Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kometarze do mojego dziennika:)

Recommended Posts

kamlotek napisał:
Misia gratuluję postępów na budowie :lol:

Czy nie boicie się trochę zakładać membranę podczas deszczów?

Co do zżerania membrany przez środki impregnujące drewno,to najlepszą specjalistką jest madmegs. Z całego serducha życzę Ci słoneczka,a u nas na Warmi modla się o deszcz,bo sucho jak chol..a. Dla Ciebie specjalnie zaczynam tańcować i wznosić ręce z odciskami. Daj tylko znać czy moje tańce i modły przynoszą pożądany skutek :wink:

U nas upałyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy....

Deszcze? :roll: Toż Iza już tam wytańczyła pogodę :lol: :wink:

Ja zimpregnowałam tylko te deski, które były zakupione-bo ich było za mało... Ten Pan od więźby dachowej w ogóle ma szczęście, że nie wpadł w moje ręce... co on za cyrki nam poodwalał to szok.... Ale jakoś dajemy radę, tylko marnujemy czas np. na hebelkowaniu łat... itp. bo dał jakieś dziwne... z jednej str. grubsze, z drugiej krótsze :o :evil:

No to tańcz.... Asiu tańcz... :wink:

http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14515/Tanec_03.gif

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Perłóweczka napisał:
A Miśka gdzie :o

czyżby w pierwszy dzień szkoły ją w oślej ławce zostawili :roll:

:lol: :p :lol: :p :lol: :p :lol: :p

Ahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aż parschnęłam...

mało nie oplułam się :lol: :lol: :lol:

Miska miała większą karę - zejście z dachu - ale to w dzienniku ahahaaaaaa... Ja tutaj akrobacje tworzę a ty ławka..to nie hard ahaaaaaaaa... :lol:

kamlotek napisał:
myslisz :roll: :wink: ,ja raczej obstawiam,że nasze abra-kadabra zadziałało i Misia miała dziś piękną pogodę :p i wykorzystała ją maxymalnie,ze teraz nie ma siły napisać paru słów :lol:

Po akrobacjach i wspinaczkach - nie zlicze ilu na te rusztowania :evil: , po interwencji -nocnym jechaniu na budowę, bo rzekomo ktoś się kręcił ( uzupełniałam akurat dziennik, ale przerwałam i pojechałam), oto PISZĘ I JESTEM :wink: :D

http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14515/SugarwareZ-196.gif

a niedługo to będę nosiła przez ten komp takie bryle ahahaha jak denka od słoików.... ahahaaaaaaaaa

Perłóweczka napisał:
  kamlotek napisał:
no tak,skoro tyle kobitek ogląda go,więc nie mam po co właczać tv i oglądać,poproszę i opowiedzą mi w skrócie :lol:

ale wiesz jak to kobitki ci opowiedzą i kazda od siebie coś doda to taki kogel-mogiel wyjdzie ze szok :o :lol: :p :lol: :p :lol:

Tak kiedyś był taki serial - córka była mała ja w domku... no i oglądałam - moja babcia jak mi zaczęła opowiadać ten serial -bo przegapiłam jakos kilka odcinków - Zbuntowany Anioł - to zaliczyła Modę na sukces i anioła.... :lol: A potem ja pytam..to co to za ja - jaki..a ona mówi - czekaj bo popiep.... sobie te seriale ..ahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... :wink:

Ot taka mieszanka wychodzi... :lol:

kamlotek napisał:
dzieki Miśka :lol: ale faluję jak jakaś syrena :wink:

czyli nasze abra-kadabra przyniosły rezultaty :lol:

dziewczyny w jednosci sila,jak wspólnie myslałyśmy o ładnej pogodzie dla Miśki,to od razu ja miała :lol:

Dzięki za te tańce :wink:

Ja uciekam bo późno a raniutko wstaję...

Aby była długo taka pogoda...

Pozdrawiam i dobrej nocki i jutraaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Paaaaaaaaaaaaaaaaa... :wink:

Perłóweczka napisał:

moze być i taka wersja :wink: poczekamy-zobaczymy ale ja myśle ze coś zmajstrowała :lol:

hi hi hi ja wczoraj pisałam własnie ze Miska cos zmajstruje i tak tez sie stało :o - wlazła na dach i ....... hi hi hi - potem dylemat miała jak z niego zejść :lol:

dach teraz juz pieknie wygląda :wink: nabrał całkiem innego wyglądu. domowo sie zrobiło :wink: powoli zblizacie się ku koncowi :o co ty kobito potem z wolnym czasem zrobisz ? kafelkować będziesz ??? :o

Perłóweczka napisał:
  Perłóweczka napisał:

moze być i taka wersja :wink: poczekamy-zobaczymy ale ja myśle ze coś zmajstrowała :lol:

hi hi hi ja wczoraj pisałam własnie ze Miska cos zmajstruje i tak tez sie stało :o - wlazła na dach i ....... hi hi hi - potem dylemat miała jak z niego zejść :lol:

dach teraz juz pieknie wygląda :wink: nabrał całkiem innego wyglądu. domowo sie zrobiło :wink: powoli zblizacie się ku koncowi :o co ty kobito potem z wolnym czasem zrobisz ? kafelkować będziesz ??? :o

Ahahaaaaaaaaaaaaaa...

Ledwo żyję, ale zajrzałam aby chociaż tutaj odpisać...fm ciągnie :wink:

Dzisiaj już jesteśmy z drugiej strony... dachu..

No właśnie...

Przy kafelkowaniu ja odpadam - Misiek to tez płytkarz i gdzież bym tam śmiała kłaść płytki... A w wolnym czasie... będe jeździła i zamiatała chudziak :lol: :lol:

kamlotek napisał:
jak Misiek wyjedzie,to mówiła,ze bedzie tynkowała, aha jeszcze musi przejść kurs kładzenia instalacj elektrycznej :wink: ,chyba,ze już przeszła :lol:

Od instalacji wolę znajomego elektryka, bo elektryka prąd nie tykaaaaaaaaa... A mnie juz kiedyś prąd "kopnał" ( może od tamtej pory jestem taka postrzelona :wink: :lol: )... Kiedyś tylko zobaczyłam w ciemnościach niebieską iskrę i jakby coś ugryzło mocno w palca. A tylko chciałam zapalić swiatło na klatce schodowej, bo było ciemno... :wink: :D

Tynki ze swoim pracownikiem będę kładła... Miskiem :wink: :o :lol: Ale kiedy to będzie.... :cry: Nie wiem...

Narazie wolę ciąć łaty i kontrłaty ewentualnie je hebelkować :wink: i stać wysoko na rusztowaniu -ale mieć grunt pod nogami... :wink: :D Mam nadzieję, że skończymy to w tym tygodniu...

Zobaczymy... :wink: :lol:

I ja zyczę dobrej nocki... uciekam bo rano wstaję :wink:

dobrego dzionka jutrooooooooooooooooooo.... :D

Nooooooooooooooooo i co ja tu widzę?? :D:o:o Toż to już dach będzie wkrótce gotowy :D Rany,jak Wy to robicie,że we dwójkę - a tu tyle już zrobione :o:o No teraz to już całkiem inaczej wszystko wygląda - coraz bliżej :D

Aleś dała czadu z tym włażeniem na dach :lol:.......nie miała baba kłopotu,to na dach wlazła :lol::lol:.....przypomniały mi się małe kociaczki,co się wspindrają po drzewach,a później drą się wniebogłosy,bo zejść nie mogą :lol::lol:

Fajnych macie sąsiadów - dobrze,że zauważyła cośs podejrzanego i dała Wam znać,bo wiecie jak teraz jest z budowami :x Ludzie to są świnie,że okradają drugiego człowieka,który tak ciężko zapier.....nicza,żeby coś mieć :evil:

Oby Wam się utrzymały dobre relacje z sąsiadami :wink: :D

Jutro tu zaglądnę,a na razie mykam spać ,bo mi się same oczka zamykają......http://4shared.com/download/119109203/b675e8e5/engel7.gif

waldi8321 napisał:
Nooooooooooooooooo i co ja tu widzę?? :D:o:o Toż to już dach będzie wkrótce gotowy :D Rany,jak Wy to robicie,że we dwójkę - a tu tyle już zrobione :o:o No teraz to już całkiem inaczej wszystko wygląda - coraz bliżej :D

Aleś dała czadu z tym włażeniem na dach :lol:.......nie miała baba kłopotu,to na dach wlazła :lol::lol:.....przypomniały mi się małe kociaczki,co się wspindrają po drzewach,a później drą się wniebogłosy,bo zejść nie mogą :lol::lol:

Fajnych macie sąsiadów - dobrze,że zauważyła cośs podejrzanego i dała Wam znać,bo wiecie jak teraz jest z budowami :x Ludzie to są świnie,że okradają drugiego człowieka,który tak ciężko zapier.....nicza,żeby coś mieć :evil:

Oby Wam się utrzymały dobre relacje z sąsiadami :wink: :D

Jutro tu zaglądnę,a na razie mykam spać ,bo mi się same oczka zamykają......http://4shared.com/download/119109203/b675e8e5/engel7.gif

Melduję, że teraz juz przechodziłam -przerzucałam nawet nogę przez czubek dachu - aby zejść nizej na druga stronę- gdy mierzylismy dach -tak Misiek chciał się upewnić, czy wsio jest ok :wink:

Teraz Miska sama wchodzi a Misiek mówi:

- juz tutaj jesteś, toz niedawno tam byłaś :lol:

A jak trzeba cos przetransportować do Miska..to niczym torba dobry okazał się mój kaptur od bluzy ahahahaaaaaaaaa...

Fajnie posiedzieć na górze..wtedy są inne widoki, drzewa tak nie zasłaniają tych górek i tych lasów :D

Co do sąsiadów, to fakt to starsi są i nie ma tam tak młodych, jedna sąsiadka jest, która przyjdzie do nas i nawet przyniesie to gruszki, a ostatnio winogronak i morelki - ma z 45 lat, ale taka miła i mówi:

- wy to chyba macie motorki w du...e

ahahaaaaaaaaaaa... Ba nawet raz jak przyszła, to była zdziwiona, że w jeden dzień nas nie było... :lol:

Inna sąsiadka starsza to mówi- kurcze wiecha jakaś chyba będzie jak dach będzie... :lol: :lol: :lol: