taka_ja taki_on 28.10.2009 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Misiu....kochana.....wpadnij do mnie w wolnej chwili bo potrzebuję porady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 29.10.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Miło mi - a ja Joanna - nie jo Anna, poprostu Aśka mi także bardzo miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 29.10.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Przyszłam podziękować za pomoc i cenne wskazówki przy wyborze okien http://www.bibliotekazpszio.republika.pl/daje%20bukiet.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 29.10.2009 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Miło mi - a ja Joanna - nie jo Anna, poprostu Aśka mi także bardzo miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 29.10.2009 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Przyszłam podziękować za pomoc i cenne wskazówki przy wyborze okien http://www.bibliotekazpszio.republika.pl/daje%20bukiet.gif Kochana Ty moja... co wiem, co wyszperam i poczytam, albo spytam Miska -to podpowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 29.10.2009 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Wiecie cooooooooooooooooooo.... Chodziły tak za mną faworki i dzisiaj zrobiłam... aaaaaaaaa że zostało białko z zółtek więc odrazu bezy -Matko Boska... faworki(chrust) dawno zjedzony, a bezy ... bezy coróż jem i jem... Niedługo będę szersza jak wyższa... Faworki wyszły pyszne i takie wyrośnięte i kruche a bezy - kurcze miałam całą blachę i wyszły mutanty - duże sztuki - 24 Tylko dzisiaj -własnie teraz wyczułam językiem, że zjadłam kawałek nadbudowanego z tyłu zęba - plomba jest, tylko górę zmiotło... To ząb 8-mka... Nu i wizyta u dentysty murowana... Dzisiaj mielismy jechać na budowę, ale jakoś tak wyszło, że kurier przywiózł nam bojler, który będzie odrazu do domku... i montaż, plus przymocowanie ciut zeszło, jeszcze Misiek po rurki, nakrętki jeździł i stwierdziliśmy, że dzisiaj wolne... Nu i tylko bojler się nagrzał, to Miśka już taplała się w wannie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 29.10.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Nu i tylko bojler się nagrzał, to Miśka już taplała się w wannie... A nie było kolejki do tej wanny....?? Ależ ty nam zawsze narobisz smaka tymi pysznościami mmmmmmm faworki....bezy......wogóle ostatnio same słodkości pieczesz......wiesz coooooooo???? chyba cie poproszę, żebyś na Nk zdjęcie aktualne wstawiła bo może cię wnet nie poznamy ......nie no co ja tu wygaduję jak ty sie tam na tej budowie tak oskaczesz to pewnie nadal chucherko dentysty nie zazdroszczę....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.10.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 ....faworki....bezy...... mniam, mniam.... a ja powinnam sie odchodzać i zrzucic jakies małe 5-6 kilo ..codziennie sobie powtarzam...od jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktosiek 29.10.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Witam. Domek przykryty (prawie ) trzeba się cieszyć. Jak ja zazdroszczę takiego stanu. No i sami wszystko staracie się robić. Będę obserwował postępy. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 29.10.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 ....faworki....bezy...... mniam, mniam.... a ja powinnam sie odchodzać i zrzucic jakies małe 5-6 kilo ..codziennie sobie powtarzam...od jutra .......to tak jak ja............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 30.10.2009 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Witam Z dentystą to zapewne będę musiała poczekać -bo kolejka ot to... zresztą tam od 9-tej, a ja już od 8 dzwonię Na te dwa arkusze czekamy nadal - szlag już Miska taki trafia, bo teraz już coraz zimniej... Dzisiaj jedziemy zrobić porządek, Misiek postanowił więcej śrub poprzykręcać na dachu Wiecie cooooooooooooooooooo... gąsiory mogłyby być jednak większe... Aleeeeeeeeee... Teraz Pan od blachodachówki twierdzi, że raczej nam nie wymienią już tam, gdzie je zamawiał -że będzie ciężko... No i z jego strony to cięzko zadzwonić do nas, by np. powiedzieć niestety narazie nie ma tych 2 arkuszy itp. A jak MY dzwonimy... bo mróz nas zastanie, a i tak marzniemy, to skurczybyk nie odbiera... przedwczoraj o dziwo pół dnia miał zajęty telefon Non stop - co przyszedł mi sms, że on zakończył już rozmowę, to szybko dzwonie i dooopaaaaaaa - znowu zajęty... Już dzisiaj po 8-mej dzwonił Misiek i cisza... nie odbiera... Jeżeli nie wymienią nam gąsiorów to czeka nas znowu dodatkowa praca - nabicie u góry kawałków blachy... Misiek to mówi, że no niegdy jeszcze nie trafił na takiego gościa jak ten...przez którego mamy problem za problemem z tym dachem - blachodachówką. Oczywiście ... tracimy nerwy i czassssssssssssss.... Acha a przepisy WAM dziewczynki i chłopaki umieściłam u Perły w przepisach... są sprawdzone i łatwe - nu i szybkie przede wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.10.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 witam laseczki!!! i zycze wszystkim miłego i pracowitego wekeendu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 30.10.2009 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Nu i tylko bojler się nagrzał, to Miśka już taplała się w wannie... A nie było kolejki do tej wanny....?? Ależ ty nam zawsze narobisz smaka tymi pysznościami mmmmmmm faworki....bezy......wogóle ostatnio same słodkości pieczesz......wiesz coooooooo???? chyba cie poproszę, żebyś na Nk zdjęcie aktualne wstawiła bo może cię wnet nie poznamy ......nie no co ja tu wygaduję jak ty sie tam na tej budowie tak oskaczesz to pewnie nadal chucherko dentysty nie zazdroszczę....... Nie było kolejki... a ja zawsze tak na zimę złapię 2 kg - jak niedźwiedzica... ale u mnie norma, zrzucam potem szybko - nu ale jak będę pichcić te słodkości to ... nie wiem..narazie zapinam się normalnie w spódnicy i spodniach -to chyba ok jest A zdjęcia lepiej niech nie wstawiam... bo kłania mi się fryzjer i kupno farby... ale narazie daję odpocząć moim włosom... muszę, bo wypadają mi nadal ... czasami mam już tego dość... wszędzie moje włosy... witaminy, odzywki, maski, picie pokrzywy i narazie nic... Dlatego, tak odwlekam jednak te farbowanie do świąt -Sylwestra A teraz pospolity kucyk na budowie... Wiec -wyglądam tak jak na zdjęciach NK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 30.10.2009 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 ....faworki....bezy...... mniam, mniam.... a ja powinnam sie odchodzać i zrzucic jakies małe 5-6 kilo ..codziennie sobie powtarzam...od jutra Kaluś toż TY laska jesteś... laska Nebeska jakie 5-6 kg? Gosia druga by się odchudzała ło matko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 30.10.2009 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Witam. Domek przykryty (prawie ) trzeba się cieszyć. Jak ja zazdroszczę takiego stanu. No i sami wszystko staracie się robić. Będę obserwował postępy. Pozdrowienia. Ktosiek witaj Cieszyć to się będę jak będzie brakująca blachodachówka, bo stoimy w miejscu przez takiego fagasa... Zobaczysz jak szybko zleci i tylko patrzeć na wiosnę wyprzedzisz nas Czego zyczę z całego serducha Fakt sami, jakby 2 lata temu ktoś mi powiedział, że MY albo JA będziemy robić to co robimy na budowie -czyli wszystko -to nieuwierzyłabym Ja 4 lata temu tipsy, sama robiłam różne wzorki... naklejałam przeróżne pierdułki... a teraz... króciutkie ( Misiek mówi -o takie są ładne ), fakt potem swoje zapuszczałam... Ale życie jest takie, że dzisiaj to dzisiaj a jutro nie wiesz co i jak... A ja -------------------- ja tam mam przygodę na tej budowie i sporo się nauczyłam i uczę Chociaż nieraz człowiek wracał tak wypompowany że szok... ale jak patrzył na te fundamenty, potem ściany, potem wieniec, potem wieźbię -te wiązary -to WARTO... Warto żyć dla takich chwil... Jak dożyję starości to przy swoim kominku chętnie pokażę NASZE FORUM MURATORA i swój skromny dziennik... i POWIEM WNUCZKOM z ręką na sercu: - to ten dom wybudowała babcia z dziadkiem - a będzie to szczera prawda... Uffffffffffffffffffffffff ale się zapędziłam... Zapraszam Ktosiek i wpadaj kiedy chcesz w nasze skromne progi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 30.10.2009 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 witam laseczki!!! i zycze wszystkim miłego i pracowitego wekeendu!!! Witajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Oj pracowity będzie... jutro o 7-mej będzie blachodachówka... ale nie wiem jak z pracą..bo w niedzielę Święto Zmarłych Dzisiaj zabrali nam te gąsiory, bo przykładaliśmy te większe i tamte indealne -ale Pan powiedział: -zobaczymy czy wymienią Jeszcze do mnie powiedział: -może wymieniąąąąą ... To mu odpowiedziałam: - prosze Panie Korneliuszu, skoro my wymieniamy na większe, a tym samym dopłacamy, to raczej nie powinno być problemu z gąsiorami... - no w sumie ma pani rację... No i zobaczymy -zaraz zadzwonię co z wymianą... [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 30.10.2009 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Wzywany abonent ma wyłączony telefon lub znajduje się poza zasięgiem sieci.... Nu i co z tymi gąsiorami??????????????????????????!!!!!!!!!! Wzięliśmy jeden od Pana ze składu -większy dla przymiarki i idealny..a te mniejsze to... nie na ten kąt nachylenia dachu... Oczywiście za pozwoleniem Pana X wzięliśmy... O rany ale trzeba mieć nerwy... A tak cieszyłam się, że MY we dwoje budujemy, to nie szarpiemy sobie nerwów z wykonawcami itp. A tutaj masz babo placek Ja i tak spokojny człek jestem... Nu wyrozumiała i aż dziwię się sobie... Dzwinię jeścio raz... Uwaga.... Wzywany bla bla bla... To zadzwonię jeścio raz i posłucham po angielsku... Nu ta co mówi druga to ma słodki głos... Dostanę smsa... jak włączy tel. Idę na Brzydulę..się rozluźnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 30.10.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Oj pracowity będzie... jutro o 7-mej będzie blachodachówka... w końcu........cieszę się, że dokończycie bo fakt pogoda będzie coraz gorsza .....oby tylko te gąsiory wam wymienili.......co za kutafon z tego faceta.......stop.......wróćććć.....jakiego faceta .......KORNELIUSZ........ bosheeeeee to już wiem dlaczego on taki przytrzymany jest........bo on nie z tej epoki albo........nie wiem co mnie to imię tak rozśmieszyło......bo mi się z ciotą skojarzyło......bądż co bądż to tłumaczy jego zachowanie A tak na poważnie to nogi bym mu z dooooooopy powyrywała Pajac skończony.......dawno byście mieli dach skończony jakby nie ten pajac i jeszcze sie do hrabiego dodzwonić nie można...... Miska a może on na centrali robi a w blachodachówce tylko dorabia i przez to te jego wpadki....... No mam nadzieję że dodzwonisz sie do niego....... Gosia druga by się odchudzała ło matko... nie wiem co jest w tym dziwnego... 10 kg mam do zwalenia i zero silnej woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 30.10.2009 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Oj pracowity będzie... jutro o 7-mej będzie blachodachówka... w końcu........cieszę się, że dokończycie bo fakt pogoda będzie coraz gorsza .....oby tylko te gąsiory wam wymienili.......co za kutafon z tego faceta.......stop.......wróćććć.....jakiego faceta .......KORNELIUSZ........ bosheeeeee to już wiem dlaczego on taki przytrzymany jest........bo on nie z tej epoki albo........nie wiem co mnie to imię tak rozśmieszyło......bo mi się z ciotą skojarzyło......bądż co bądż to tłumaczy jego zachowanie A tak na poważnie to nogi bym mu z dooooooopy powyrywała Pajac skończony.......dawno byście mieli dach skończony jakby nie ten pajac i jeszcze sie do hrabiego dodzwonić nie można...... Miska a może on na centrali robi a w blachodachówce tylko dorabia i przez to te jego wpadki....... No mam nadzieję że dodzwonisz sie do niego....... Gosia druga by się odchudzała ło matko... nie wiem co jest w tym dziwnego... 10 kg mam do zwalenia i zero silnej woli Kornelek wyłączył tel. albo...mu padł Nu masz rację... jakiś on ten teges... A jak Twoi -poprawili? Zresztą idę już do Tiebja to poczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 30.10.2009 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Jezooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Właśnie do Miska na tel. zadzwonił PAN Korneliusz i jutro na 8 - mą rano będą te 2 arkusze blachodachówki i wymienione gąsiory Ufffffffffff... A ja z zębem czekam do 4-tego Dobrze, że mnie nie boli... odpukać w niemalowane drewno... tylko gdzie mam niemalowane? Zaraz uciekam do łóżeczka -dobrej nocki życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts