taka_ja taki_on 24.09.2009 05:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Kurcze nu 14-stą trzeba zaczynać... A ja myslałam, że to mi coś tylko szwankuje - u Izy jak pisałam odpowiedź to z 4-y razy ( skąd człek ma tyle cierpliwości), poszłam popisać do pozostałych i niestety tutaj już cierpliwość mi się skończyła A u siebie jak odpowiadałam, to też po kilka razy -ba nawet skracałam itp. A nie mówiłam -13 stronaaaaaaaaaa... Czynaście to czynaście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 24.09.2009 05:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Dzień dobry Miłego dnia życzę i mykam do pracki Ps. Misia relaksuj się i zbieraj siły na krycie dachu O Gosiaaaaaaaaaaaaa Dziekuję i kochaniutka nawzajem dobrego dzionka i błękitu i słonka Ale ryma strzeliłam Zbiram siły... tylko przez takich fajfusów to ręce opadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 24.09.2009 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 cześć Asiu ! Miłego dnia, u nas słoneczko świeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 24.09.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 trza przyznac, że pogoda iście letnia u nas choc dziś trochę chłodniej bo wczoraj to upał.....po pracy pojechaliśmy z synem na działkę chociaż na 2 godzinki bo tyle jest roboty (porządkowania), że nie wiadomo w co ręce włożyc No więc mąż zbierał porozbijane dachówki, co zrzucali odcięte z dachu (tysiące kawałków) chyba z 6 taczek wywiózł a jeszcze nie koniec a ja wyciągałam gwoździe z desek.....(bo brat rozszalował nam taras).....uśmiałam się jak mi synek walnął hasło ......chciał wyciągnąc sam gwoździa którego cofnęłam (bo dziadek go wcześniej przeszkolił w obsłudze brechy).....ale stwierdziłam że szybciej to zrobię sama.....i wyciągnęłam szybko tego gwoździa....myślałam że syn się nie kapnie......a tu słyszę za plecami:"Dośta zaczynasz mnie wturzac" myślałam że padnę - wiem że nie powinnam się śmiac ale nie wytrzymałam..... Dobra.....a teraz kawika lecę do ciebie nadrabiac zaległości.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 24.09.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 margay - kochana ale normalnie teksty lecą ja tez byłam na działce ale wczoraj nic nie robiłam tylko towarzysko wpadłam, - no na kontrolę znaczy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 24.09.2009 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 cześć Asiu ! Miłego dnia, u nas słoneczko świeci. Ojej... a ja znowu u Oli jestem... w komentach... Witaj Kawika cieplutko, chociaż tak jak pisze Gosia, u nas ciut chłodniej juz i słonko słonko za chmurkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 24.09.2009 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Gosia ahahaaaaaaaaaaaaaa Ten Twój macho mały to artysta... Nasmiałam się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 24.09.2009 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 margay - kochana ale normalnie teksty lecą ja tez byłam na działce ale wczoraj nic nie robiłam tylko towarzysko wpadłam, - no na kontrolę znaczy się a ja dzisiaj nie pojechałam, bo Misiek i tak będzie siedział na górze -płytki kładł, a ja co... nu co mam robić? wiem, że i jemu raźniej jak jestem tam i ja... ale przez ten czas posiedzę na FM... ciut posprzątam domek Coś upichcę... Może zadzwoni Pan i mnie zaskoczy, że dzisiaj blacha (marzenie ściętej głowy ), obejrzę filmek, wypiję kawusię poraz - czeci Nu i z tego co napisałam to najbardziej realne, ze posiedze na FM i wypiję kawusię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 24.09.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Witaj Miśka Cieszę się,że zdecydowałaś się na swój kolor,warto poczekać,aby mieć zadowolenie z podjętych decyzji. Choć wiem, z własnego doświadczenia,że czasami człowiek stoi pod ścianą i bierze to co mają w chwili obecnej,bo czas goni,bo fachowcy czekają,bo 1000 innych powodów. ATy się zaparłaś i będziesz miała wymarzony kolor dachu Na Kujawach świeci słoneczko,a ja popijam kawę i czytam fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 24.09.2009 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Witaj Miśka Cieszę się,że zdecydowałaś się na swój kolor,warto poczekać,aby mieć zadowolenie z podjętych decyzji. Choć wiem, z własnego doświadczenia,że czasami człowiek stoi pod ścianą i bierze to co mają w chwili obecnej,bo czas goni,bo fachowcy czekają,bo 1000 innych powodów. ATy się zaparłaś i będziesz miała wymarzony kolor dachu Na Kujawach świeci słoneczko,a ja popijam kawę i czytam fm A ja dopiero teraz odczytałam Twoją wiadomośc, bo sie minełysmy -ja polazłam do Ciebie... ale masz rację... czas goni, ten ma potem jechać mi do pracy -też się tym wszystkim martwi i w ogóle szlag nieraz trafia człeka... widzę, że mamy w naszym kole -ciut kawoszek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 24.09.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 a co tu nadal 13 -sta stronica Mykam coś popracowac paaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 24.09.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 a co tu nadal 13 -sta stronica Mykam coś popracowac paaaaaaaaaa no a u mnie wanna obudowana!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 24.09.2009 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 A jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... niedawno usiadłam przed kompem Ale zrobiłam kompocik, marmoladkę z jabłuszek i... racuszki drożdżowe z plasterkami jabłka Nu i jedząc jak zwykle ostatnia racuszki weszłam do kamlotka komentarzy i dość, że mało się nie udusiłam, to poryczałam ze smiechu O rany aż brzuch mnie rozbolał, a jeszcze Misiek patrzy jak na walniętą... i dopowiada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 24.09.2009 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 a co tu nadal 13 -sta stronica Mykam coś popracowac paaaaaaaaaa no a u mnie wanna obudowana!!! Superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 24.09.2009 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 kawikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... kurcze zaraz poleciałam do ciebie - ładna łazieneczka i mąż ma złote ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 24.09.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Miska jak tam pierwszy dzien urlopu pewnie nie mogłaś sobie miejsca znalesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 24.09.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Ahaaaaaaaaa zapomiałabym Rycze ze smiechuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... O ku..wa zleję się.... ahahaaaaaaaaaaaaaa jak tam !!!!!!!! gacie zmienione ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 24.09.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Troszke późno na powitanie,ale lepiej późno niż wcale ......też wstałam wcześnie,bo do pracki na 7,ale nie zdążyłam zaglądnąć na FM .....ale teraz już po pracy,po obiadku, wiadomości przeczytane więc sobie w łóziu podczytuję Wasze dzienniczki .....i choróbsko odpędzam Do 14stej stronki już niedaleko :lol: Hmmmm kto wie - może prędzej blacha będzie,niż 14sta stronka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 24.09.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Ahaaaaaaaaa zapomiałabym Rycze ze smiechuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... O ku..wa zleję się.... ahahaaaaaaaaaaaaaa jak tam !!!!!!!! gacie zmienione ??? :lol::lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 24.09.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Miśka gdzie Tyyyyyyyy pewnie ładuje encyklopedie jutro nas znowu czymś zaskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts