taka_ja taki_on 25.12.2009 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2009 Dziękuję Kofani za zyczonka http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14937/bombka2.gif Wesołych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 28.12.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 I jak kaszelek, przeszedl juz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 28.12.2009 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 I jak kaszelek, przeszedl juz? Kaszlę dalej... Zwłaszcza z rana Zasiedziałam się ciut i przejadłam przez te święta... Wszystko wyczyszczone! Nic a nic nie zostało - żadnego ciasta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 28.12.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 A u mnie 2/3 blachy sernika zostalo i tyle samo makowca. Zjedlismy tylko tort i jablecznik. W sylwestra przydaloby sie cos nowego zrobic, bo ile mozna jesc to samo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.12.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Jakieś dziwne te Twoje goście... sernika nie zjeść , my tam tak jak u Miśki, wszystko wymietli , nawet w drugi dzień świąt jeszcze szarlotkę piekłam... i wieczorem nie było . Tylko teraz z "prawie" wciągniętym brzuchem i skruchą wracamy do Montignaca , niebawem wiosna, trza się będzie rozebrać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 28.12.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 a ja przez całe święta zjadłam 1 kawałek sernika i 2 makowca kurde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 28.12.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 I jak kaszelek, przeszedl juz? Kaszlę dalej... Zwłaszcza z rana Zasiedziałam się ciut i przejadłam przez te święta... Wszystko wyczyszczone! Nic a nic nie zostało - żadnego ciasta... Znaczy się mało było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.12.2009 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 a ja przez całe święta zjadłam 1 kawałek sernika i 2 makowca kurde to chociaż w lustro spojrzeć możesz bez kaca moralnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 28.12.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 a ja przez całe święta zjadłam 1 kawałek sernika i 2 makowca kurde to chociaż w lustro spojrzeć możesz bez kaca moralnego taaaaa nadrabiałam całe zycie tą nadwagę, kac pozostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 28.12.2009 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Ja w tym roku piekłam sernik z brzoskwiniami na kruchym spodzie i z kruszonką na górze - sernik nie był suchy... był taki mokry jak lubię, makowiec też z jabłkami -więc też "mokry" zostało mi pół puszki masy makowej -więc na Sylwestra makowiec -ale tym razem planuję roladę. Zbysiu jak dla 3 osób ciasta dość, na Sylwestera będą desery -galaretki z owocami z bitą śmietaną + makowiec (nie wiem jeszcze jaki -ale masę muszę wykorzystać), rolada z wafli z bananami w środku... Ryby kupił Misiek 3 kg ponad filetów - poszły do ryby po grecku -ale tej z ananasami, poza tym w panierce Misiek piekł je w oleju, bałam się, że oleju będzie sporo -a tutaj wyszły ok. Poszły jak woda... Barszcz z uszkami skończyłam z córką w II dzień świąt... Odkurzacze normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 28.12.2009 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Kawika masz silną wolę My jak byliśmy w gościach w I dzień świąt, u rodziny Miśka, to autentycznie nic mi się nie chciało - a tutaj tort, ciasta, sałatki -taka byłam przejedzona, a torta z grzeczności zjadłam, bo martwiono się, że mi nic chyba nie smakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 28.12.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 No ja tak pojadłem ,że aż mnie sumienie ruszyło i postanowiłem walczyć z nadwagą. Dobrze mieć dużą rodzinę ale trochę przesadziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 28.12.2009 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 No ja tak pojadłem ,że aż mnie sumienie ruszyło i postanowiłem walczyć z nadwagą. Dobrze mieć dużą rodzinę ale trochę przesadziłem Zbysiu to tylko abyś nie wybrał Diety Cud! W poniedziałek -sucharka kawałek Wtorek -pomidorek Środa - woda Czwartek jarzynki tarte Piątek -chlebka kawalątek Sobota... ładna sukienka -wygodna trumienka Niedziela - śpij chudzielcze w ciemnym grobie niech się żarcie przyśni Tobie... Znam to z dawien dawna- to był hit kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 28.12.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Jakieś dziwne te Twoje goście... sernika nie zjeść , my tam tak jak u Miśki, wszystko wymietli , nawet w drugi dzień świąt jeszcze szarlotkę piekłam... i wieczorem nie było . Tylko teraz z "prawie" wciągniętym brzuchem i skruchą wracamy do Montignaca , niebawem wiosna, trza się będzie rozebrać . Za duzo wszystkiego bylo, jablecznik zjadl synus praktycznie sam caly, a goscie tort. Jak zjadlo sie kawalek torta do kawki to juz nic innego nie dalo rady. Do tego cukierki i masa pomaranczy i mandarynek. I do tego jedlismy tylko pozne sniadanie o 11 i obiadokolacje o 19 czyli dwa posilki, bo wiecej sie nie dalo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 28.12.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 No ja tak pojadłem ,że aż mnie sumienie ruszyło i postanowiłem walczyć z nadwagą. Dobrze mieć dużą rodzinę ale trochę przesadziłem Zbysiu to tylko abyś nie wybrał Diety Cud! W poniedziałek -sucharka kawałek Wtorek -pomidorek Środa - woda Czwartek jarzynki tarte Piątek -chlebka kawalątek Sobota... ładna sukienka -wygodna trumienka Niedziela - śpij chudzielcze w ciemnym grobie niech się żarcie przyśni Tobie... Znam to z dawien dawna- to był hit kiedyś Gdybym mieszał ty we wiadrze co Ty to pewnie też by było dobre BMI. Jak dla mnie to masz anoreksję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.12.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 A cóż to za zaloty , od anorektyczek komplemencić Wiem, wiem... to śmieszne i przyjemne jak się nie jest..........................anorektyczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 28.12.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Rany ale smakołyków napiekłyście :o:D aż ślinka cieknie....:lol: Po Świętach zawsze ma się wyrzuty sumienia,ale kto by sobie odmówił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 29.12.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Widzę, że po świętach temat zagościł tradycyjny.......ODCHUDZANIE ja tam uważam, że nie ma się czym przejmować, nawet radzę się wam ciut przyfutrować, bo jak nadejdzie wiosna to spalicie wszystko na budowach Misia mam nadzieję, że kaszel przeszedł....... Co porabiacie w Sylwestra???? bo my mamy zaplanowany sylwester z dwójką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 29.12.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Ja Sylwka spędzam rodzinnie ,jedziemy po synka do dziadków,aże moja siostra mieszka z nimi ,zajmując swoją połowę domu to spędzimy z nimi Sylwka. Nie wiem czemu tak się składa,ale zauważyłam pewną chronologie zdażeń,że na Sylwestra chodzimy co 2 lata . Tak samo jestem wręcz pewna,że przeprowadzać się będę w październiku. Zawsze przeprowadzałam się w m-cu październikux2, w grudniux2,w styczniux2,teraz przypada październik . Zobaczymy,choć ja jestem za latem,mam dość mokrych i zaśnieżonych mebli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 29.12.2009 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 No ja tak pojadłem ,że aż mnie sumienie ruszyło i postanowiłem walczyć z nadwagą. Dobrze mieć dużą rodzinę ale trochę przesadziłem Zbysiu to tylko abyś nie wybrał Diety Cud! W poniedziałek -sucharka kawałek Wtorek -pomidorek Środa - woda Czwartek jarzynki tarte Piątek -chlebka kawalątek Sobota... ładna sukienka -wygodna trumienka Niedziela - śpij chudzielcze w ciemnym grobie niech się żarcie przyśni Tobie... Znam to z dawien dawna- to był hit kiedyś Gdybym mieszał ty we wiadrze co Ty to pewnie też by było dobre BMI. Jak dla mnie to masz anoreksję. Zbysiu napisze szczerze... mam 169 wzrostu -ważę 58 kg -chociaż wagę to chyba wraz z fajerwerkami grzmotnę przez okno w Nowy Rok -bo chyba mnie oszukuje -ciągle allbo 57-albo 58 -a ja widzę po sobie -po spódnicy, że z 60 kg to napewno jest! Fakt faktem ciut dziedziczymy -moja mama nalezała do szczupłych osób, zaś mój tato niestety wzrost mój ale waga 140 ok kg. Ledwo chodzi -taka prawda... Nie mam anorekcji -zapewniam -bo sam Misiek śmieje się ze mnie, że jak mnie poznał, to byłam taka tyci tyci -a teraz to... jest za co w końcu złapać... ot to... Nie należę do osób otyłych, ale widziałam jak tył mój tato -to jest dla mnie peną przestrogą... Poza tym napiszę, że jak widzę Miska stającego codziennie na wadze i hękającego to zastanawiam się kto tutaj powinien się tak zachowywać Ale ten pójdzie sobie -podźwiga hankle -poćwiczy brzuszki i cyk -a ja boczki miłości mam... ostatnio jak nie było nikogo wzięłam hula -hop dzicka - mało w majtochy siku nie zrobiłam -ot ... co poradzę żem kopnięta i się śmieję aż do łez z byle czego Myślisz że zakręciłam hula -hop -a doopa jasna nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts