Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kometarze do mojego dziennika:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wstawac. :evil:

Czas posprzątac

http://zpoludniowychchmur.blox.pl/resource/huoguo_after.JPG

To chyba impreza u sąsiadów z Chin :lol: :wink: :lol:

Nu u mnie tylko kilka talerzyków...

Wczoraj u nas była taka mgła, że nic nie było widać -żadnych od sąsiadów petard itp. :o :evil: :cry:

Jeszcze nie było takiej mgły nigdy w Sylwestra :o :-?

Tylko strzały było schłychać - a tak nic -normalnie konia by udusiło! Taka mgła... :evil: :lol:

Witam, witam i o zdrowie pytam?

U nas na Podkarpaciu tak ludziska zabalowali, ze jeszcze słychać strzelające petardy. Pewnie do niedzieli jeszcze ich usłyszymy. To ci dopiero imprezowicze nawet nie zauważyli, że nowy rok już jest i czas się do kupy zebrać, a jakie śpiewy. Ohohoooooooooooooo. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Może program „Jak oni śpiewają” przenieśli pod moje osiedle. :D :D :D :D :D :D :D :D

Wstawac. :evil:

Czas posprzątac

http://zpoludniowychchmur.blox.pl/resource/huoguo_after.JPG

To chyba impreza u sąsiadów z Chin :lol: :wink: :lol:

Nu u mnie tylko kilka talerzyków...

Wczoraj u nas była taka mgła, że nic nie było widać -żadnych od sąsiadów petard itp. :o :evil: :cry:

Jeszcze nie było takiej mgły nigdy w Sylwestra :o :-?

Tylko strzały było schłychać - a tak nic -normalnie konia by udusiło! Taka mgła... :evil: :lol:

Twój czajna sąsiad :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

świetny pomysł miał i wszystko w jednorazówkach zaserwował. Teraz tylko worek na śmieci i jedną ręką posprzątane.

Witam

wiem że już dawno skńczyliście budowę dachu- jestem pełen podziwu i uznania dla wykonanej pracy.

Ja zamierzam na wiosnę rozpocząc budowę, a narazie poszukuję taniego rozwiązania dachu. Zaznaczam że też będe sam budował . iMam prosbę - prosił bym o podanie wymiarów wiązarów które sami zbijaliscie , wymiary desek oraz jakiego rodzaju skleji urzyliscie -jakiej grubości. może ewentualnie jakis rzut takiego wiązara z dokumentacji .

z góry dziękuje i POZDRAWIAM :)

Witam

wiem że już dawno skńczyliście budowę dachu- jestem pełen podziwu i uznania dla wykonanej pracy.

Ja zamierzam na wiosnę rozpocząc budowę, a narazie poszukuję taniego rozwiązania dachu. Zaznaczam że też będe sam budował . iMam prosbę - prosił bym o podanie wymiarów wiązarów które sami zbijaliscie , wymiary desek oraz jakiego rodzaju skleji urzyliscie -jakiej grubości. może ewentualnie jakis rzut takiego wiązara z dokumentacji .

z góry dziękuje i POZDRAWIAM :)

Odpowiedź i skany wiązara -z dokumentacji wysłałam na emaila podanego tutaj :wink: :D