Bea7777 18.09.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 W imieniu swoim i Darii -DZIĘKUJEMY Wczoraj mówi do mnie tak moja córka: - wiesz mamo, cieszę się i nie z tych 11-tu urodzin, bo staję się nastolatką, w końcu naście lat, no i już nie moge być wiesz, takim dzieckiem... Myslałam, że padnę, ale mówię tez powaznie do niej: - dla mnie zawsze będziesz dzieckiem - wiesz mamusiu, z jednego z czego się cieszę, to z tych filmów od nastu lat, że będę mogła oglądać - jak oglądać te od 18-nastu lat to chyba nieeeeeeeeee.... -odpowiedziałam - nie te nie, tylko te od 12-stu, wiesz co to za róznica ten rok A i tak ogląda te filmy A Misiek jej nagadał, że teraz juz nie przelewki, bo w wieku nastu lat, to i obiady się gotuje itp. Miska, w szoku jestem, naprawdę... Ja myslałam (totalnie nie wiem czemu) ,że Ty dużo młodsza ode mnie jesteś i że ledwo co mężata ale na pewno nie dzieciata A tu córa 11 lat ?? No szok totalny. A najlepsze,że nie wiem czemu tak sobie wymysliłam.. Może to Twoje super podejście do zycia, nie wiem... No i oczywiście zostawiam całuski dla córy z okazji urodzinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 18.09.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Misia a duzo metrów macie dachuuu Kochaniutka będzie ok. 200 metrów mój to bedzie mięc 352 metry dach jessi dlatego wybrałam parterówkę, aby Było nas stać i do tego nie brac kredytów a robic -budowac samemu -takie wyzwanie ciut... ale powiem, że niektórzy więcej wydają za działki jak My wydalismy do tego etapu Poza tym tylko zobaczyłam nasz projekt -to uznalismy-ten dom To co bym zmieniła, to chciałabym odrazu miec kotłownię -taka jaką dobudujemy i spiżarkę a reszta gut i ok. jessi prawie macie 2 razy tyle ale Wasz dom to z tych duzych -tak je nazywam no nasz do małych nie należy,ale jest w nim wszystko co mi sie podobało spiżarka ,kotłownia ,pralnia osobna łazienka rodziców czyli nas ,a dzieci maja swoja łazienke ,o działke sie nie martwiliśmy bo dostaliśmy ją od teścia i przez to nie wydaliśmy ani centa ,tylko tyle co notariusz dach jest duży bo jest też jak ja to mówie" rozłożysty " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 18.09.2009 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Kurcze a ja tak biegam między łazienką a kompem -bo pralkę sprawdzaliśmy z Miskiem i w filtrze głęboko znalazła się śrubka i klucz Narazie pierze..zobaczymy dalej Dzwoniłam ponownie do Pana od blachodachówki... Ładują nam w Olkuszu jutro o 7 rano pod nasz dom podwiozą tą na obróbkę Zaś blachodachówka poczeka na składzie u Pana, bo na niezabezpieczonej budowie nie zostawimy Misiek jakby odżył Oglada teraz Brzydulę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 18.09.2009 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 W imieniu swoim i Darii -DZIĘKUJEMY Wczoraj mówi do mnie tak moja córka: - wiesz mamo, cieszę się i nie z tych 11-tu urodzin, bo staję się nastolatką, w końcu naście lat, no i już nie moge być wiesz, takim dzieckiem... Myslałam, że padnę, ale mówię tez powaznie do niej: - dla mnie zawsze będziesz dzieckiem - wiesz mamusiu, z jednego z czego się cieszę, to z tych filmów od nastu lat, że będę mogła oglądać - jak oglądać te od 18-nastu lat to chyba nieeeeeeeeee.... -odpowiedziałam - nie te nie, tylko te od 12-stu, wiesz co to za róznica ten rok A i tak ogląda te filmy A Misiek jej nagadał, że teraz juz nie przelewki, bo w wieku nastu lat, to i obiady się gotuje itp. Miska, w szoku jestem, naprawdę... Ja myslałam (totalnie nie wiem czemu) ,że Ty dużo młodsza ode mnie jesteś i że ledwo co mężata ale na pewno nie dzieciata A tu córa 11 lat ?? No szok totalny. A najlepsze,że nie wiem czemu tak sobie wymysliłam.. Może to Twoje super podejście do zycia, nie wiem... No i oczywiście zostawiam całuski dla córy z okazji urodzinek No teraz to Ty mnie zaskoczyłaś Ale fajnie usłyszeć takie komplementy Dziekuję za całuski dla mojej córki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 18.09.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Misia a duzo metrów macie dachuuu Kochaniutka będzie ok. 200 metrów mój to bedzie mięc 352 metry dach Ożesz ... to jest tych metrów pociągnie po kieszeni ale za to macie piękny ten dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.09.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Witaj!! wstyd sie przyznac..........ale ja tez ogladam brzudule Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 18.09.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Ładują nam w Olkuszu jutro o 7 rano pod nasz dom podwiozą tą na obróbkę Zaś blachodachówka poczeka na składzie u Pana, bo na niezabezpieczonej budowie nie zostawimy hu raaaaaaaaa..... wreszcie no to teraz tylko zaczynac Misiek jakby odżył Oglada teraz Brzydulę bo brzydula wszystkich na nogi stawia mój mąż tez ogląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 18.09.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Witaj!! wstyd sie przyznac..........ale ja tez ogladam brzudule ja tyżzzzzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.09.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 to witaj w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 18.09.2009 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 W ta Brzydulke to ja jego wciągnełam -sama lubie ją oglądać, jak se nie zapomnę Ogląda i się smieje, bo czasami z tej Wiolety i ja wymiękam ahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 18.09.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Ogląda i się smieje, bo czasami z tej Wiolety i ja wymiękam ahaha Wioletta jest the best Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Junona 18.09.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 łłłooooo matko , czlowiek dobe nie czyta FM a potem nie moze nadrobic bo tyle postow naklepiecie , ale to dobrze bo mam lekture na dlugie samotne wieczory. wyjazd sie znowu przelozyl i pojedziemy dopiero na poczatku pazdziernika. takze jakbyscie sie umawialy na ta "kawe" to dobrze byloby zdazyc przed pazdziernikiem a moze zrobimy Ci zbiorowa inspekcje na budowie? spoznione zyczenia dla corci. STO LAT !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 18.09.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Witaj!! wstyd sie przyznac..........ale ja tez ogladam brzudule ja tyżzzzzzzz I my też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 18.09.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Miska, w szoku jestem, naprawdę... Ja myslałam (totalnie nie wiem czemu) ,że Ty dużo młodsza ode mnie jesteś i że ledwo co mężata ale na pewno nie dzieciata A tu córa 11 lat ?? No szok totalny. A najlepsze,że nie wiem czemu tak sobie wymysliłam.. Może to Twoje super podejście do zycia, nie wiem... No i oczywiście zostawiam całuski dla córy z okazji urodzinek Już wiem co mnie zmyliło Twój pierwszy post w dzienniku: witam serdecznie Budujemy jak narazie we dwoje tj. ja i mój Misiek LMB 01. Teraz wszystko jasne Ale ja dociekliwa jestem Ps. szkice bardzo ładne, ja tez jestem samouk i różne takie tam posiadam, niestety zostały u rodziców w domu - kilka nawet tata powiesił sobie na ścianie- więc sie na szczęscie nie pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 18.09.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Ładują nam w Olkuszu jutro o 7 rano pod nasz dom podwiozą tą na obróbkę Zaś blachodachówka poczeka na składzie u Pana, bo na niezabezpieczonej budowie nie zostawimy hu raaaaaaaaa..... wreszcie no to teraz tylko zaczynac Misiek jakby odżył Oglada teraz Brzydulę bo brzydula wszystkich na nogi stawia mój mąż tez ogląda no.....to ma łysol szczęście.....bo już miałam rękawy podwijać.....dobrze że misiek odżył.....ale ja go rozumiem bo mój to nie raz miał już na budowie doła i ja też Widzę, że tu wnet będzie FAN CLUB "brzyduli" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 19.09.2009 05:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Wstalismy dzisiaj o 6-tej Tak czekalismy na ta blachę... To w końcu zacznie się praca Która wypiła mi kawusię, jeszcze przed chwilką była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.09.2009 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Witaj!! ja tez przy kawce siedze od rana dzis blacha bedzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 19.09.2009 05:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 łłłooooo matko , czlowiek dobe nie czyta FM a potem nie moze nadrobic bo tyle postow naklepiecie , ale to dobrze bo mam lekture na dlugie samotne wieczory. wyjazd sie znowu przelozyl i pojedziemy dopiero na poczatku pazdziernika. takze jakbyscie sie umawialy na ta "kawe" to dobrze byloby zdazyc przed pazdziernikiem a moze zrobimy Ci zbiorowa inspekcje na budowie? spoznione zyczenia dla corci. STO LAT !!! Nu lekturka te dzienniki i komentarze to lekturka na 102 Z tą kawusią teraz to u mnie odpadnie, bo blachę nam własnie przywiozą i dokończymy dach... a wiesz jak we dwoje to od rana do wieczorka... Ale DZIEWCZYNY musimy kiedyś obmysleć jakis punkt i się spotkać, tak jak poprzyjeżdżają te, których nie ma ( moze akurat będa wszystkie) i cyk... Inspekcja- ahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dobry pomysł Dziękuję za zyczonka dla córci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 19.09.2009 05:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Witaj!! ja tez przy kawce siedze od rana dzis blacha bedzie??? Kala to może moją wzięłaś i tu mi podpiłas? No ma być -własnie czekam, bo Misiek już poszedł na dół, robi miejsce chyba w piwnicy, aby ją poukładać -to 16 arkuszy ma być tej obróbkowej 1m x 2m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 19.09.2009 05:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Ładują nam w Olkuszu jutro o 7 rano pod nasz dom podwiozą tą na obróbkę Zaś blachodachówka poczeka na składzie u Pana, bo na niezabezpieczonej budowie nie zostawimy hu raaaaaaaaa..... wreszcie no to teraz tylko zaczynac Misiek jakby odżył Oglada teraz Brzydulę bo brzydula wszystkich na nogi stawia mój mąż tez ogląda no.....to ma łysol szczęście.....bo już miałam rękawy podwijać.....dobrze że misiek odżył.....ale ja go rozumiem bo mój to nie raz miał już na budowie doła i ja też Widzę, że tu wnet będzie FAN CLUB "brzyduli" Gosia łysol ma narazie szczęście - ahahaaaaaaaaaaaa A faktycznie jeszcze ciut -a tutaj będzie Fan club - ahahaaaaaaaaaaaaaaa... Nu ja jestem ciekawa kiedy ona zmieni się ... Tj. wygląd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts