taka_ja taki_on 29.09.2009 05:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Oj kochana jak najbardziej będę tam zerkać... i wpadać na kawusię, ewnetualnie tą fasolkę po bretońsku Najwyżej będą w nocy: -latawce, dmuchowce, wiatr... a Miska i kołdrę znajdę pod komodą ja to nazywam podkołdernik jadowity Ahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Nu i skąd nu skąd takie nam nazwy wpadają do głowy ahahaaaaaaaaaaaaaaaaa... Się usmiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 29.09.2009 05:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Agdzie te ciasto upieczone hm..... ja po pracy wycienczona mysle sobie pojde do miski na ciacho bo ona zawsze w niedziele cos upitrasi a tu.....doopa blada nawet okruszków niet A jest... teraz w innej wersji, budyń jeścio na jabłuszka położyłam, na to starłam ciut kruszonki, potem bita piana i znowu kruszonka... Wyszło pycha... zresztą budyń smietankowy, czy waniliowy dobrze smakuje z jabłuszkami Nu i wyższe ciacho jest... a 2 kawałki człek zje to najedzony juz jest http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14515/PS_-_Ciacho_2.jpg Przepis napiszę innym razem bo zaraz uciekam blachę kręcić tylko czekam na rynny i inne gadżety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 29.09.2009 05:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Otiwram oczka swoje dzisiaj i co widzę.... a no przechlapane bo zaczeło padać... W sumie 3 tyg. czekania na blachę, to by dach spokojnie byłby już na domku... A tutaj praktycznie październik nas zastał Nu i mam nadzieję, że na kierowcę nie będę czekała jak na zbawienie... Kawusię przyniosłam dla WAS... http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14515/normal_Kawa_czarna%2C_biala_-_zdjecia__Galeria_zdjec_kawy_i_herbaty_1417.jpg Uciekam i dobrego dzionka...chyba, że potem zajrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 29.09.2009 05:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 cosik mi sie zdaje ze nasza miska lada dzień zostanie ELITĄ FORUM Juz Miska po flaszkę lec bo trza to opic i to solidnie az pospadamy ze stołków A wiesz, że jakoś tam nawet nie zerkałam -niby w bok... kurcze faktycznie... kiedy ja to napisałam... Ale spoko -jeszcze mi brak ciut do tej ELITY http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14515/SugarwareZ-074.gif Nu a flaszki bentom bentom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 29.09.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Zaciskam kciuki ile sił , bo wiem co to znaczy jak pogoda do du... , a prace na zewnątrz do wykniania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.09.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 ja tez trzymam kciuki za pogode!!! u mnie nie pada rozumiem, że wreszcie masz blache????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 29.09.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 no to ja też kciuki trzymam, coby blacha była taka jak trzeba i blacharze szybko układali zanim zawieje i zamiecie sniezne będą (żartuję ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 29.09.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Witam witam Kawki troche sie napiłam i podgryzłam pysznego ciasta tera to na pewno już się w suknię nie zmieszczę :lol:..... Miskaa,toż to już najwyższy czas z blachą zaczynać ....nooo mam nadzieję,że wszystko po Waszej myśli pójdzie,bo jak nie to chyba na serio tam będziemy musiały się wszystkie przejechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 29.09.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Misia wiedziałam ze ty napewno jakies ciacho bedziesz dla nas miała wygląda przepysznie ty jak nasza dobra mamusia trzymam kciukasy za pogode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 29.09.2009 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 OOOoooo co ja tu widze nasza misia dzis sobie potanczy przy rurceee bo rynny przyjechały wczoraj by sie bidulka połamała przy tancu z gwiazdami ale dzis to juz będzie profesjonalny taniec przy rynnie misia wierze dzis w ciebie ze dasz rade pogoda pogoda pogoda dla misiiii plissssssssssssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 29.09.2009 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 kala na balchodachawkę czekamy, blacha na obróbki dopiero dotarła wczoraj... A niby dzisiaj mieli przywieźć blachodachówkę ewnetualnie w środę - ale skoro Pan milczy to jutro mamy środę, a dzisiaj dopiero dotarły rynny -to wiadomo, że jutro nie będzie blachodachówki... Ale jutro jeszcze zakładamy rynny... Kurcze zmarzliśmy..a ja to kurtkę i bluze miałam, ale na rusztowaniu jakoś bardziej dmucha, a Misiek to sama bluzka i w końcu mówi -zmarzłem. No to faktycznie musiał zmarznąć, jak już tak powiedział. Zimno było, raz taka mrzawka była -ale co tam... No i Pan dał nam nie miedziane wkręty -te zamówione z rynnami i resztą, były takie ciemny brąz Zaraz zadzwoniłam... dawaliśmy te na haki do rynien -ich tam niewidać, dobrze, że Misiek kupił wkręty (fakt nie za dużo) takich miedzianych to mogliśmy ładnie poprzybijać blachę... Blacha dookoła prawie załozona -pod rynny i nad wejściem od tarasu wisi sobie rynna... Dobrze, że rynny są pod kolor dachu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 29.09.2009 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Dzięki dziewczynki za trzymanie kciuków no to ja też kciuki trzymam, coby blacha była taka jak trzeba i blacharze szybko układali :D zanim zawieje i zamiecie sniezne będą (żartuję ) Blacharze -czyli dekarze -to mój Misiek i ja, nu ja zdobywam nowy fach -ja jak uczeń Ale fakt faktem - gdy były ładne dni to czekaliśmy na blachę i blachodachówkę... Mam nadzieję, że chociaż lać nie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 29.09.2009 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 OOOoooo co ja tu widze nasza misia dzis sobie potanczy przy rurceee bo rynny przyjechały wczoraj by sie bidulka połamała przy tancu z gwiazdami ale dzis to juz będzie profesjonalny taniec przy rynnie misia wierze dzis w ciebie ze dasz rade pogoda pogoda pogoda dla misiiii plissssssssssssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 29.09.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 taka_ja & taki_on:) DOMOWNIK FORUM (min. 500) Dołączył: 16 Maj 2009 Posty: 999 Skąd: Małopolska no no .... misia jeszcze adin post i ty elita http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/161149.gifhttp://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14003/drink.gif GRATULKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 29.09.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 ale uparta trzyma nas w niepewności,kiedy wskoczy do elity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 29.09.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 ale uparta trzyma nas w niepewności,kiedy wskoczy do elity pewnie do sklepu po flaszkę skoczyła i jeszcze cos nam pitrasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.09.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 zaginęła w akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 29.09.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 jest kilka opcji a) pobiegła po flaszkę b) wyczynia cuda,aby zwiększyć szansę na wygraną c) zasnęła przy kompie d) zaczęła tak jak Gośka werbować nowych członków e) może robić wiele innych rzeczy ,bo z Miśką to nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 29.09.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 zaginęła w akcji akcja to moze zaginąć ale Miśka to za chiny NIE zaginie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.09.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 jak sie odnajdzie to sama opowie!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts