kala67 08.01.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Ciacha nie jadamy. a ja z chęcią wciagne ciacho !! witam Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 08.01.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Dla tych którzy ciacha nie jadają też coś się znajdzie. http://lasenteur.blox.pl/resource/mandarynki_300x300.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 08.01.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Ja tam mogę jeść tonami ciasta, ciasteczka i co tylko wpadnie słodkiego do rączki. Jestem jak turbodymoman- ograniczenia są dla innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 08.01.2010 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 No jezdem, jezdem... a gdzie ciacho do kawusi... przecież się odchudzam Toż dlatego ciacha nie dawałam bo u Zbyszka poczytałam o tych dietach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 08.01.2010 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 No jezdem, jezdem... a gdzie ciacho do kawusi... przecież się odchudzam Ciacho już od wczoraj czeka u mnie. Chętnie zjam - kawałek albo - za Zbyszka jeścio i Arcticę też -czyli trzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.01.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 No jezdem, jezdem... a gdzie ciacho do kawusi... przecież się odchudzam Ciacho już od wczoraj czeka u mnie. Chętnie zjam - kawałek albo - za Zbyszka jeścio i Arcticę też -czyli trzy Miska - to jeszcze za mnie...zmieści się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 08.01.2010 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 No jezdem, jezdem... a gdzie ciacho do kawusi... przecież się odchudzam Ciacho już od wczoraj czeka u mnie. Chętnie zjam - kawałek albo - za Zbyszka jeścio i Arcticę też -czyli trzy Miska - to jeszcze za mnie...zmieści się? Ale takie malutkie te kawałeczki Boshe najwyżej podwójna seria brzuszków będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.01.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 No no no.... wolnego... ja piszę, że się odchudzam... bo gotuję jak dla odchudzających i siłą rzeczy to jem... odchudzam męża.... mi tam żadne diety nie przeszkadzają, żeby ważyć dokładnie tyle ile ważę od .... zawsze Czy na diecie, czy na ciachu waga ani drgnie... nie wiem dlaczego, ale i za bardzo mnie to nie interesi A wirtualne ciacho to i odchudzającym nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 09.01.2010 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Właśnie nic tylko dzisiaj upiekę szarlotkę... Taka prawdziwną -dawno nie było... albo inne wykombinuję... Lecę... Życzę dobrego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 09.01.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Właśnie nic tylko dzisiaj upiekę szarlotkę... Taka prawdziwną -dawno nie było... albo inne wykombinuję... Lecę... Życzę dobrego dzionka Jak tam szarlotka? Zostawiłaś choć z okruszek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 11.01.2010 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Dobry dzieńhttp://smileys.smileycentral.com/cat/5/5_1_116.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 11.01.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Miśka i jak tam szarlotka upieczona? W sam raz do ciepłej kawy w taką pogodę. Jak mija czas naszej słomianej wdowie . U mnie tak wieje i pada,że szok Młody za tydzień rozpoczyna ferie i się modli ,żeby śnieg wytrzymał do ferii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.01.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Hej! To Misiek już wybył? Jak zwykle niedoinformowana jezdem To dlatego tak brzuszkujesz, żeby do laski wrócił A ja właśnie sporaśną porcje ciacha wciągnęłam , do kawki Zdecydowanie wolę być gruba jak głodna , nie to żebym się najadła, ale takie mniamuśne było a jak szarlotka ? no tak od soboty... śladu nawet nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 11.01.2010 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Witam:) Tak Misiek wybył Arctico a ja teraz to poczytam, to pooglądam filmy - TV odpoczywa Szarlotka... 2 dni i po - szczerze sporo zjadałm z tej blachy... ale to wciągu 2 dni Nu do kawusi dzisiaj był malutki kawałek... toż to tylko ciasto kruche i jabłka Poza tym ja się nie odchudzam, fakt ciut mam boczki miłości ale co tam... Biegam to odśnieżam, to w piecu podkładam i... stwierdziałam, że skończyło mi się Dzień Dziecka Kawki nie mam z kim rano wypić, mało tego mi nawet przyniósł do łóżeczka Ot i to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 11.01.2010 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Miśka i jak tam szarlotka upieczona? W sam raz do ciepłej kawy w taką pogodę. Jak mija czas naszej słomianej wdowie . U mnie tak wieje i pada,że szok Młody za tydzień rozpoczyna ferie i się modli ,żeby śnieg wytrzymał do ferii Asiu u mnie też 18 ma ferie i zimowisko, mają mieć m.in. kulig, ale u nas taki mokry snieg, że wczoraj ulepiła bałwana i sobie zjeżdżalnię Też modli się aby był snieg... Szarlotka była pycha, Misiek niech żałuje Ta Misiek wróci - odmieniony, wyćwiczony, a ja... jem ciasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.01.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Misia... przymierzałaś się do krzyżyków... może strzel Miśkowi na powitanie... znalazłam takie cuś, proste i ino wzór trza zrobić, bez tła, to szybciorem strzelisz... http://foto3.m.onet.pl/_m/5e08ef1f329c2a924e8f62f49b89c8a3,6,19,0.jpg jakby co to zarzucę wzór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 11.01.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Po prostu SZACUNEK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 12.01.2010 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Misia... przymierzałaś się do krzyżyków... może strzel Miśkowi na powitanie... znalazłam takie cuś, proste i ino wzór trza zrobić, bez tła, to szybciorem strzelisz... http://foto3.m.onet.pl/_m/5e08ef1f329c2a924e8f62f49b89c8a3,6,19,0.jpg jakby co to zarzucę wzór Kochana Ty moja to ja poproszę o wzór i napisz odrazu zielonej koleżance co powinna sobie kupić... jaka tą kanwę itp. A sobie chętnie bym podziergała itp. Teraz moja córka skończyła biżuterię -wszystko wyrobiła, mam z 10 par kolczyków róznego kalibru A zaplata sobie opaski - szczęścia z muliny Nawet mi pokazywała jak mam przekładać nitki Fajnie jej to wychodzi... Próbowała z moim imieniem S jej się tylko nie za bardzo udało, ale siedzi i zaplata. Kto wie, będzie starsza a zacznie dziergać itp. Chociaż podejrzewam, że gdybym jej kupiła mulinę itp. to pierwsza by była Moja koleżanka robi sobi sobie sukienkę na szydełku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 12.01.2010 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Po prostu SZACUNEK! Wiochman witaj w mych skormnych prograch Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 12.01.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Jesteście niezłomni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts