nazwa12 21.08.2011 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 I wrócilo do nas lato,przez wielkie L.Zapowiadają ponad 30 stopni,to dobrze jeszcze trochę nacieszymy się ciepelkiem.A co tam u Ciebie,pewnie kupe pracy jak zawsze.Wczoraj zbieraliśmy orzechy laskowe u nas na dzialce jest ich nawet dużo.A nas dopadlo jakieś lenistwo i nic nie robienie,do pracy oczywiście idziemy he he bo trzeba.A i jeszcze wczoraj ustawialiśmy rusztowania,bo ocieplamy ostatnią ścianę...to może nie jest tak zle jak na jeden dzień.Napisz co tam u Was się dzieje:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 07.09.2011 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Witaj nazwa:) Dawno mnie nie było:) U nas, a czekam na Miska, kiedy przyjedzie, sama nic nie porobie np. nie potapetuję, a on zas jak przyjedzie to na 3 dni i zawsze jest coś... teraz robimy kotłownię, tj. mamy zakupiony piec, bo ogrzewałam piecem w domku tej zimy isamym drewnem, a teraz, już będzie taki, co nie będe sie bała wrzucic węgielek (który mamy teraz kupić). Ja a to z psem jeżdżę na rowerze, aby się wybiegał, albo z dzieckiem jeździłam na basen, a to znowu weki, bo dostałam jabłka, a to koszenie, dobrze, że trawa juz tak nie rośnie:wiggle:. Wiecznie coś. cieakwe kto zje te ogórasy, jak dziecko ma obiady w szkole, Misiek za granicą i niechce zabierać duzo, bo tam ma tanie:( Ale sie zje:) Naprzeciwko mnie po drugiej stronie rowu jeden domek wystawiła firma -dachówkę kładą, to sobie jak spaceruję z Plutkiem to patrzę jak działają chłopaki, a drugi ciut dalej fundamenty zaczynają. Chyba brak mi ciut tego:) Teraz krzątam się w domku i myję okienka, bo te muchyyyyyyyyy fee mi narobiły -brzydule, w sumie, to co m-c myję, hm:jawdrop:. cos tylko słonko zwiało, czyzby miało popadać? Jutro ma byc u nas jeszcze chłodniej tak 15 stopni. Uciekam i pozdrawiam cieplutko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.09.2011 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 O rany!!! To Ty jeszcze.... hmmmm:rolleyes:... żyjesz??? Rozumien, że słomiana może czasu nie mieć, ale rzeby tak na amen??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 16.09.2011 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Przepraszam... no musze prosic o pokutę i rozgrzeszenie, za ten brak na FM:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.09.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 taka ja... fajnego psiaka masz i domek też niczego sobie... Pozdrawiam Oś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 20.09.2011 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Moose witaj miło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.09.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 wreszcie wpadasz częściej na FM ...nie znikaj więcej !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 21.09.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2011 Witaj Miśka,pozdrawiam z dziś i wczoraj słonecznej i ciepłej Warmii. Oby jak najdłużej. Pies cudny ma coś w sobie z właścicielki,ten szelmowski wzrok:D. U mnie też czas pędzi jak szalony, doba zdecydowanie powinna być 2 razy dłuższa. Praca,ogród,dom młody. Na całe szczęście,że nie mam zwierzaka,bo jeszcze z jego powodu miałabym wyrzuty sumienia. Wczoraj wykopałam pietruchę,pozostało mi jeszcze do wykopania seler i por,oraz pomidory w folii. Trzeba dokupić torfu,Bo ten z wiosny gdzieś znika:confused:. A pod torfem mamy glinę,warzywa jak rosną i dochodzą do gliny,to dziwne kształty i formy przybierają. Pozdrawiam i wracam do pracy .trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.09.2011 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 Przyleciałam z nadzieją łobglądnięcia podrośniętego Plutka i co??? Ni ma:confused: Dobrze, że jesteś, rozgrzeszenie udzielone teraz pokuta - Miśka ja chcę Pluta!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.09.2011 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Pluto pewnie sporo podrósł??daj nowe foteczko kochana:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.09.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Przyleciałam z nadzieją łobglądnięcia podrośniętego Plutka i co??? Ni ma:confused: Dobrze, że jesteś, rozgrzeszenie udzielone teraz pokuta - Miśka ja chcę Pluta!!! Jo tyż kcem... proszem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 01.10.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2011 No Miśka.....gdzie jesteś?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 09.10.2011 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2011 :welcome:gdzie Ty jesteś,napisz coś ,może jakieś zdjęcia byś wrzuciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 23.10.2011 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Witam po przerwie:) Dzisiaj juz od rana po spacerku z Plutem, ufff nie było dzisiaj biało, siadłam do kompika i przerzuciłam zdjątka, zaraz powklejam. Dziekuję, ze odwiedzacie jeszcze mnie. Oprócz Plutka i Kubusia przedstawiam WAM w dzienniku nowego domownika. Zapraszam do dziennika... ja lecę popisac i uzupełnić ciut tylko go wygrzebię z czeluści:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.10.2011 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 no wreszcie sie odnalazłas:)dawaj fotki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 23.10.2011 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Witaj Kaluś Juz są w dzienniku, jednak to ciut trwa zanim człek je doda, napisze itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 23.10.2011 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 (edytowane) Hohooh jaka artystka, masz talent, tak sama pędzlem. Jak Misiek przyjedzie, to nie wiem co się będzie działo w tej sypialni ;) no łózko musi przyjechać czym prędzej Panele i kolorki to ciężki wybór, sam się z tym zmagam. Pozdrawiam Edytowane 23 Października 2011 przez ktosiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.10.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 sama to namalowałaś?????? ale z Ciebie artystka kochana:) ....zdolniacha !! Mąż napewno doceni dzieło żony! śliczny kociaczek doszedł do Waszego zweirzyńca:) a piesek rośnie w oczach.....`kiedyś chcialam miec dalmatyńczyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 23.10.2011 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Witaj Ktośku milusio:) Ja wybrałam panele które są i ciemniejsze i jasne za jednym razem:) Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Ktosiek nie tak głośno, nu chiba będzie się działo, miała byc naguśka kobietka, ale rozmyśliłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 23.10.2011 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Witaj Kala:) nu sama namalowałam tymi ręczusiami:) A Maniek nawet teraz śpi na kolankach:) To taki przytulak mały:) Wróciłam niedawno z jazdy na rowerze z Plutem, wybiegał się chociaz. Pluto już jest spory, nie wiem, czy to on taki uparty, czy ta rasa tak ma:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts