Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kometarze do mojego dziennika:)

Recommended Posts

witaj :wink:

ty to zawsze masz rózne przeboje :o

wiem wiem te obróbki to tyle z nimi schodzi ze szok :o takie pierdółki zasze najwięcej czasu zabierają :roll:

a blacha :o oj urwij temu panu jajcaaaaaaa :lol:

Ojjjjjjjjjjjjjjjj takkkkkkkkkkk mam zawsze jakieś przeboje :lol: :lol: :lol:

A dzisiaj jak montowalismy obróbki..to zupełnie inaczej... Ale zabawy jest, oj jest. Jutro ciąg dalszy obróbek, kosz i takie docinki :wink:

W dniach sie pogubiłam :roll: Myslałam przez pół dnia, że to dzisiaj czwartek :o

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam kobitki :D

Misia....byłam w dzienniczku i pięknie wyszły wam te obróbki :D :D :D a zawijas super.....i rynny już zawieszone :D Naprawdę warto było było czekać na ten kolor.....teraz wszystko idealnie gra z kominami a jak położycie blachę to będzie już cud malina :D

Sprawdzałam przed chwilą pogodę na necie - ma być ładnie..tzn..ma nie padać i słoneczko nawet ma świecić, tylko temperatura ciut niższa - no ale to już październik....także ubierz się jutro cieplutko.....gorąca kawka do termosika i.....raz dwa położycie blachodachówkę :D

Powodzonka jutro........paaaaaaaaaa

witam misie :wink:

misiu odpoczywaj jutro i zbieraj siły na zakładanie blachy :wink: mam nadzieje ze juz jest lub bedzie w poniedziałek :roll: buziaczki :p

Jutro zadzwonię w sprawie blachodachówki...

Jeszcze ciut obróbki mamy, a jutro mamy ciut innych załatwień... :wink:

Rany Gosiu nu co wskoczyłam do łóża, bo jakaś taka jakbym była zmęczona... spałam i spałam i powiem, że teraz piję kawusię i znowu lulkać mi się chce...

A nie może mnie rozłozyć, bo kto by pomógł Miskowi :roll: :o

U mnie jak zwykle od gardła... Zresztą Misiek też jak zmarzł to dopadło do przeziębienie, a on nie taki chorowitek... :wink:

mam chyba jakiegos wirusa......bo ciagle mnie wywal :cry: a z sieci

Witaj kala :wink:

Nic tylko antywirus trza i inrtruza potraktować jak nalezy...

Mój komp. też szykuję się do Pana, nawet byłam i wypytałam o wsio, ale czasu brak, bo wszystko bym musiała zgrać... Dokupic bym musiała RAM i tak przekładam z miesiąca na miesiąc. 8)

Nu mam nadzieję, że już wsio ok.

Tak w ogóle to zastanawiam się czy będe miała tam net... bo z sąsiadką rozmawiałam, to ona ma ale z Orange -a mi się to nie widzi, bo limit itp.

Witam kobitki :D

Misia....byłam w dzienniczku i pięknie wyszły wam te obróbki :D :D :D a zawijas super.....i rynny już zawieszone :D Naprawdę warto było było czekać na ten kolor.....teraz wszystko idealnie gra z kominami a jak położycie blachę to będzie już cud malina :D

Sprawdzałam przed chwilą pogodę na necie - ma być ładnie..tzn..ma nie padać i słoneczko nawet ma świecić, tylko temperatura ciut niższa - no ale to już październik....także ubierz się jutro cieplutko.....gorąca kawka do termosika i.....raz dwa położycie blachodachówkę :D

Powodzonka jutro........paaaaaaaaaa

Witaj Gosiu :wink:

Ba ja ostatnio to jak na PIKNIK jechałam - dokładnie wczoraj... jeszcze sie smiałam do Miska, że zjemy wszystko i wrócimy do domu... Pracy zero zrobimy, bo będziemy zbyt najedzeni ahahaha...

A oprócz kanapeczek wzięłam czajnik bezp. i herbatki, a w termosie ugotowaną zupkę, więc kubki -talerze itp. :wink: :lol:

Miałam dzwonić wczesniej w sprawie blachodachówki, ale Misiek mówi:

- nie dzwoń to i tak nam ciut z obróbkami zejdzie, jeszcze teraz zbawa z kominami... A on przywiezie i jeszcze zaraz będzie nam kazał odebrać ją i gdzie ją schowamy? :o

Ale jutro dzwonię... nic od gościa - zero wiadomości, telefonu itp.

Chyba nawet jakos przyzwyczaiłam się do tego CZEKANIA :lol: :lol: :lol:

Ale suma sumarum to i komedia jakaś... Zresztą powiem szczerze (czyt. piszę), że jakas i tak byłam wypompowana... :roll: :wink:

A tak w ogóle to wpadłam dzisiaj aby ciacho WAM przynieść...

Dzisiaj szybkie - ukręcone - Murzynek... ale na keksówke wyszedł -przepis z netu... polewę robiłam osobno...

Bo nie miałam weny dzisiaj :wink: Zaraz uciekam do WYRKA...

Nu tak Taniec z Gwiazdami... to Perła i nne siedzą i tam potem mężowie mają przechlapane -bo ćwiczą z nimi :lol:

Oto ciacho... :wink:

Fotki jak kopnięta cykam, bo zaraz PERŁŁŁŁŁŁŁŁAAAAa mi napisze:

poproszę o zdjęcie -to na zaś... i żeby nie było, że tu ciasta dzisiaj nie było :lol: :lol: :lol:

http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14515/normal_PS_-_murzynek_2.jpg

http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14515/normal_PS_-_murzynek_ukrojony.jpg

Nu to pokroiłam dla każdej... :wink:

DOBREGO WIECZORKA :wink:

:o :o :o :o :o :o :p :p :p :p :p ja to wiem kiedy sie na forum pokazać 8) ....mniammmmmmmm załapałam się na pyszne ciasto :lol: ...mmmmmmm jeszcze ciepłe :D

a..........mówiłam ci że podziwiam cię za te niedzielne wypieki????.....u mnie jak mężuś coś nie upiecze to placka nie uświadczysz :oops: :oops:

a co do tańca z gwiazdami to i owszem lukam tu sobie.....przed chwilą tańczył Chajzer i muszę stwierdzić, że pięknie wyszło....a ty Misia to pewnie zaraz na "czas honoru" mykasz.... :wink:

spadam bo Mucha będzie tańczyła :lol:

A

Fotki jak kopnięta cykam, bo zaraz PERŁŁŁŁŁŁŁŁAAAAa mi napisze:

poproszę o zdjęcie -to na zaś... i żeby nie było, że tu ciasta dzisiaj nie było :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

grzeczna dziewczynka :wink:

ale mi smaka robisz co niedziele z tymi ciastami :o bo ja z pieczenia to tylko zakalce robie :roll:

miam....miam.....miammmmmmm pyszności :wink:

Witam :)

Widzę, że się bardzo staracie z obróbkami. I dobrze, bo efekt widać - bardzo ładnie :D

Kibicuję nadal i pozdrawiam :D

Dziekuję za kibicowanie -Ja też WAM kibicuję :wink: :D

Zaś Misiek jest strasznie dokładny, ze wszystkim. Jak nie jest czegoś pewny, to nie zrobi, musi się doinformować, nawet jak okaże się, że tak jest, jak on dumał itp. Ale jak on to mówi: - nie sztuka coś zepsuć, jak ma być zrobione, to raz a porządnie :wink:

mówiłam ci że podziwiam cię za te niedzielne wypieki????.....u mnie jak mężuś coś nie upiecze to placka nie uświadczysz

To szybkie ciacha... bo w niedzielę mam lenia, że nawet z doopki go nie wytrzepiesz :lol:

Ale od X czasu chodzi za mną sernik z brzoskwiniami...mmmmmm...

Ja osobiście nie lubię takich ciast suchych co to zapychają, ale dobrze, że nie mam aż TAK wybrednego Miśka, on za słodyczami jest, więc aby pachniało i smakowało :lol:

Sernik tez lubie taki mokrawy...wilgotny, nie taki suchy, pieczony. Ale w tej kuchence nie piekłam serniak, to ciut mam pietra, ale nadejdzie i jego czas, kiedyś :wink:

Jak mnie coś weźmie to i będę w kuchni cały dzień :o :D

Najbardziej lubię szybkie dania, szybkie ciasta...

dzień dobry.

Miśka - wykurowałaś się?

cisasto wygląda pysznie, ale pewnie juz nic nie zostało :-?

Dzień dobry :wink: :D

Ledwo wróciłam z Tarnowa, to jakos zmarzłam... W aucie ogrzewanie chodziło... :o Już nawet katar mnie łapał, jak czekałam na Miśka...

Nu i w drodze powrotnej kupiłam zakupy i piwko -to zrobiłam sobie grzanca z koglem -moglem... czyli zółtkiem z cukrem :wink:

To mnie ciut rozgrzał :wink: