waldi8321 17.09.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Dzisiaj zupełnie inaczej zrobiłam nadziewane papryki łooooooooooooł....toż ja muszę wkrótce do litwińca lecieć i jakieś dobre mielone kupić Ten przepis też sobie zachowam i niedługo wypróbuję .....ale zrobię surprise Mężusiowi :lol:... A dziś to Mąż przyszedł do pracy i mówi,ale wszystko ładnie zrobione, a ja na to "Marchendiser was dzisiaj i wszystko zrobił" :lol: Kurczę,czasami to mi się języki plączą i śmiesznie to brzmi :lol:....bo czasami to się zapomina jak po polsku i tak się miesza angielskie wyrazy z polskimi :lol:.....na początku mojego pobytu tutaj,to przez sen mówiłam po angielsku i jak wstawałam rano zaspana,to zaczynałam do Męża po angielsku mówić :o:lol: [/u][/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 17.09.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Miska ale ty mnie zdołowałas tymi papryczkami ja akurat po pracy głodna zasiadłam a ona takie foty z papryczkami wstawiła wszystkie wpadły na jedzonko to pewnie juz nic nie zostałooooo kurcze musze przepisac przepis i jutro sobie zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 17.09.2009 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Miśka to jest przecież znecanie się nad nami pokazując takie pyszności na fm . Pozwolisz,ze wypróbuję ten przepis,teraz mam tydzień czasu bo Młody ma zwolnienie(zwichnął sobie stopę na w-fie ) O rany Julek, to się z młodym narobiło... a kofana próbuj przepis -próbuj Dzisiaj Misiek zjadł ten farsz na dwie papryki co został Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 17.09.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Dzisiaj Misiek zjadł ten farsz na dwie papryki co został :lol: widzę,że nasi są podobni do siebie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.09.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 oblukałam Cie na NK fajna laska z Ciebie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 17.09.2009 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Fajnie że każdy z nas znajduje sąsiada blisko siebie dokładnie ja tez budować się będe jak rzut beretem w Brzesku ,ale tez mam dosc blisko do Tarnowa i do Krakowa jessi a jak obie pojedziemy do Tarnowa, to i może dojedzie Gosia, która ma godzinkę i Iza? Ona ma dalej ciut chyba... A my fakt jak sąsiadki Ale Ty masz piekne widokiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... Miśka,ja to do Tarnowa to mam jakieś 25 minutek to by się dało dojechać ....a już wkrótce będę mieć wakacje....to taki relaxik fajny by był ....o rany,ale by było .....na FM takie wygadane,a jak się spotkamy....to będzie grobowa cisza hihihihi Ahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... ja tam wygadana babka nawet bym o pogodzie gadała i takich tam, ale kto wie, jakby było... Iza to ja BUSEM tyle samo samo jadę -tak ok. 30 minut Izuś relaksik - ale jak wpadniesz w wir jak zobaczysz domek, to tam juz ściany będziesz zaraz malowała ahahaaaaaa... a i slub, to ciut nerwówka będzie, czy wszystko gra itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 17.09.2009 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Dzisiaj Misiek zjadł ten farsz na dwie papryki co został :lol: widzę,że nasi są podobni do siebie :lol: Okurzacze poprostu ahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa O rany zaraz będę ryczała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 17.09.2009 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 oblukałam Cie na NK fajna laska z Ciebie !! kala zawsze inaczej jak zobaczy się człowieka - osobę z którą się pisze A ja Tobie napiszę, że laska to jest z Ciebie... skoro ta cyfra to Twój rocznik ( mojego Miska -bo on starszy ode mnie) -to nigdy tyle latek bym Tobie nie dała miło mi... kala, że się poznałysmy, chociaz ja Ciebie juz ogladałam wcześniej... Nu dziewczyny wymieniajcie się tam NK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.09.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 tak, niestety!! ta cyfra to mój rocznik ale jakoś mnie to nie wzrusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 17.09.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Dzisiaj Misiek zjadł ten farsz na dwie papryki co został :lol: widzę,że nasi są podobni do siebie :lol: Okurzacze poprostu ahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa O rany zaraz będę ryczała... Hihihihihi a ileż razy mój po paluchach dostał za podjadanie :lol: bo on jak podjada,to zawsze mówi,że nawet nie poczuł smaku i musi porządną łychę wziąć....a później następna i następna i pół nie ma :lol:...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 17.09.2009 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Miska ale ty mnie zdołowałas tymi papryczkami ja akurat po pracy głodna zasiadłam a ona takie foty z papryczkami wstawiła wszystkie wpadły na jedzonko to pewnie juz nic nie zostałooooo kurcze musze przepisac przepis i jutro sobie zrobie Kochana to ja specjalnie dla Ciebie wklejam obraz tych papryk tj. zdjęcie, aby Ciebie zachęcić na takie danko Koniecznie przepisz -starałam się napisac przepis tak jak to robiłam, nie tak na sucho nu Gosiu zrób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 17.09.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Miśka widać że macie przerwę na budowie bo twoich komentarzy ogarnąć nie mogę Aleeee przyszłam bo gdzieś mi się obiło o uszy a raczej o oczy , że Twoja córcia ma dziś urodziny.....Więc ja chciałam jej życzyć wszystkiego naj naj najlepszego, dużo zdrówka, szczęścia i spełnienia marzeń..... http://www.kartki.lagata.pl/kartki/3/small/515s.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 17.09.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 oj tak tak ...pamietałam calutki dzionek a teraz mi Gosienka przypomiała Wszystkiego naj naj naj......dla Twojej córeczki http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/slonko.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.09.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 ja oczywiście tez przyłaczam sie do zyczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 17.09.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Również życzę córeczce wszystkiego NAJ i spełnienia marzeń http://4shared.com/download/119108680/5810fcee/40_online.gif Troszkę za mało świeczek na torciku,ale to nic :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 17.09.2009 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 W imieniu swoim i Darii -DZIĘKUJEMY Wczoraj mówi do mnie tak moja córka: - wiesz mamo, cieszę się i nie z tych 11-tu urodzin, bo staję się nastolatką, w końcu naście lat, no i już nie moge być wiesz, takim dzieckiem... Myslałam, że padnę, ale mówię tez powaznie do niej: - dla mnie zawsze będziesz dzieckiem - wiesz mamusiu, z jednego z czego się cieszę, to z tych filmów od nastu lat, że będę mogła oglądać - jak oglądać te od 18-nastu lat to chyba nieeeeeeeeee.... -odpowiedziałam - nie te nie, tylko te od 12-stu, wiesz co to za róznica ten rok A i tak ogląda te filmy A Misiek jej nagadał, że teraz juz nie przelewki, bo w wieku nastu lat, to i obiady się gotuje itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.09.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 dobre nie ma jak córka nastolatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 17.09.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Wiem o czym mówisz bo ja mam dwie nastolatki a co dwie to nie jedna i nieraz potrafią tak mnie zagiąć ze gały na wierzch wychodzą a to dopiero początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.09.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 dzień dobry. Fajnie że każdy z nas znajduje sąsiada blisko siebie Nu a Ty kofana skąd? Może i ty niedaleko nas ja ze sądeckich gór jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 18.09.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Wiem o czym mówisz bo ja mam dwie nastolatki a co dwie to nie jedna i nieraz potrafią tak mnie zagiąć ze gały na wierzch wychodzą a to dopiero początek Ja nie mam jeszcze nastolatków a i tak mi szczęka w dół opada czasem... i wiecznie pytania "a dlaczego" mnie doprowadzają do szału.... np. - Stoimy przed przejazdem kolejowym (zamkniętym), przejeżdża pociąg pośpieszny. Franek pyta: "Mamo, a czy to jest pociąg pośpieszny", ja mówię, że tak, a on: "To dlaczego on tak wolno jedzie?".. w ogóle Franek ma hopla na punkcie pociągów... - Franek pyta: Mamo, a dlaczego dziewczynki nie mają siusiaka?" i to takie pytania jak mi się spieszy itd. itp. Ale i tak nic nie przebije tekstu jaki rzuciła mi moja 5,5 letnia córka jak bylismy u teściowej (jak odbierałam ich po wakacjach). Robiła ciasto i poprosiłam ją, żeby wyrzuciła papierek do kosza a ona na to: "Ja nie jestem Twoją służącą, wyrzuć sobie sama" szczęka mi opadła.... :o a okazało się, że pare dni wcześniej teściowa rozmawiała z dzieciakami przy śniadaniu, że każdy ma się czuć swobodnie i jak potrzebuje to sobie sam bierze i nikt nikomu nie usługuje, czyli np. jak dziecko potrzebuje łyżeczki to idzie i bierze.. no a ta sobie przerobiła na swoje masakra... no ale to się akurat na niej zemściło, bo następnego dnia chciała, żebym je buty założyła (nie chciało jej się ) i tez jej powiedziałam, że nie jestem jej służącą i niech sobie sama zakłada... i przestała tak do mnie mówić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts