kala67 19.09.2009 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 a jak wygladala Twoja kawusia??? ja mam czarną , rozpuszczalna, gorzką pasuje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.09.2009 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 aha.....zapomniałam zapytac... czy nadal w soboty sa powtórki Brzyduli z całego tygodnia??? bo nie widziałam 2 odcinków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 19.09.2009 05:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 PRZYJECHAŁ -PRZYWIÓZŁ lecę zobaczyć czy to moja -ło matko toz jestem tylko w gaciach... paaaaaaaaaaaa Zaraz wracam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 19.09.2009 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Nuuuuuuuuuuu jest Idę zerknę Tak kala są powtórki w soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 19.09.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Nuuuuuuuuuuu jest Idę zerknę Tak kala są powtórki w soboty ja to juz nie ogladałam od tygodnia bo mi dekoder sie zepsuł ,tak więc teraz bede musiała nadrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 19.09.2009 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Kurcze a ja znowu "zawisłam" na forum, bo zapomniałam wyjść z FM ahahaa... Byłam i Bogu Dzieki mój kolor Właśnie Misiek jedzie SAM na budowę pomierzyć, a ja musze zostać i porobić parę pierdułek do zjedzonka dla Darii i jej kolezanki, która przyniosła jej prezent. Więc sklep juz zaliczyłam -wróciłam jak wielbłąd i zaraz musze jakieś im koreczki porobić itp. Takie smakołyki... mała zamiata schody Zadzwonił Jacek do Pana w sprawie pocięcia nam blachy -a tutaj on by nam zrobił ale dopiero na wtorek -to odpada... Sami zrobimy... Za same takie pocięcie i powyginanie jeden Pan zażyczył sobie 400 zł. Misiek zaginarkę ma jakoś damy radę Lecę bo na 12-stą córka zaprosiła kumpelkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 19.09.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 to miłej zabawy życzę dziewczynkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 19.09.2009 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Kala moja kawusia wyglądała tez tak - gorzką( bo wtedy czuć prawdziwy smak kawusi -nauczyła mnie babcia i potrafię i taką wypić. A moja kuwusia wygląda tak: czasami czarna, czasami z mleczkiem -rozpuszczalna i 2 słodziki, czasami amaretto - nie za duzo -bo zbyt taka by była hmmm jakby dodał człek olejku -aromatu do ciasta -taka wiesz olejowata -ja tak to nazywam. Amaretto dodaję dla smaku Czasami sypnę szczyptę cynamonu - fajniutki smak... Czasami dodam cukier waniliowy - z łyżeczkę -wtedy mniej słodzika... Moja kawa to doświadczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 19.09.2009 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 to miłej zabawy życzę dziewczynkom jessi..właśnie bigam między kuchnią a pokojem Darii, a swoim... Zrobiłam desery - galaretka z bitą smietaną, torcik jest, koreczki zamiast kanapek, jakieś słodycze. Jeszcze chyba uprażę popcorn... Kawusię zbozową zapodam Sok stoi... no kurcze nie wiem co im jeszcze dac... Ta kolezanka była chora (moja córka kaszle teraz też i ma katar), dlatego niewypadało tak jej tylko podziekować i cześć... No i dlatego dwie dzisiaj będą Przestwianie pokoiku przy okazji... cyrk... a ja jeszcze wstawiłam na szybkiego bo i szybko -chlebek maslany w automacik...a niech się piecze Pralka jednak chyba się zepsuła na dobre... wczoraj niby działała na programie, a jak wziełam odwirowanie to the end -znowu mrygają światła i nic... a miałam prac firany i myc okna -chyba zostanie ręczne pranie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 19.09.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 super,że masz już blachę, pan uniknął oskalpowania kręcisz się jak kołowrotek,ciekawe czy zdążyłaś się ubrać miłej imprezy życzę zrób zdjęcia i pokaż nam kolorek,aż mnie korci jak wygląda,to długo wyczekiwane cudeńko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 19.09.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 szczęka mnie boli..........bo o biurko nią przed chwilą walnęłam ze zdziwienia To ja myślę, że pokrzywdzona bo na 8.00 do pracy przy sobocie - a jeszcze w wyrze leżałam jak ty już tu na forum z kawusią siedziałaś i nawet towarzystwo kali miałaś - organizacja imprezy urodzinowej (galaretki, koreczki mniam mniam) -wcześniej zakupy -chleb upieczony -blacha odebrana (cieszę się że kolor co chciałaś i wszystko gra) -pół stronicy na forum wymaszczone.... -na pewno zapomniałam o jakiejś czynności którą zdążyłaś jeszcze przed południem zrobić ............................... ..............................zaczynam podejrzewać, że przysłali Cię kosmici .........nieziemskie masz obroty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 19.09.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 ............................... ..............................zaczynam podejrzewać, że przysłali Cię kosmici .........nieziemskie masz obroty też to podejrzewałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.09.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 19.09.2009 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Teraz moge sobie usiąść spokojnie... Zaraz kawusię chyba sobie zrobię -to druga będzie dzisiaj Zmęczyłam się, bo okna pomyłam, firanki i zasłony musiałam ręcznie poprać -masakra bez pralki..ale nie było aż tak źle Cuś jakby kręgosłupek mnie boli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 19.09.2009 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 ............................... ..............................zaczynam podejrzewać, że przysłali Cię kosmici .........nieziemskie masz obroty też to podejrzewałam Wszystko mozliwe, bo mama znalazła mnie w kapuście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.09.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 masz energi za nas wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 19.09.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Wszystko mozliwe, bo mama znalazła mnie w kapuście jo jo... i na gaflach do chrztu Cie podawali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 19.09.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 masz energi za nas wszystkie ona ma motorek w tyłeczkuuuuu ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.09.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 taki motorek...fajna rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 19.09.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Teraz moge sobie usiąść spokojnie... Zaraz kawusię chyba sobie zrobię -to druga będzie dzisiaj Zmęczyłam się, bo okna pomyłam, firanki i zasłony musiałam ręcznie poprać -masakra bez pralki..ale nie było aż tak źle pracowita mróweczka ja wróciłam z pracy to tez wziełam sie i umyłam pare okienek bo jak mi słoneczko zaświeciło to....masakra potem upiekłam faworki bo mnie coś wzięło no..a teraz popijam drineczka hm hm.... a co tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts