kala67 19.10.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 trza będzie wszystkie przepisy wypróbowąć witajcie dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 19.10.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Miśka z Twoimi zdolnościami bezrobocie Ci chyba nie grozi A ja wczoraj upiekłam mufinki czekoladowo-orzechowe, najlepsze jeszcze cieplutkie Oj mufinkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mmmmmmmmmmmmmmmmm... a piekłaś je w metalowych blaszkach? Czy tych papierowych? Nu chyba, że masz tą blachę na mufinki... mam metalową blaszkę na 12 mufinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 19.10.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Miśka z Twoimi zdolnościami bezrobocie Ci chyba nie grozi A ja wczoraj upiekłam mufinki czekoladowo-orzechowe, najlepsze jeszcze cieplutkie Oj mufinkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mmmmmmmmmmmmmmmmm... a piekłaś je w metalowych blaszkach? Czy tych papierowych? Nu chyba, że masz tą blachę na mufinki... mam metalową blaszkę na 12 mufinek ja mam takie dwie blaszki ,wiec mogę smiało robic hurtowo ihihhihi moje córcie lubia bardzo mufinki a szczególnie z kawałkami czekolady w srodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 19.10.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Mniam mniam mufinki. Niestety od dziś przechodzę na dietę bo obawiam sie,że będę musiała całą zimową garderobę wymienic na rozmiar wiekszą. Aleście mi smaka narobiły. Ide stąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 19.10.2009 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 witam......... No cóż ja za horror przeżyłam,to szok... Zawsze automatycznie mnie loguje i wpisałam taka_ja & taki_on i za cholerkę nie mogłam wejść... to wybrałam -zapomniałam hasła -bo już zgłupiałam, wpisuję pocztę i nic... nie ta poczta... nie ma jej ... Już widziałam czarny scenariusz... że nie wejdę do dziennika itp. Aż tak wchodzę poraz kolejny na FM -jako gość i patrzę a tam za nikiem taka_ja & taki_on -jest -znak usmiechu (patrzę a tu usmiech wyskoczył teraz jak wkleiłam... ahahah zamiast znaku ahahahaaaaa... nu i pasuje wsio uffffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 19.10.2009 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Misiu Nasza żeby ułatwić nam życie to zapraszam do zaglądania i dodawania przepisów http://forum.muratordom.pl/post3716372.htm#3716372 Byłam w tych przepisach Pań z Koła Dzisiaj robiłam Gosi -Margay buraczki -naszukałam się u niej... bo musiałam zerknąć ile zalewę gotować -chciałam się upewnić i przyznam, że naszukałam się...bo człek stron nie pamięta... ale znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 19.10.2009 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Witam kobietki Nu to dziewczynki -ja muszę sobie taką sprezentować Ale zapowiedziałam, że teraz jak będę kupowała to tylko te lepsze blaszki -czarne A przyznam, że kilka przydałoby się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 19.10.2009 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Mniam mniam mufinki. Niestety od dziś przechodzę na dietę bo obawiam sie,że będę musiała całą zimową garderobę wymienic na rozmiar wiekszą. Aleście mi smaka narobiły. Ide stąd Ja też się smiałam do Miśka, że jeszcze trochę popiekę te ciasta a będę kupowała większe portki Tylko tyle, że ja skacząć po rusztowaniu zgubię to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.10.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 hej kobietko, zalogowac sie nie mogłas?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.10.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Dzień dobry.deszczyk pada. Rozumiem że blacha się kładzie??/ pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.10.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 witam z rana!! blacha pewnie juz leży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 20.10.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Witam kobietki Nu to dziewczynki -ja muszę sobie taką sprezentować Ale zapowiedziałam, że teraz jak będę kupowała to tylko te lepsze blaszki -czarne A przyznam, że kilka przydałoby się ja mam czarną,a chciałabym spróbować taką silikonową,któraś ją miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 20.10.2009 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Dzień dobry. deszczyk pada. Rozumiem że blacha się kładzie??/ pozdrowionka Dzisiaj kochana dzień wolnego - nie ze względu na deszcz bo taki deszczyk -to nie deszczyk -znając nas kładlibyśmy dach -tj. blachodachówkę kawika napisała:witam z rana!! blacha pewnie juz leży Chciałabym ale od jutra ruszamy dalej Dzisiaj kochane byłam z Miskiem w Nowym Sączu... miał rezonans magnetyczny kręgosłupa i poszwendaliśmy się po Media Marku i innych sklepach... zaś w drodze powrotnej zatrzymaliśmy się przed Czchowem i mieliśmy ciut odpoczynku nad wodą Wczoraj było przerabianie łat -z połowy dachu i przerabianie pasa rynnowego...a dzisiaj ... luz blues Jutro dalej do boju... Ja jeszcze wczoraj robiłam weki z sałatką z buraków - wyszło 24 słoiki (takie słoiki po rolmopsach np.). Także miałam ciut robotki... tamte co zrobiłam to poszły jak woda... jeszcze zimy nie ma a buraczki może z 2 słoiki będą Teraz szukam na necie podłączenia monitora do TV -mam kabel, zainstalowałam program TVTOLL i widzę meni z kompa w TV, a filmów nie ma w TV... no i szukam w necie...czy ktoś tak ma, może sterowniki są potrzebne..albo coś poustawiać.. ale ustawiałam w ustawieniach..hmmm... A zaraz biegnę do CITY Kuchnia... gołąbki dzisiaj upitraszę, jak córka kupi płatki , jak nie to będą pulpeciki Potem wpadnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 20.10.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 dzień dobry ten drugi cytat to kali..... musze wypróbować te buraczki - to przepis margay?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 20.10.2009 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 hej kobietko, zalogowac sie nie mogłas?? Nu takie jaja miałam... i dobrze być upartą... Hasło było dobre ale nik bez : ) - tego znaka... i jednym słowem był zły nik... Dobrze, że potem weszłam na komentarze i tak patrzę a tam znak jeścio Człek taki zakręcony jak ten wekkkkkkkkkkkkkkkkk...ahahaaaaaaaaaaaa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 20.10.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 hejka Misia Dzisiaj kochane byłam z Miskiem w Nowym Sączu. kurcze to 18 km ode mnie jakbym wiedziała to zaprosiłabym na kawkę Ja jeszcze wczoraj robiłam weki z sałatką z buraków - wyszło 24 słoiki Cieszę się, że sałatka tak wam smakuje ....u mnie też tak znika......wkleiłam juz przepis u "pań z koła", żeby był juz w jednym miejscu ....24 słoiki .......to chyba robiłaś z dwóch porcji...to miałaś "ciut" skakania...... A ja wczoraj upiekłam mufinki czekoladowo-orzechowe, Tak się wszystkie zachwycałyście tymi mufinkami...a co to jest bo ja nie słyszałam ani nie jadłam ....poproszę o przepis.....to mi mąż upiecze Misia to życzę jutro przepięknej, słonecznej pogody, żeby się wam komfortowo blachodachówkę zakładało paaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 21.10.2009 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 dzień dobry ten drugi cytat to kali..... musze wypróbować te buraczki - to przepis margay?? Faktycznie Kali Tak to jest biegać tu i tam i być oderwana i wybitą z kontekstu... Wczoraj padłam jak kawka po 22 -ej, wcześniej Misiek siedział na kompie i sobie serwował chłopina po necie A ja lezałam w łóżku i tak już byłam jedną nogą u - będziesz siadała przed komputerem czy mam wyłączyć? - wyłącz... -odpowiedziałam Nu i kompa nie dało się wyłączyć przez te moje grzebanie w ustawieniach, co TV chciałam podłączyć - Nu cyrk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 21.10.2009 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Margay napisała: hejka Misia Cytat: Dzisiaj kochane byłam z Miskiem w Nowym Sączu. kurcze to 18 km ode mnie jakbym wiedziała to zaprosiłabym na kawkę Cytat: Ja jeszcze wczoraj robiłam weki z sałatką z buraków - wyszło 24 słoiki Cieszę się, że sałatka tak wam smakuje ....u mnie też tak znika......wkleiłam juz przepis u "pań z koła", żeby był juz w jednym miejscu ....24 słoiki .......to chyba robiłaś z dwóch porcji...to miałaś "ciut" skakania...... Miałam 10 kg buraków, ale cebula i papryka to podwójnie szła i zalewa i reszta... Oj miałam zabawy i przyznam, że nie mam takiej duzy miski -stwierdziłam że muszę kupić kiedyś taką... Tak Gosiu idzie jak woda, bo my jemy na obiad przeważnie drugie dania i Misiek sam sięga po ową sałatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 21.10.2009 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Witam dzisiaj wszystkie/wszystkich Czekam w domku na Miska, bo pojechał kupić śruby i zaraz jedziemy na budowę. U nas właśnie przestało padać, więc jest mokro, ale po kilka arkuszy blachy będziemy jakoś kłaść, aby zakryć dach, a poza tym Misiek miał kupić wspomniane wyżej śruby, bo chcemy jeszcze porządniej skręcić szkielet dachu Więc jak będzie padało na zewnatrz, to My wewnątrz będziemy sobie robić Po deszczu znowu na zewnątrz Niestety tak ma padać u nas cały ten tydzień, tylko w niedzielę nie Najgorzej, że wszystko mokre... Uciekam podgrzać gołąbki (te z kapusta w środku) i zabiorę do termosu na budowę Żebym nie zapomniała o talerzach Życzę miłego dzionka... słonka również... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 21.10.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Witam Misia Trzymaj się ciepło,a ja będę trzymała kciuki za to abyście jak najszybciej skończyli krycie oraz za słońce i bezdeszczową pogodę nad Waszym domkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts