taka_ja taki_on 30.05.2011 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 :lol2: łogurasy do rosołu:lol2: ...wiem, wyrwane z kontekstu, ale mnie uśmiało:lol: u mnie też wszystko, tfu oszukuję, patisony się na mnie wypieły... ale wszystko poza nimi wylazło... ogórki też... ale nie do rosołu;) i szpinak już dwa razy na obiad serwowałam:cool:... i codziennie rzodkieweczki jeszcze z ziemią... traktorek fajny... tylko mnie jeszcze chłopy moje pojeździć nie dały... taki męski gadżet;)... ale jak Misiek wyjedzie to może sobie pojeździsz... chyba, że somsiady przyjdom kosić to wtedy tylko kawka i taras Cię czeka... jak mnie;) Kurna... właśnie, te kurna użyję 2 razy, po pierwsze: u mnie rośnie ale najlepiej zielsko, widac koper, chyba marchew, ale ziele to mnie czeka jutro... do wyrwania:bash: Kurna po drugie, to se pokosiłam już swoją kosą, tak kosiłam, kosiłam, aż zajeździłam kosę, w dodatku to z allegro zakupiona i czekam na kuriera i bla bla ... moze to moja wina itp. itd. sie chyba nacieszyłam już nią... a ja tak lubie takie gadżety:) Ogórki a może to kabaczki są... reszta dostrzegalna bo niezłym wypięciu d... nad grządką, ale to ma dopiero niecały miesiąc, więc liczę, ze podskoczy i wybije się co nie co... A pomidorki jak szlag nie trafi... bo sąsiad inny, powiedział tak do mnie: - jak ich zaraza nie chwyci to bendom, a jak chwyci to szlag je strzeli i tyle, narazie to ładne łone som. :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 30.05.2011 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Wlaśnie dzisiaj wspominaliśmy o takim traktorku super sprawa,ale u nas jeszcze burdel na dzialce i dziurska.Ale rozglądamy się za skuterem,syn ma bierzmowanie 3 czerwca to będzie okazja żeby mu kupić.Wyczytalam w gazatce promocja na skuter plus laptop gratis hi hi już to widzę,może jeszcze traktorek i hektar dzialki dolożą Łooooooooooooooo to spory juz synuś no fakt skuter, to fajna rzecz. Moja sąsiadka ostatnio kupiła sobie taki, dała mi sie przejechać, a ja nawet nie wiedziałam, że one nawet maja pawera:) Jak gazu dałam, to włosy mi fruneły ahaha a pierwszy raz jak jechałam w ogóle na czymś motoro -podobnym, zapytałam, gdzie gaz itp. i ruszyłam przed sobą. Tylko na zakręcia, za krzakami zeskoczyłam, zawróciłam go i wskoczyłam spowrotem na skuter, to wyglądało jakbym se ot tak na wąskiej drodze zakręciła ahaha... ciązki ten akurat skuter był, ale zabawy miałam:) Własnie z tym laptopem, to wiesz zapewne niby gratis bo wliczony juz w cenę skutera:) Dzisiaj Misiek chciał zagrac w totka a Pani mówi tak: po 14-tej dopiero sprzedajemy:eek: sklep spory super itp. a tu czas na totka, nic tylko ta Pani od totka poszła na taras za sklepem sie opalać, a nam przeszło zapewne te pare milionów, ale cóż, no takie to te zycie:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 30.05.2011 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Nazwa 12 - nasz przyjaciel ma skuter do sprzedania, córka chciała, ale nie miała okazji na nim jeździć - wolała jazdy konne ( nawet zdobywała nagrody ) , a skuter czeka na nowego właściciela wpis - 06-04-2011 22:30 http://forum.muratordom.pl/group.php?discussionid=2671&pp=20&page=24&do=discuss nu ładny ten skuterek ale ma małą moc, 45 km, ten włoski sąsiadki to lekko osiaga juz 60 km, a kupiła za grosze, taniej jak rower, fuksiara:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 30.05.2011 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Misia jak dobrze pamiętam to Ty na Warmię jedziesz,dobrze zapamiętałam? Jeśli tak to zapraszam do mnie ,koniecznie:yes:. Jeśli się spóźniłam z zaproszeniem to się w ...(szlachetną) część ciała ugryzę. Daj znać ,czekam:yes: Kamlotkowa no gdzies Ty była? Yes yes jechałam na Warmię i ... przerąbane... korki w miejscach gdzie buduja autostradę - E7, poza tym był wypadek, dobrze, ze pojechalismy polami, obkurzyło auto, ale cóż... Jechalismy 10 godzin, umęczeni, a na drugi dzień w sobotę zaraz Komunia, a w nocy juz powrót. wolelismy wracać nocą, gdzie luz był i zupełnie inna droga do przebycia. a stąd mam 600 km. Po Komunii, właśnie 28-ego, kiedy mnie nie było już na necie;) na szybkiego odwiedziłam swoją babcię 84 letnią, koleżankę, nie było szans do innych zajechać. Musielismy wracać, bo Misiek dzisiaj juz wracał do pracki. Asiu nie byłoby szans, ale kiedyś ugadolimy się;) Jak będę jechała:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.06.2011 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 hejzostawiam buziaki cmok cmok tą kosą to nie szalej bo się jeszcze przyzwyczaisz i będziesz kosic co popadnie. buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.06.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Miśka... ja tam nie chcę nic mówić, ale znów Ci się zaległości narobi:yes:... GDZIE JESTEŚ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 11.06.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Miśka, nie bolą Cie łapki od roboty, ja już odpadam, a TY ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 17.06.2011 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 (edytowane) Witam:) Kochane/ Kochani nie wiem gdzie ten czas mi umyka, czasami mam juz niby więcej czasu, a jednak go w sumie nie mam, bo wynajduję coróż coś do robotki. Ale teraz odpoczywam:) bynajmniej do koszenia trawy, która wokół domu rosnie jak szalona. Kosa była już w naprawie, zarżnęłam ją . Dobrze mieć poczciwą starą na 4 kółkach, starą ale jarą kosiarkę. Nu i dobrze, że ma obudowę metalową, to mogłam wkrętami ją podreperować, a śmiga jak szalona:) A teraz tak: Miśka pozałatwiała wszystkie papiery odbiorcze i..... OD TYGODNIA MAM ODBIÓR DOMKUUUUUU Tutaj dopiero potem z papierkiem o odbiorze budynku składa się wniosek o numer domu. Od poniedziałku posiadamy numer .... No i od dzisiaj będę miała 3 dziecko;) nowy domownik:D Już pół roku temu miałam okazję wziąć od znajomej pieska. Ale obawiałam się, bo jej kundelek to ciągle szczekający piesek. Rozmyśliłam się... Nu i nadeszła pora, kiedy człowiek nagle poczuje więź od pierwszego spojrzenia:) Przemyslałam wsio, bo owy domownik, będzie mieszkał w domku, jest rasa spokojna, nie szczekająca bardzo, nie malutki będzie... ale co tam:) Tutaj jeszcze chwiejąco człapały i miały ponad 3 tygodnie, nie są to wszystkie... bo jest ich 9. Niżej na zdjęciu mają ponad 4 tygodnie, szczekają, gryzą, liżą nogi, bawią się... Nie mogłam razem im zrobic zdjęcia, bo każdy w swoją stronę maszeruje:) A oto mój wybraniec, najbardziej ciekawski, pijący wodę z oczka, najodważniejszy i najbardziej zwariowany:) Ciągle mnie podgryzał, jak nie palce u nóg, to obcasy... Kubuś bedzie w szoku, ale czasami sąsiadki tutaj przybiega pies, to potrafią we dwóch biegać za piłką. Kubuś już wyspał się w koszyczku przygotowanym dla pieska. Z Darią postanowiłysmy nazwać go Pluto:) Niedługo jadę kupić mu akcesoria do gryzienia... kość ... jeszcze dywany muszę zwinąć Nu nie miała baba kłopotu to se kupiła psa ahaha... na wsi padną, bo dość ze kota ma w chałupie to teraz psa ahahah Pozdrawiam WAS... Edytowane 17 Czerwca 2011 przez taka_ja & taki_on:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 17.06.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Fajny piesek. Pozdrawiam. ps. Teraz to już na pewno trafię / ładny numer/ , gdy będę w Tarnowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 17.06.2011 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Fajny piesek. Pozdrawiam. ps. Teraz to już na pewno trafię / ładny numer/ , gdy będę w Tarnowie. Zbysiu no tak ahahaaa... zapraszam:) A pieska jakbys chciał to ta Pani jeszcze ma na sprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 17.06.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Pozdrawiam. Fajny pies. No i gratuluję odbioru i numerku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 17.06.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Pluto sliczny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TT16 17.06.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Witam:) A teraz tak: Miśka pozałatwiała wszystkie papiery odbiorcze i..... OD TYGODNIA MAM ODBIÓR DOMKUUUUUU Tutaj dopiero potem z papierkiem o odbiorze budynku składa się wniosek o numer domu. Od poniedziałku posiadamy numer .... [ATTACH=CONFIG]61509[/ATTACH] No i od dzisiaj będę miała 3 dziecko;) nowy domownik:D Już pół roku temu miałam okazję wziąć od znajomej pieska. Ale obawiałam się, bo jej kundelek to ciągle szczekający piesek. Rozmyśliłam się... Nu i nadeszła pora, kiedy człowiek nagle poczuje więź od pierwszego spojrzenia:) Przemyslałam wsio, bo owy domownik, będzie mieszkał w domku, jest rasa spokojna, nie szczekająca bardzo, nie malutki będzie... ale co tam:) Tutaj jeszcze chwiejąco człapały i miały ponad 3 tygodnie, nie są to wszystkie... bo jest ich 9. [ATTACH=CONFIG]61512[/ATTACH] Niżej na zdjęciu mają ponad 4 tygodnie, szczekają, gryzą, liżą nogi, bawią się... Nie mogłam razem im zrobic zdjęcia, bo każdy w swoją stronę maszeruje:) [ATTACH=CONFIG]61518[/ATTACH] A oto mój wybraniec, najbardziej ciekawski, pijący wodę z oczka, najodważniejszy i najbardziej zwariowany:) [ATTACH=CONFIG]61519[/ATTACH] Ciągle mnie podgryzał, jak nie palce u nóg, to obcasy... Kubuś bedzie w szoku, ale czasami sąsiadki tutaj przybiega pies, to potrafią we dwóch biegać za piłką. Kubuś już wyspał się w koszyczku przygotowanym dla pieska. Z Darią postanowiłysmy nazwać go Pluto:) Niedługo jadę kupić mu akcesoria do gryzienia... kość ... jeszcze dywany muszę zwinąć Nu nie miała baba kłopotu to se kupiła psa ahaha... na wsi padną, bo dość ze kota ma w chałupie to teraz psa ahahah Pozdrawiam WAS... hola hola .... czy ja coś przespałem ........ ostatnio jak tu zaglądałem kopałaś fundamenty pozdro i gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 18.06.2011 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 Pozdrawiam. Fajny pies. No i gratuluję odbioru i numerku. Witaj Ktosiu:) Szczerze to szybko pobiegłam do Ciebie i... szczęka mi opadała, tylko patrzeć, jak zaraz WY będziecie mieli odbiór i numerek, czego zyczę jak najszybciej z całego swego serducha;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 18.06.2011 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 Pluto sliczny! witaj magpie101:) Bałam sie tej pierwszej nocy, ale nie było źle, kojec jego miałam koło łóżka, gdy cichutko popłakiwał pogłaskałam. Jak narazie nie zrobił swoich potrzeb w domu, zaraz tylko wstanie, to biore go i wynoszę. Dzisiaj o 1, 4, 6 byłam z nim na zenatrz, taki malec a jak szybko załapie gdzie drzwi itp. Kupiłam przysmaki mięsne i gdy sie załatwi to chwalę i daję Najgorzej to z posiłkami, jak go brałam, to brzuch az miał kwadratowy, daje mu mało, a on idzie do kota miski, która musze zabrac i postawic na górę. Czytałam, ze 5 posiłków itp. ale przy jego apetycie byłoby ich więcej. Daje mu mało, to szuka i szuka i zaczyna sie domagać Mój kot ucieka przed nim, albo łapą do lekko uderza, ten chce sie bawić, a narazie kocurek musi go bardziej poznać. Musiało fajnie wyglądać, kiedy szłam ja koło domu, pies i za nami kot:) Kuba niby go zaczepia, ale gdy ten do niego biegnie to ucieka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 18.06.2011 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 hola hola .... czy ja coś przespałem ........ ostatnio jak tu zaglądałem kopałaś fundamenty pozdro i gratulacje Witaj TT16:) Rany fundamenty:jawdrop: Teraz jak sobie pomyślę, to wydaje mi sie tak to odległe, a przecież to było niedawno:) Mimo to sporo jeszcze robotki jest u nas, ale wolę o tym nie myśleć. Narzie Miska nie ma to odpoczynek;) oczywiście od prac budowlanych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 21.06.2011 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Ale fajny ten Wasz Pluto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 21.06.2011 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Fajny,fajny....piesek w domu musi być.Roboty dużo przy psiaku,ale radości jeszcze więcej.A jak się pokocha takiego psiaczka to już po Tobie.Nasza maltanka to taki pieszczoch że masakra,a brudas jeszcze gorszy.Jest biala,wiadomo ale tam gdzie najgorszy brud to wlazi no i po chwili jest czarna.Jeden plus że ma wlos i w domu nie ma sierści.Gratuluje odbioru DOMKU WASZEGO,dla Was NAJPIĘKNIEJSZEGO NA ŚWIECIE:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.06.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 No to mamy psicową plagę. Słodziasty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 30.06.2011 05:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Ale fajny ten Wasz Pluto! witaj magpie101:) Fajny i szybko rośnie, tydzień temu był mniejszy, teraz dalej taka kulka, ale na wyższych łapach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts