kala67 07.10.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Witam z rańca! jak zdrówko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 07.10.2009 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Witam kochaniutkie w tak piekny dzionek.... U mnie słonko i takkkkkkkkkkkkk.... piknie A ten mój juz mówi -to co Miska jedziemy dokończyć obróbki? - a ty gdzie? do wyrka marsz... trzeba się wykurować, zwłaszcza Ty, a nie zaraz znowu wróci choróbsko i to gorzej będzie, bo przeziębisz itp. A teraz musiałam go maścią posmarowac, bo go mięsnie bolą. Ja wiem, że aż chce się dosłownie biec na budowę - sama mam taką ochotę, ale ten dzień, czy dwa niech jeszcze lepiej się podkuruje. Chociaż jutro już raczej pojedziemy... A u mnie, już ciut lepiej z gardełkiem, dalej antybiotyk biorę Nu i ok. Dziękuję za życzenie zdrówka, bo one jednak najwazniejsze na świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 07.10.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Trzymaj swojego chłopa w wyrku! nie ma co szarżować. Domek poczeka A gorzej jakby miało się co gorszego przyplątać to i więcej czasu będzie w plecy... szkoda zdrowia... No i oczywiście zdrówka życzę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 07.10.2009 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Aaaaaaaaaaaaaaa bym zapomniała zapytać... Dzisiaj dzwonił ktos do mnie... numer nieznany To nie któraś z WAS ??? ja niet ....numeru nie mam to pewnie pan od blachodachówki chce cie poderwać i zagadać zebyś za szybko blachy nie chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 07.10.2009 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Trzymaj swojego chłopa w wyrku! nie ma co szarżować. Domek poczeka A gorzej jakby miało się co gorszego przyplątać to i więcej czasu będzie w plecy... szkoda zdrowia... No i oczywiście zdrówka życzę!! Masz racje Olu, i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 07.10.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Wiesz, mój Marcin jest już tak zmęczony, że sama go wieczorami wyganiam do łóżka... w końcu padnie mi chłopina a już jeden dzień w tą czy we wte nie ma znaczenia... W ogóle Marcin wszystko sam robi.. ja tam bardziej na doczepkę jestem... a bicepsy ma już prawie jak Pudzian a jak pgo poznałam to miał flaczki a nie bicepsy... ot.. urok informatyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.10.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Wiesz, mój Marcin jest już tak zmęczony, że sama go wieczorami wyganiam do łóżka... w końcu padnie mi chłopina a już jeden dzień w tą czy we wte nie ma znaczenia... W ogóle Marcin wszystko sam robi.. ja tam bardziej na doczepkę jestem... a bicepsy ma już prawie jak Pudzian a jak pgo poznałam to miał flaczki a nie bicepsy... ot.. urok informatyka no to jak z informatyka budowlańcem się stał to ino pogratulować Miśka ty te mięśnie mężowi smaruj smaru a i o najwazniejszym nie zapomnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 07.10.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 no to jak z informatyka budowlańcem się stał to ino pogratulować Wiele osób widząc jego robotę przy domu stwierdziło, że z powołaniem się minął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.10.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 no to jak z informatyka budowlańcem się stał to ino pogratulować Wiele osób widząc jego robotę przy domu stwierdziło, że z powołaniem się minął no to jak kryzys informatyków dotknie to ....da sobie radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 07.10.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 no to jak z informatyka budowlańcem się stał to ino pogratulować Wiele osób widząc jego robotę przy domu stwierdziło, że z powołaniem się minął no to jak kryzys informatyków dotknie to ....da sobie radę Propozycję pracy w budowlance/wykończeniówce już ma jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.10.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 oj to smaruj mężulka, smaruj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 07.10.2009 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Olu ja tam jestem pełna podziwu dla Was obojga... A mąż - Marcin, to złoty chłopina normalnie Nu i patrz bicepsy nawet teraz ma... Mój miał jak poznałam, fioła też i szajbę, ale wariatów przyciąga A widzisz jacy to faceci -nie pognasz, nie pójdzie... Mój tez dzisiaj lezał ( chodził też) i ile ja się nasłuchałam co by tam nie było zrobione itp. Ale fakt faktem, ja sama tylko wzdycham... ale kto wie, czy jutro juz nie pojedziemy W koncu tez chcemy i musimy przykryc ten dach... Dzisiaj juz o wiele lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 07.10.2009 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 oj to smaruj mężulka, smaruj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 07.10.2009 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 A jak tam wieczór? Ja niedawno skonczyłam smazyc racuszki drożdzowe... ale tak wykalkulowałam dzisiaj, żeby ciasto rosło na Brzyduli Najlepiej wczoraj Misiek na sam koniec mnie rozwalił na łopatki...bo oglada Brzydulę i ona się pocałowała z tym w lesie ( nie wiem jak ona ma na imię, bo kilku odcinków nie ogladałam) i mówi: - no ta ulka to jakaś kur....ka.... całuje sie teraz z innym A dzisiaj sam pilnował Brzyduli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 07.10.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 witam widzę ze kurujecie się przy brzyduli misiek się wciągnął w serial jak mój mąż misia odpoczywaj kochana i masuj męża ile się da i na zmianę potem myk na dach i daszek szybciutko będzie skończony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 07.10.2009 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 witam widzę ze kurujecie się przy brzyduli misiek się wciągnął w serial jak mój mąż misia odpoczywaj kochana i masuj męża ile się da i na zmianę potem myk na dach i daszek szybciutko będzie skończony Powiem szczerze, że juz chciałabym aby tam na dachu była ta moja blachodachówka Jak sobie pomyslę, że juz nie jest tak ciepło to brrrrrrr, ale z drugiej strony to jakos tęskno mi już za budową A zdrówko juz o wiele lepiej... ale bez antybiotyku sie nie obeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.10.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 dzień dobry. dzisiaj ma być ładnie, więc jeżeli wybieracie się na dach... to i tak proszę sie ciepło ubrań i do termosa gorącą herbatkę zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 08.10.2009 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 dzień dobry. dzisiaj ma być ładnie, więc jeżeli wybieracie się na dach... to i tak proszę sie ciepło ubrań i do termosa gorącą herbatkę zrobić Dzień dobry U nas zrobiło sie pochmurno, słonko się schowało za obrzydliwymi chmurami i Misiek też musi jechać do Tarnowa, także dzisiaj raczej nici z obróbek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 08.10.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 dzien doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.10.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 dzień dobry. dzisiaj ma być ładnie, więc jeżeli wybieracie się na dach... to i tak proszę sie ciepło ubrań i do termosa gorącą herbatkę zrobić Dzień dobry U nas zrobiło sie pochmurno, słonko się schowało za obrzydliwymi chmurami i Misiek też musi jechać do Tarnowa, także dzisiaj raczej nici z obróbek no to prosze się byczyć dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts