oz 18.01.2010 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Arctica jesteś niesamowita ahahaaaaaaaaaaaaaaaaa... Poryczałam się ze smiechu.... Rozmawiamy przez fon a Misiek do mnie że to 2 tygodnie Se tydzień chciałam zgubić... To już się nie dziwię, że czasu nie mogłaś dogonić Wstałam dzisiaj wyjątkowo przed 8 -mą i poleniuchowałam do prawie 13 -poszłam do pieca, a tam niespodzianka... żar jeszcze jest i to nie mało... na piecu ok. 25 Ten żarłacz chyba mnie polubił A czas i tak mi jakoś ucieka i jeszcze żebym coś robiła... Ojej teraz sobie COŚ przypomniałam - ponoc jak szybko mija czas... to się starzejemy... Idę do lustra... Misiek wróci jak młody Kozak odmłodzony a ja jak babcia No jasne Miśka.. już haftujesz.. jeszcze w fotelu bujanym zasiądź z binoklami na oczach w czepeczku i z siwizną... heheh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 18.01.2010 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Olaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ale się nasmiałam... A suma sumarum -zawsze chciałam mieć taki fotel bujamy - kominek - o rany.... Toż ja powinnam nosić okulary.... Siwych włosów tez nie brak Czepek wezmę od dziecka- na basen ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 19.01.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 eeee... basenowy się nie nadaje... musi mieć falbanki i koronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 19.01.2010 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Olaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ale się nasmiałam... A suma sumarum -zawsze chciałam mieć taki fotel bujamy - kominek - o rany.... Toż ja powinnam nosić okulary.... Siwych włosów tez nie brak Czepek wezmę od dziecka- na basen ma... Ty się śmiejesz Miśka, ale u mnie fotel bujany był już w planach jak zaczynaliśmy budowę jeszcze go co prawda nie mam, ale będę mieć!! już wtedy wyobrażałam sobie siebie w fotelu przy palącym się kominku haftującą albo dziergającą... tylko nie jako babcię ale już teraz... Mąż już uświadomiony w tym temacie ale... okularki mam... czepka brak... siwych włosów chyba brak (jestem blondynką, więc się łudzę, że brak ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemekj21 19.01.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Chcieliśmy tu wpisać nasze sąsiedzkie słowa powitania!!! Jak milo znaleźć tu sąsiadów. Domek na żywo wygląda fantastycznie. :0 Co prawda ostatnie stadium Waszej budowy widzieliśmy we wrześniu, wtedy tez ostatni raz byliśmy w Polsce, ale czytając Wasz Dziennik zauważyliśmy ze macie już kompletne pokrycie dachowe, czego serdecznie gratulujemy. Nasz domek możecie oglądnąć tutaj: http://moj.extradom.pl/Profil/StronaProfilu.aspx?uid=53301 Dzięki zdjęcia może łatwiej skojarzycie Nasza budowę. Gorąco pozdrawiamy jednocześnie kibicując w jak najszybszemu ukończeniu Waszego domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 20.01.2010 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Witammmmmmmmmmmm.... Przyszłam po cichu -bardzo po cichu powiedzieć... że wczoraj pojechałam do Brzeska i... łot konta jakaś siła popchała mnie do sklepu z mulinami... Poza tym, że gwizdnęłam orła na lodzie... aż torebką mi majtnęło i posladek zbity mam... Nu i tak to jest patrzeć się na wystawy skelpowe - przecena zimowa itp. I było nie duzo tego lodu...ale kto jak kto ale ja akurat musiałam polecieć... Widziałam naprzeciwko dziewczyny -mało się nie posikały -zresztą ja sama chichrałam... Ale bół stłuczenia odczułam nieźle... Weszłam do sklepu i.... Misiek mnie przepędzi z tym kupiłam kanwę Ecri -ale nie było tej gęstej, znowu mam z 12! ale co tam... Mulinki -gdzie też dopiero ma być dostawa i wiecie co... Pan mnie uprzejmy obsługiwał... U Pani była kolejka i ta Pani powiedziała : -rusz się trochę z tym obsługiwaniem, bo kolejkę mam sporą - przecież widzisz, że nie stoję, tylko kanwę tnę Pani Przepraszam, a ja to kto? Nie klient Potem podaję Panu numery mulin z DMC -braki z Ariadny dobieram... A owa Pani mówi: - własnie to będą cyrki -bo przyzwyczailismy do numerów i teraz szukaj po numerach! No nieeeeeeeeeeeeee... traciłam już cierpliwość -to ja daję jej zarabiać, a ona takie teksty... Pan nawet nie wiedział, jaka to kanwa, ale odrazu zauwazyłam, że nic tylko z 12! Taką w końcu mam, ale widziałam, że on nadrabia, jest miły itp. Dlatego kupiłam to... Ale będę szukała innego sklepu -ba nawet gdzies byłam, gdzie był spory wybór -tylko gdzieeeeeeeeeeeeeeeee? Misiek nawet nie wie, że ja tutaj zakupiłam się w tooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 20.01.2010 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Olaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ale się nasmiałam... A suma sumarum -zawsze chciałam mieć taki fotel bujamy - kominek - o rany.... Toż ja powinnam nosić okulary.... Siwych włosów tez nie brak Czepek wezmę od dziecka- na basen ma... Ty się śmiejesz Miśka, ale u mnie fotel bujany był już w planach jak zaczynaliśmy budowę jeszcze go co prawda nie mam, ale będę mieć!! już wtedy wyobrażałam sobie siebie w fotelu przy palącym się kominku haftującą albo dziergającą... tylko nie jako babcię ale już teraz... Mąż już uświadomiony w tym temacie ale... okularki mam... czepka brak... siwych włosów chyba brak (jestem blondynką, więc się łudzę, że brak ) Ja na serio uwielbiam fotele bujane... u miska babci jest taki - super sprawa!!!! I Olu podobnie jak TY miałam plan co do takiego fotela... przy kominku!!!! Arctica to pewnie ma... A krosna macie kobietki ? Olu ta Twoja firaneczka jest cudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 20.01.2010 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Chcieliśmy tu wpisać nasze sąsiedzkie słowa powitania!!! Jak milo znaleźć tu sąsiadów. Domek na żywo wygląda fantastycznie. :0 Co prawda ostatnie stadium Waszej budowy widzieliśmy we wrześniu, wtedy tez ostatni raz byliśmy w Polsce, ale czytając Wasz Dziennik zauważyliśmy ze macie już kompletne pokrycie dachowe, czego serdecznie gratulujemy. Nasz domek możecie oglądnąć tutaj: http://moj.extradom.pl/Profil/StronaProfilu.aspx?uid=53301 Dzięki zdjęcia może łatwiej skojarzycie Nasza budowę. Gorąco pozdrawiamy jednocześnie kibicując w jak najszybszemu ukończeniu Waszego domku. Ło Jezoo zaraz odfrunę... Dziękuję za komplementy... Sarę kojarzę -odrazu jadąc koło (chyba) Waszej Sary, powiedziałam do Miśka -popatrz to Sara, ktoś sobie buduje też O ile dobrze kojarzę, to po drugiej stronie Niedźwiedzia.... Niestety żadnych zdjątek nie widzę -bo chce mojej rejestracji.... dlatego nie mogę sobie popatrzeć O a mówią, że śiwat jest wielkiiiiiiiiiiiiiiiiiii! A tutaj proszę -sąsiedzi My również kibicujemy WAM Pozdrawiam... Szkoda, że nie mogę popatrzeć na zdjątka... To moze się zarejestruję... Aaaaaaaaaa i oczywiście bardzo się cieszę, że napisaliście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 20.01.2010 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Zarejestrowałam się.... i HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Zobaczyłam Wasz domek... i tym samym zgłupiałam, czy oby dobrze określiłam położenie Misiek to tylko zerknie to będzie wiedział Ale zerknie za tydzień Kawał dobrej roboty Przemku Fajnie było Was zobaczyć Nu i jak wrócicie z tej zagramanicy -to nic tylko kawusię trza po sąsiedzku na budowie wypic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemekj21 20.01.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Chcieliśmy tu wpisać nasze sąsiedzkie słowa powitania!!! Jak milo znaleźć tu sąsiadów. Domek na żywo wygląda fantastycznie. :0 Co prawda ostatnie stadium Waszej budowy widzieliśmy we wrześniu, wtedy tez ostatni raz byliśmy w Polsce, ale czytając Wasz Dziennik zauważyliśmy ze macie już kompletne pokrycie dachowe, czego serdecznie gratulujemy. Nasz domek możecie oglądnąć tutaj: http://moj.extradom.pl/Profil/StronaProfilu.aspx?uid=53301 Dzięki zdjęcia może łatwiej skojarzycie Nasza budowę. Gorąco pozdrawiamy jednocześnie kibicując w jak najszybszemu ukończeniu Waszego domku. Ło Jezoo zaraz odfrunę... Dziękuję za komplementy... Sarę kojarzę -odrazu jadąc koło (chyba) Waszej Sary, powiedziałam do Miśka -popatrz to Sara, ktoś sobie buduje też O ile dobrze kojarzę, to po drugiej stronie Niedźwiedzia.... Niestety żadnych zdjątek nie widzę -bo chce mojej rejestracji.... dlatego nie mogę sobie popatrzeć O a mówią, że śiwat jest wielkiiiiiiiiiiiiiiiiiii! A tutaj proszę -sąsiedzi My również kibicujemy WAM Pozdrawiam... Szkoda, że nie mogę popatrzeć na zdjątka... To moze się zarejestruję... Aaaaaaaaaa i oczywiście bardzo się cieszę, że napisaliście! hehhe niezle no nie spotkac sie na forum a nie w rzeczywistosci jak sie ma tak blisko do siebie. Dobrze kojarzysz, chalupka stoi po drugiej stronie niedzwiedzia! Bedziemy mieli blisko w razie czego Na przyklad gdyby czasem na parapetowce malo gosci sie zjawilo to tylko krzykniesz a przez pola chetnie sie przebiegne. Spowrotem w stanie upojenia alkoholowego chocby sie przyczolgac trzeba bylo to nie daleko przynajmniej My przylatujemy teraz na urlop w lutym i jak sie uda dachowke klasc bedziemy. Duze plany ale moze sie uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 21.01.2010 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 ahhaaaaaaaaaa... nu pewnie u WAS najpierw ta Parapetówka A mówiłam przez fon Miskowi, że to po 2 stronie Niedźwiedzia, on -nieee że Wy po 2 stronie, ale myslę sobie... Sarę i to z tymi drzwiami garazowymi kojarzę tam a nie po 2 stronie rowu melioracyjnego Czyli pomimo, że ja nie z Maszkienic -to jakoś projekty kojarzę Trzymam kciuki za LUTY aby ciut cieplej było - bo znam chłód jak pokrywalismy u nas daszek... No To rzut beretem do siebie mamy U nas teraz okna będą a potem cos zapewne podłubiemy -o ile Misiek nie wyjedzie do pracki... bo guldeny budowlane muszą być Trzymam kciuki aby udały się plany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.01.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Arctica to pewnie ma... krosno - ma fotel bujany - nie ma..................jeszcze czepek - ino kąpielowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 21.01.2010 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Arctica to pewnie ma... krosno - ma fotel bujany - nie ma..................jeszcze czepek - ino kąpielowy ale kurcze tak looknęłam na allegro.. te fotele wcale nie są drogie http://allegro.pl/item890855153_fotel_bujany_jasny_ratan_meble_ogrodowe_prezent.html taki pierwszy z brzega... kupię sobie na pewno A tak w ogóle Miśka, bo chyba przeoczyłam... jak tam Twój zwrot VAT? Bo.... my... znaczy Marcin... jedzie w za tydzień do US na poprawki (musiał wyjaśnić 3 fakturki).... poparafuje wszystko... i pani mu powiedziała... że planuje.... wypłatę VATU.... w połowie lutego!!! :D czyli... wyjdzie około 2,5-3 miesięcy od daty złożenia jak ja się cieszę... pewnie i tak nie na wszystko starczy, ale zawsze coś..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 21.01.2010 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Arctica to pewnie ma... krosno - ma fotel bujany - nie ma..................jeszcze czepek - ino kąpielowy Kochana Arctico a haftujesz na nim? może wygodniej? Ja tak wyszywam i laik jestem - daleko mi do tych pieknych łobrazków Tak zapytałam z ciekowści, bo wiesz... to tak jak z moja sztalugą -nie zawsze chce mi się ja rozkładać... Czepka nawet kapielowego nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 21.01.2010 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Arctica to pewnie ma... krosno - ma fotel bujany - nie ma..................jeszcze czepek - ino kąpielowy ale kurcze tak looknęłam na allegro.. te fotele wcale nie są drogie http://allegro.pl/item890855153_fotel_bujany_jasny_ratan_meble_ogrodowe_prezent.html taki pierwszy z brzega... kupię sobie na pewno A tak w ogóle Miśka, bo chyba przeoczyłam... jak tam Twój zwrot VAT? Bo.... my... znaczy Marcin... jedzie w za tydzień do US na poprawki (musiał wyjaśnić 3 fakturki).... poparafuje wszystko... i pani mu powiedziała... że planuje.... wypłatę VATU.... w połowie lutego!!! :D czyli... wyjdzie około 2,5-3 miesięcy od daty złożenia jak ja się cieszę... pewnie i tak nie na wszystko starczy, ale zawsze coś..... no własnie z U.S. to ciut się wkurzyłam - podałam w tej rubryce adres korespondencji, tel. a oni wysłali na adres zameldowania że w ciągu 7 dni aby zgłoscić się, bo coś numeru nie widzą przepisu itp. zadzwonił Misiek do U.S. i okzazło się, że że jest wsio... że przeoczyli... Czyli sprawdzali nasze rozliczenie... Cisza u nas Olu.... Też chciałabym aby wczesniej było ... super, że tak u WAS wyszło.... bo wiem, jak to jest gdy wpadnie grosz... Skoro mineły 2 tyg. od telefonu miska i cisza...to chyba wsio ok? nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 21.01.2010 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Oj a a`propos foteli bujanych -zwracajcie uwagę na wytrzymałość wagową...!!!! Miska babcia ma wiklinowy- ona to takie huherko... a pod rączką strzelił... Ja wole mieć napewno masywniejszy, ze nawet ktoś siądze o wadze 100kg... chociaż nikog nie ma u nas... ale warto zwrócic na to uwagę... Te fotele Olu są fajowskie! Też jeden widzę u siebie... ale przed zakupem napewno miałabym kilka pytań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.01.2010 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Kochana Arctico a haftujesz na nim? może wygodniej? Długo się opierałam , ale teraz nie umiem bez takie koślawe te x wychodzą, że nawet do koni ściągałam port To cuś tak jak z moją mamą i tel kom. Tyle lat namawiałam, a teraz dodzwonić się do Niej nie idzie bo ciągle zajęte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 21.01.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 [quote name="taka_ja & taki_on:)" Czepka nawet kapielowego nie mam [/quote] Jak chcesz to mogę pożyczyć Ci swój kąpielowy,jest ładny ,srebrny . Tylko podejrzewam,że za długo byś w nim nie wytrzymała. Chyba,że bujałabyś się na fotelu i powiew wiatru studził by Twoją główkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 21.01.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Arctica to pewnie ma... krosno - ma fotel bujany - nie ma..................jeszcze czepek - ino kąpielowy ale kurcze tak looknęłam na allegro.. te fotele wcale nie są drogie http://allegro.pl/item890855153_fotel_bujany_jasny_ratan_meble_ogrodowe_prezent.html taki pierwszy z brzega... kupię sobie na pewno A tak w ogóle Miśka, bo chyba przeoczyłam... jak tam Twój zwrot VAT? Bo.... my... znaczy Marcin... jedzie w za tydzień do US na poprawki (musiał wyjaśnić 3 fakturki).... poparafuje wszystko... i pani mu powiedziała... że planuje.... wypłatę VATU.... w połowie lutego!!! :D czyli... wyjdzie około 2,5-3 miesięcy od daty złożenia jak ja się cieszę... pewnie i tak nie na wszystko starczy, ale zawsze coś..... no własnie z U.S. to ciut się wkurzyłam - podałam w tej rubryce adres korespondencji, tel. a oni wysłali na adres zameldowania że w ciągu 7 dni aby zgłoscić się, bo coś numeru nie widzą przepisu itp. zadzwonił Misiek do U.S. i okzazło się, że że jest wsio... że przeoczyli... Czyli sprawdzali nasze rozliczenie... Cisza u nas Olu.... Też chciałabym aby wczesniej było ... super, że tak u WAS wyszło.... bo wiem, jak to jest gdy wpadnie grosz... Skoro mineły 2 tyg. od telefonu miska i cisza...to chyba wsio ok? nie wiem... Ja też tak chcę . Najpóźniej do końca lutego,wtedy miną 3 m-ce. A może zacznę ich nachodzić lub dzwonić . Zauważyłam,że gdy staję się upierdliwa,to dla uniknięcia moich telefonów zgadzają się na wszystko . Nie wiem tylko czy to efekt moich argumentów,czy efekt mojego zdecydowanego tonu,lub głosu . Powiedzmy,że to siła argumentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz 22.01.2010 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 US ma pół roku na rozpatrzenie wniosku... Marcin jedzie w przyszłym tyg. podpisać poprawki.. wtedy się okaże ile nam odwalili no dobra, ale niech dadzą cokolwiek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts