Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kometarze do mojego dziennika:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kurcze a ja znowu "zawisłam" na forum, bo zapomniałam wyjść z FM ahahaa...

Byłam i Bogu Dzieki mój kolor :D

Właśnie Misiek jedzie SAM na budowę pomierzyć, a ja musze zostać i porobić parę pierdułek do zjedzonka dla Darii i jej kolezanki, która przyniosła jej prezent.

Więc sklep juz zaliczyłam -wróciłam jak wielbłąd i zaraz musze jakieś im koreczki porobić itp. Takie smakołyki... mała zamiata schody :wink:

Zadzwonił Jacek do Pana w sprawie pocięcia nam blachy -a tutaj on by nam zrobił ale dopiero na wtorek -to odpada... Sami zrobimy... Za same takie pocięcie i powyginanie jeden Pan zażyczył sobie 400 zł. :roll:

Misiek zaginarkę ma jakoś damy radę :wink:

Lecę bo na 12-stą córka zaprosiła kumpelkę... :wink:

Kala moja kawusia wyglądała tez tak - gorzką( bo wtedy czuć prawdziwy smak kawusi -nauczyła mnie babcia i potrafię i taką wypić.

A moja kuwusia wygląda tak:

czasami czarna, czasami z mleczkiem -rozpuszczalna i 2 słodziki, czasami amaretto - nie za duzo -bo zbyt taka by była hmmm jakby dodał człek olejku -aromatu do ciasta -taka wiesz olejowata -ja tak to nazywam. Amaretto dodaję dla smaku :wink:

Czasami sypnę szczyptę cynamonu - fajniutki smak...

Czasami dodam cukier waniliowy - z łyżeczkę -wtedy mniej słodzika...

Moja kawa to doświadczenia... :wink:

to miłej zabawy życzę dziewczynkom :lol: :lol: :lol:

jessi..właśnie bigam między kuchnią a pokojem Darii, a swoim...

Zrobiłam desery - galaretka z bitą smietaną, torcik jest, koreczki zamiast kanapek, jakieś słodycze. Jeszcze chyba uprażę popcorn... Kawusię zbozową zapodam :lol: Sok stoi... no kurcze nie wiem co im jeszcze dac... Ta kolezanka była chora (moja córka kaszle teraz też i ma katar), dlatego niewypadało tak jej tylko podziekować i cześć... No i dlatego dwie dzisiaj będą :wink:

Przestwianie pokoiku przy okazji... cyrk...

a ja jeszcze wstawiłam na szybkiego bo i szybko -chlebek maslany w automacik...a niech się piecze :wink:

Pralka jednak chyba się zepsuła na dobre... wczoraj niby działała na programie, a jak wziełam odwirowanie to the end -znowu mrygają światła i nic... a miałam prac firany i myc okna -chyba zostanie ręczne pranie :evil:

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

szczęka mnie boli..........bo o biurko nią przed chwilą walnęłam ze zdziwienia :lol: :lol:

To ja myślę, że pokrzywdzona bo na 8.00 do pracy przy sobocie - a jeszcze w wyrze leżałam jak ty już tu na forum z kawusią siedziałaś i nawet towarzystwo kali miałaś :lol:

- organizacja imprezy urodzinowej (galaretki, koreczki :o mniam mniam)

-wcześniej zakupy

-chleb upieczony :o :o :o :o :o

-blacha odebrana (cieszę się że kolor co chciałaś i wszystko gra)

-pół stronicy na forum wymaszczone....

-na pewno zapomniałam o jakiejś czynności którą zdążyłaś jeszcze przed południem zrobić :o

...............................

..............................zaczynam podejrzewać, że przysłali Cię kosmici :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: .........nieziemskie masz obroty :o

Teraz moge sobie usiąść spokojnie...

Zaraz kawusię chyba sobie zrobię -to druga będzie dzisiaj :wink:

Zmęczyłam się, bo okna pomyłam, firanki i zasłony musiałam ręcznie poprać -masakra bez pralki..ale nie było aż tak źle :wink:

pracowita mróweczka :wink:

ja wróciłam z pracy to tez wziełam sie i umyłam pare okienek bo jak mi słoneczko zaświeciło to....masakra

potem upiekłam faworki :roll: bo mnie coś wzięło :roll: no..a teraz popijam drineczka hm hm.... a co tam 8)