jessi 03.12.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 dzien doberek Miska ,ale te kwiatuszki sliczne ,a co tam słychac na budowie ,no i przede wszystkim jak zdrówko ,bo moje troche osłabione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 03.12.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Witaj Miśka Amaryliś piękny,aż Ci normalnie zazdraszczam tej ręki do kwiatów,też chcę taką Dom zabezpieczony,drzewo na opał przygotowane,czyżbyś miała jakiegoś znajomego górala,który srogą zimę zapowiada A jak tam wypełnianie wniosku ? zostało Ci jeszcze trochę czasu do końca roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.12.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 dzień doberek miśka piknę kwatuszki a ja wniosek i załacznik do dkarbowego już złożyłam teraz tylko 6 miesięcy i pyk pieniązki na koncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 03.12.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 ho ho...... domek zamknięty, drzwi super a kwiatuszki boskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 03.12.2009 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 WIELKIE DZIĘKI ASIU -KAMLOTKOWA... bo Miska taka zachłanna, że wzory chciała wypisywać wczoraj i obliczać ciut jak nie marżę w sklepie Dziękuję za odpowiedź - kto pyta nie błądzi A tak potem dumałam, czy oby nie prościej jest... ten VZM 1 a Nu i tylko dla pewności i nie robienia potem korekt jeścio raz wsio posprawdzałam w necie i w wykazie... Więc piszę już na czysto i składam... Miałaś rację -nawet najpierw zapytałam i tę usługę transportową i jeżeli jest wliczona w cenę to odliczasz -jak oddzielna pozycja na FV to nie Nu i tak mi ciut pozycji odpadnie -ale nie dużo... http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14285/normal_bukiet_r%F3%BF.jpg Nu i oczywiście... http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14515/impra10.gif albo stawiam... http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14515/impra6.gif Dziękuję ASIU -Kamlotku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 03.12.2009 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 O tak,tak kwiatuszki piekne.Tkich jeszcze nie widziałam.Moja mama ma takie,ale nie maja takich płatków "potarganych" tylko takie duże. I takim oto sposobem kwiatowym wiosne przywołałaś ASIU to jest Amarylis ale bardziej egzotyczna odmiana -ja dostałam że tak powiem kiedys w spadku -zaczęłam je tak rozmnażać i rozmnażać... na serio mam ich b. wiele, ale ciut poczekam na kwitnienie co niektórych. Ale mam też tak, że jedne kwitną teraz -początek grudnia -raz w święta a inne w wiosnę Bardzo lubię kwiaty, które kwitną Uwielbiam cos kolorowego mieć na parapecie, chociaz ja taka jestem, że i z kaktusa co rosnie to się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 03.12.2009 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Witaj Miśka Amaryliś piękny,aż Ci normalnie zazdraszczam tej ręki do kwiatów,też chcę taką Dom zabezpieczony,drzewo na opał przygotowane,czyżbyś miała jakiegoś znajomego górala,który srogą zimę zapowiada Asiu -kamlotek ja tam niraz i kwarantanne kwiatkom zrobię Czy ja mam rękę niektóre kwiaty przedobrzyłam z wodą... ale spoko... i na jesieni jak trzeba to przesadzę Nu domek zabezpieczony -dzisiaj weszłąm na sronę o kradzieżach i czytałam Miskowi -szokkkkkkkkkkkkkk... Wiesz jak ktos chce to wejdzie czy tak, czy siak -ale człek spokojniejszy, że ma te drzwi Górala nie mom... no w Bielsku mom rodzinę Bym zapomniała to jak Górale Ale ja mam tak -jak cycek prawy mnie swędzi -to na deszcz -lewy to śnieg- lewy nie swędzi -to spoko Prawy tylko czasmi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 03.12.2009 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 dzień doberek miśka piknę kwatuszki a ja wniosek i załacznik do dkarbowego już złożyłam teraz tylko 6 miesięcy i pyk pieniązki na koncie Nu wiosna -toz gadole WAM i gadole a WY..na zime czekacie Kawiczko -Kamilko - szybko zleci te 6 m, narazie cisza? My nie mamy tak wiele zwrotu, ale dobre i to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 03.12.2009 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 ho ho...... domek zamknięty, drzwi super a kwiatuszki boskie Gosiu...m dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 03.12.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 A wiesz,że jak one Ci w grudniu kwitną to moga byc zamiast gwiazdy beltejemskiej ptzynajmniej jak dla mnie to podobne troche... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.12.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Uwielbiam cos kolorowego mieć na parapecie, chociaz ja taka jestem, że i z kaktusa co rosnie to się cieszę u mnie to właśnie kaktusy kolorowe ... sporo mam różniastych kwiatków, ale generalnie kwitnących nie lubię... szczególnie jak przestają kwitnąć , zazwyczaj nie wystarcza mi uporu, żeby je zmusić do znowu... a kaktusy... kwitną, kwitną, kwitną... całą wiosnę i pół lata... baaa... nawet zaraz zakwitnie Bożonarodzeniówek Ps. fajnie masz z tymi cyckami Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 03.12.2009 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 A wiesz,że jak one Ci w grudniu kwitną to moga byc zamiast gwiazdy beltejemskiej ptzynajmniej jak dla mnie to podobne troche... Tak, ale na święta to chyba już przekwitną W końcu to roslinki cebulowe to tak z 2 tyg. kwitną Także gwiazdy nie budziet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 03.12.2009 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Uwielbiam cos kolorowego mieć na parapecie, chociaz ja taka jestem, że i z kaktusa co rosnie to się cieszę u mnie to właśnie kaktusy kolorowe ... sporo mam różniastych kwiatków, ale generalnie kwitnących nie lubię... szczególnie jak przestają kwitnąć , zazwyczaj nie wystarcza mi uporu, żeby je zmusić do znowu... a kaktusy... kwitną, kwitną, kwitną... całą wiosnę i pół lata... baaa... nawet zaraz zakwitnie Bożonarodzeniówek Ps. fajnie masz z tymi cyckami Pzdr A ja nie mom kaktusów tych kwitnących -ale mi się podobają Co z cebulkowych rozsadzę cebulki przybyszowe, to znowu rosną Misiek kiedyś do mnie mówi -co ty kuźwa kwaiaciarnię będziesz otwierać. Bo autentycznie nie mam miejsca gdzie stawać, ale przesadzam, wsadzam itp. -czasami w dziwną porę ale co tam... tak w ogóle znowu nie mam ziemi Do kaktusów jest ta specjalna i nawóz też... -ale super, że tak długo kwitną te kaktusiki Ps. fajnie masz z tymi cyckami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 03.12.2009 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 INFOMUJĘ, ŻE WYPEŁNIŁAM VZM 1 Poobliczałam, napisałam tez ręcznie długopisem - jutro Misiek wiezie Jak w jednej FV dobrze odliczyłam to budziet chyba charaszo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 03.12.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 WIELKIE DZIĘKI ASIU -KAMLOTKOWA... bo Miska taka zachłanna, że wzory chciała wypisywać wczoraj i obliczać ciut jak nie marżę w sklepie Dziękuję za odpowiedź - kto pyta nie błądzi A tak potem dumałam, czy oby nie prościej jest... ten VZM 1 a Nu i tylko dla pewności i nie robienia potem korekt jeścio raz wsio posprawdzałam w necie i w wykazie... Więc piszę już na czysto i składam... Miałaś rację -nawet najpierw zapytałam i tę usługę transportową i jeżeli jest wliczona w cenę to odliczasz -jak oddzielna pozycja na FV to nie Nu i tak mi ciut pozycji odpadnie -ale nie dużo... http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14285/normal_bukiet_r%F3%BF.jpg Nu i oczywiście... http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14515/impra10.gif albo stawiam... http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14515/impra6.gif Dziękuję ASIU -Kamlotku http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c085.gif http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c085.gif http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c085.gif[/img] http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c085.gif nie ma za co,cieszę się ,że mogłam służyć pomocą,w końcu po to tu jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 04.12.2009 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Byłam i złożyłam z Miskiem papierek o zwrot podatku -nie jestm pewna na 100% jednaj pozycji ale zobaczymy, pożyjemy Asiu a cóż ty tam wkleiłaś -bo nie widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 04.12.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 hej M,iska a nie widziałaś tam przypadkiem mojego mężulka tez sie tam w tych okolicach szwenda ihhihhi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 04.12.2009 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 hej M,iska a nie widziałaś tam przypadkiem mojego mężulka tez sie tam w tych okolicach szwenda ihhihhi Nie rozglądałam się, bo byłam w szpilkach i... patrzyłam aby nie pierdyknąc się jak długa...bo u mnie to wszystko mozliwe Ostatnio jak tak smigałam na płaskim obcasie i w bytach na płaskiej podeszwie -to wiesz... niby śmigam jak Fryga, ale czujnośc trza mieć, bo te chodniki są zdradliwe... wiem bo kiedyś padłam na kolana A męża to nie widziałam Ba musiałaby mieć karteczkę z przodu -mąż jessi -to wtedy bym zapamiętała Bo nieraz nie mam pamięci do twarzy -a jak mam coś do załatwienia to pędzę przed siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 04.12.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 hej M,iska a nie widziałaś tam przypadkiem mojego mężulka tez sie tam w tych okolicach szwenda ihhihhi Nie rozglądałam się, bo byłam w szpilkach i... patrzyłam aby nie pierdyknąc się jak długa...bo u mnie to wszystko mozliwe Ostatnio jak tak smigałam na płaskim obcasie i w bytach na płaskiej podeszwie -to wiesz... niby śmigam jak Fryga, ale czujnośc trza mieć, bo te chodniki są zdradliwe... wiem bo kiedyś padłam na kolana A męża to nie widziałam Ba musiałaby mieć karteczkę z przodu -mąż jessi -to wtedy bym zapamiętała Bo nieraz nie mam pamięci do twarzy -a jak mam coś do załatwienia to pędzę przed siebie... to ty tam uwązaj w tych szpilkach bo sobie nóżki połamiesz i co wtedy zrobi z toba Misiek bedzie musiał Cię na budowe na recach brac hihihiihhi no widzisz karteczki mu nie zrobiłam bo nawet nie wpadłam na pomysł że Ty też możesz być tam w okolicy hihihi ,może nawet minęliście sie tyz możliwe ihihhi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 04.12.2009 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 jessiiiiiiiiiiiiiiiiii bardzo możliwe A Misiek juz raz jeździł ze mną na pogotowie- jak miałam zwichnięcie stawu skokowego To było jeszcze przed budową i mówi mi często tak: -oj kobieto Ciebie samej nie można zostawić -ależ ską Misiek -w żadnym wypadku -odpowiadam zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts