jessi 30.09.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 MY CHCIEĆ KANARKA ...MY CHCIEĆ KANARKA ...... A OTO I KANAREK Jakie ma kaloryfery -kulturysta jak się patrzy... Zaraz będzie tańczył... http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14515/kulturysta-483-OBRAZKY_PL.jpg hihhiihihhihi boski ten "kanarek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 30.09.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 MY CHCIEĆ KANARKA ...MY CHCIEĆ KANARKA ...... A OTO I KANAREK Oooooo..... Miśka TOĆ TO STARY PRZETERMINOWANY KANARRRRRRRR Gzies ty go wynalazła my zamawialismy młodego jędrnego kanara chce złożyć rekalamacje mam nadzieje ze uwzględnisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 30.09.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 mam nadzieje ze główka nie boli po wczorajszej imprezce pewnie skaczesz po dachu jak nastolatka tylko mi nie mów ze jeszcze nie masz tej blachy na budowie mam nadzieje ze juz wciągnęłaś jej trochę na dach czekamy na foteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 30.09.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 No tak,jak zwykle opóźniona jestem ....u mnie był 1000 post (czuję się wyróżniona :D ),a mnie przy tym nie było GRATULACJE!!!! A cóż to za kanarek !! :o:o....toż na widok tego kanarka to jeszcze zimniej mi się zrobiło :lol:......toż kanarek ma nas rozgrzewać a nie mrozić :lol: Oto właściwy kanarek.....tańczący :lol: http://4shared.com/download/120532289/8e5e7604/man.gif Tamten to jakiś przeżytek hihihihi :lol::o jakaś podróbka :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 30.09.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 No tak,jak zwykle opóźniona jestem ....u mnie był 1000 post (czuję się wyróżniona :D ),a mnie przy tym nie było GRATULACJE!!!! A cóż to za kanarek !! :o:o....toż na widok tego kanarka to jeszcze zimniej mi się zrobiło :lol:......toż kanarek ma nas rozgrzewać a nie mrozić :lol: Oto właściwy kanarek.....tańczący :lol: http://4shared.com/download/120532289/8e5e7604/man.gif Tamten to jakiś przeżytek hihihihi :lol::o jakaś podróbka :lol: no ten zdecydowanie bardziej mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 30.09.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 http://4shared.com/download/120532289/8e5e7604/man.gif Owłaśnie ....!!!!!! O tego bobaska mi chodziło aż się chce go klepnąć w ten zadeczek odrazu humor sie poprawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 30.09.2009 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Jaka blacha.... Blachodachówki niet nadal... ale robimy obróbki... Dzisiaj skończylismy prawie rynny -no cholercia zbrakło nam 5 haków... A nie wspomnę, że rynny ledwo starczyły... ciut kombinacji Taka niby nie duża robota a schodzi, że szok... Ale jak zobaczyłam już te obróbki na pasach rynnowych, a potem rynny, to WARTO CZEKAĆ... jeszcze Misiek ten wzór wziął od Pana blachodachówki i położył -to powiem, że mi się podoba i te kominy super z tym się komponują... Nie zrobiłam zdjęć dzisiaj, może jedno tych rynien, bo dopiero wróciłam z ZEBRANIA w szkole... Poza tym jakoś zmarzłam znowu a na serio ubrana jestem na cebulkę i teraz jak wracałam też zmarzłam... Zanim wyszłam z domku to czułam, że boli mnie głowa i dalej boli -mam stan podgorączkowy i zimno mi. Dlatego uciekam do łóżeczka zaraz się wygrzać... Jutro sama zadzwonie o blachodachówkę... bo Misiek zadzwonił w sprawie haków, niedawno. A nie wspomnę jak opier.... lę Pana w sprawie rynien - ja wiem, że są PCV, ale czy WY też mieliście zadrapane -takie porysowane.... jego szczęście, że z dołu tak tego nie widać, ale stałam na rusztowaniu i myłam, aby sprawdzić, czy będzie widać rysy -nie mało ich było. Dłuższe rynny były w opakowaniu i ok, a te grom wie, czy gdzieś u kogos na budowie były czy jak..bo luzem i dopiero potem zauwazylismy te rysy... Misiek to mówi, że brak mu słow na tego gościa, a niechce wpaść nerwy... Uciekam...dzisiaj dookoła domek cały w rynnach, dokończylismy te łaty nad wejściem do domku... zaledwie były 4-y i membrana -kawałek... A tak szybko mijał czas... Uwijalismy się też aby zdążyć na te zebranie na 17-sta i znowu nie wiem, co u Urszulki i Marka... tj. Brzyduli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 30.09.2009 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 mam nadzieje ze główka nie boli po wczorajszej imprezce pewnie skaczesz po dachu jak nastolatka tylko mi nie mów ze jeszcze nie masz tej blachy na budowie mam nadzieje ze juz wciągnęłaś jej trochę na dach czekamy na foteczki Nu właśnie głowa boli.... ale mam jakieś rumieńce i zimno mi... A chciałabym skakac po dachu... ale dzisiaj akcja rynny -wiesz to nie tak hop -siup, bo delikatny spad robilismy i haki do sznurka były przykładane i było ciut roboty... Jutro dalszy ciąg obróbek... Na krokwie chyba... Najgzorzej to tak dookoła latac z rusztowaniami, ale ciesze się, że mamy swoje rusztowania...bo to dobra rzecz a przydadzą się jeszcze oj przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.09.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 ...tylko sie nie rozchoruj kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 30.09.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Nu właśnie głowa boli.... ale mam jakieś rumieńce i zimno mi... Iza ci przyprowadziła gorącego kanarka na rozgrzanie przy takim jak byś ten swój taniec odegrała to byś buchała gorącemmmmm..... misia ty to masz z tym gościem chyba kazda z nas miała takiego frajera na swojej budowlanej drodze po budowie wiem ze z takimi trzeba jechać ostro i nie dac się im owijac wokół palca no.... ale to sie wie dopiero po wszystkim wierze w ciebie ze jutro dasz hu...jo....wi popalić ubieraj sie cieplutko i nie sikaj na wietrze zeby cie nie przewiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 30.09.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Witaj koffana Wygrzewaj się tam... wygrzewaj......i herbatę z cytrynką polecam .....mam nadzieję, że nie rozwali cię jakieś choróbsko Super że ruszyliście z tym dachem....jak już blacha na obróbki ułożona i rynny to już pójdziecie jak burza....żeby jeszcze tą dachówkę dowiózł wogóle ten facet to jakiś straszny palant człowiek kupuje rynny za ciężko zapracowane pieniądze a ten porysowane przywozi kutafon jeden Misia GRATULACJE z okazji awansu na elitę forum ....tylko przykro mi, że na imprezę się nie załapałam .....a była taka wypasiona - zimna wódeczka, sztuczne ognie, tańce.....szkoda że mnie nie było tylko ten twój striptizer trochę imprezy pomylił.....wygląda jak "pączek w maśle" Miśka....zamawiam specjalnie dla ciebie przepiękną, bezdeszczową pogodę .....ale pamiętaj że to już październik i ubierajcie się na budowę cieplutko, bo łatwo o zawianie i żeby cię nam na tej budowie na dobre nie rozwaliło jakieś choróbsko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 01.10.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Witaj Miśka i jak tam rozgrzana ,bo u nas dziś pada,pogoda jest parszywa,paskudna. Więc podejrzewam,że u Ciebie też niewesoło z pogodą. Trzymaj się A niesłownego fajfusa przyciśnij do muru,zażądaj od niego zniżki,za niedostarczenie na czas i porysowane rynny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 01.10.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Gdzie ta blacha dojechała ?????? tylko nie mów ze nieeeee jak tam grzejesz sie z miskiem pod kołderką ? tak trzeba po ciężkiej pracy na budowie . herbatka z cytrynką do tego mów ...mów ... gdzie ta blacha ???? na budowie czy w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 01.10.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 ta cisza nie wróży niczego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 02.10.2009 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 No właśnie,ta cisza to nie wróży nic dobrego Miśka,mam nadzieję,że nie rozłożyła Cię choroba teraz too taki czas,że mnóstwo osób przeziębienia łapie Nio i mam nadzieję,że blachodachówka już jest bo już tak długo czekacie i prawie wszystko jest zrobione,że już można by kłaść ......Jutro rano to muszę przed wyjazdem do Dublina zerknąć na chwilkę,czy aby jakiegoś naku nie dasz :D To lecę spać,bo mi się oczka zamykają ....nie zdążyłam zaglądnąć do wszystkich,ale obiecuję,że nadrobię Dobrej nocki dziewczyny,a Tobie Miśka szybciutkiego powrotu do zdrowia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 02.10.2009 00:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Zaglądnęłam jeszcze do dziennika.....a tu nowe zdjątka :D......... Pięknie,pięknie,pięknie.....D:D.....Miśka,super to wygląda!! i kolor teraz całkiem inny - warto było walczyć,co? :D No to teraz z utęsknieniem czekamy na blachodachówkę,co by zobaczyć jak to się całkowicie wszystko prezentuje :D No po takim widoku,to będę mieć przyjemne sny :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 02.10.2009 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 witam kobietki... Wczoraj caluski dzień robilismy obróbki z Miskiem, zawijarką i korytka itp. Pan wyłała do nas kierowcę i wymienione wkręty na miedziany kolor przywiózł -reszte paczek... już na blachodachówkę ( o tej narazie ciasza)... Fakt faktem mamy ciut z obróbkami teraz roboty, dzisiaj już trzeba ją założyć i kilka jeszcze zawinąć arkuszy... To trwa, bo trzeba uciąć nozycami, potem kręcić równo, nu ale jak obliczaliśmy, to ok. 800 zł mamy w kieszeni... Poza tym ja jeszcze wczoraj jeździłam z Miskiem, bo specjalnie wywijaliśmy obróblę białym paskiem na wierzch, aby taki biały pasek był widoczny... Niestety przy kręceniu -tam nie ma jednak foli, porysowały sie lekko owe białe paski i trzeba było pomalować... Nu to jak pomalować to może na inny kolor? Tak oto Misiek podwózł Miskę pod market budowlany -sam został w aucie, bo mówił, że wygląda strasznie, a co ja miałam powiedzieć... Pobiegłam i szukam i szukam -w ręku kawałek naszej zawiniętej (próbki) blachy i ZONK - nie ma takiego koloru... I wiecie gdy podeszłam do Pani, która jakby mi się coróż chowała... to dosłownie zbyła mnie... powiedziała, tam stoi próbnik... Znalazłam sama farbę Magnat akrylową do drena i metalu, na próbniku był taki delikatny kolor jakby kości słoniowej -to wzięłam i zadowolona pobiegłam do auta. Nawet misiek uznał, że pasuje... Otwieram farbę i SZOK - normalnie po zamieszaniu kolor inny i taki zółty, który był rażący na tle naszej blachy -o Jezoo A ja jeszcze nie wzięłam rachunku , na darmo wrócilismy do sklepu... Ale potem zadzwoniłam do owego sklepu i zapytałam o barwniki...i to już pojechał Misiek po owy barwnik, który odrazu zje..bał Panią w sklepie, która nawet mu sama robiła próbki itp. i wrócił z barwnikiem dodalismy do farby...i cud -miód -malina Nu i Miska malowała do wieczora późnego swoje białe wywijasy na obróbce... wróciłam zmęczona i... ni jak cuś tu napisać, bo NETU NIE BYŁO więc zaczełam cuś w TV oglądać... i tak usnęłam co do zdrówka to gardełko mnie pobolewa i głowka czasami pobolewa... ale jakos walczę Dziękuję kobietki za zyczenia i gratulacje -ja na szybkiego, bo jedziemy zaraz z blachą.... Dobrze, że teraz dali nat -to szybko piszę... A pogoda wczoraj była ok... wieczorem lało, jak malowałam w piwnicy... Teraz tez słonko... Tylko juz chłodno -jak to w jesień! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.10.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Dzień dobry. Miśka Ty sobie herbatkę z sokiem malinowym na noc zapodaj, alebo jakieś grzane piwko z koglem-moglem, witaminkę c, i nacieranie przez męża. cobyś się bardziej bidulko nie rozchorowała. trzymam kciuki za Was dalej i pozdrawiam serdecznie. Buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 02.10.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 witaj ty to zawsze masz rózne przeboje wiem wiem te obróbki to tyle z nimi schodzi ze szok takie pierdółki zasze najwięcej czasu zabierają a blacha oj urwij temu panu jajcaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 02.10.2009 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Dzień dobry. Miśka Ty sobie herbatkę z sokiem malinowym na noc zapodaj, alebo jakieś grzane piwko z koglem-moglem, witaminkę c, i nacieranie przez męża. cobyś się bardziej bidulko nie rozchorowała. trzymam kciuki za Was dalej i pozdrawiam serdecznie. Buźka Dobry wieczer A jeszcze grzańca z piwka z koglem - moglem nie piłam Ja to piwko podgrzewam z miodem plus goździki plus odrobinkę cynamoniku... mmmmmmmmmm... Nu dzisiaj byłam - wydawało mi się, że ciepło ubrana, ale straszny wiatr u nas był... Dobrze mieć torebke w której sporo się ma... bo musiałam usta sobie posmarować... Normalnie czułam chłód, że szok... Kąpiel mnie rozgrzała...i zaraz uciekam do wyrka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts