnojek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 02.02.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Nasza Megana też rozpuszczona przez Michała, ale nie wyobrażam sobie życia bez naszej kociny dlatego rozumiem Was całkowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.02.2011 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Tak... kocur to takie drugie dziecko, nieee????Tak jak u mnie.... tylko ja tych drugich dzieci więcej mam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 03.02.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 A ile ? Zdjęcia proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 04.02.2011 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Tak... kocur to takie drugie dziecko, nieee???? Tak jak u mnie.... tylko ja tych drugich dzieci więcej mam:lol2: Kocur mój jest bardziej indywidualistą, jak mu sie spodoba, to przyjdzie, da się pomizać, moja córka poprostu go bierze i mizia, zraesztą ją sobie upodobał do pieszczot, Miśka do wariacji- ataków itp. a ja to ta od jedzonka:) Chociaż lubi wariować, śmieszy mnie wiele razy jak ciąga sznurówkę, na której końcu ma kapselek plastikowy ( to zabawka od początku jak go przywiozłam). ciąga ją i słychać tylko ciagany kapsel a fajnie to wyglada, bo sznurówka jest długaaaa a on w zębach trzyma początek. Ale fakt takie drugie dziecko:) Nu u Ciebie 3 psinki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 04.02.2011 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 A ile ? Zdjęcia proszę Co do ilości to ja Megana u Arctici sie juz pogubiłam, wiem, że ma 3 pieski, dwa młode i ciotkę ich. Reszta to Helmuty, staśki, 4 koguty przerobiła ostatnio na rosół, został jeden. w tą sobotę maja być 3 nowe zwierzaki... Oj musi faktycznie wkleić zdjątka i sama napisać ile tych zwierzaków jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.02.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Pięć Misia, 5 kogutów na rosół przerobiłam:rotfl:... Trochę zaprezentowałam ten mój zwierzyniec u siebie, na ile aparat pozwolił... i się właśnie zastanawiam czy to na pewno właściwe forum???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 04.02.2011 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Pięć Misia, 5 kogutów na rosół przerobiłam:rotfl:... Trochę zaprezentowałam ten mój zwierzyniec u siebie, na ile aparat pozwolił... i się właśnie zastanawiam czy to na pewno właściwe forum???? Lecę już do Ciebie:lol2: Aniu, myślę że jak najbardziej te forum. A ja dzisiaj poszłam odśnieżać wczorajszy śnieg, czułam jak mi pot leci po plecach, przyszedł Misiek, pomógł i powiedział: -chodź te kołki dokończę, to poprzewozimy odrazu drewno. Nu i tak było w sumie z 10 taczek z czubem wyszło z tych ostatnich kołków. A przed chwilką jeścio pomyłam podłogi Kurczę moje dziecko jak nie haftowanie, skończyła łobrazek, tylko oprawić, to wzięła się za druty. Kupiłam jej 1 numer Robie na drutach i ... siedziała przed DVD w pokoju i uczyła się. Zrobiła spory kwadrat, wiekszy -bo planowała szalik z oczek prawych a teraz dzierga ścieg francuski - oczka lewe z białej włóczki. Kto by pomyslał... Sama szuka teraz w necie i planuje dalej dziergać inne ściegi...ło matko już wspomina o włóczkach. Dzisiaj to się narobiło u mnie! Dziecko moje szukało telefonu, tak akurat, jak poszła sąsiadka od nas. Szukał Misiek, córka i ja, a jak na złość rozładowany był. Dopiero godzinę temu mnie olśniło, że kombinowałam z jej telefonem na króciutkim kabelku USB, bo myślałam, że uda mi się przerzucić zdjątka z jej telefonu. Telefon został na tym kabelku podłączony z tyłu do kompa, bo tam mam 4 wejścia w stacjonarnym, a z przodu nie chciało mi się wypinać modemu. Kurczę, tyle szukania. Łóżko u niej nawet całe było przewertowane, schylania, oj szkoda słów. Dobrze, że sobie w ogóle przypomniałam, gdzie jest ahahhaaaaaaaaaaaa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.02.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 To super, że córcia chce coś tworzyć Powiem Ci w sekrecie, tylko nikomu nie mów!!!, mój synuś też skalał się igłą... Twoja to dziewczynka, to normalniejsze, ale chłop??? Nie to żeby skończył obrazek, ale jak by musiał to pewnie by dał radę... i szydełkiem też babcię męczył... ups... głupio zabrzmiało... męczył, żeby mu pokazała jak się dziurga... łańcuszek i półsłupek umiał... Ale to było jak jeszcze był małym chłopcem, teraz to już mężczyzna... duuuuużo wyższy ode mnie, a niska przecież nie jestem:p Ja właśnie dziurgam obrus, zostało mi samo obrobienie, ale raz, że strasznie długo jedno okrążenie się robi, a trzeba chyba ze 30, a dwa... wróciłam na forum i doba mi się skurczyła:lol2: Wiesz... u mnie to cały czas telefon chowa ten niemiec na "A"... szkopisko wredne, nooo... zresztą nie tylko telefon, insiejsze rzeczy też... nawet myśli czasami bo lezę gdzieś, do któregoś pokoju np. i nie wiem po co przyszłam... wot skleroza:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts