aniamar 16.11.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 .......................chyba nie zapadła w sen zimowy?????.............jak inne MIŚKI..... Nu już chyba zapadałam w sen -ale dzisiaj odżyłam To ta kawa, którą tak codziennie pijesz. Może to kawa z prądem, bo tak Cię rozgrzewa do pracy? Przyznaj się, co do niej dolewasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 16.11.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Ooooooooooooo zdobyłam, stronkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.11.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Hej Miśka!!! Nożycami, tymi elektrycznymi, blachę docinaliście??? My, jak na obórce dach wymienialiśmy to diaksem (szlifierka kątowa to się chyba nazywa ) cieliśmy, ale szło niefajnie, dlatego pytam... ze szlifierką kątową to mój mąz jest za Pan Brat cały domek oszlifował z zewnatrz!! Ja tyż, wszystkie dachówki na dach docięłam , i to na Atenę z Dobrych domów, a tam dach ciut skomplikowany, sporo cięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 17.11.2009 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Hej Miśka!!! Nożycami, tymi elektrycznymi, blachę docinaliście??? My, jak na obórce dach wymienialiśmy to diaksem (szlifierka kątowa to się chyba nazywa ) cieliśmy, ale szło niefajnie, dlatego pytam... Arctica - diaks -to inaczej fleks? Bo fleks - to właśnie szlifierka kątowa. Ale możesz go użyć i przyciąć nim, pod warunkiem, że potem przytniesz nożycami -ręcznie lub elektrycznie -bo będzie rdzewieć blacha My cięliśmy fleksem albo nożycami ręcznie -np. na górze. Tam gdzie było cięte fleksem - to było podocinane nożycami elektrycznymi Jak zwał tak zwał... diaks, fleks... byle blachę cięło Właśnie dlatego pytam o te nożyce, bo szlifierka pali lakier... próbowaliśmy ręcznymi nożycami do blachy, ale na falach nie da rady . Pod gąsior to może być i brzydko, ale w koszach jest problem Właśnie grunt, że wiemy o co chodzi Jak zwał tak zwał Nu pali lakier i to jak, a nożyce ręczne wtedy trzeba mieć prawe i lewe -mój ciął równiutko nawet pod kosze -ręczne a przecież są fale... Arctica on sobie tak wszystko poucinał, aby potem tylko poprzycinać nozycami -pozostawiał te kilka cm -jeden dzionek i wsio załatwione i kosz i nawet blachę w wzdłuż potniesz - aby tylko wszystko poznaznaczać już sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 17.11.2009 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 .......................chyba nie zapadła w sen zimowy?????.............jak inne MIŚKI..... Nu już chyba zapadałam w sen -ale dzisiaj odżyłam To ta kawa, którą tak codziennie pijesz. Może to kawa z prądem, bo tak Cię rozgrzewa do pracy? Przyznaj się, co do niej dolewasz? Ja razy tylko piłam z prundem -jak był znajomy -to się załapałam ahahahaaa..a teraz nic Dzisiaj to było ciepło - normalnie jak wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.11.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Hej Miśka!!! Nożycami, tymi elektrycznymi, blachę docinaliście??? My, jak na obórce dach wymienialiśmy to diaksem (szlifierka kątowa to się chyba nazywa ) cieliśmy, ale szło niefajnie, dlatego pytam... Arctica - diaks -to inaczej fleks? Bo fleks - to właśnie szlifierka kątowa. Ale możesz go użyć i przyciąć nim, pod warunkiem, że potem przytniesz nożycami -ręcznie lub elektrycznie -bo będzie rdzewieć blacha My cięliśmy fleksem albo nożycami ręcznie -np. na górze. Tam gdzie było cięte fleksem - to było podocinane nożycami elektrycznymi Jak zwał tak zwał... diaks, fleks... byle blachę cięło Właśnie dlatego pytam o te nożyce, bo szlifierka pali lakier... próbowaliśmy ręcznymi nożycami do blachy, ale na falach nie da rady . Pod gąsior to może być i brzydko, ale w koszach jest problem Właśnie grunt, że wiemy o co chodzi Jak zwał tak zwał Nu pali lakier i to jak, a nożyce ręczne wtedy trzeba mieć prawe i lewe -mój ciął równiutko nawet pod kosze -ręczne a przecież są fale... Arctica on sobie tak wszystko poucinał, aby potem tylko poprzycinać nozycami -pozostawiał te kilka cm -jeden dzionek i wsio załatwione i kosz i nawet blachę w wzdłuż potniesz - aby tylko wszystko poznaznaczać już sobie A nie pożyczyła by mi tego chłopa???? ... Mój niby tyż śprytny, ale zanim wprawy złapie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 18.11.2009 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Hej Miśka!!! Nożycami, tymi elektrycznymi, blachę docinaliście??? My, jak na obórce dach wymienialiśmy to diaksem (szlifierka kątowa to się chyba nazywa ) cieliśmy, ale szło niefajnie, dlatego pytam... Arctica - diaks -to inaczej fleks? Bo fleks - to właśnie szlifierka kątowa. Ale możesz go użyć i przyciąć nim, pod warunkiem, że potem przytniesz nożycami -ręcznie lub elektrycznie -bo będzie rdzewieć blacha My cięliśmy fleksem albo nożycami ręcznie -np. na górze. Tam gdzie było cięte fleksem - to było podocinane nożycami elektrycznymi Jak zwał tak zwał... diaks, fleks... byle blachę cięło Właśnie dlatego pytam o te nożyce, bo szlifierka pali lakier... próbowaliśmy ręcznymi nożycami do blachy, ale na falach nie da rady . Pod gąsior to może być i brzydko, ale w koszach jest problem Właśnie grunt, że wiemy o co chodzi Jak zwał tak zwał Nu pali lakier i to jak, a nożyce ręczne wtedy trzeba mieć prawe i lewe -mój ciął równiutko nawet pod kosze -ręczne a przecież są fale... Arctica on sobie tak wszystko poucinał, aby potem tylko poprzycinać nozycami -pozostawiał te kilka cm -jeden dzionek i wsio załatwione i kosz i nawet blachę w wzdłuż potniesz - aby tylko wszystko poznaznaczać już sobie A nie pożyczyła by mi tego chłopa???? ... Mój niby tyż śprytny, ale zanim wprawy złapie... Kurczeeęęę toż może i bym pozyczyła, ale jak Twój już 3 dom stawia -to zdolny facecik -Ty też zdolna babka jesteś Ludzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee wpadłam w ten Murator jak śliwka w kompot, teraz zaczytałam się w Pamiętniku znalezionym w Moskwie -toż to jak serial -ptfu lepsze jak serial Misiek to już mnie pytał, czy żyję - ahaha ale jak mu poczytałam to sam się śmiał i pytał co dalej... Dzisiaj -narazie mamy wolne, bo Misiek załatwienia -wizyta -kontrola u lekarza Idę kawusię sobie zrobię i chyba w dzienniku coś poskrobię u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 18.11.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 doberek Miska to skrobnij ,bo jestem ciekawa co tam u Was sie dzieje ciekawego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.11.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 doberek Miska to skrobnij ,bo jestem ciekawa co tam u Was sie dzieje ciekawego skrobnij, skrobnij... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 18.11.2009 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Dużo tego nie ma, bo to te 2 dzionki -jeden opisałam, ale jakieś zdjęcia zrobiłam i uzupełnię drugi To idę go uzupełnić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 18.11.2009 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Dziewczynki i chłopaki -czy WY znacie, bądź korzystacie z jakiegoś innego o wiekszej pojemności -za free - darmowego hostingu dla swoich zdjęć -bo ja to już mam 3 konta na fotoszoku - jedno na Fotossiku -skąd uciekłam ale cos tam mam... Najgorsze jest to, że teraz jak chcę wkleić kawę -fotkę to muszę wchodzić do konta 1-ego, a buźkę to wiem, że mam i na 1-ym i na 2-gim ahahaha - latam jak szalona, a ja lubię mieć tak poukładane - tak wsio w jednym... ale zapewne za free to nie za dużo miejsca budziet. To ja lecę po wcześniejszą - nie zrobioną kawusię -którą pora wypić w końcu, a WAM przyniosłam: Małą czarną http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14515/normal_Kawa_czarna%2C_biala_-_zdjecia__Galeria_zdjec_kawy_i_herbaty_1417.jpg I............... http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14285/normal_waMHWTQu2ahUyeq2fB.jpg Ciachooooooooooooooooooooooooooooo Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.11.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Aż się zaśliniłam Ja ostatnio skierowana przez forumki korzystam z onetu, ale przy miom radiowym necie to strasznie muli, wczoraj to aż musiałam się z fotosikiem przeprosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.11.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Aż się zaśliniłam no to jest nas dwie cze MIśka gratuluję gąsiorków - nareszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.11.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 A to ciacho to takie z reala???? Niby się odchudzamy (czyt. zdrowo żyjemy), ale bym zgrzeszyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania kornecka 18.11.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 o domek podobny wymiarowo do naszego, będę pilnie śledziła:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 18.11.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 taka_ja & taki_on:) dach ladnie wyszedl!Kiedy ruszacie dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 18.11.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Trochę dawno mnie nie bylo u Ciebie,a tu jak trafiłam to na takie pyszności mniam mniam :lol:.....aż się boję pisać,żeby jakichś zarazków Wam nie "podarować" leżę w łóziu,kicham smarkam itp. i tak sobie myślę,że zaniedbałam FM :oops: Miśka,ja korzystam ze stronki http://www.4shared.com i jestem zadowolona mogę tam zamieścić 5 GB plików,a to jest duuuużo,bo dopiero jakieś 5% wykorzystałam :lol:....i możesz umieszczać na stronach do woli Ale u Was czysto koło domku :o A daszek to już któryś raz z kolei pewnie chwalę,ale nie mogę się nacieszyć,że jednak dopięłaś swego i zdecydowałaś się na ten Twój wymarzony kolorek :D:D i te gąsiorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 18.11.2009 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Aż się zaśliniłam Ja ostatnio skierowana przez forumki korzystam z onetu, ale przy miom radiowym necie to strasznie muli, wczoraj to aż musiałam się z fotosikiem przeprosić To ja wybrałam fotoszok - Perła mi poleciła i faktycznie więcej jak fotosik ma miejsca - bo na fotosiku to potem trzeba dopłacać za dodatkowe miejsce na zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 18.11.2009 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Aż się zaśliniłam no to jest nas dwie cze MIśka gratuluję gąsiorków - nareszcie Dziekuję -wreszcie zamontowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 18.11.2009 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 A to ciacho to takie z reala???? Niby się odchudzamy (czyt. zdrowo żyjemy), ale bym zgrzeszyła No tak..ciasto z reala - zapewne, tylko nie moje bo gdzieś kiedyś z netu wzięłam Ale widać -spó ciemny biszkopt plus truskaweczki -budyń -ala karpatka - na to i polewa -a raczej kajmak na wierzch Ot i mamy ciasto Ale mi chce coś słodkiego -a jajek brak w lodówce Zapas się skończył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts