Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kometarze do mojego dziennika:)

Recommended Posts

Helloooo :)

No Misia to pewnie na dłuższy zimowy sen zapadła.....zwłaszcza,że Misiek wrócił :oops::oops::wink::lol:

A ja ciekawa jestem tego pierwszego obrazka - jak Ci wyszedł? :D

Zaglądałam na hand made do Arctica i jestem pod ogromnym wrażeniem :o:o:o.....macie talenty do tego :o:o......jedyne co z muliny kiedyś robiłam,to takie bransoletki na rękę albo na szyję - takie z wzorkami :roll:.....a mama kiedyś mnie uczyla na szydełku,ale to nie dla mnie było - nie załapałam :lol::lol::roll:

• Odpowiedzi 2,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam :D

Tak mąż wrócił i...

Jakos całkiem brak nam czasu, rozmyslamy co do ogrzewania i wylewek...

Poza tym, niestety niedawno wróciłam do domku, a obrazek 1/3 do skończenia i nie mam sił czasami aby usiąść. Wejdę na necik, pooglądam fora łącznie z ogrodniczym - tutaj głowa pełna planów co do roslinek wokół domu :wink: i cyk już zaraz kapiel i spanie.

Nu jak nigdy brak mi czasu.

Dzisiaj wojowałam w piwnicy, układałam drewno i to według wielkości, potem zastanawiałam się, czy mi nie odbiło. :roll:

A to patrzymy na wełnę i regipsy... stelaże i tak klecimy co i jak. Co będzie i ile potrzebne. Nawet wydumaliśmy, że może nie tynki, lecz tą tapetę na regipsy z włokna szklanego -ale to tylko takie ecie plecie -dumanie :wink:

:roll: :roll: :roll:

:D

Helloooo :)

No Misia to pewnie na dłuższy zimowy sen zapadła.....zwłaszcza,że Misiek wrócił :oops::oops::wink::lol:

A ja ciekawa jestem tego pierwszego obrazka - jak Ci wyszedł? :D

Zaglądałam na hand made do Arctica i jestem pod ogromnym wrażeniem :o:o:o.....macie talenty do tego :o:o......jedyne co z muliny kiedyś robiłam,to takie bransoletki na rękę albo na szyję - takie z wzorkami :roll:.....a mama kiedyś mnie uczyla na szydełku,ale to nie dla mnie było - nie załapałam :lol::lol::roll:

Eeeeeee nie skończyłam łobrazka -ale Arctica to mistrzyni w te klocki :wink: Moja córka te bransoletki teraz zaplatała... sliczne są... ale nosić ich raczej juz nie będę :roll: Wystarcza mi jej kolczyki robione :wink:

Oj Iza czas leci... a niedługa będziesz zaobrączkowana :wink: :D :D

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: wróciła forumowiczka marnotrawna :oops: :oops: :oops:

Witaj Misia.....stęskniłam się....teraz będzie na bieżąco :D bo wstyd normalnie tak sie zapuścic na forum :oops: :-?

Gosiu i ja się stęskniłam oj... Ja też ostatnio zaniedbałam się ciut tutaj :oops: :wink:

Tak zerkam na ten Twój suwaczek i proszę... tylko patrzeć jak tam na końcu będzie nasza mama :wink: :D

Fajnie, że wróciłaś :wink: :D

Wracam z dziennika 8)

Narazie dach się trzyma, źle nie jest

Ej Miśka, Miśka.......jak ma sie nie trzymac jak taką solidną ekipę miałaś :wink:

noooo.....piknie wygląda domek pod śnieżną czapką.....choc powiem szczerze, że uroki zimy już mi zbrzydły :-? co za dużo to niezdrowo.... :roll: :wink: marzy mi się już zielona trawka.........

Wracam z dziennika 8)

Narazie dach się trzyma, źle nie jest

Ej Miśka, Miśka.......jak ma sie nie trzymac jak taką solidną ekipę miałaś :wink:

noooo.....piknie wygląda domek pod śnieżną czapką.....choc powiem szczerze, że uroki zimy już mi zbrzydły :-? co za dużo to niezdrowo.... :roll: :wink: marzy mi się już zielona trawka.........

Tak, tak ekipa była niczego sobie i w dodatku szef ekipy miał, na kogo oko zawiesić.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: