oz 18.09.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 A, oczywiście spóźnione życzenia dla córeczki, Miśka!! Kurcze, czy ja kiedyś za Wami nadążę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 18.09.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Miska spóznione ale szczere życzenia dla córy 100 latek niech żyje i wiecej dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.09.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 I ja do życzeń się dołączam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 18.09.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Kurcze, czy ja kiedyś za Wami nadążę?? Oz ja staram się zaglądac codziennie (czasami dwa razy na dzień).......i też nie wyrabiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 18.09.2009 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Witaj kawika no prosze ona tu a ja u niej czytałam dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 18.09.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 jeszcze raz przyleciałam bo zapomniałam się zapytac czy ten łysol blachodachówkę ci przywiózł - bo najpóźniej miało byc na dziś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 18.09.2009 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 A ja od rana -zabawa z pralką Musiałam wyjmować wszystko z bębna (dobrze, że sie otworzył), a wczesniej bawiłam się z wypuszczaniem wody do blaszki na ciasto - makabra Misiek odkręcała, ja łapałam i wylewałam Ma potem do niej zajrzeć, bo spód trzeba odkręcić, mam nadzieję, że to nie programator Tylko coś zapchało W tym miesiącu -to i piecyk na gaz się popsuł -czajnik bezprzewod -wcześniej - czujnik siadł, a teraz pralka... To pech czy jak? A miałam poprać i te okna umyć... Z blachodachówką cisza... mamy PIĄTEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 18.09.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Kurcze, czy ja kiedyś za Wami nadążę?? Oz ja staram się zaglądac codziennie (czasami dwa razy na dzień).......i też nie wyrabiam Ja zaglądam w pracy.. w domu nie ma czasu, bo robota wre... aż się boje myśleć co będzie po weekendzie znowu cały poniedziałek w pracy będę czytać zaległości pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 18.09.2009 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 jeszcze raz przyleciałam bo zapomniałam się zapytac czy ten łysol blachodachówkę ci przywiózł - bo najpóźniej miało byc na dziś???? właśnie narazie cisza, a Misiek ma chyba jakąs depresję jesienną -wczoraj też sporo spał i nic mu się niechce... Jak mu powiedziałam aby zapytał o blachodachówkę, to powiedział - teraz to i w poniedziałek moga przywieźć, bo jak dzisiaj przywiozą to wieczorem do niego na skład, a jutro co narobisz? Jak trzeba sporo tych obróbek tutaj w piwnicy porobić itp. ... Widzę, że coś go gryzie, sam powiedział: -że ma już dość wszystkiego... Myslę, że ma tak, jak niektórzy opisują, że wie, iz tylko ten dach się zrobi i na tym koniec -wtedy dół czasami łapie, bo chciałoby się to i to zrobić, a tutaj niestety ... takie życie... A ja kuźwa tam tęsknię już za budową... Ale zbieram teraz siły przed kładzeniem tej blachodachówki Oj naskaczę się po tym rusztowaniu, naskaczę Zresztą nie pierwyj raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 18.09.2009 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Kobietki dziękuję jeszcze raz za zyczonka -dzisiaj jeszcze lepszy ten torcik... Zjadłam do kawusi kawałek -spory to rozpuszcza się sam ... taki waniliowo -ajerkoniakowy smak Zjadłabym jeszcze, ale zostawię jej ten kawałek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.09.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Kobietki dziękuję jeszcze raz za zyczonka -dzisiaj jeszcze lepszy ten torcik... Zjadłam do kawusi kawałek -spory to rozpuszcza się sam ... taki waniliowo -ajerkoniakowy smak Zjadłabym jeszcze, ale zostawię jej ten kawałek... Ale zjadłabym takiego torta. Smaki moje. Ja robiłam przedwczoraj ptasie mleczko. też było dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 18.09.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Witaj Miśka przepraszam,ze zapomniałam wczoraj,ale dzisiaj najgorętsze życzenia dla córci,spóźnione,co prawda,ale jak tort jeszcze nie zjedzony to znaczy ,że nie tak późno( ale sie usprawiedliwiam ) szkoda,ze nie macie tej blachodachówki, naprawdę dziada lub kogoś odpowiedzialnego za takie spóźnienie za wszarz i do 4liter nakopać . wiem,że najgorsze jest czekanie,a czas wlecze się niemiłosiernie i człowiek rozmysla ile już by zrobił na budowie .więc nie ma się co dziwić,że Twój osobisty podupadł na duchu trzymajcie się ,oby dowieźli Wam Blachę najpóźniej w poniedziałek,trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 18.09.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 A co tu kuzwaaaa....... jeszcze nie ma blachodachówki mówiłam Ci zebys go jeb.....ła w ten łysy łeb to by sobie odrazu o tobie przypomiał kurcze zamiast dbac o klienta to oni sobie w kulki lecąąąąą kurcze teraz jak przywiązą tą blache to powiedz im zeby sobie ją w tył...ek wsadził ale sie wkurzyłam.....brrrrrrr myslałam ze fotki pooglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 18.09.2009 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Kobietki dziękuję jeszcze raz za zyczonka -dzisiaj jeszcze lepszy ten torcik... Zjadłam do kawusi kawałek -spory to rozpuszcza się sam ... taki waniliowo -ajerkoniakowy smak Zjadłabym jeszcze, ale zostawię jej ten kawałek... Ale zjadłabym takiego torta. Smaki moje. Ja robiłam przedwczoraj ptasie mleczko. też było dobre Czy robisz ptasie mleczko z galaretek i śnieżek? U mnie to szybko znika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 18.09.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Misia a duzo metrów macie dachuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 18.09.2009 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Kuźwa dzwoniłam do dziada od blachodachówki - ze swojego fona, a nie Miśka-to dziad nieodbiera... A Misiek mówi mi: - toz i tak nic nie będę narazie robił... Fakt w poniedziałek ma lekarza... ale gośc ani telefonu ni nic... wiecie co, jak tak sobie pomyslę, że gdybym miała tak uzerac się z innymi to ciesze sie, że tak jest jak jest i wolę zapierniczać i miec to z głowy a przy okazji tanim kosztem. Ja to niektórym Wam nie od dzisiaj wspólczuję Przypomniało mi się, jak raz stawialismy juz ściany, a przyszedł do Miśka znajomy w odwiedziny i zobaczyć co i jak u Nas... Wsio było ok, dopóty ten nie mówi tak: - toz nawet 10cm w budownictwie jest dopuszczone odchyłu od pionu normalnie smiejemy sie z tego do dzisiaj... takich fachmanów miec to tragedia... pomysleć, że u nas góra 05 cm odchylenia w jednym miejscu A gdyby ktoś szukał takiego fachmana to pomyslałby, że dobry gośc, bo za granica pracował itp. Jak czytam niektóra dzienniki to szlag mnie normalnie trafia, że takie ścierwa uważają się za fachmanów. Często jak czytam, że o tanio mamy ekipe to czasami nie dziwię się, że potem takich sie pogania z budowy ale człek -nie znający się no skąd może wiedzieć że to partacze -tez kazdy chce oszczędzić itp. Idę znowu zadzwonię... No ale to tyle o pseudo budowlańcach Nie żebym Bron Bóg uważała się za lepszą -bo człek uczy się całe życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 18.09.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 hej Miska wysłałam do Ciebie wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 18.09.2009 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Misia a duzo metrów macie dachuuu Kochaniutka będzie ok. 200 metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 18.09.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Misia a duzo metrów macie dachuuu Kochaniutka będzie ok. 200 metrów mój to bedzie mięc 352 metry dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 18.09.2009 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Misia a duzo metrów macie dachuuu Kochaniutka będzie ok. 200 metrów mój to bedzie mięc 352 metry dach jessi dlatego wybrałam parterówkę, aby Było nas stać i do tego nie brac kredytów a robic -budowac samemu -takie wyzwanie ciut... ale powiem, że niektórzy więcej wydają za działki jak My wydalismy do tego etapu Poza tym tylko zobaczyłam nasz projekt -to uznalismy-ten dom To co bym zmieniła, to chciałabym odrazu miec kotłownię -taka jaką dobudujemy i spiżarkę a reszta gut i ok. jessi prawie macie 2 razy tyle ale Wasz dom to z tych duzych -tak je nazywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts