Megana 23.11.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Dacie radę, ma być ciepły grudzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 24.11.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 cześc Misia.. Ostatnio też odbieraliśmy mapkę z przyłączem wody i Łukasz zapłacił 300 zł. to pyskowałam na czym świat stoi......a to wychodzi na to że nie drogo było też mnie to wkurza, te wszystkie mapki - sratki, przyłącza, geodeci, papierzyska to już w tysiącach suma leci miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.11.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Właśnie zapoznałam się z Waszymi zmaganiami papierkowymi w wodociągach i od razu przypomniała mi się moja historia... Widać, tak wszędzie praktykują. I tylko jednego człowiek żałuje w takich momentach - że się nie wykształcił na jakiegoś gościa z odpowiednimi papierami i pieczątką a ja jakoś bezbolesnie przeszłam przez kanalizacje sama sie dziwie jak to mozliwe było:D:: A wodę macie? W domku? bo kanalizację to i my mamy, tylko potem trzeba poza domkiem doprowadzić do ... celu - a wodę tez spory kawałek musimy wykopać i tutaj z naszej strony to kopiemy -zasypujemy rurę i cyk... Ale ta papierologia to...wrrr... Mapki z przyłączeniem - ze szkicem rur potrzebne Właśnie Misiek zadzwonił do innego Pana w sprawie mapki -koszt 650 zł. co telefon kolejny to wyższa cena no w domku nie mamy wody jeszcze toś mnie wystarszyła teraz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 25.11.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Przyszłam się przywitać U nas na razie słonko świeci,ale rano to porządnie zacinało deszczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.11.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Puk, puk... Miśka... gdzie ty???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 26.11.2009 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Witam kobietki i chłopaki Miśka lezy w łózku.... kaszel i gorączka -już spadła, ale osłabiona jestem. Ciągle śpię i śpię Zaglądałam wczoraj... ale zimno jakoś mi było i uciekłam pod kołderkę do wyrka... Oglądałam film, spałam, oglądałam TV -spałam nawet nie wiem co było... Brzydulę obejrzałam... A za oknem swieci słonko a ja chcę tammmmmmmmmm.... Misiek pojechał sam na budowę... Ciekawe co on tam robi No i jak mam leżec spokojnie w wyrku? Jak? Czuję się o wiele wiele lepiej -źle nie jest, ale antybiotyk pomaga, bez niego ani rusz. Nu i Iza chyba będziemy jednak zastanawiac się nad tym przenoszeniem bekteri przez komp. Także maski włóż i do monitora -kompa bez nie podchodź Pozdrawaim WAS.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 26.11.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 hej Miska to zdrowiej nam kochana ,i dużo odpoczywaj ,a Misiek sobie poradzi , a ty jak wyzdrowiejesz to pojedziesz na budowe a teraz wygrzewaj sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 26.11.2009 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 hej Miska to zdrowiej nam kochana ,i dużo odpoczywaj ,a Misiek sobie poradzi , a ty jak wyzdrowiejesz to pojedziesz na budowe a teraz wygrzewaj sie Dziekuję jessi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 26.11.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Miśka, przyznaj się, że chciałaś poleniuchować i do wyrka się wpakowałaś Zdrówka życzę Ci mleczko z czosnkiem i masłem polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 27.11.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Oj Miśka!! Kuruj się kobito... szkoda czasu na chorowanie.... Ale to taka pogoda - ciepło, wilgotno i wszystkie zarazki szaleją na maxa Ja tylko się zastanawiam kiedy moje dzieciaki osłabione po antybiotyku przeciwzapaleniopłucowym złapią coś nowego póki co chodzą drugi tydzień po chorobie do przedszkola i nawet jeszcze kataru nie złapali oby tak dalej... Ale pocieszające jest że dziś rano musiałam skrobać szyby na samochodzie, rano było tylko 2 stopnie, więc pewnie w nocy był jakiś przymrozek, więc może wreszcie chwyci jakiś porządny mróz i wymrozi te małe zarazkowe ustrojstwa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 27.11.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Czeee Miśka - kobieto ty naprawde okładu z jakiejś młodej męskiej piersi potrzebujesz co by cię wygrzała kuruj się Asiu bo teraz choróbska okrutne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 27.11.2009 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Wiecie co... Gorączka tak jak szybko się pokazała, tak jakoś minęła -nu prócz stanu podgorączkowego... ale ciut kaszel mam i od dwóch dni - to mnie strasznie boli prawa strona pleców -tak jakbym źle spała zaraz pod łopatką -aż do połowy pleców mi promienuje... Misiek mnie znowu wysmarował jakimś ustrojstwem i se pojechał -ale nie na budowę A wczoraj był tylko popatrzeć i zabrał taczkę, bo tutaj ciut przed tym domem porobił, gdzie mieszkamy. Wyprostowac się dobrze nie mogę, dzisiaj mało spałam w nocy -bo nie mogłam znaleźć dobrej pozycji -co znalazłam, to bolały mnie te plecy... Ale nie nie nie -wstaję! O nie leżeć nie będę! Ubieram się i ewentualnie pod kocykiem poleżę... kołderce mówię -do wieczora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 27.11.2009 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Miśka, przyznaj się, że chciałaś poleniuchować i do wyrka się wpakowałaś Zdrówka życzę Ci mleczko z czosnkiem i masłem polecam Wyrka nie lubię już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 27.11.2009 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Oj Miśka!! Kuruj się kobito... szkoda czasu na chorowanie.... Ale to taka pogoda - ciepło, wilgotno i wszystkie zarazki szaleją na maxa Ja tylko się zastanawiam kiedy moje dzieciaki osłabione po antybiotyku przeciwzapaleniopłucowym złapią coś nowego póki co chodzą drugi tydzień po chorobie do przedszkola i nawet jeszcze kataru nie złapali oby tak dalej... Ale pocieszające jest że dziś rano musiałam skrobać szyby na samochodzie, rano było tylko 2 stopnie, więc pewnie w nocy był jakiś przymrozek, więc może wreszcie chwyci jakiś porządny mróz i wymrozi te małe zarazkowe ustrojstwa! Olu z tym chłodem i zwłaszcza z zimą to ja się mam -nasze auto stoi na zewnątrz, niby plandeka itp. Ale mamy forda - długi dziad i zaparowywują mi szyby - ile razy ja na niego z rana byłam zła, a najgorzej jak poszłam po zakupy, wracam do auta po ok. godzinie a tam znowu... A ludzie to są jeszcze tacy, że nie patrzą wchodzą ci pod auto, Ty chcesz wyjechać, a ile razy nie poczeka taki kierowca co wyjeźdżasz, tylko jeszcze trąbi... A szyba zanim odparuje ... to ciut zajmie czasu. Moja - odpukać jakoś się trzyma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 27.11.2009 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Czeee Miśka - kobieto ty naprawde okładu z jakiejś młodej męskiej piersi potrzebujesz co by cię wygrzała kuruj się Asiu bo teraz choróbska okrutne Tyż tak gadam -męska pierś... a ten lata jak ta fryga może nie taka ta pierś młoda..ale... by wygrzała a tu.... NICI -ot tyle się doczekałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.11.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 A mówiłam, że jak na dach włazi to barchany zakładać ma???? Mówiłam???? Nie mówiłam , ale myślałam na bank!!!! Dobrze, że wracasz do siebie... cicho tu było jakoś , zdrówka życzę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 27.11.2009 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 A Miśka dzisiaj w łóżkuuuuuuuuuuuuuu? Alez skąd... Bok jakos boli...misiek jak mnie wysmarował, to myślałam, że kręgosłup będę miała z przodu Kurczę jak przeczytałam, że w Lidlu są foremki do ciasteczek i pierniczków -to wzięłam auto - ubrałam się ciepło i nawet wytrwale w korku jechałam Kupiłam 26 sztuk foremek w pudełeczku za 15 zeta Kumpelka mówiła mi przez fon, że niby były silikonowe blachy, blaszki itp. ale były tylko metalowe -te czarne A foremki to i choineczka, Mikołaj z workiem, róznych wielkości gwiazdki, niby bałwanek i wiele innych, a że miałam stare -w spadku, to wolałam teraz zakupić... Ot Miska dzisiaj nie wytrzymała i wstała, a Misiek stwierdził, że jak coś sobie ubzduram, to koniec! Ale dzisiaj Misiek mi zrobił niespodziankę - powiedział -na Mikołaja Ci kupiłem... no tak, a te 2 bombonierki zjadł co jemu kupiłam Kupił mi -bo pokazałam jemu - urządzenie do uszek - te co wychodzi odrazu 55 sztuk i takie same do pierogów -ale wychodzi 14 sztuk. Za jednym razem Jutro działam w kuchni Właśnie idę namoczę grzyby... O i namoczyłam -3 garści grzybków suszonych - pachną świetnie Postanowiłam, że juz ciut pogotuję i zamrożę. Kapustę, pierogi, uszka na święta, kupimy teraz też filety z ryby, bo potem to tak nie ma wyboru -a ja wole mieć wsio potem pod ręką Abym o ananasach w puszce nie zapomniała -jedna do sałatki puszki druga do ryby po grecku Ciasto dojrzewa w lodówce, ale jutro jak się wyrobię zrobię jakieś ciasteczka..bo ta moja nie może wytrzymać z tymi foremkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 28.11.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 hejjjjjj................ witam........ uściski śleeeeeee........... tęskniłammm............ ale wróciłam................... tyle tego napisałyście ze nienadrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 29.11.2009 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 hejjjjjj................ witam........ uściski śleeeeeee........... tęskniłammm............ ale wróciłam................... tyle tego napisałyście ze nienadrobie Ufffffffffffff w końcu.... ufffffffffffffffffffffffffffff No to SUPER ŻE WRÓCIŁAŚ JUŻ Powoli i nadrobisz Kofana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 29.11.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Miśka mam nadzieję, że już na dobre wyzdrowiałaś. Co do mapek to przy staraniu się o pozwolenie nie musieliście przygotować mapek z przyłączami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts