taka_ja taki_on 10.09.2009 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Mam nieproszonych gości,i nie chcę ich mieć na garbie,aby czytali co robię,pewnego razu powiedziałam nie to co trzeba i mam prze...ne. Ale Asia mogę u Ciebie pokazać 1 zdjęcie? To fakt, ja ile razy mysle, czy oby mnie tutaj niepoczytują moi nieproszeni goście Ale mam to gdzieś...w końcu jest demokracja -wolnośc słowa itp. zaś nikomu tutaj nieubliżam Są jednak tacy, to z igły zrobią widły I sie Asiu niedziwię. To przeslij linka na priv. do nowego dziennika Wklejaj kochana ile chcesz tych zdjęć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 10.09.2009 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Laski zapraszam Was do galerii oz i zobaczcie jakie ona cuda tworzy ja jak zobaczyłam to mi szczęka opadłaaaaaa Wczoraj poodwiedzałam część WAs i poszłam do wyrka...tak zaczęłam oglądać nowy serial - na tvn - że Misiek tylko słyszę jak coś mnie pyta a ja wybudzona pytam -o co kaman? Potem tylko usłyszałam: - Miśka nie chrap Zaraz jedziemy na budowę... poprzybijać te brakujące łaty, może Misiek założy na komin siatkę, aby przygotować go do obklejania płytkami (ten przy salonie)... Ale napewno zajrzę do OZ Wczoraj miałam, ale zabrakło czasu... Gosia do Ani prześlij mi linka na priv. - do jej galerii... bo bym musiała u ciebie szukać w galerii... Z góry dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 10.09.2009 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Miśka, do mnie na kawkę, czy co tam chcesz na pogaduchy TERAZ zapraszam! Dziękuję kochana za zaproszenie.... które przegapiłammmmmmmmm Ale nic straconego... odbijemy to sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 10.09.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Gosia do Ani prześlij mi linka na priv. - do jej galerii... bo bym musiała u ciebie szukać w galerii... Z góry dziekuję sorry ale nie zakumałam do jakiej Ani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 11.09.2009 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 Gosia do Ani prześlij mi linka na priv. - do jej galerii... bo bym musiała u ciebie szukać w galerii... Z góry dziekuję sorry ale nie zakumałam do jakiej Ani No do tej Ani - aniucha2, kiedyś u siebie wkleiłaś link na której tylko to stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 11.09.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 No do tej Ani - aniucha2, kiedyś u siebie wkleiłaś link na której tylko to stronie Aaaaaaa proszę bardzo http://forum.muratordom.pl/nasza-libra-dom-ani-i-sebastiana,t157327.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.09.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Witaj!! co tam u Ciebie na budowie słychac?? czekamy na nowe fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 12.09.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 dzien doberek przyszłam sie przywitać i poczytać co tam u was na budowie słychać ,teraz muszę nadrobić u siebie w dzienniku jak także poczytać dzienniki wasze miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 12.09.2009 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Witaj!! co tam u Ciebie na budowie słychac?? czekamy na nowe fotki Ten tydzień był wolniejszy... musielismy albo czekac na łaty, albo teraz na blachodachówkę... Ale jutro uzupełnie dziennik, bo jestem ciut zmęczona..dzisiaj od rana do wieczora prcowaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 12.09.2009 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 dzien doberek przyszłam sie przywitać i poczytać co tam u was na budowie słychać ,teraz muszę nadrobić u siebie w dzienniku jak także poczytać dzienniki wasze miłego weekendu Witaj milusio Jessi:wink: U nas czekamy na blachodachówkę, ale zanim zaczniemy ją kłaść, to czekają nas jeszcze spore obróbki Oj to kochaniutka sporo będziesz miała do poczytania w tych naszych dziennikach, ale super, że jesteś i zawitałaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 13.09.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Witaj!!! wow!!!!!! ale Ty masz talent kobieto!!! piekne, cudne te rysuneczki poprosze o więcej !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 13.09.2009 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 O masz Ci los.... Dość, że musiałam kilkanaście zdjęć powklejać i zmniejszyć w PS, to potem przerzucić na fotoszok i tutaj popisać i wkleić - Czas Honoru oglądałam jednym okiem drugim tutaj Ale uzupełniłam, chociaż w tym tygodniu był bardziej luzik TO TERAZ siedzę i jem szarlotkę przed 24-tą , dzisiaj upiekłam Oczywiście zaczytałam się na FM Szok, a jutro Misiek chyba mnie nie obudzi o 6-tej Kurcze z tymi starymi pokrywkami to jaja, bo dzisiaj jak szampan strzeliły mi dwa słoiki jabłek na szarlotkę A Misiek mi mówi: - Miska trzeba wpier.... szybko wszystko, bo sie popsuje.... No zgłupiał ... wariat jeden... Uciekam lulkać... życzę dobrego dzionka jutro -to na zaś, jakbym z ranka pojechała na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 13.09.2009 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Witaj!!! wow!!!!!! ale Ty masz talent kobieto!!! piekne, cudne te rysuneczki poprosze o więcej !! Kala DZIĘKUJĘ Rany... chcesz żeby mnie zamkneli albo eksmitowali z FM za te rysunki... ahahaaaaaaaaaaaaaaa... Bo ja jakoś często akty babek szkicuję... Dużo szkiców nie mam, bo moje prace są ode mnie 600 km Jak będzie dach na domku i nastanie spokój, to zapewne znowu sobie czasem usiądę i poszkicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 14.09.2009 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Witam!!! Kurcze wstaję rano, biegnę po ubranka wyprane -te na budowę i ZONK... Wilgotne http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14515/SugarwareZ-074.gif Więc siedzę ubrana w Miska portki - wyglądam dziwnie, a ten pojechał w sprawie blachodachówki do Pana, ciekawe, czy już jest A tutaj dzisiaj komin i odpowietrzenie kanalizacji mamy robić... Z powodu, że nie mam ubrań, czekam na Miska az wróci, nawet ciepłe te jego portki, tyle, że jakaś szeroka taka moja doopka w nich.... Chyba zabierze mnie takiego dzisiaj clowna na budowę? To korzystając z wolnej chwili wpadłam pożyczyć WAM DOBREGO DZIONKA http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14515/normal_Kakao%2C_serwetka%2C_wisienka_na_pianie%2C_zdjecia_tiramisu%2C_fotografie_tiramisu_259.jpg http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14515/normal_Klasyczne_zdjecie_kawy%2C_kawa_na_zdjeciach_fotki_kawowe_1418.jpg Powiem szczerze, że dzisiaj mam LENIA... Ojjjjjjjj trzeba go wytrzepać z doopki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 14.09.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Misia toć masz babo talent http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/g020.gif szacunek Misia dla Ciebie,że oprócz budowania,masz tyle wrażliwości, http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/k015.gif dowody budowy | komentarze Biała i czarna lista wykonawców z Kwidzyna i okolic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 14.09.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 witanko ,rysuneczki bomba , to ty masz tak jak ja, ja też uwielbiam rysować ,często siadam z ołówkiem w ręku i rysuję sobie ,ostatnio rysowałam bajeczki dla córeczek aby mogły sobie pózniej same kolorować ,z ty że ja wzrokowcem jestem i przede wszystkim rysuję patrząc na dany obiekt ,a co tam na budowie słychac i jaką masz pogode bo u mnie tu w Irlandii cieplutko i słonecznie buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 14.09.2009 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Misia toć masz babo talent http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/g020.gif szacunek Misia dla Ciebie,że oprócz budowania,masz tyle wrażliwości, http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/k015.gif dowody budowy | komentarze Biała i czarna lista wykonawców z Kwidzyna i okolic Witaj Asiu Dziękuję za te komplementy..normalnie urosłam To moje hobby, oprócz malowania farbami akrylowymi, z tym, że dawno nie siadałam do malowania i ostatnio zajrzałam do farb - a nie tanie to hobby, a tutaj... farby zaschły... Kidyś miałam problem, bo grałam na gitarze i lubiałam malować... często nie miałam na dwie rzeczy czasu... Potem spaliła się moja klasyczna gitara -to już 4 lata jak nie gram, opuszki stają sie miękkie... A i do malowania wracałam i szkicowania już rzadziej... Może jak z budową się uspokoi to wtedy siądę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 14.09.2009 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 witanko ,rysuneczki bomba , to ty masz tak jak ja, ja też uwielbiam rysować ,często siadam z ołówkiem w ręku i rysuję sobie ,ostatnio rysowałam bajeczki dla córeczek aby mogły sobie pózniej same kolorować ,z ty że ja wzrokowcem jestem i przede wszystkim rysuję patrząc na dany obiekt ,a co tam na budowie słychac i jaką masz pogode bo u mnie tu w Irlandii cieplutko i słonecznie buziaki Nuuuuuuuuuuuuuuuuu Jessi to wklejaj nam rysuneczki kochana Jessi ja tez jestem wzrokowcem... W domu rodzinnym mam na duzych arkuszach z tektury prace i m.in. naszkicowaną ścierkę kuchennę... Każdy mysli, że zuzyłam conajmniej 3 ołówki -a to było pół jednego B2 i pół drugiego B3. Jessi na budowie pochmurno ale nie padało, właśnie niedawno wrócilismy Dzisiaj zrobiony "daszek" na kominach za salonem i zrobiona redukcja. Kurcze z taką długą rurą musiałam wejść na czubek dachu i przejść na druga stronę aby do wentylacji w kominie włożyć ją Najbardziej to bałam się, żeby mi nie wpadła do środka... Zaś Misiek musiał wejść na wiązary w środku i tam włożyć kolanko z drugą krótszą rurą Ot i od rana do 18-tej zabawa była... A gdy moja córka była młodsza, to też rysowałam jej do kolorowania rysuneczki... Ona tez jest wzrokowcem i nieraz mnie zaskakuje jak narysuje postać z bajki z gazetki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 14.09.2009 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 A ja dzisiaj pojechałam na budowę w portkach dresowych Miśka, dobrze, że mają sznurek... Schodzę na dół, idę szybko do auta -aby żaden sąsiad mnie niewidział , patrzę a Misiek na wjeździe postawił auto... Dobrze, że rosną krzaki... ale idę , patrzę, czy on jest w aucie, czy mi się wydaje i nagle... kuźwa wlazłam w błoto - po kałuży w dołek i jak na lodzie - nogi mi się rozjeżdżały, torba - reklamówka, w której miałam termos z kawusią obkręciła mi się dookoła, a ja łapię kuźwa równowagę jak świrnięta... Toż jak ktoś mnie widział, to dość, że szerokie pory, to tańczy ... Wiecie co wtedy pomyslałam, jak zobaczyłam moje ubłocone buty??? Że dobrze, że rosną te krzaki, bo Misiek za nimi stał po drugiej stronie drogi i rozmawiał z sąsiadem, a potem pomyslałam, że dobrze, że tych portek nie pobrudziłam a mało co..a na kolana bym poleciała... Toż ten sąsiad to by pomyslał, że ja w stanie wskazującym na spozycie jestem Gdy podeszłam do auta, to zza krzaków krzyknęłam -dzień dobry i wsiadłam do auta śmiejąc się i rycząc ze smiechuzaraz doszedł Misiek i mówi: - co znowu odwaliłaś... ahahaaaaaaaaaa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 14.09.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 http://emoty.blox.pl/resource/szczena.gif Miśka - piękne twoje szkice! Dziewczyno ale ty masz talent....http://emoty.blox.pl/resource/651.gif.....no.....pełen szacun...http://emoty.blox.pl/resource/clapping.gif No ......to wypijmy za twój talent jak widać nie pierwszy http://emoty.blox.pl/resource/drinkwine.gif Ciekawa jestem ile razy mnie jeszcze zaskoczysz Najbardziej podoba mi się akt - to jest prawdziwa sztuka - pięknie!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts