aniamar 15.01.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Resztę odpiszę później, bo teraz mam robotę. Życzę miłego haftowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.01.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Aaaaaaaaaaaaa i chciałam się pożalić -czasu mi brakuje, a najdziwniejsze, że nie wiem gdzie go gubię Wracam do haftowania Pozdrawiam WAS... skąd ja to znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 15.01.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Aaaaaaaaaaaaa i chciałam się pożalić -czasu mi brakuje, a najdziwniejsze, że nie wiem gdzie go gubię Wracam do haftowania Pozdrawiam WAS... skąd ja to znam wciągnęło ją oj czas ucieka wtedy, ucieka... żeby tak doba była dłuższa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 15.01.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Wczoraj ucieszyłam się Bo OKNA nam już przywieźli Tylko nie mam auta, aby podjechać na budowę poza tym wolałabym jednak, aby przy wstawianiu tych okien był Misiek, ten zaś wróci pod koniec stycznia... więc zamówilismy kolejne okienko - w sumie narazie 4 Kiedy on wróci -bo chcę te okienka i domek zobaczyć... Pozdrawiam WAS... Jakież to ty okna wybrałaś nic nie piszesz. Jaki profil i której firmy? Lepiej być jak oni te okna wstawiają, jak zobaczą, że inwestor się interesuje to prowizorki nie odstawią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 15.01.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Aaaaaaaaaaaaa i chciałam się pożalić -czasu mi brakuje, a najdziwniejsze, że nie wiem gdzie go gubię Wracam do haftowania Pozdrawiam WAS... No tak przepadła w czeluściach. Tak to jest jak się bierze za wywijanie damskimi „szablami”. Jak już się odnajdziesz z tym czasem to pokaż to arcydzieło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.01.2010 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 No i wcięło Miśkę... Pewnie sobie palucha do kanwy przyszyła i nie może do kompka doleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 16.01.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 No i wcięło Miśkę... Pewnie sobie palucha do kanwy przyszyła i nie może do kompka doleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 17.01.2010 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Aaaaaaaaaaaaa i chciałam się pożalić -czasu mi brakuje, a najdziwniejsze, że nie wiem gdzie go gubię Wracam do haftowania Pozdrawiam WAS... skąd ja to znam wciągnęło ją oj czas ucieka wtedy, ucieka... żeby tak doba była dłuższa.... Wczoraj króciutko powyszywałam i... byłam ciut rozżalona Dzisiaj za to zaraz zrobię KOPYTKA - dawno ich nie jadłam... a najbardziej lubię odsmażane Moja córka uwielbia je na słodko -wczoraj ziemniaki wieczorem gotowała, abym dzisiaj zrobiła kopytka... Zaraz idę do pieca i potem do roboty w kuchni... a potem wrócę do mojego łobrazka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 17.01.2010 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Wczoraj ucieszyłam się Bo OKNA nam już przywieźli Tylko nie mam auta, aby podjechać na budowę poza tym wolałabym jednak, aby przy wstawianiu tych okien był Misiek, ten zaś wróci pod koniec stycznia... więc zamówilismy kolejne okienko - w sumie narazie 4 Kiedy on wróci -bo chcę te okienka i domek zobaczyć... Pozdrawiam WAS... Jakież to ty okna wybrałaś nic nie piszesz. Jaki profil i której firmy? Lepiej być jak oni te okna wstawiają, jak zobaczą, że inwestor się interesuje to prowizorki nie odstawią. Aniu okna to złoty dąb - EKO -OKNA, resztę napiszę jak wróci Misiek... nie pamiętam o jakim profilu... Czy to półzlicowany, czy Gealana... Ale okna dwuskrzudłowe -dzielone na pół... no i nie małe, do łazienki będzie 120, a do pomieszczenia te najmniejsze -chyba 80 ma? W kazym bąź razie narazie od przodu -drogi nie będzie, a będą wstawione od tarasu dwa, w jadalni i w kuchni na bocznej ścianie... Aniu dlatego wole poczekać, chociaż aż mało język mi nie ucieknie... na Miska, on sam wstawiał okna to wie co się z czym je Reszta okien będzie wstawiona za kaskę z U.S. nu to do czerwca poczekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 17.01.2010 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Aaaaaaaaaaaaa i chciałam się pożalić -czasu mi brakuje, a najdziwniejsze, że nie wiem gdzie go gubię Wracam do haftowania Pozdrawiam WAS... No tak przepadła w czeluściach. Tak to jest jak się bierze za wywijanie damskimi „szablami”. Jak już się odnajdziesz z tym czasem to pokaż to arcydzieło. Nie wiem czy będzie czym się chwalić... bo jednak mogłam dać 4 nitki a nie 3 ciut prześwity - ale to i nie arcydzieło - ale moja 1 praca Może wkleję Ale do końca mam ciut ciut -bo wiecznie mam coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 17.01.2010 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 No i wcięło Miśkę... Pewnie sobie palucha do kanwy przyszyła i nie może do kompka doleźć Ahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Arctica jesteś niesamowita ahahaaaaaaaaaaaaaaaaa... Poryczałam się ze smiechu.... A właśnie mam igłę z duzym uchem, ale nie tą z tępym czubkiem Gorzej moje dłonie wyglądają od tego rąbania drewna itp. Ale ja tu palacz teraz.... Taaaaaaaaaaaa jak to dobrze, jak ten Misiek jest... Tak w ogóle pomyliło mi się, że on wraca w tym tygodniu... myslę -nie wyrobię się z tym obrazkiem, ale co tam... Rozmawiamy przez fon a Misiek do mnie że to 2 tygodnie Se tydzień chciałam zgubić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 18.01.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 witam wiem wiem....dawno mnie nie było ale prosze o wybaczenie mi tego zimowego snuuuuuu....... tych zaległosci to chyba nie mam szans nadrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 18.01.2010 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 witam wiem wiem....dawno mnie nie było ale prosze o wybaczenie mi tego zimowego snuuuuuu....... tych zaległosci to chyba nie mam szans nadrobić Gosia!!!! Ufffffff jesteś - już miałam list gończy tam słać do Irlandii Nu aż tyle zaległości nie ma, bo powoli każdy zapada w ten sen Ale to też przez te krótsze dni - chyba Nu fajnie że się odezwałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 18.01.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 powiem ze zawsze wpadałam ale pokryjomu jakos tak zrobiłam sobie przerwe ale ciągle pamietam wiec jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 18.01.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Nawet po kryjomu,trzeba od czasu do czasu zostawić po sobie ślad. A nie tak znikać na tak długo. Miśka nas nawet jeden emotikon by zadowolił ,prawda Perłóweczka nie znikaj na tak długo. Chociaż też ostatnimi czasy tak mam,że czytam,ale nie mam czasu coś napisać Miśka i jak tam Twoje prace,teraz masz czas ,gdy nie ma Miśka,a jak długo jeszcze będziesz słomianą wdową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 18.01.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Nawet po kryjomu,trzeba od czasu do czasu zostawić po sobie ślad. A nie tak znikać na tak długo. Miśka nas nawet jeden emotikon by zadowolił ,prawda postanawiam poprawe........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.01.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Arctica jesteś niesamowita ahahaaaaaaaaaaaaaaaaa... Poryczałam się ze smiechu.... Rozmawiamy przez fon a Misiek do mnie że to 2 tygodnie Se tydzień chciałam zgubić... To już się nie dziwię, że czasu nie mogłaś dogonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 18.01.2010 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 powiem ze zawsze wpadałam ale pokryjomu jakos tak zrobiłam sobie przerwe ale ciągle pamietam wiec jestem Ło Ty niedopla.... Grunt, żeś się łodezwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 18.01.2010 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Nawet po kryjomu,trzeba od czasu do czasu zostawić po sobie ślad. A nie tak znikać na tak długo. Miśka nas nawet jeden emotikon by zadowolił ,prawda Perłóweczka nie znikaj na tak długo. Chociaż też ostatnimi czasy tak mam,że czytam,ale nie mam czasu coś napisać Miśka i jak tam Twoje prace,teraz masz czas ,gdy nie ma Miśka,a jak długo jeszcze będziesz słomianą wdową Tyż prawda - chociaż jakiś slad taką kropeczkę postawić i wysłać Asiu jakie prace?!!!!!!!!! Ja tam dziergam jedną -malutką i tyż coś siąść spokojnie nie mogę, już nawet zła jestem na piec -bo to przez niego... Misiek wraca pod koniec stycznia Więc sobie ciut jeszcze poczekam -ale co tammmm... i tak jakoś czas mi szybko leci. A Asiu też tak nieraz mam -poczytam i lecę, potem wracam i dopiero odpisuję... A u ilu lódków dawno nie byłam To przez te krótsze dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 18.01.2010 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Arctica jesteś niesamowita ahahaaaaaaaaaaaaaaaaa... Poryczałam się ze smiechu.... Rozmawiamy przez fon a Misiek do mnie że to 2 tygodnie Se tydzień chciałam zgubić... To już się nie dziwię, że czasu nie mogłaś dogonić Wstałam dzisiaj wyjątkowo przed 8 -mą i poleniuchowałam do prawie 13 -poszłam do pieca, a tam niespodzianka... żar jeszcze jest i to nie mało... na piecu ok. 25 Ten żarłacz chyba mnie polubił A czas i tak mi jakoś ucieka i jeszcze żebym coś robiła... Ojej teraz sobie COŚ przypomniałam - ponoc jak szybko mija czas... to się starzejemy... Idę do lustra... Misiek wróci jak młody Kozak odmłodzony a ja jak babcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts