sipatka 10.02.2011 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Miśka... a sprawdź Ty może czy oba koty to koty???? U mojego braciszka to Francuz, kot jego... najpierw się upasł, a później kociaki przyprowadził Ahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Eeeeeeeee to chłopaki......jak mówię -co chłopaki robicie, to zerkają, to napewno chłopaki, bo jakby był jeden dziewczyną to by nie spojrzał nie? :rotfl::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 11.02.2011 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Wczoraj Misiek miał imieniny, więc Miśka znowu piekła rogaliki, oprócz tego sernik na zimno:D itp. itd. Teraz to portek na wydechu nie zapnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.02.2011 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Wszystkiego najlepszego dla Miśka od nas i całego naszego zwierzyńca:D... chyba mnie namówiłaś na sernik, jedziemy dziś po zakupiki to se wiadro sera kupię i upiekę ... ps. a po co Ci portki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 11.02.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Zdrowia Misu życzymy zdrowia, bo kto będzie chałupę wykańczał a Ty Miśka trochę pomożesz Miśkowi i spodenki dopniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 12.02.2011 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Wszystkiego najlepszego dla Miśka od nas i całego naszego zwierzyńca:D... chyba mnie namówiłaś na sernik, jedziemy dziś po zakupiki to se wiadro sera kupię i upiekę ... ps. a po co Ci portki???? Dziekuję za życzenia - Misiek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 12.02.2011 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Zdrowia Misu życzymy zdrowia, bo kto będzie chałupę wykańczał a Ty Miśka trochę pomożesz Miśkowi i spodenki dopniesz Dziękuję za życzenia:D Misiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.02.2011 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Chyba rzeczywiście Misiek :rolleyes::rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 14.02.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Gdyby Twój chłopaki zapomniał http://www.emotka.pl/emotikony/milosc2/28.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.02.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Misia gdzie jezdeś ?????????????????????????????????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 17.02.2011 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Jezoo jestem w końcu.... Potem się odezwę... zaraz jadę po zakupki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.02.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Już jest potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 17.02.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Co Ty Misia cały sklep wykupujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.02.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 gdzie Ty sie szwendasz??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 20.02.2011 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 jak poszla po zakupy,to do teraz jej nie ma.Zima wrócila ,zimno brrrrr.Ale może to ostatnie takie mrozne dni,idzie wiosna zapowiadali 6 stopni na plusie.A wtedy będzie się dzialo,wreszcie wyjdziemy na plac i do roboty.Już nie mogę się doczekać,bo teraz nudy nic się nie dzieje.Wracaj z tych zakupów i napisz coś,gości masz pelną chatę a ty się gdzieś szlajasz.Proszę nam tu kawkę i dobre ciasto zapodać,po przyjściu z tych zakupów:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 21.02.2011 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Witammmmmmmmmmmmm.... O rany ... ostatnio musiałam wrzucić najwyższy bieg w moim zyciu, ciagle się cosik dzieje i stąd mnie nie było... Dzisiaj pakowanie Miska, jutro wyjeżdża do pracki i Miśka zostanie samiutka:(. Ale takie to zycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 21.02.2011 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Już jest potem Oj potem potem...... Ale melduję że teraz juz będę, w miarę mozliwości czasu, bo być samemu to.... wsio samemu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 21.02.2011 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Co Ty Misia cały sklep wykupujesz? Ahhaaaaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 21.02.2011 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 gdzie Ty sie szwendasz??????? Jezdem jezdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 21.02.2011 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 jak poszla po zakupy,to do teraz jej nie ma.Zima wrócila ,zimno brrrrr.Ale może to ostatnie takie mrozne dni,idzie wiosna zapowiadali 6 stopni na plusie.A wtedy będzie się dzialo,wreszcie wyjdziemy na plac i do roboty.Już nie mogę się doczekać,bo teraz nudy nic się nie dzieje.Wracaj z tych zakupów i napisz coś,gości masz pelną chatę a ty się gdzieś szlajasz.Proszę nam tu kawkę i dobre ciasto zapodać,po przyjściu z tych zakupów:bye: Witaj nazwa12:D Nu zima i dzisiaj u mnie -7 stopni, a juz było tak wiosennie i cieszyłam się z tego lekkiego mrozu, bo znowu będzie odwilż i problemik z wyjazdem spod domku i pod domek:mad:. Uciekam piec rogaliki, jutro Misiek weźmie sobie na drogę a moje dziecko cieszy się, bo ma zamiast kanapki, dlatego nie piekę tych malutkich:yes:. Mogę potem poczęstować rogalikami i kawusią Dzisiaj coróż sypie i sypie u nas śnieg... Ok uciekammmmmmmmmmmmmmmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 25.02.2011 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Witam! Wczoraj sporo czasu zajęło mi odśnieżanie drogi -90 m do drogi gimnnej od mojego domku nie wspomne jaki kawał odśnieżyłam za i przed, aby autkiem spokojnie manewry wykonywać 4 auta spokojnie by je wykonywały. Byłam wykończona i wsio mokre. Sypie cały czas , ale to suchy śnieg i dzisiaj tak nawet przestaje ciut na pół godziny. Rano jak wstałam byłam w szoku, że znowu tyle śniegu, a tak miałam ładniutko! Najpiękniej w całej gminie:rotfl: Dzisiaj znowu , lecz tylko przed domem wkoło odśnieżyłam. Kuzyn wczoraj zajechał, bo wracał z K-ka i mówi - a cóż to za pas lotniskowy wytworzyłaś ahhaaaaaaaa (tutaj Miśka śmiała się do łez) no fakt ciut se drogę poszerzyłam, szersza u mnie od tej gimnnej ahhaaaaa... Coróż cosik robię, miałam sobie usiąść do haftowania, a tutaj czasu brak. O godzinie 22 juz padam jak kawka... Ma się ocieplić, znowu z działki nie wyjadę łeeeeeeeeeeeeee.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts