taka_ja taki_on 25.01.2010 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Misia... zaloguj się koniecznie do złotych rączek... dopiero Cię do kanwy przyssie Buziaczki a co to złote rączki?? mnie ostatnio przyssało do szydełka.... ale efekty widać.. nie wiem czy nie zostawię sobie tej tuniki ale już obiecana... więc trochę tak głupio.. Na szydełku się nie znam Krzyżyków się uczę Nu jak będzie ten fotel, kto to wie co jeścio będę dzirgała... Narazie podziwiam Twoje i Arctici prace No tak obiecana to trza dać... i nic nie pozostaje jak zrobić dla siebie Pozdrowieńka gorące w zimowy dzionek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 25.01.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 Podziwiam Was dziewczyny Czytam i nie wiem,czy czasem bajek nie pomyliłam jakieś kanwy,krzyżyk to znam,jakaś 12. Czarna magia A u mnie o 6tej rano było na 3 piętrze -20,47 ,więc przy gruncie mogło być o kilka stopni więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 25.01.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2010 hejka Miska u mnie było - 21 a ze skarbowego czekam na kasę - ponoć do końca miesiąca ma być poczekamy zobaczymy miłego dziergania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 29.01.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Chaloooooooooooooooooo Miśka, żyjesz? Bo jak się nie odezwiesz to wszczynamy akcję poszukiwawczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.01.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Proszę szukać pod kanwą i między mulinami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 29.01.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Skoro Miśki nie ma to a) wrócił Misiek o 2 dni wcześniej b) nie może dojść do kompa,kanwy ją przygniotły c) szykuje dom i siebie na powrót Miśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.01.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 albo wykorzystuje ostatnie dni swojego słomianego wdowieństwa i..... trzeba będzie donieść gdzie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 29.01.2010 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Heloo dziewczynki I chłopaki Kurczę... Fakt wysprzątałam domek (chociaż nie miałam już za bardzo co ) a jak przyjechał Misiek to opowieści itp. Pokazałam mu kanwę i... On mówi tak: -a co tu jakieś takie prześwity Ale powiedziałam - nie marudź, ładnie jest To mój 1 łobrazek Oczywiście teraz w ogóle nie mogę znaleźć czasu... aby podziergoć go... Poza tym wczoraj załatwienia, odwiedzanie znajomych i oczywięcie pociągnęłam go do domku Musiałam zobaczyć domek, bo tęskno mi było już za nim. Jego 1 zima Wczoraj niestety zaczęłam kichać jak szlona i zaraz katar -tak do dzisiaj Ot i choróbsko mnie dopada... a Misiek to samo... Nic tylko wirusa przywiózł Uciekam bo mi ciut zimno... Buziaki -albo nie bo pozarażam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 29.01.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 No proszę a jednak się odnalazła. Tak się biedactwo dopieszczało aż się rozchorowało. Było uważać z tymi całusami a tak masz zaszczepiłaś coś u siebie. Pokaż ten obrazek chętnie ocenimy. Kuruj się kuruj. Zdrówka życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 29.01.2010 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 Otóż to... wszystko przez te bakterie - ale nie miałam sumienia całować go przez chusteczkę Ewentualnie w masce Kicham tyle razy -że za wszystkie czasy się wykicham... Łobrazek może pokażę jak skończę... Narazie herbatka z rumem, z cytrynką i wyrko Ot masz babo placek... ale nie daruję, jutro może podjadę okienka zobaczyć Te zamówione, które czekają na ocieplenie Dobrej nocki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 30.01.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Ooooo kochane,widzę że Wy tutaj macie co robić,jak na budowach przestój dzierganie,gotowanie ja za to dopracowuję listę gości,bo będzie personalizacja zaproszeń (w większości) i główkuję jak tutaj niektóre nazwiska zapisać (niby polonistka,ale z nazwiskami to zawsze problem :oops: ). Mama mi pisała,że w Polsce tak zimno,że nosa nie chce się wystawić na zewnątrz ....u nas na osiedlu jak zwykle dzieciaki oblegają "górkę" całymi dniami i zjeżdżają na sankach,jabłuszkach itp. - tak mi mama mówiła,a ja tylko uruchomiłam ciut wyobraźnię i przypomniałam sobie moje dzieciństwo - też od rana do wieczora w śniegu W Irlandii nie miałabym nic przeciwko takiej pogodzie,gdyby nie to,że jak temperatura jest niższa niż -10,to w domach woda zaczyna zamarzać :o:o.....a budownictwo to mają takie,że przy -20 stopniach to byśmy razem z tą wodą pozamarzali :o:o:lol:.....toż oni tylko cegłę dają,żadnego ocieplenia na dodatek zamiast fundamentów są płyty betonowe,to jak taka niska temperatura by była,to tylko czekać aż ściany by nam zaczęły pękać itp. :o:o:lol:.....tka że wolę taką zimę w Polsce mieć,niż tutaj Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 31.01.2010 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 Hellloooooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 31.01.2010 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 wpadlam sie przywitac kochana !! mam zaległości straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 03.02.2010 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Witammmmmmm... Musiałam ciut odchorować sobie i jeszcze żegnam choróbsko Ale jest już lepiej Iza oj Twój suwaczek coraz bliżej tego księzulka Kala witaj - ja nic lepiej nie wspomnę o swoich zaległościach Ale nadrobię Pozdrawiam WAS waszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.02.2010 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Miśka - normalnie zapadlaś się w jakieś czeluście zapomnienia szukam Cię i szukam co się rtak zadziadowałaś?? zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 05.02.2010 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Paluszek i główka to szkolna wymówka. Przeca wiemy że mężulek powrócił. Przyznaj sie bez bicia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.02.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Paluszek i główka to szkolna wymówka. Przeca wiemy że mężulek powrócił. Przyznaj sie bez bicia. A ty co za mną łaziśz?????? pewnie leży...................pod kołdrą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 05.02.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Paluszek i główka to szkolna wymówka. Przeca wiemy że mężulek powrócił. Przyznaj sie bez bicia. A ty co za mną łaziśz?????? pewnie leży...................pod kołdrą Napewno leży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 05.02.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Hej co słychać? Widze ze my wszystkie zapadłyśmy w zimowy sen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.02.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Witaj kochana!! ja ostatnio nie moge nadązyć z niczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts