Megana 30.10.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2009 taka_ja & taki_on:) - idzie Wam super i oczywiście podziwiam, że tyle rzeczy robicie sami :) Trzymam kciuki żebyście mogli skończyć dach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 31.10.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 u la la !!! tu to się dzieje! witam... witam... czytam i podziwiam - takie dziennik to ja lubię... sami budują!! oby takich zapaleńców przybywało. pozdrawiam i zyczę jesieni do stycznia NETbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 31.10.2009 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 taka_ja & taki_on:) - idzie Wam super i oczywiście podziwiam, że tyle rzeczy robicie sami :) Trzymam kciuki żebyście mogli skończyć dach :) Witaj milusio Megana Dzisiaj już o 8-mej czekaliśmy na blachodachówkę i gąsiory - naszych tel. Pan nie odbierał, ale za pół godziny zjawił się kierowca... Więc dokończymy dach Aby tylko deszcz i śnieg nie padał Ruszamy od poniedziałku -dzisiaj kupilismy kwiaty i lampiony, a zaraz robię cebulaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 31.10.2009 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 u la la !!! tu to się dzieje! witam... witam... czytam i podziwiam - takie dziennik to ja lubię... sami budują!! oby takich zapaleńców przybywało. pozdrawiam i zyczę jesieni do stycznia NETbet Witaj witaj milusio Zapaleńcy Może być i zima -aleeeeeeeeee... jak skończymy dach Dziękuję za pozdrowieńka i nawzajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 31.10.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 wpadłam sie przywitac!!! co znowu z ta blachodachówka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 01.11.2009 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 wpadłam sie przywitac!!! co znowu z ta blachodachówka?? Czekaliśmy tydzień na 2 arkusze i gąsiory dał za małe Wczoraj sobota - trzeba było zakupy zrobić - znicze itp. Już z rana o 8-mej czekaliśmy i marzliśmy na budowie -ubrani nie poroboczemu, bo to tylko aby rozładować 2 arkusze i gąsiory W poniedziałek ruszamy To ta blachodachówka, która miała być w środę -dotarła w sobotę -wczoraj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 01.11.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 No nareszcie dobra wiadomość :D.....macie już blachę i większe gąsiory,to tylko pozostaje nam trzymać kciuki,żeby dobra pogoda była ....to sobie skończycie bez problemów .....a tego pana Korneliusza to chyba bym na jakiejś niewiadomej liście umieściła .....bo to już jest lekka przesada,żeby przez jednego pajaca takie zaległości mieć Miłego dzionka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 01.11.2009 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 No nareszcie dobra wiadomość :D.....macie już blachę i większe gąsiory,to tylko pozostaje nam trzymać kciuki,żeby dobra pogoda była ....to sobie skończycie bez problemów .....a tego pana Korneliusza to chyba bym na jakiejś niewiadomej liście umieściła .....bo to już jest lekka przesada,żeby przez jednego pajaca takie zaległości mieć Miłego dzionka życzę Witaj Izaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Nu gdzie, nu gdzieś Ty się kobietko podziewała? Ja to już pomyslałam, że albo podlewa Zielone Wyspy, albo necik im zabrali Tylko czy istnieje tutaj lista -czarna lista? Chętnie poszukam innych a tego wtedy dodam... Wiesz to nie tylko czas Iza, ale i dodatkowe wydatki -za blachodachówkę i wieksze gąsiory mamy dopłacić Także ponad 300 zł. nie nasze..ale wolę dopłacić niż kombinować z małymi gąsiorami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 01.11.2009 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 a ja dzisiaj jak weszłam po 8-mej do kuchni -to cebulaki machnęłam -ciut pracochłonne to jednak jest -ale ok... sporo wychodzi ich, ja dodałam pieczarki -swoje bo znalazł Misiek kilka w sobotę W innym miejscu -niedaleko palet z pustakami Były zdowiutkie -bez robaków Cebulkę, szyneczkę -w kosteczkę pokrojoną - kurcze coś ze 30 ich było... napewno jak nie więcej, bo 3 razy piekłam To jak tak miałam czekać, a stół i tak w mące to szybko ciasto na faworki zagniotłam i wytłukłam je Córka cięła paski, wywijała a ja szybciutko smażyłam To skoro zostało białko...to szybko bezy... Tylko prund mi zabrali -dobrze, że tylko na 15 minet Ale w sumie bezy piekły się dzisiaj nie wiem ile i jakoś mniej mi wyszło -ale większe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.11.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Teraz ja do Ciebie przyszłam i to na te faworki, które uwielbiam, ale sama nie piekłam nigdy ( kieeeeeedyś mój tato piekł i to ja mu pomagałam w wywijaniu ich................. były to fajne czasy , teraz mogę tylko świeczkę zapalić na grobie i powspominać Ale na te Twoje też mam ochotę Trzymam mocno kciuki, aby przywieźli blachodachówkę i śledzę dalsze Wasze postępy na budowie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 01.11.2009 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Miło mi Megana Blachodachówkę -te długie arkusze wczoraj rozładowaliśmy... A mojego wczoraj coś postrzykło pod łopatką -tak wzdłuż niej... Jutro mamy jechać na budowę kryć dalej... ale jak on będzie robił I nic z tych rzeczy, że go utrzymam w domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.11.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 I nic z tych rzeczy, że go utrzymam w domu... Nie wierzę, że utrzymasz - skąd ja to znam Zresztą, sama też bym chętnie na budowie siedziała. W sobotę pozamiatałam 250m2 podłogi na budowie . Kolejny fach mam w rękach Może gorącą kąpiel zrób Miśkowi - niech rozgrzeje się trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 01.11.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 i to wszystko upiekłas o 8 rano???? i cebulaki, i faworki i bezy??? no kochana zaimponowałaś mi poprostu robokop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.11.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 i to wszystko upiekłas o 8 rano???? i cebulaki, i faworki i bezy??? no kochana zaimponowałaś mi poprostu robokop Szkoda, że mieszka daleko - można byłoby się wprosić na kawę z faworkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.11.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Skoro Ty za mną, to ja do Ciebie się przyszwędałam... I na faworki od razu trafiłam... i na cebulaki... bezów nie lubię . Dziennik... przejrzałam tylko łobrazki... i Twoje też ... kolejna baba na budowie ... i artystka na dodatek... Podziwiam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asaf 01.11.2009 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 No to poszliście jak nie wiem.Dobrze wam idzie.Możecie być z siebie dumni.Jak już jest dach to wszystko się zmienia.powodzenia.Asaf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 02.11.2009 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Skoro Ty za mną, to ja do Ciebie się przyszwędałam... I na faworki od razu trafiłam... i na cebulaki... bezów nie lubię . Dziennik... przejrzałam tylko łobrazki... i Twoje też ... kolejna baba na budowie ... i artystka na dodatek... Podziwiam i pozdrawiam Z babą jest tak, że tam gdzie diabeł nie może, to babę pośle Ale witaj milusio Arctica Nu z wykonawcami nie mamy problemu -bo wykonawcy to ja i Misiek Ja to praktyki mam Jak uczniak Ale widzisz... sprzedawca też może się trafić od 7 boleści... Pozdrawiam również Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 02.11.2009 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 No to poszliście jak nie wiem. Dobrze wam idzie. Możecie być z siebie dumni. Jak już jest dach to wszystko się zmienia. powodzenia. Asaf Asaf witaj milusio Masz rację dach jak jest, to zupełnie inaczej... A ja mam wrażenie, że stoimy w miejscu, tylko zawsze jest coś do zrobienia, ale może dlatego, że przy takiej dłubaczce, to już tak efektów nie widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 02.11.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 dzien dobry Miska i jak tam budowo ,cos ostatnio mnie nie było i muszę nadrobic wasze dzienniki ,bo neta nie miała ,no ale juz jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 02.11.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Witam.....melduje się z rana od poniedziałku i do samego piątku pogody przepięknej życzę.......to skończycie dach ......super, że legendarny pan KORNELIUSZ wymienił wam te gąsiory .....mam nadzieję, że nie będziesz miała już potrzeby do niego wydzwaniać...... Sprawdziłam na necie pogodę i nie ma być zbyt dużych tem. ale za to słoneczko i bez opadów to sprzyjać będzie dokończeniu dachu......ale co tam.....wyczytałam że Miśka coś poszczyknęło ....kurczę Misia to weź jakoś tego swojego chłopinę wymasuj.........aaaa i ciepło sę ubierzcie żeby was tam na dachu nie zawiało..... Aleś się wczoraj z rana nagotowała i na piekła noo.. ale ja święto to pasuje mieć co do kawy......mi Łukasz przed wczoraj upiekł ciasto capuccino według Twojego przepisu i było przepyszne.......jeszcze jest, to idę sobie ukroić do kawusi ..... paaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts