Arctica 25.02.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 U nas dzisiaj piękne słonko świeciło:D... ani śnieżynka nie spadła:no:... mam nadzieję, że do nas nie dojdzie:P Dobrze, że jesteś zapracowana kobito:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 27.02.2011 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Eeeeeeeeeeeeee:oops::oops:..... Dobry Wieczór....:oops:, ja tak przypadkiem wpadłam do Twojego Dziennika i powiem Ci Droga MOja, że Bardzo mnię pozytywnie nastroił, Dziękuję :hug:.... jesteście przykładem dla mnie i myślę, że dla wielu budujących i nie tylko..., na prawdę. Jestem Ci- Wam Bardzo wdzięczna, za Waszą pracę, wolę "walki" i serdeczności płynące między wierszami. Dziękuję :hug: Cieplutko pozdrawiam, Magda:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 05.03.2011 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 U nas dzisiaj piękne słonko świeciło:D... ani śnieżynka nie spadła:no:... mam nadzieję, że do nas nie dojdzie:P Dobrze, że jesteś zapracowana kobito:rolleyes: Witaj Arctico! A no dobrze, dobrze jak pracki wiecej to tak nie tęskni mi sie bardzo za Miskiem. Teraz ciut mam zaleglosci, tylko kiedy ja to nadrobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 05.03.2011 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Eeeeeeeeeeeeee:oops::oops:..... Dobry Wieczór....:oops:, ja tak przypadkiem wpadłam do Twojego Dziennika i powiem Ci Droga MOja, że Bardzo mnię pozytywnie nastroił, Dziękuję :hug:.... jesteście przykładem dla mnie i myślę, że dla wielu budujących i nie tylko..., na prawdę. Jestem Ci- Wam Bardzo wdzięczna, za Waszą pracę, wolę "walki" i serdeczności płynące między wierszami. Dziękuję :hug: Cieplutko pozdrawiam, Magda:hug::hug: Witaj Magdo:) Z tej strony poprostu Miśka:) Bardzo sie cieszę, ze jeszcze ktos czyta te moje zapiski i milo mi tez bardzo bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 05.03.2011 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Eeeeeeeeeeeeee:oops::oops:..... Dobry Wieczór....:oops:, ja tak przypadkiem wpadłam do Twojego Dziennika i powiem Ci Droga MOja, że Bardzo mnię pozytywnie nastroił, Dziękuję :hug:.... jesteście przykładem dla mnie i myślę, że dla wielu budujących i nie tylko..., na prawdę. Jestem Ci- Wam Bardzo wdzięczna, za Waszą pracę, wolę "walki" i serdeczności płynące między wierszami. Dziękuję :hug: Cieplutko pozdrawiam, Magda:hug::hug: Witaj Magdo:) Z tej strony poprostu Miśka:) Bardzo sie cieszę, ze jeszcze ktos czyta te moje zapiski i milo mi tez bardzo bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 05.03.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 No jak to nikt nie czyta, ja zawsze :) tyle, że nie zawsze się odzywam, bo nie mam kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 08.03.2011 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet http://www.bukiecik.pl/uploaded/product/mini3_1693_1.jpg http://www.emotka.pl/emotikony/milosc2/28.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 22.03.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Przyszłam się przywitać.:bye: Nadrobiłam zaległości, ufffff dobrze, że nie było tego dużo. Niestety tak to już jest, że ciągle czasu brak i wybór jak zrobię to nie zrobię czegoś innego i tak w kółko. Ja przymierzam się do piecyka, tylko to jeszcze potrwa, ty pewnie zdążysz już nie jedną kawę zaparzyć ze swojego nim ja się doczekam swojego.:rolleyes: Ubaw ze zwierzakami masz. Widać kotek też zawiera sąsiedzkie przyjaźnie. I dobrze trzeba dobrze żyć z sąsiadami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.03.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2011 Jezdem jezdem jezdem, jezdem.........i znowu Cie w cięło!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 07.04.2011 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Kochani! Nie było mnie ciut tutaj, powodów było kilka, zdrowotnych, kiedy przeszłam przez wszystkie badania typu holter i EKG to postanowiłam zwolnić, tym bardziej, że mój tato, w wieku 30 -stu paru latek miał zawał. Nie jestem osoba wylewną, ale od pewnego czasu zagladałam do WAS i patrzyłam co u WAS... do momentu kiedy mojego dysku szlag nie trafił i... zostałam z kolejnym problemikiem sama. Dlaczego Sama? Misiek zagramanicą Ja akurat w pracy mam ostatnio urwanie głowy ( co mi się nawet podoba -dziwne, ale wole to niż siedzenie w domu i patrzenie w tv), zastępstwa itp. Mniej myślenia, ale nawet zaczęłam jakąś w dzikiej trawie grządkę, co skończyło się odciskami, i wywiezieniem 3 taczek perzu. Ale na resztę dokończę, o nie ... kupiłam nasionak i nie poddam się tak łatwo Wiecie co najgorsze... kiedy człek przetrzymuje na dyskach choć co i nagle dysk siądzie. Poszło mi w Kazamaty ciut zdjątek z budowy - rok 2010/2011 tych oryginalnych, nie wspomnę o reszcie dokumentów, muzyki itp. Od pewnego czasu nie mogłam nawet poczytać co tam na forum... Bardzo ucieszyłam się, że jeszcze ktoś tutaj zagląda. Kochani biegam za wszystkim do odbioru domku, praktycznie wszystko mam, czekam teraz na mojego Miśka, który ma pojawić się przed świętami. Hura:wave: A Misiek jak to Misiek raz zrobił mi niespodziankę, przyjechał niespodziewanie;) To co przeżyłam ostatnio... to jak zwykle kolejny rok (wcześniej budowa) teraz pomieszkiwanie i palenie ognisk pod samym domem, umyłam okna i po co? I na co? Nie widziałam swojego białego auta pod domem, pomimo, że w telexpresie trąbili -zakaz wypalania traw itp. Umyłam okna i po co? Jeszcze w ciepły wiosenny dzień zostawiłam uchylone okno i nie wspomnę jak weszłam do domu po pracy, co było czuć itp. jak 6 duzych kroków było rozpalone ognisko, a jeszcze nie zliczę 5 - ciu wzdłuż i 2 naprzeciwko z wilgotnych gałęzi itp. Mimo, to żyję ahahaha... Cieszę się, że mam komputerek i mogę w końcu tutaj coś namazać. Wiecie co... odbija mi chyba z tym małym ogródkiem, ale cóż... może to ten wiek... a może to... no nie wiem co, jobel wiosenny? Dzisiaj wróciłam z pracki po 16-tej i gdzie reszta? Poza tym u nas wiatr taki, że zerwało mi zabezpieczenie róży . A najfajniejsze jest to... że rozmawiam przez telefon i patrze przez okienko tarasowe, widzę niby biały worek, a może jakaś biała szata... myslę, to nie moje, a wystarczyło pomyć garki i spojrzeć przez okienko co wiatr chwycił... Dziad jeden... u nas halny... kiecka mi fruwała, ale kot mój widzę, że na ziemi, to nie jest tak źle . Uciekam i napewno będę nie raz... buziaki WAM zostawiam. Obiecuje nadrobić zaległości... buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 07.04.2011 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Przyszłam się przywitać.:bye: Nadrobiłam zaległości, ufffff dobrze, że nie było tego dużo. Niestety tak to już jest, że ciągle czasu brak i wybór jak zrobię to nie zrobię czegoś innego i tak w kółko. Ja przymierzam się do piecyka, tylko to jeszcze potrwa, ty pewnie zdążysz już nie jedną kawę zaparzyć ze swojego nim ja się doczekam swojego.:rolleyes: Ubaw ze zwierzakami masz. Widać kotek też zawiera sąsiedzkie przyjaźnie. I dobrze trzeba dobrze żyć z sąsiadami. Witaj Aniu! Bardzo sie cieszę, że znalazłaś czas aby przestapić moje progi:) Ciesze się i znam ten braku czasu ostatnio. Kochana no nie wiem jak będzie z tym piecykiem.. ahahaha a może jednak Ty pierwsza zakupisz;) A kocurek osatnio wymyśla i nawet zaczął nagle żalić sie jak nigdy... Kolega oduczony wchodzenia do naszego domu, czeka na niego w połowie drogi, tylko nasz akurat spi, bo ostatnio w nocy buszuje... wypuszczam dziada nawet o 22 i zostaje do rana, bo mam zamiar wyspać się ciut. Mam zaległości... i to spore, tylko ciut uspokoi się w pracy, to podnadrabiam. Buziaki i dziekuję za odwiedzinki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 07.04.2011 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 jezdem, jezdem.........i znowu Cie w cięło!!! A nu wcięło...ale poczytasz wyżej... Miło,że mnie odwiedziłaś Kochana:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.04.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Ty się relaksuj i tak nie zapitalaj Po takiej ciężkiej pracy, jak budowanie, koniecznie odpocznij trochę U nas też wieje Michał powiedział właśnie, "jak na Syberii" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 09.04.2011 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Ty się relaksuj i tak nie zapitalaj Po takiej ciężkiej pracy, jak budowanie, koniecznie odpocznij trochę U nas też wieje Michał powiedział właśnie, "jak na Syberii" :) Witaj Megana:) Właśnie mogłam spać, a miałam w sobotę odespać calutki tydzień, ten wiatr jest okropny. Ostatnio siedzę w salonie, patrzę przez drzwi tarasowe jak wszystko fruwa, rozmawiam z koleżanką przez tel. i widzę jakąś biała szmatę, jak pofrunęła. z początku pomyślałam, że to worek, reklamówka. Potem wiedziałam co, to... z mojej róży otulina...:jawdrop:ahaha... Ta sznurki to spacjalnośc Kuby, bardzo lubi sie nimi bawić. Od miesiąca zrobił się bardzo rozgadany, tylko otwieram drzwi a on biegnie i już mruczy, czasami smiać mi się chce, bo pędzi tak szybko, że raz przeszkoczył siedzącego sąsiadki kocurka, który dalej przychodzi do naszego. Potem miauczy, miauczy... Gdy jestem w pracy, on odsypia swoją nockę. Godzina 22 on już biega aby go wypuścić. Rano wchodzi i się mizia miaucząc. Oj Meganko kiedy to człek odpocznie? Nie wiem... Dzisiaj znowu wieje, ten wiatr wczoraj az mi uniósł spódnice do góry, dobrze, że byłam za autem na parkingu. Trza odwazniki zaczepić ahaha... Życzę dobrego dzionka, hura jest słonko:wave:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 09.04.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 A aaa , to Miska jednak żyje. Oj dobrze , dobrze. Odpoczywaj ,kochana . Misiek tam za granicą to na pewno tylko w "pubach ' przesiaduje. Szybkiego powrotu do zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.04.2011 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Misiu, prawie całą noc nie spalam, a na dodatek Megana też o 3 w nocy mnie obudziła i kazała się wypuścić na dwór, po dwóch godzinach był powrót. W większości domu od zachodu pozasłanialiśmy żaluzje, żeby coś fruwającego nie pitolnęło o szyby. To może zamiast spódniczki spodnie? hehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.04.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 no kochaniutka...to Ty uważaj na siebie i na swoje serducho!!dbaj o siebie i zwolnij obroty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.04.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Na jakie serducho... na pęcherz uważaj!!! albo w portkach chodź w taką zawieruchę... U nas też wiało jak ch.... teraz za to ni to deszcz ni śnieg popaduje.... już sama nie wiem co lepsze:rolleyes: ...dobrze, że już jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 14.04.2011 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 To i ja coś skrobnę,żeby Ci nie bylo smutno.Nudzi Ci się i tęskni bez mężusia,już niedlugo przyjedzie to trochę odpoczniesz,pomoże Ci w codziennych pracach,a Ty na kanapie gazetę będziesz czytala.Pogoda się poprawia,to na tarasik wyjdziemy,a kiedy będziecie budowali tarasik ten malutki Wasz.Ale jesteś będziesz miala większy taras od mojego,nie wybaczę Ci tego:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.04.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Pomaleńku przez podwórze idą sobie dzieci kurze. W kropki, w ciapki, malowanki bo to miały być pisanki.. Teraz głośno krzyczą , że wesołych świąt Ci życzą ...... http://systemc.pl/domek/2011/04/wielkanoc2011.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts