taka_ja taki_on 27.09.2009 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 margay napisała mi: Miśka życzę udanego grilla To kala ma dzisiaj grilka, ja siedze w domku, ba właśnie wyskoczyłam z wanny, wcześniej upiekłam ciacho, aby spokojnie zasiąść na FM -zanim będzie Czas Honoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 27.09.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 margay napisała mi: Miśka życzę udanego grilla To kala ma dzisiaj grilka, ja siedze w domku, ba właśnie wyskoczyłam z wanny, wcześniej upiekłam ciacho, aby spokojnie zasiąść na FM -zanim będzie Czas Honoru przepraszam bardzo.....wypraszam sobie A to kto napisał.....??????......hyyyyyyy.......no kto?????pytam się... U mnie pogodny dzień, słonko świeci, to chyba będzie gril.. no....wiem że jestem zakręcona i czasem buty się mi mylą.... ale czytać ze zrozumieniem ja ci się naumiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 27.09.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 No wreszcie tu zawitała 14 strona koniec z tymi przeklętymi postami z 13 stronicy ale zescie sie rozpędziły ze wnet zaraz będzie 15 kobietą się juz wątki mieszają i grilly wychodzą tam gdzie nie powinny Miska dzieki za ten przepis napewno w wolny dzien zaserwuje sobie takie Agdzie te ciasto upieczone hm..... ja po pracy wycienczona mysle sobie pojde do miski na ciacho bo ona zawsze w niedziele cos upitrasi a tu.....doopa blada nawet okruszków niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 27.09.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Miska ogląda teraz "czas honoru" tak jak mój.....tylko mój został eksmitowany do kuchni na telewizor bo ja tu lukam raz na FM a raz na "Taniec z gwiazdami" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 27.09.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 ohhhhhooo....mój się wynurzył......to i zaraz Miśka przyleci bo skończył się "czas honoru" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 27.09.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 ohhhhhooo....mój się wynurzył......to i zaraz Miśka przyleci bo skończył się "czas honoru" gdzie ta honorowa dziewucha a co to za film ja niewidziałam go nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 27.09.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 cosik mi sie zdaje ze nasza miska lada dzień zostanie ELITĄ FORUM Juz Miska po flaszkę lec bo trza to opic i to solidnie az pospadamy ze stołków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 27.09.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 ohho......znowu się szykuje oblewanie....tylko żebym nie przegapiła i zdążyła naparzyć herbaty z cytryną................................ i prądem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 27.09.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 ohho......znowu się szykuje oblewanie....tylko żebym nie przegapiła i zdążyła naparzyć herbaty z cytryną................................ i prądem herbatką to mozesz codziennie się napijać teraz przy takich okazjach to trzeba porządnego prąduuuuu żeby w nogi poszłooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 28.09.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 dobry. ja pierdziu kiedy ja to wszystko przeczyttam???? idę sobie herabtkę zrobić bo mi coś zimno. buziaki zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 28.09.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Witam opuścić fm na 2 dni,to człowiek później dziki jest normalnie tyle ma zaległości ja osobiście oglądam w niedziele CSI a co tam słychać Misia na budowie,jak blacha? wczoraj dziewczyny też nie mogły się Ciebie doczekać,dziś też cisza jedyne rozsądne rozwiązanie -jesteś na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 28.09.2009 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Ojejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.... Miśka była wczoraj na FM, zaraz po Czasie Honoru... Ale zaczytałam się w dziennikach a wiecie zanim jeden się przeczyta nawet ten na 2 str. to czas leci jak szalony a nawet na myśl mi nie przyszło aby ciut tak nacisnąć myszką na komentarze u siebie i zerkną ale obiecuję poprawę... prosze o rozgrzeszenie Nu a więcej to grzechów ni mom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 28.09.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 no to jesteś usprawiedliwiona Widziałyśmy cię z Gosią, że jesteś zalogowana.....a my w tym czasie przyjmowałyśmy nowego CZłONKA do koła i myślałyśmy że pomożesz nam bajerowac Mówię ci Misia ryczałam ze śmiechu jak nienormalna wczoraj by mi się przydał pampers całuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 28.09.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Lecę z rewizytką do Ciebie i jeszcze raz zapraszam do podglądania mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.09.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Witam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 28.09.2009 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 no to jesteś usprawiedliwiona Widziałyśmy cię z Gosią, że jesteś zalogowana.....a my w tym czasie przyjmowałyśmy nowego CZłONKA do koła i myślałyśmy że pomożesz nam bajerowac Mówię ci Misia ryczałam ze śmiechu jak nienormalna wczoraj by mi się przydał pampers całuski Juz lecę do WASZYCH dzienniczków i komentarzy Ja zaczytana byłam... Przyznam, że wspólczuję tych udręk z róznymi wykonawcami... czasami to jak opowiadam Miskowi, to on sam mówi: - zobacz, my dopiero mamy taką szopkę z blachą, a co oni tam mają, Miska, to nawet plus, że we dwoje sami ten dom budujemy, chcoiaż ja wiem, że łatwo trafić na pseudobudowlańca -fachmana, takich w bród i skąd wiadomo co to za człek... Nu i przyznałam jemu rację... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 28.09.2009 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Lecę z rewizytką do Ciebie i jeszcze raz zapraszam do podglądania mnie Oj kochana jak najbardziej będę tam zerkać... i wpadać na kawusię, ewnetualnie tą fasolkę po bretońsku Najwyżej będą w nocy: -latawce, dmuchowce, wiatr... a Miska i kołdrę znajdę pod komodą Ja to mam te grypsy - stuknięta musze byc na maksa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 28.09.2009 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Witam sie Witaj kali - o ona zyje, to chyba kaca nie ma...ale pogodę mieliście... Ok idę do WAS -poczytać, bom ciekawa jak ciekawska baba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.09.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 a zapraszam, zapraszam na pokoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 28.09.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Oj kochana jak najbardziej będę tam zerkać... i wpadać na kawusię, ewnetualnie tą fasolkę po bretońsku Najwyżej będą w nocy: -latawce, dmuchowce, wiatr... a Miska i kołdrę znajdę pod komodą ja to nazywam podkołdernik jadowity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts