waldi8321 06.02.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Helloooo No Misia to pewnie na dłuższy zimowy sen zapadła.....zwłaszcza,że Misiek wrócił :oops: A ja ciekawa jestem tego pierwszego obrazka - jak Ci wyszedł? Zaglądałam na hand made do Arctica i jestem pod ogromnym wrażeniem :o:o.....macie talenty do tego :o......jedyne co z muliny kiedyś robiłam,to takie bransoletki na rękę albo na szyję - takie z wzorkami .....a mama kiedyś mnie uczyla na szydełku,ale to nie dla mnie było - nie załapałam :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi8321 06.02.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 Iza oj Twój suwaczek coraz bliżej tego księzulka Nio coraz bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 09.02.2010 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Witam Tak mąż wrócił i... Jakos całkiem brak nam czasu, rozmyslamy co do ogrzewania i wylewek... Poza tym, niestety niedawno wróciłam do domku, a obrazek 1/3 do skończenia i nie mam sił czasami aby usiąść. Wejdę na necik, pooglądam fora łącznie z ogrodniczym - tutaj głowa pełna planów co do roslinek wokół domu i cyk już zaraz kapiel i spanie. Nu jak nigdy brak mi czasu. Dzisiaj wojowałam w piwnicy, układałam drewno i to według wielkości, potem zastanawiałam się, czy mi nie odbiło. A to patrzymy na wełnę i regipsy... stelaże i tak klecimy co i jak. Co będzie i ile potrzebne. Nawet wydumaliśmy, że może nie tynki, lecz tą tapetę na regipsy z włokna szklanego -ale to tylko takie ecie plecie -dumanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 09.02.2010 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Paluszek i główka to szkolna wymówka. Przeca wiemy że mężulek powrócił. Przyznaj sie bez bicia. A ty co za mną łaziśz?????? pewnie leży...................pod kołdrą Leżała ahahaaaaaaaaaaaaa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 09.02.2010 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Hej co słychać? Widze ze my wszystkie zapadłyśmy w zimowy sen Nu ... trza się zbudzić Tylko gdzie ta wiosna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 09.02.2010 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Witaj kochana!! ja ostatnio nie moge nadązyć z niczym Witaj Kaluś! Oj ja zanim nadrobię WAs to z rok minie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 09.02.2010 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Helloooo No Misia to pewnie na dłuższy zimowy sen zapadła.....zwłaszcza,że Misiek wrócił :oops: A ja ciekawa jestem tego pierwszego obrazka - jak Ci wyszedł? Zaglądałam na hand made do Arctica i jestem pod ogromnym wrażeniem :o:o.....macie talenty do tego :o......jedyne co z muliny kiedyś robiłam,to takie bransoletki na rękę albo na szyję - takie z wzorkami .....a mama kiedyś mnie uczyla na szydełku,ale to nie dla mnie było - nie załapałam :lol: Eeeeeee nie skończyłam łobrazka -ale Arctica to mistrzyni w te klocki Moja córka te bransoletki teraz zaplatała... sliczne są... ale nosić ich raczej juz nie będę Wystarcza mi jej kolczyki robione Oj Iza czas leci... a niedługa będziesz zaobrączkowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 13.02.2010 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 wróciła forumowiczka marnotrawna Witaj Misia.....stęskniłam się....teraz będzie na bieżąco bo wstyd normalnie tak sie zapuścic na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 14.02.2010 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 http://www.e-gify.strefa.pl/gify/milosc/milosc10.gif http://www.e-gify.strefa.pl/gify/milosc/milosc13.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 15.02.2010 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Witam Za okienkiem pada i pada śnieg... Teraz zaczynam wierzyć w to, że Wielkanoc będzie po lodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 15.02.2010 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 wróciła forumowiczka marnotrawna Witaj Misia.....stęskniłam się....teraz będzie na bieżąco bo wstyd normalnie tak sie zapuścic na forum Gosiu i ja się stęskniłam oj... Ja też ostatnio zaniedbałam się ciut tutaj Tak zerkam na ten Twój suwaczek i proszę... tylko patrzeć jak tam na końcu będzie nasza mama Fajnie, że wróciłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 15.02.2010 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Gosiu Dziękuję Za WALENTYNKĘ http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14285/36_2_35.gif http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14515/SugarwareZ-235.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 15.02.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Hej , domek w białej czapeczce, prezentuje się ślicznie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 15.02.2010 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Hej , domek w białej czapeczce, prezentuje się ślicznie :) Witaj Megana Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.02.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Ooooo.... jak miło Cię widzieć a ostatnio to chyba urlopik od FM wzięliśmy , cooooo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 16.02.2010 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Ooooo.... jak miło Cię widzieć a ostatnio to chyba urlopik od FM wzięliśmy , cooooo? Arctica jestem, żyję i buziole.... A urlopik no tak... jakoś tak wyszło, że mnie nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 16.02.2010 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Czasem trzeba wziąśc urlopik i odpocząc - na szczęście z FM nie da się wyleczyc ani na dłużej zniknąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 16.02.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Wracam z dziennika Narazie dach się trzyma, źle nie jest Ej Miśka, Miśka.......jak ma sie nie trzymac jak taką solidną ekipę miałaś noooo.....piknie wygląda domek pod śnieżną czapką.....choc powiem szczerze, że uroki zimy już mi zbrzydły co za dużo to niezdrowo.... marzy mi się już zielona trawka......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 16.02.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Czasem trzeba wziąśc urlopik i odpocząc - na szczęście z FM nie da się wyleczyc ani na dłużej zniknąc Oj nie da się nie da. http://emoty.blox.pl/resource/36_1_37.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 16.02.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Wracam z dziennika Narazie dach się trzyma, źle nie jest Ej Miśka, Miśka.......jak ma sie nie trzymac jak taką solidną ekipę miałaś noooo.....piknie wygląda domek pod śnieżną czapką.....choc powiem szczerze, że uroki zimy już mi zbrzydły co za dużo to niezdrowo.... marzy mi się już zielona trawka......... Tak, tak ekipa była niczego sobie i w dodatku szef ekipy miał, na kogo oko zawiesić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts