Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kometarze do mojego dziennika:)

Recommended Posts

Witam :wink:

Wpadłam z Kawusią :wink:

Zaraz dokończę swoje okna - zostało mi małe w łazience i podwójne tarasowe :wink:

Wczoraj jak myłam okna, to nawet nie wiem kiedy a zastały mnie ciemności :roll:

Więc zaraz uciekam do... swoich porządków.

Za oknem deszcz siąpi...

Zastanawiam się co jeszcze miałam dzisiaj zrobić :roll: Bo miałam coś zrobić na 100%... tylko co :o :roll:

http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14515/normal_Kawa_czarna%2C_biala_-_zdjecia__Galeria_zdjec_kawy_i_herbaty_1417.jpg

Do kawusi...

http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14515/normal_Tort%2C_zdjecie_tortow%2C_fotografie_tortu%2C_torty_zdjecia%2C_rafaelo_1468.jpg

To do pracy Rodacy :wink: :lol:

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzisiaj nie wytrzymałam i

POPIERNICZYŁAM SOBIE CIUT.....

Wzięłam ciut ciasta piernikowego, co stoi już kilka tygodni i na jedną blaszkę zrobiłam pierników.......

Boskie i słodkie!

mmmmmm... Były miękkie... nie wiem czy potem, wieczorem byłby twarde :roll: Bo zjedliśmy..... :D

Ja tutaj dzisiaj ciężko pracowałam, a WY...

kudłate myśli...

Jak wzięłam się za porządki, to zaginęłam. Jeszcze dziecku stroik pokazałam jak ma zrobić w szkole, wcześniej lakierowałam i brokatem ozdabiałam orzechy, zołędzie do tego stroika -nawet dwie wersje, na wywiadówce byłam :wink:

Oj co ja nie kombinowałam dzisiaj :wink:

Teraz płateczki sobie zjem :wink:

Wracam.....bo zajrzałam do dziennika i nowy wpis mi umknął :oops:

Miśka to miałaś gonitwę z tą fakturą......ale dobrze, że będziesz miała ten zwrot vat-u na budowie zawsze będzie w co zainwestować tą kasę......

I co z tymi dwoma oknami????zdecydowaliście się je kupić?????Może te kradzieże to nie aż tak nagminne??A fakt, że jak byście chcieli coś w środku porobić to za ciemno.........

Dobra....to ja idę juz fachowo wylegiwać łóżko przed telewizorkiem 8) :lol:

A jak teraz siedziałam na forum to syn wymyślił "wspaniałą" zabawę....... :-? czesanie mamy.......przynieśli całą reklamówkę różnych akcesoriów (większość nie ma nic wspólnego z fryzjerstwem) i czochrali mnie chyba z 20 min :roll: .......jak zobaczyłam się teraz w lustrze to SZOK!!!!!!! Założyli mi 10 wałków....kilka spinek, wsówek......kilka kucyków spięli gumkami i najlepsze.................zawiązali mi na głowie pasek od szlafroka i powtykali tampony :o :o :o :o :o :o :o :o :o :-? :roll: Ubaw mieli po pachy :-? .........nawet na chwilę człowiek nie siądzie spokojnie :evil:

paaaa

Witam serdecznie.....

Myślałam że będę miała z 5 stron zaległości a tu ostatni wpis w czwartek :o ...no widzę, że macie ostatnio takiego lenia jak ja 8) .....

Misia........a jak tam pierniczenie????? 8) byłaś usatysfakcjonowana???? :lol: :oops:

Witaj Gosiu!!!

Masz rację jakoś zastój zapanował w komentarzach i jak jestem na FM to oglądam sobie wnętrza i chodzę tam, gdzie mnie poniesie :lol:

Szczerze -to byłam zaskoczona, że pierniczki tak wyrosły -ale ciasto robiłam na ok. 1 cm. Wyrosły w ogóle spore i miękkie, bałam się że stwardnieją, a tutaj piekłam już 2 porcję -na jedna blaszkę, kilka zostało na 2 dzień i też były miękkie.

Dziecko miało frajdę -wycinając foremkami, a ja potem polełam polewą i posypałam orzechami...

Bardzo dobre. :wink:

Wracam.....bo zajrzałam do dziennika i nowy wpis mi umknął :oops:

Miśka to miałaś gonitwę z tą fakturą......ale dobrze, że będziesz miała ten zwrot vat-u na budowie zawsze będzie w co zainwestować tą kasę......

I co z tymi dwoma oknami????zdecydowaliście się je kupić?????Może te kradzieże to nie aż tak nagminne??A fakt, że jak byście chcieli coś w środku porobić to za ciemno.........

Dobra....to ja idę juz fachowo wylegiwać łóżko przed telewizorkiem 8) :lol:

A jak teraz siedziałam na forum to syn wymyślił "wspaniałą" zabawę....... :-? czesanie mamy.......przynieśli całą reklamówkę różnych akcesoriów (większość nie ma nic wspólnego z fryzjerstwem) i czochrali mnie chyba z 20 min :roll: .......jak zobaczyłam się teraz w lustrze to SZOK!!!!!!! Założyli mi 10 wałków....kilka spinek, wsówek......kilka kucyków spięli gumkami i najlepsze.................zawiązali mi na głowie pasek od szlafroka i powtykali tampony :o :o :o :o :o :o :o :o :o :-? :roll: Ubaw mieli po pachy :-? .........nawet na chwilę człowiek nie siądzie spokojnie :evil:

paaaa

Gosiu, no ten mój to jeszcze wczoraj wydzwaniał za tymi oknami -aby upewnić się w cenach... Przez fon podawał wymiar okna i szybko uzyskiwał cenę - a my widzielismy okna, mało tego szukalismy opinii na neciku. Mamy jedne upatrzone, ale ten duma - wstawić okna, czy robic to? A może lepiej to itp. To mu powiedziałam, że niech może teraz sobie da lepiej spokój z tymi oknami, bo dla mnie to bezsens teraz...

Nu i narazie cisza, ale duma coś i tam kalkuluje i to mnie złości -bo ja dowiaduję się często po fakcie o czymś... I tekst: -toz mówiłem Ci... :o :roll:

Także nie wiem...

Naśmiałam się Gosiu z tego czesania Ciebie -też przez to przechodziłam... kiedyś to mi moja tak włosy poplątała, że mój tato mi pomagał zdjąć gumkę -w tedy tylko było czesanie bez gumek! :lol:

To masz fryzjerów w domu :lol: :lol: :lol: cuda nie wianki Ci natworzyli :lol:

Miśka,a nie zastanawialiście się nad ubezpieczeniem budowy :roll: ? Zawsze to zabezpieczenie przed wszelkim złem. Gratuluję uporania się z fakturami. Jak pomyślę,że niedługo Święta to brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :-? :-? :-? :-? :-?

Asiu szybko mi poszło z tymi fakturami, na drugi dzień oddałam ale teraz czekam... na 100% nie jestem pewna... Szkoda, że nie mozna było odliczyć belki i innych pierdułek - ale cóż...

Ty też czekasz? Narazie też cisza?

A wiesz o ubezpieczeniu jakoś nie myślelismy, ale czas pomysleć :wink:

A święta, święta -szał i po świętach...

Ja uwielbiam choinkę -gdy świeci się i te zapachy w kuchni... Już część produktów mam zakupionych do potraw, bo ja mam spokojnieszą głowę wtedy i nie lubię tak biegać po sklepach w ostatniej chwili. Jutro czas własnie wybrać się po prezenty... :wink:

Dawno mnie tu nie było, ale pomału nadrobiłam zaległości.

Drzwi pogratulować- dość wyszukany gust ma twój misiek. Dobrze, że z fakturką wszystko w porządku i wróciła do swoich właścicieli, a to niesfora z niej. Miśka a może to twoja sprawka tak zostawić ją samą na pastwę kseromana. Zamyśliłaś się o tym chodzeniu w szpilkach, aby nóg nie połamać i zapomniałaś.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: