Perłóweczka 22.05.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 Ale gumaków mi nie kupił ahahahaaaaaaaaaaa no jak to one powinny być pierwsze koniecznie musisz sobie sprawić i to takie kolorowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 22.05.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 ahahahaaaaaaaa.... Jeścio beczkę za całe 100 zł- w bardzo dobrym stanie 1000 l. dostałam w prezencie... tylko czemu dumam, gdzie ją postawię A kiedys pomaluję na wesoło... by nie była taka szara... zawsze jeszcze jest możliwość na bańkę do beczki poskakać żeby się troszku ochłodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 23.05.2009 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2009 Ale gumaków mi nie kupił ahahahaaaaaaaaaaa no jak to one powinny być pierwsze koniecznie musisz sobie sprawić i to takie kolorowe Właśnie Misiek, a gumaki to gdzie? Tylko któe wybrałby mi mój facet... Bo gumaki, to gumaki... Takie? http://lh3.ggpht.com/_AcP-Nr0kSsI/ShfOxgkxoMI/AAAAAAAAAas/pgArL_92E5Y/s128/gumaki%20m%C4%99skie.jpg A może takie białe... niczym komunijne, tudzież ślubne http://lh6.ggpht.com/_AcP-Nr0kSsI/ShfO1xMD9pI/AAAAAAAAAaw/qpJYgY3Uj78/gumaki%20bia%C5%82e.jpg A może któreś z tych... http://lh5.ggpht.com/_AcP-Nr0kSsI/ShfO6eJAHgI/AAAAAAAAAa0/HEKZwPFrAd0/gumiaki%20kowbojki.jpg Kowbojki mnie powaliły...zaś na obcasiku doprowadziły mnie do łez Ot byłabym elegancką babką na budowie w gumakach na obcasie ahahaha. Także z tymi gumakami nie taka zwłaszcza dla faceta prosta sprawa...ahahah No w tych pierwszych wyglądałabym jak Milka tam na działce...w biało-czarne łaty Jeścio drugie są ok Eeeeeeee jakoś do tej pory pracowałam w adidasach, będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 29.05.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Miśka gdzie te fotki ???? ja nic nie widzę znowu coś pokręciłaś że nic niewidać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 29.05.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 gratuluje postępów na budowie kochaniutka a ty musisz się koniecznie przez weekand wykurować i od poniedziałku ruszyć na budowe zeby pokazac nam postępy z placu boju szybkiego powrotu do zdrowia Ci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 30.05.2009 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Perłóweczko dziękuję A z tymi zdjęciami, to jedne są drugich nie ma... ja się tak nie bawię ahahah. Jeścio raz je popoprawiam Wszystko mozliwe, że coś ten teges- pokręciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 30.05.2009 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Zdjęcia w podglądzie są... a jak najadę na krzyzyk zamiast zdjęcia i wcisnę lewym przyciskiem myszy- jest pokaż zdjęcie-to jest... Przez jakis czas są zdjęcia a potem znowu te krzyżyki Inne są a inne nie... mam je wszystkie w albumie w Piccasie, hmm może je udostępnić tam? No ale ktos wejdzie mi w piccasie i pomysli ale ma fotki- gumaki ahahaha... ahahah... no ale teraz juz sąąąąąąąąą.... Czary mary mają być ahaha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 30.05.2009 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Ups prawy przycisk myszy -nie lewy..na krzyzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 30.05.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 MIŚKA jak tam zdrówko ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 02.06.2009 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Dzisiaj dopiero miałam czas, a to też dzięki burzy, która przepędziła nas z budowy Perłoweczko aż miluchno na duszy się robi, jak mnie odwiedzasz Z gardłem już o wiele lepiej, wczoraj Misiek niechciał mnie wziąć na budowę, martwiąc się, bo u nas tak 14 stopni. A ja natybiotyki na gardełko łykam. Ale ja szybko wskoczyłam w ciuszki robocze Chustka dookoła szyi i gotowa. Pojechaliśmy i w końcu mogłam zobaczyć jak tam murowanie Dziękuję Perłóweczko - buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 02.06.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Miśka ja nie widzę twoich zdjęć i nie mogę podziwiać twoich zaczętych ścianek musisz coś pokombinować ja mam swoje zdjęcia w fotoszoku i nie mam jak narazie żadnych problemów mąż działa na budowie mimo brzydkiej pogody a ty więc masz czas żeby się za zdrówko zabrać i do końca wyleczyć a żeby Ci troszkę zycie osłodzić to przyniosłam Ci słodkość http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/ciasto.jpg a dla mężulka piwko http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/piwo.jpg zaznaczam że to nie ja piekłam bo jezeli chodzi o wypieki to ja jestem kiepska szybciej coś spalę albo zakalec wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 02.06.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 ty wychwalałaś tą betoniarkę a ona cię tak potraktowała no nie mogę...hi hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 02.06.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 no no ...jak zarys okien będzie widoczny to zaraz innego widoku domek nabierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 03.06.2009 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Miśka ja nie widzę twoich zdjęć i nie mogę podziwiać twoich zaczętych ścianek musisz coś pokombinować ja mam swoje zdjęcia w fotoszoku i nie mam jak narazie żadnych problemów mąż działa na budowie mimo brzydkiej pogody a ty więc masz czas żeby się za zdrówko zabrać i do końca wyleczyć a żeby Ci troszkę zycie osłodzić to przyniosłam Ci słodkość http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/ciasto.jpg a dla mężulka piwko http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/piwo.jpg zaznaczam że to nie ja piekłam bo jezeli chodzi o wypieki to ja jestem kiepska szybciej coś spalę albo zakalec wyjdzie Witaj Perłoweczko, ostatnie zdjęcia zmniejszyłam - ostatni post w dzienniku, może teraz zobaczysz zdjęcia, bo ja widzę Jeżeli zobaczysz te zdjęcia, to usiądę, któregoś pięknego - wolnego dnia i popoprawiam resztę... bo faktycznie i ja na niektórych mam tylko znaczki a nie fotki. Być może jeszcze za duże... Mąż i ja na budowie... pomagam mu... w tych zmaganiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 03.06.2009 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Za słodkości dziekuję, mmmmmmmmmmmniam, a piwko sama wypiję, bo mój Misiek w ogóle nie pije... no chyba, że Karmi, albo jeścio lampeczkę szampana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 03.06.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 bo mój Misiek w ogóle nie pije... no chyba, że Karmi, albo jeścio lampeczkę szampana No to ładnie sobie chłopa wychowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 03.06.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Mąż i ja na budowie... pomagam mu... w tych zmaganiach pracuj pracuj ...czekamy na efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 03.06.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Miska ale ja nadal nie widzę twoich zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 03.06.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 przyniosłam ci trochę letnich pyszności http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/truskawka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 03.06.2009 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Miska ale ja nadal nie widzę twoich zdjęć Kurcze to nie wiem dlaczego, ja je widzę Te w ostatnim poście zmniejszałam już... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts