Perłóweczka 01.07.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 ale widzę, że ktos po nocach tu pisze... spać nie może... ahahaha... no wiesz ...jak zaczynam czytac twoje króciutkie posty to mi schodzi do nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 01.07.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 widze ze troche sie nadzwigałaś a ja bym chętnie zobaczyła foteczkę jak kosisz trawe w tych sexi okularkach od spawania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 02.07.2009 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Ahahaha nie mam siły, a ciągnie mnie tutaj niczym magnes Gosiu lepiej że mnie nie widziałaś, bo tylko takiej czapki pilotki ze skóry mi brakowało... A napewno usmiałabyś się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 03.07.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 no no Miśka gdzie te fotki jak tak mozesz trzymac nas w niepewnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 05.07.2009 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 Melduję, że fotki są i będą, niestety cos mi dzisiaj szwankuje fotoszok i w ogóle nie mogę wejść na fotoszok. pl. Zaś ciut zawsze potrwa, zanim zmniejszę w photoshopie zdjęcia i szkoda, że tylko po 5 zdjęć mogę przesyłać jednorazowo, ale opisałam, zmniejszyłam i przesłałam, teraz reszta zdjęć czeka w fotoszoku... Przez to nie mogę uzupełnić dziennika... A jutro znowu praca, jak będzie pogoda od rana do wieczora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 05.07.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 no no Miśka gdzie te fotki jak tak mozesz trzymac nas w niepewnosci No wlasnie gdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 05.07.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 niestety cos mi dzisiaj szwankuje fotoszok i w ogóle nie mogę wejść na fotoszok. pl. Miśka jak Ty juz nie mozesz to ja niewiem co sie dzieje przeciez takie przeszkody to nie dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 05.07.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 kochana prace widac ze bardzo ruszyły do przodu a Ty jestes juz ekspertką w budownictwie bo to co ty tu wypisujesz w opisach to mnie oczka wychodzą jakie profesjonalne opisywanie gratulacje Moja Droga zyczę pieknej pogody no i zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 06.07.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Witaj Miśka,już jestem . Tak dawno mnie nie było,zbyt długo ,bo teraz wszędzie musze się od nowa logować,jak jakiś nowicjusz Misia,za każdym razem jak czytam Tój dziennik,jestem pod ogromnym wrażeniem ,a to uprawy kwiatów,a to samodzielnego budowania. Ciebie powinien Murator zatrudznić do działu porad forumowiczów . Co do zdjęć,czy możesz ustawić w aparacie VGA,wtedy nie ma potrzeby zmniejszania zdjęć,wchodzą bez problemu do fotoszoku. Pozdrawiam Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 06.07.2009 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Wowwwwwwwwwww no nie... patrzcie padam, po 21- ej wrócilismy z budowy... ale jeszcze do zrobienia dwie najkrótsze ściany W międzyczasie ganiam teraz koamrzycę, dość, że pokąsiły mnie na działce, to jeszcze tutaj Ja jej dam tu zaraz, potem dość, że w siniakach, zadrapaniach, to jeszcze bąblach od komarów Oooooooooooooooo Boshe, jaka ja ekspertka... ja tylko kobieta pracująca -żadnej pracy się nie boję... no może kilku bym się nie podjęła Dzięki dziewczyny za te cieplutkie komplementy... Niestety wczoraj najpierw nie mogłam wejść i uzupełnić dziennik do końca, a potem do dzisiaj nie miałam neciku Asiu bardzo się cieszę, że wróciłaś, gdy Ciebie ciut nie było, to pomyslałam, że nic, tylko urlopujesz Mnie niedługo czeka wyczyszczenie całego kompa...muszę go zawieźć do speca i od nowa wsio wgrać... Idziemy na ile sił nam starczy...ale do przodu, jutro chcemy skończyć ten wieniec i mam nadzieję, że to koniec takiej bieganiny, wspinaczki po rusztowaniu itp. Chociaż przyjdą wiązary Pozdrawiam kobietki i uciekam lulkać...bo padam. Właśnie padam, ale zawsze chociaż na momencik musze tutaj zajrzeć Koniec świata... nałóg mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 06.07.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Miłych snów,do jutra,oby pogoda Ci dopisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 06.07.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Właśnie padam, ale zawsze chociaż na momencik musze tutaj zajrzeć Koniec świata... nałóg mam a co poradzisz jak trzeba nie palimy , nie pijemy to chociaz nałóg z muratorem jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.07.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Witam:) Wy nie chcecie deszczu, a ja jak najbardziej !!!! żebym nie musiała betonu polewac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 07.07.2009 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Miłych snów,do jutra,oby pogoda Ci dopisała Dzisiaj narazie jestem w domku, juz gotowa na działkę, u nas pochmurno, ale skuś baba na dziada, żeby nie padało Mam nadzieję, że z tym szalunkiem dwóch ścian i chociaz zalaniem jednej nam sie uda... Asiu snów ostatnio nie mam... zasypiam i ponoć chrapię jak traktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 07.07.2009 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Właśnie padam, ale zawsze chociaż na momencik musze tutaj zajrzeć Koniec świata... nałóg mam a co poradzisz jak trzeba nie palimy , nie pijemy to chociaz nałóg z muratorem jest Właśnie a mówią, że kto pije i pali -ten nie ma robali Ciekawe, kiedy stracimy wzrok i kiedy garba zauwazymy od tych kompów i wtedy zwalę wsio na ten nałog Ale cieszę się, że poznałam WAS i jest takie forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 07.07.2009 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Witam:) Wy nie chcecie deszczu, a ja jak najbardziej !!!! żebym nie musiała betonu polewac Oj takkkkkkkkkk deszczu nam wystarczy... A z tym polewaniem betonu to fakt faktem jest ciut zajęcia Ale po deszczu jest znowu słonko i trzeba będzie polewać Cieszę się za odwiedzinki i witam serdecznie w moich skromnych progach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 07.07.2009 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 no no Miśka gdzie te fotki jak tak mozesz trzymac nas w niepewnosci No wlasnie gdzie ? Melduję, że zdjęcia są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 07.07.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Obejrzałam,chmurki śliczne, mi zawsze chmury kojarzą się z dzieciństwem . Jak to człowiek leżał na trawie i godzinami patrzył się na chmury i zgadywał do czego są podobne,co przypominają Będziesz miała super widok z kuchni na wjazd na swoją działkę. Jak zobaczysz kogoś nie pożądanego,zdążysz się ewakuować,tyłem . Zanim ktoś dojdzie lub dojedzie do domu Pozdrawiam i życzę bezdeszczowego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 07.07.2009 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Obejrzałam,chmurki śliczne, mi zawsze chmury kojarzą się z dzieciństwem . Jak to człowiek leżał na trawie i godzinami patrzył się na chmury i zgadywał do czego są podobne,co przypominają Będziesz miała super widok z kuchni na wjazd na swoją działkę. Jak zobaczysz kogoś nie pożądanego,zdążysz się ewakuować,tyłem . Zanim ktoś dojdzie lub dojedzie do domu Pozdrawiam i życzę bezdeszczowego dnia Ahhaaaaaaaaaaaa nu dobrze, że jest druga droga z drugiej strony działki Zawsze droga ewakuacji będzie... No i chmurzyło się..ale dzień był bezdeszczowy... życzenie się spełniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 07.07.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Asiu pieknie u Was . widoki cudneeee. a te hektary to robią wrazenie. ja mam 0,30 h i to dla mnie jest duzoooo a co dopiero te twoje 0,50h szalunki piekne a ta pani od taczki to zasługuje na cos specjalnego od szefa budowy takze zgłos sie do niego po nagrode bo jak nie to mu pokarzesz te swoje muskuły jak widac to nawet chmury sie ciebie troszkę boją i dopiero pod koniec twojej pracy zaczynają się chmurzyc ale to dobrze bo chociaz z pracą trochę podgonicie. a teraz przed wami nie lada wyzwanie z dachem . trzymam kciuki za was i pogode . zeby słoneczko nad waszą działeczką świeciło cały dzionek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts