Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kometarze do mojego dziennika:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witaj Gosiu - oj napiszę Ci tak:

wzięłam się za powrót do PS -photoshopa, pozmniejszałam zdjęcia, zarejestrowałam się na fotosiku, tam poprzerzucałam... wczoraj, tj. w niedzielę siedziałam kilka ładnych godzin... dzisiaj też bo poprzerzucałam je tam do albumów... a w wolnej chwili popoprawiam te zdjęcia w dzienniku i u Ciebie.

Zmniejszyłam rozdzielczość -zachowując oryginalnośc zdjęcia itp.

W ogóle muszę dać komputerek do lekarza, bo system mi szwankuje :wink:

Także mam nadzieję, że niedługo pooglądasz zdjęcia :wink:

A na imię mam Gosiu - Joanna, czyli kolejna Aśka :wink:

W stawianiu muru -ścian z tymi docinkami to zabawa :evil: Jesteśmy na 8-mym rzędzie, mój muruje sam, ja pomagam... ale bliżej końca z tymi ścianami jak dalej :wink: Rzędów ma być 10-ć, potem 30 cm wieniec 8)

Gosiu buziaki i coraz bliżej do Twojego przylotu :wink:

Witaj Gosiu - oj napiszę Ci tak:

wzięłam się za powrót do PS -photoshopa, pozmniejszałam zdjęcia, zarejestrowałam się na fotosiku, tam poprzerzucałam... wczoraj, tj. w niedzielę siedziałam kilka ładnych godzin... dzisiaj też bo poprzerzucałam je tam do albumów... a w wolnej chwili popoprawiam te zdjęcia w dzienniku i u Ciebie.

Zmniejszyłam rozdzielczość -zachowując oryginalnośc zdjęcia itp.

dzielna kobitka z ciebie :wink:

wiem ze to nieciekawa praca :cry:

mogłas lepiej wrzucic je do fotoszok niz do fotosik bo oni potem żądają kasy jak masz dużo zdjęć :o

Witaj Perłoweczko, dzisiaj przeszła jedna burza, taka co popadało i za 20 minut było po... uciekliśmy do auta w porę.

Ale później to niebo jak z horroru, mówię tak: Misiek my może spylajmy, bo patrz toż to tornado będzie :lol: .

Nagle wiatr aż mi czapkę z daszkiem zwiał ahahah , ale dostaliśmy ruchów... zdążyliśmy i pomyć, a potem w auto i do domu... Wycieraczki jak szalone wycierały, a mimo to, swiata nie było widać :evil:

Teraz jest po 16-tej i ciut rozpogodziło się, kto wie... może pojedziemy aby napełnić beczkę wodą :wink: Jutro Boże Ciało, to tylko podjedziemy aby posprawdzać laserem wysokości :wink: To moment...

Nawet zdjęc nie mogłam porobić - to burze :evil: :evil: :evil: ...

Ale burze nie aż takie straszne, jak te słonko, przed którym nie ma gdzie się schować... a mam dośc opalenizny... Mało tego, filtry itp. a i tak poparzy słonko... Dzisiaj budziłam się w nocy, bo kark i ramiona poparzyło mi wczoraj.

Opalam się z paskami itp. :-?

:wink:

Opalam się z paskami itp. :-? :wink:

bo ty powinnaś w bikini budować :o

zaineresowanie we wsi by dwa razy wzrosło :o

:lol: :lol: :lol:

Ahahahaaaaaaa... ostatnio pracowałam w spodenkach, bo upał nie do wytrzymania- zyskałam więcej zadrapań...

Teraz oprócz siniaków na nogach, jeszcze zadrapania - powiedziałam do Miska:

- spódnicy nie ubiorę, bo pomyślą ludzie, że mnie bijesz ahaha :lol:

Ale tak mam... lekko sie puknę i siniak :-?

eeeeeeeeee co tam... przeżycie budowy -to wyzwanie :lol: :lol: :lol:

witam ,w jakiej okolicy sie budujecie :lol:

Ot takkkkkkkkkkk jestem gapa- ale tak czasami bywa, jessi napisała, a ja dzisiaj dopiero zauważyłam jej wiadomość z maja :o

jessi dziekuję za odwiedzinki a budujemy się pomiędzy Tarnowem a Krakowem -okolice Brzeska:)

:wink:

Ale jestem zakręcona :-?