margay 09.09.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 cieszę się że przepis się przydał..... Mi Łukasz w poniedziałek kupił 12 kg buraków na dwie porcje i dziś muszę się za nie wziąśc ....a jeszcze jestem w pracy.....to jak zacznę to do północy mi zejdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 09.09.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 nie wiem czy zauważyłaś ale odkąd się u ciebie zadomowiłam to prawie zawsze mnie wyrzuca na nową stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 09.09.2009 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 No Miśka Ty kochaniutka to zawsze jakieś przeboje masz jak nie w domu to na budowie nie miała baba kłopotu to weki zaczęła robić hi hi hi.... ale najwazniejsze ze coś się dzieje i nie jest nudnooooo to fajnie ze juz za pare dni zaczniecie kłaść blachę . domek nabierze kolorów jestem ciekawa jak to będzie wam szło z pewnoscią sprytnie musisz uwazac zebys nie pocharatała sobie rąk tą blachą bo jej końce są ostre. ja przenosiłam kawałkek , nie uwazałam .....i ciach pociełam ręke troszkę ale .....co ja tam ci gadam skoro ty ekspert budowlany jestes Zgadzam się Gosiu, że ja to jakoś tak zawsze mam przeboje... Nie raz i nie dwa, Mieisk się smieje ze mnie. Ale faktycznie nie jest nudno. Z 10 kg, ciut wyszło, jeszcze dzisiaj ugotowałam barszczyk Dzisiaj z rana zostały zakupiony pokrywki i zupełnie inaczej... A z blachą to wiem... tez miałam przygodę, taki kawałeczek blachy mamy na budowie i Misiek chciał abym jemu podała... i jakos tym czubkiem się ukułam Do eksperta to mi daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 09.09.2009 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 ale mi narobiłas ochoty na buraczki mniam mniam.. Kala ja dzisiaj jadłam barszczyk, do niego lubię tak jak jadłam u babci oddzielnie ugotowane ziemniaki - ba nawet utłuczone Zabielany, przyprawiony mmmmm... Najdałam się jak nienormalna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 09.09.2009 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 cieszę się że przepis się przydał..... Mi Łukasz w poniedziałek kupił 12 kg buraków na dwie porcje i dziś muszę się za nie wziąśc ....a jeszcze jestem w pracy.....to jak zacznę to do północy mi zejdzie... Gosiu przepis juz sprzedany do przyjaciółki -odrazu robiła... dobrze, że jej przesłałam, bo ja wczoraj do netu, a tutaj jakaś awaria... Dzisiaj tez dopiero był po 15 -tej. I buraki ugotowane a co dalej... netu niet to dzwonię do przyjaciółki a ta mi przez fon dyktuje... Powiem, że zanim surówkę (sałatkę) zawekowałam, to próbowałam i jest pyszna... To faktycznie Gosiu ciut to schodzi, mniej roboty, gdyby były buraczki obrane i starte już... Przy wekach zawsze jest ciut zabawy, ale jak to fajnie wziąć sobie zimą wek i zjeść. Ja dzisiaj podpisałam sobie, które to same buraczki a które to surówka... a Misiek mówi mi tak: - nie podpisuj Miśka, zaraz zjemy wszystko... Faktycznie otwierasz strony -zaczynasz ahahaaaaaaaaaaa.... Właśnie ja u Asi - kamlotka otworzyłam tę 13 i jakiegoś pecha mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 09.09.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Właśnie ja u Asi - kamlotka otworzyłam tę 13 i jakiegoś pecha mam witam,wchodzę i co widzę znaczy się czytam,to zapewne wina jakiegoś wirusa,a nie mojego pechowego dziennika lecę ponadrabiać zaległości,potem się na dłużej rozgoszczę,ale najpierw muszę się dowiedzieć jak mogę zmienić tytuł mojego dziennika na inny,może któraś z Was wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.09.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 ,ale najpierw muszę się dowiedzieć jak mogę zmienić tytuł mojego dziennika na inny,może któraś z Was wie? Asiu otworz pierwszą strone swojego dziennika i wejdz w swoj pierwszy post ( czyli - zmien) u góry gdzie pisze tytuł - zmien go na inny i potwiedz ps. chyba ci nie namąciłam za bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 09.09.2009 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Właśnie ja u Asi - kamlotka otworzyłam tę 13 i jakiegoś pecha mam witam,wchodzę i co widzę znaczy się czytam,to zapewne wina jakiegoś wirusa,a nie mojego pechowego dziennika lecę ponadrabiać zaległości,potem się na dłużej rozgoszczę,ale najpierw muszę się dowiedzieć jak mogę zmienić tytuł mojego dziennika na inny,może któraś z Was wie? Uffffffffffffffffffffffff wróciła http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14515/SugarwareZ-192.gif Hmmmmmmmmmmmmmm... A to nie Skrzat -dziennik kamlotka ?? ? juz tak nie będzie? To może: " kamlotkowy skrzacik" " Poprostu mój skrzacik" " kilka przygód ze skrzatem" - ciut jak Koszałek Opałek -taka bajka była kończę bo jakos w bajki mnie ciągnie i zacznę zaraz pisać: - "Jak Kamlotkowie budowali Skrzta" i całą historię opiszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 09.09.2009 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Kuźwa idę zaraz spać... Asia pyta jak zmienić tytuł...a ja tytuły piszę... ahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... ale najpierw muszę się dowiedzieć jak mogę zmienić tytuł mojego dziennika na inny,może któraś z Was wie? poryczałam się ze smiechu... zakręciłam się jak wek -własnie to przez weki [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 09.09.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Mam nieproszonych gości,i nie chcę ich mieć na garbie,aby czytali co robię,pewnego razu powiedziałam nie to co trzeba i mam prze...ne.Ale Asia mogę u Ciebie pokazać 1 zdjęcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.09.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Kuźwa idę zaraz spać... Asia pyta jak zmienić tytuł...a ja tytuły piszę... ahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... ale najpierw muszę się dowiedzieć jak mogę zmienić tytuł mojego dziennika na inny,może któraś z Was wie? poryczałam się ze smiechu... zakręciłam się jak wek -własnie to przez weki Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hiiiiiiii....... miska ty jestes niesamowita ps. zakręcona jak wekkkkk hi hi hi dobreeee.......hi hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.09.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Mam nieproszonych gości,i nie chcę ich mieć na garbie,aby czytali co robię,pewnego razu powiedziałam nie to co trzeba i mam prze...ne. Asiu napisałam wyzej jak to zrobic bo ja tez zmieniałam. popróbuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 09.09.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 idę spróbować,abym tylko za mocno nie zamąciła,bo sama siebie nie znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 09.09.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 zmieniałam w profilu,zobaczmy czy się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 09.09.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 udało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.09.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 udało się Zdolna BESTIA z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.09.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Laski zapraszam Was do galerii oz i zobaczcie jakie ona cuda tworzy ja jak zobaczyłam to mi szczęka opadłaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 09.09.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Miśka, do mnie na kawkę, czy co tam chcesz na pogaduchy TERAZ zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 09.09.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Perłóweczka, hejka Daj linka do tej galerii Też chcę żeby mi szczęka opadła pozdrówki M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 10.09.2009 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 udało się Huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts