Perłóweczka 03.06.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Miska ale ja nadal nie widzę twoich zdjęć Kurcze to nie wiem dlaczego, ja je widzę Te w ostatnim poście zmniejszałam już... Miska ty nic juz nie kombinuj tylko zrób tak samo jak robiłaś te swoje pierwsze zdjecia bo one są ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 06.06.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Miska ty zrob sobie przerwe w budowaniu i siądz do komputera pewnie już do stropu dojechałaś co ? czekam na widoczne foteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 07.06.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2009 Miska jak ty masz wogóle na imie ? ja jestem Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 08.06.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 dzień doberek co słychać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 08.06.2009 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Witaj Gosiu - oj napiszę Ci tak: wzięłam się za powrót do PS -photoshopa, pozmniejszałam zdjęcia, zarejestrowałam się na fotosiku, tam poprzerzucałam... wczoraj, tj. w niedzielę siedziałam kilka ładnych godzin... dzisiaj też bo poprzerzucałam je tam do albumów... a w wolnej chwili popoprawiam te zdjęcia w dzienniku i u Ciebie. Zmniejszyłam rozdzielczość -zachowując oryginalnośc zdjęcia itp. W ogóle muszę dać komputerek do lekarza, bo system mi szwankuje Także mam nadzieję, że niedługo pooglądasz zdjęcia A na imię mam Gosiu - Joanna, czyli kolejna Aśka W stawianiu muru -ścian z tymi docinkami to zabawa Jesteśmy na 8-mym rzędzie, mój muruje sam, ja pomagam... ale bliżej końca z tymi ścianami jak dalej Rzędów ma być 10-ć, potem 30 cm wieniec Gosiu buziaki i coraz bliżej do Twojego przylotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 08.06.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Gosiu buziaki i coraz bliżej do Twojego przylotu wiem wiem ciesze się bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 08.06.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 A na imię mam Gosiu - Joanna, czyli kolejna Aśka Bardzo mi miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 08.06.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Witaj Gosiu - oj napiszę Ci tak: wzięłam się za powrót do PS -photoshopa, pozmniejszałam zdjęcia, zarejestrowałam się na fotosiku, tam poprzerzucałam... wczoraj, tj. w niedzielę siedziałam kilka ładnych godzin... dzisiaj też bo poprzerzucałam je tam do albumów... a w wolnej chwili popoprawiam te zdjęcia w dzienniku i u Ciebie. Zmniejszyłam rozdzielczość -zachowując oryginalnośc zdjęcia itp. dzielna kobitka z ciebie wiem ze to nieciekawa praca mogłas lepiej wrzucic je do fotoszok niz do fotosik bo oni potem żądają kasy jak masz dużo zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 08.06.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 W stawianiu muru -ścian z tymi docinkami to zabawa Jesteśmy na 8-mym rzędzie, mój muruje sam, ja pomagam... ale bliżej końca z tymi ścianami jak dalej Rzędów ma być 10-ć, potem 30 cm wieniec idziesz do przodu jak te burze w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 09.06.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 jestem pełna podziwu dla Was, zazdroszczę tej determinacji w dążeniu do osiągnięcia celu, będę kibicować ogromny szacuneczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 09.06.2009 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 jestem pełna podziwu dla Was, zazdroszczę tej determinacji w dążeniu do osiągnięcia celu, będę kibicować ogromny szacuneczek KamaG witaj serdecznie... i dziekuję za kibicowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 09.06.2009 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Perłoweczka: idziesz do przodu jak te burze w Polsce Ahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa powoli - ile sił starczy ale fakt do przodu A te burze i deszcze to ostatnio nas przeganiały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 09.06.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 A te burze i deszcze to ostatnio nas przeganiały a tam co takie burze dla ciebie przejdą jak tylko zobaczą twój zapał do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 10.06.2009 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Witaj Perłoweczko, dzisiaj przeszła jedna burza, taka co popadało i za 20 minut było po... uciekliśmy do auta w porę. Ale później to niebo jak z horroru, mówię tak: Misiek my może spylajmy, bo patrz toż to tornado będzie . Nagle wiatr aż mi czapkę z daszkiem zwiał ahahah , ale dostaliśmy ruchów... zdążyliśmy i pomyć, a potem w auto i do domu... Wycieraczki jak szalone wycierały, a mimo to, swiata nie było widać Teraz jest po 16-tej i ciut rozpogodziło się, kto wie... może pojedziemy aby napełnić beczkę wodą Jutro Boże Ciało, to tylko podjedziemy aby posprawdzać laserem wysokości To moment... Nawet zdjęc nie mogłam porobić - to burze ... Ale burze nie aż takie straszne, jak te słonko, przed którym nie ma gdzie się schować... a mam dośc opalenizny... Mało tego, filtry itp. a i tak poparzy słonko... Dzisiaj budziłam się w nocy, bo kark i ramiona poparzyło mi wczoraj. Opalam się z paskami itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 10.06.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Opalam się z paskami itp. bo ty powinnaś w bikini budować zaineresowanie we wsi by dwa razy wzrosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 10.06.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 do takich wybryków pogody to ja jestem przyzwyczajona u nas to co chwile_ raz słonce i za chwile deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 11.06.2009 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Opalam się z paskami itp. bo ty powinnaś w bikini budować zaineresowanie we wsi by dwa razy wzrosło Ahahahaaaaaaa... ostatnio pracowałam w spodenkach, bo upał nie do wytrzymania- zyskałam więcej zadrapań... Teraz oprócz siniaków na nogach, jeszcze zadrapania - powiedziałam do Miska: - spódnicy nie ubiorę, bo pomyślą ludzie, że mnie bijesz ahaha Ale tak mam... lekko sie puknę i siniak eeeeeeeeee co tam... przeżycie budowy -to wyzwanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 11.06.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Witam Przyszłam tu za Gośką i nie ukrywam ,że mocno kibucuję i podglądam co rusz jak tam postępy na budowie .szkoda tylko,ze nie wszystkie zdjęcia widoczne Pozdrawiam imienniczkę A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 11.06.2009 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 witam ,w jakiej okolicy sie budujecie Ot takkkkkkkkkkk jestem gapa- ale tak czasami bywa, jessi napisała, a ja dzisiaj dopiero zauważyłam jej wiadomość z maja jessi dziekuję za odwiedzinki a budujemy się pomiędzy Tarnowem a Krakowem -okolice Brzeska:) Ale jestem zakręcona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 11.06.2009 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Witam Przyszłam tu za Gośką i nie ukrywam ,że mocno kibucuję i podglądam co rusz jak tam postępy na budowie .szkoda tylko,ze nie wszystkie zdjęcia widoczne Pozdrawiam imienniczkę A. Asiu bardzo cieszę się z Twoich odwiedzin, a obiecuję, że zdjęcia poprawię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts