taka_ja taki_on 09.12.2009 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Witam Wpadłam z Kawusią Zaraz dokończę swoje okna - zostało mi małe w łazience i podwójne tarasowe Wczoraj jak myłam okna, to nawet nie wiem kiedy a zastały mnie ciemności Więc zaraz uciekam do... swoich porządków. Za oknem deszcz siąpi... Zastanawiam się co jeszcze miałam dzisiaj zrobić Bo miałam coś zrobić na 100%... tylko co http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14515/normal_Kawa_czarna%2C_biala_-_zdjecia__Galeria_zdjec_kawy_i_herbaty_1417.jpg Do kawusi... http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14515/normal_Tort%2C_zdjecie_tortow%2C_fotografie_tortu%2C_torty_zdjecia%2C_rafaelo_1468.jpg To do pracy Rodacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 09.12.2009 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Ooooooooooooooooo Zaczęłam u siebie stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 09.12.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Witam Poczęstuję się ciachem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.12.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 tylko na tego kfiotka uważaj... jakiś mało zjadliwy mi się wydaje siemka gospodyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 09.12.2009 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Witam Poczęstuję się ciachem. Witaj Zbyszku z Bogdańca Kawusia była z Amaretto , a ciacho z rumem Nu to zdrówka tylko -a potem z 50 pompek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 09.12.2009 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 tylko na tego kfiotka uważaj... jakiś mało zjadliwy mi się wydaje siemka gospodyni Nu faktycznie może być z tych halucynogennych Było by dopiero halo halo... Ewentualnie kwiatek można wpiąć we włosy, bądź za kieszonkę boczną w marynarce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 09.12.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Witam Poczęstuję się ciachem. Witaj Zbyszku z Bogdańca Kawusia była z Amaretto , a ciacho z rumem Nu to zdrówka tylko -a potem z 50 pompek Jeszcze by mi serce wyskoczyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 09.12.2009 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Witam Poczęstuję się ciachem. Witaj Zbyszku z Bogdańca Kawusia była z Amaretto , a ciacho z rumem Nu to zdrówka tylko -a potem z 50 pompek Jeszcze by mi serce wyskoczyło. Serce jak serce -gorzej jak dysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 09.12.2009 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Dzisiaj nie wytrzymałam i POPIERNICZYŁAM SOBIE CIUT..... Wzięłam ciut ciasta piernikowego, co stoi już kilka tygodni i na jedną blaszkę zrobiłam pierników....... Boskie i słodkie! mmmmmm... Były miękkie... nie wiem czy potem, wieczorem byłby twarde Bo zjedliśmy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.12.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Dzisiaj nie wytrzymałam i POPIERNICZYŁAM SOBIE CIUT..... Albo Ty cuś insyłujesz, albo ja mam kudłate myśli Tak w pierwszej chwili, to se wydumałam, że za tego braciszka się wzięłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.12.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Dzisiaj nie wytrzymałam i POPIERNICZYŁAM SOBIE CIUT..... Albo Ty cuś insyłujesz, albo ja mam kudłate myśli Tak w pierwszej chwili, to se wydumałam, że za tego braciszka się wzięłaś Arctica - no masz kudłate myśli ps. to samo pomyślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 10.12.2009 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Ja tutaj dzisiaj ciężko pracowałam, a WY... kudłate myśli... Jak wzięłam się za porządki, to zaginęłam. Jeszcze dziecku stroik pokazałam jak ma zrobić w szkole, wcześniej lakierowałam i brokatem ozdabiałam orzechy, zołędzie do tego stroika -nawet dwie wersje, na wywiadówce byłam Oj co ja nie kombinowałam dzisiaj Teraz płateczki sobie zjem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 13.12.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Witam serdecznie..... Myślałam że będę miała z 5 stron zaległości a tu ostatni wpis w czwartek ...no widzę, że macie ostatnio takiego lenia jak ja ..... Misia........a jak tam pierniczenie????? byłaś usatysfakcjonowana???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 13.12.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Wracam.....bo zajrzałam do dziennika i nowy wpis mi umknął Miśka to miałaś gonitwę z tą fakturą......ale dobrze, że będziesz miała ten zwrot vat-u na budowie zawsze będzie w co zainwestować tą kasę...... I co z tymi dwoma oknami????zdecydowaliście się je kupić?????Może te kradzieże to nie aż tak nagminne??A fakt, że jak byście chcieli coś w środku porobić to za ciemno......... Dobra....to ja idę juz fachowo wylegiwać łóżko przed telewizorkiem A jak teraz siedziałam na forum to syn wymyślił "wspaniałą" zabawę....... czesanie mamy.......przynieśli całą reklamówkę różnych akcesoriów (większość nie ma nic wspólnego z fryzjerstwem) i czochrali mnie chyba z 20 min .......jak zobaczyłam się teraz w lustrze to SZOK!!!!!!! Założyli mi 10 wałków....kilka spinek, wsówek......kilka kucyków spięli gumkami i najlepsze.................zawiązali mi na głowie pasek od szlafroka i powtykali tampony Ubaw mieli po pachy .........nawet na chwilę człowiek nie siądzie spokojnie paaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.12.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Zapraszam wszystkich na licytacje tutaj: http://forum.muratordom.pl/licytacja-dla-walecznego-franka,t175613.htm otwórzcie swoje serduszka i portfele kochani !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 14.12.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Miśka,a nie zastanawialiście się nad ubezpieczeniem budowy ? Zawsze to zabezpieczenie przed wszelkim złem. Gratuluję uporania się z fakturami. Jak pomyślę,że niedługo Święta to brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 15.12.2009 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Witam serdecznie..... Myślałam że będę miała z 5 stron zaległości a tu ostatni wpis w czwartek ...no widzę, że macie ostatnio takiego lenia jak ja ..... Misia........a jak tam pierniczenie????? byłaś usatysfakcjonowana???? Witaj Gosiu!!! Masz rację jakoś zastój zapanował w komentarzach i jak jestem na FM to oglądam sobie wnętrza i chodzę tam, gdzie mnie poniesie Szczerze -to byłam zaskoczona, że pierniczki tak wyrosły -ale ciasto robiłam na ok. 1 cm. Wyrosły w ogóle spore i miękkie, bałam się że stwardnieją, a tutaj piekłam już 2 porcję -na jedna blaszkę, kilka zostało na 2 dzień i też były miękkie. Dziecko miało frajdę -wycinając foremkami, a ja potem polełam polewą i posypałam orzechami... Bardzo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 15.12.2009 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Wracam.....bo zajrzałam do dziennika i nowy wpis mi umknął Miśka to miałaś gonitwę z tą fakturą......ale dobrze, że będziesz miała ten zwrot vat-u na budowie zawsze będzie w co zainwestować tą kasę...... I co z tymi dwoma oknami????zdecydowaliście się je kupić?????Może te kradzieże to nie aż tak nagminne??A fakt, że jak byście chcieli coś w środku porobić to za ciemno......... Dobra....to ja idę juz fachowo wylegiwać łóżko przed telewizorkiem A jak teraz siedziałam na forum to syn wymyślił "wspaniałą" zabawę....... czesanie mamy.......przynieśli całą reklamówkę różnych akcesoriów (większość nie ma nic wspólnego z fryzjerstwem) i czochrali mnie chyba z 20 min .......jak zobaczyłam się teraz w lustrze to SZOK!!!!!!! Założyli mi 10 wałków....kilka spinek, wsówek......kilka kucyków spięli gumkami i najlepsze.................zawiązali mi na głowie pasek od szlafroka i powtykali tampony Ubaw mieli po pachy .........nawet na chwilę człowiek nie siądzie spokojnie paaaa Gosiu, no ten mój to jeszcze wczoraj wydzwaniał za tymi oknami -aby upewnić się w cenach... Przez fon podawał wymiar okna i szybko uzyskiwał cenę - a my widzielismy okna, mało tego szukalismy opinii na neciku. Mamy jedne upatrzone, ale ten duma - wstawić okna, czy robic to? A może lepiej to itp. To mu powiedziałam, że niech może teraz sobie da lepiej spokój z tymi oknami, bo dla mnie to bezsens teraz... Nu i narazie cisza, ale duma coś i tam kalkuluje i to mnie złości -bo ja dowiaduję się często po fakcie o czymś... I tekst: -toz mówiłem Ci... Także nie wiem... Naśmiałam się Gosiu z tego czesania Ciebie -też przez to przechodziłam... kiedyś to mi moja tak włosy poplątała, że mój tato mi pomagał zdjąć gumkę -w tedy tylko było czesanie bez gumek! To masz fryzjerów w domu cuda nie wianki Ci natworzyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 15.12.2009 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Miśka,a nie zastanawialiście się nad ubezpieczeniem budowy ? Zawsze to zabezpieczenie przed wszelkim złem. Gratuluję uporania się z fakturami. Jak pomyślę,że niedługo Święta to brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Asiu szybko mi poszło z tymi fakturami, na drugi dzień oddałam ale teraz czekam... na 100% nie jestem pewna... Szkoda, że nie mozna było odliczyć belki i innych pierdułek - ale cóż... Ty też czekasz? Narazie też cisza? A wiesz o ubezpieczeniu jakoś nie myślelismy, ale czas pomysleć A święta, święta -szał i po świętach... Ja uwielbiam choinkę -gdy świeci się i te zapachy w kuchni... Już część produktów mam zakupionych do potraw, bo ja mam spokojnieszą głowę wtedy i nie lubię tak biegać po sklepach w ostatniej chwili. Jutro czas własnie wybrać się po prezenty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 15.12.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Dawno mnie tu nie było, ale pomału nadrobiłam zaległości. Drzwi pogratulować- dość wyszukany gust ma twój misiek. Dobrze, że z fakturką wszystko w porządku i wróciła do swoich właścicieli, a to niesfora z niej. Miśka a może to twoja sprawka tak zostawić ją samą na pastwę kseromana. Zamyśliłaś się o tym chodzeniu w szpilkach, aby nóg nie połamać i zapomniałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts