Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kometarze do mojego dziennika:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam kochaniutkie w tak piekny dzionek....

U mnie słonko i takkkkkkkkkkkkk.... piknie :wink:

A ten mój juz mówi -to co Miska jedziemy dokończyć obróbki?

:o :o :o

- a ty gdzie? do wyrka marsz... trzeba się wykurować, zwłaszcza Ty, a nie zaraz znowu wróci choróbsko i to gorzej będzie, bo przeziębisz itp.

A teraz musiałam go maścią posmarowac, bo go mięsnie bolą.

Ja wiem, że aż chce się dosłownie biec na budowę - sama mam taką ochotę, ale ten dzień, czy dwa niech jeszcze lepiej się podkuruje. :wink: Chociaż jutro już raczej pojedziemy... :roll:

A u mnie, już ciut lepiej z gardełkiem, dalej antybiotyk biorę :wink:

Nu i ok.

Dziękuję za życzenie zdrówka, bo one jednak najwazniejsze na świecie :wink:

Wiesz, mój Marcin jest już tak zmęczony, że sama go wieczorami wyganiam do łóżka... w końcu padnie mi chłopina :-? a już jeden dzień w tą czy we wte nie ma znaczenia...

W ogóle Marcin wszystko sam robi.. ja tam bardziej na doczepkę jestem... a bicepsy ma już prawie jak Pudzian :o ;) a jak pgo poznałam to miał flaczki a nie bicepsy... ot.. urok informatyka ;)

Wiesz, mój Marcin jest już tak zmęczony, że sama go wieczorami wyganiam do łóżka... w końcu padnie mi chłopina :-? a już jeden dzień w tą czy we wte nie ma znaczenia...

W ogóle Marcin wszystko sam robi.. ja tam bardziej na doczepkę jestem... a bicepsy ma już prawie jak Pudzian :o ;) a jak pgo poznałam to miał flaczki a nie bicepsy... ot.. urok informatyka ;)

no to jak z informatyka budowlańcem się stał to ino pogratulować

Miśka ty te mięśnie mężowi smaruj smaru a i o najwazniejszym nie zapomnij :)

Olu ja tam jestem pełna podziwu dla Was obojga...

A mąż - Marcin, to złoty chłopina normalnie :wink: Nu i patrz bicepsy nawet teraz ma... Mój miał jak poznałam, fioła też i szajbę, ale wariatów przyciąga :lol:

A widzisz jacy to faceci -nie pognasz, nie pójdzie... Mój tez dzisiaj lezał ( chodził też) i ile ja się nasłuchałam co by tam nie było zrobione itp. :o :-? :roll:

Ale fakt faktem, ja sama tylko wzdycham... ale kto wie, czy jutro juz nie pojedziemy :lol: W koncu tez chcemy i musimy przykryc ten dach...

Dzisiaj juz o wiele lepiej :wink:

A jak tam wieczór?

Ja niedawno skonczyłam smazyc racuszki drożdzowe... ale tak wykalkulowałam dzisiaj, żeby ciasto rosło na Brzyduli :lol:

Najlepiej wczoraj Misiek na sam koniec mnie rozwalił na łopatki...bo oglada Brzydulę i ona się pocałowała z tym w lesie ( nie wiem jak ona ma na imię, bo kilku odcinków nie ogladałam) i mówi:

- no ta ulka to jakaś kur....ka.... całuje sie teraz z innym :lol: :lol: :lol:

A dzisiaj sam pilnował Brzyduli :lol:

witam :wink:

widzę ze kurujecie się przy brzyduli :lol: misiek się wciągnął w serial jak mój mąż :roll:

misia odpoczywaj kochana i masuj męża ile się da i na zmianę :wink:

potem myk na dach i daszek szybciutko będzie skończony :wink:

Powiem szczerze, że juz chciałabym aby tam na dachu była ta moja blachodachówka :wink: Jak sobie pomyslę, że juz nie jest tak ciepło to brrrrrrr, ale z drugiej strony to jakos tęskno mi już za budową :roll: :wink:

A zdrówko juz o wiele lepiej... ale bez antybiotyku sie nie obeszło

dzień dobry.

dzisiaj ma być ładnie, więc jeżeli wybieracie się na dach... to i tak proszę sie ciepło ubrań i do termosa gorącą herbatkę zrobić

Dzień dobry :wink:

U nas zrobiło sie pochmurno, słonko się schowało za obrzydliwymi chmurami i Misiek też musi jechać do Tarnowa, także dzisiaj raczej nici z obróbek :-?

dzień dobry.

dzisiaj ma być ładnie, więc jeżeli wybieracie się na dach... to i tak proszę sie ciepło ubrań i do termosa gorącą herbatkę zrobić

Dzień dobry :wink:

U nas zrobiło sie pochmurno, słonko się schowało za obrzydliwymi chmurami i Misiek też musi jechać do Tarnowa, także dzisiaj raczej nici z obróbek :-?

no to prosze się byczyć dalej :D