Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kometarze do mojego dziennika:)

Recommended Posts

Miśka... a sprawdź Ty może czy oba koty to koty???? U mojego braciszka to Francuz, kot jego... najpierw się upasł, a później kociaki przyprowadził:lol2::rotfl:

Ahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Eeeeeeeee to chłopaki......jak mówię -co chłopaki robicie, to zerkają, to napewno chłopaki, bo jakby był jeden dziewczyną to by nie spojrzał nie?:rotfl:

:rotfl::rotfl::rotfl::lol2::lol2::lol2:

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

jak poszla po zakupy,to do teraz jej nie ma.Zima wrócila ,zimno brrrrr.Ale może to ostatnie takie mrozne dni,idzie wiosna zapowiadali 6 stopni na plusie.A wtedy będzie się dzialo,wreszcie wyjdziemy na plac i do roboty.Już nie mogę się doczekać,bo teraz nudy nic się nie dzieje.Wracaj z tych zakupów i napisz coś,gości masz pelną chatę a ty się gdzieś szlajasz.Proszę nam tu kawkę i dobre ciasto zapodać,po przyjściu z tych zakupów:bye:

jak poszla po zakupy,to do teraz jej nie ma.Zima wrócila ,zimno brrrrr.Ale może to ostatnie takie mrozne dni,idzie wiosna zapowiadali 6 stopni na plusie.A wtedy będzie się dzialo,wreszcie wyjdziemy na plac i do roboty.Już nie mogę się doczekać,bo teraz nudy nic się nie dzieje.Wracaj z tych zakupów i napisz coś,gości masz pelną chatę a ty się gdzieś szlajasz.Proszę nam tu kawkę i dobre ciasto zapodać,po przyjściu z tych zakupów:bye:

Witaj nazwa12:D

Nu zima i dzisiaj u mnie -7 stopni, a juz było tak wiosennie i cieszyłam się z tego lekkiego mrozu, bo znowu będzie odwilż i problemik z wyjazdem spod domku i pod domek:mad:.

Uciekam piec rogaliki, jutro Misiek weźmie sobie na drogę:D a moje dziecko cieszy się, bo ma zamiast kanapki, dlatego nie piekę tych malutkich:yes:.

Mogę potem poczęstować rogalikami i kawusią :D

Dzisiaj coróż sypie i sypie u nas śnieg...

Ok uciekammmmmmmmmmmmmmmmmmm

Witam!

Wczoraj sporo czasu zajęło mi odśnieżanie drogi -90 m do drogi gimnnej od mojego domku nie wspomne jaki kawał odśnieżyłam za i przed, aby autkiem spokojnie manewry wykonywać:) 4 auta spokojnie by je wykonywały. Byłam wykończona i wsio mokre.

Sypie cały czas , ale to suchy śnieg i dzisiaj tak nawet przestaje ciut na pół godziny. Rano jak wstałam byłam w szoku, że znowu tyle śniegu, a tak miałam ładniutko! Najpiękniej w całej gminie:rotfl:

Dzisiaj znowu , lecz tylko przed domem wkoło odśnieżyłam. Kuzyn wczoraj zajechał, bo wracał z K-ka i mówi - a cóż to za pas lotniskowy wytworzyłaś ahhaaaaaaaa (tutaj Miśka śmiała się do łez) no fakt ciut se drogę poszerzyłam, szersza u mnie od tej gimnnej ahhaaaaa...

Coróż cosik robię, miałam sobie usiąść do haftowania, a tutaj czasu brak. O godzinie 22 juz padam jak kawka... :o

Ma się ocieplić, znowu z działki nie wyjadę łeeeeeeeeeeeeee.... :)