Megana 21.02.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 chyba jak nigdy...albo jak na złośc.......ta zima trwa i trwa !!!!!!! Wredota ta zima, ale chyba pierwszy raz od wieeeeeeeelu lat, wszyscy docenią znaczenie wiosny i z chęcią pójdą utopić Marzannę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.02.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 chyba jak nigdy...albo jak na złośc.......ta zima trwa i trwa !!!!!!! Wredota ta zima, ale chyba pierwszy raz od wieeeeeeeelu lat, wszyscy docenią znaczenie wiosny i z chęcią pójdą utopić Marzannę zwłaszcza Ci.........którzy sie buduja akurat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.02.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 chyba jak nigdy...albo jak na złośc.......ta zima trwa i trwa !!!!!!! Wredota ta zima, ale chyba pierwszy raz od wieeeeeeeelu lat, wszyscy docenią znaczenie wiosny i z chęcią pójdą utopić Marzannę zwłaszcza Ci.........którzy sie buduja akurat Wiesz, jak pomyślę o błocie przed domem i na drodze w wiosenne dni, to jestem podłamana, tym bardziej, że nie będzie kasy na zrobienie obejścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.02.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 rozrzucisz po drodze palety i bedzie git !!! a tak na poważnie.......to biorac pod uwage ilośc sniegu.....jak to wszystko sie roztopi.......to bedziemy po kolana w błocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 21.02.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 rozrzucisz po drodze palety i bedzie git !!! a tak na poważnie.......to biorac pod uwage ilośc sniegu.....jak to wszystko sie roztopi.......to bedziemy po kolana w błocie DO kolan, DO kolan.... Po kolana to co innego może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.02.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 rozrzucisz po drodze palety i bedzie git !!! a tak na poważnie.......to biorac pod uwage ilośc sniegu.....jak to wszystko sie roztopi.......to bedziemy po kolana w błocie Ja jestem malutka, to po szyję będę miała błoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.02.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 rozrzucisz po drodze palety i bedzie git !!! a tak na poważnie.......to biorac pod uwage ilośc sniegu.....jak to wszystko sie roztopi.......to bedziemy po kolana w błocie DO kolan, DO kolan.... Po kolana to co innego może być ciekaw co masz na mysli????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.02.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 I jak zwykle, wszystko kończy się na seksie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.02.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 nigdy bym nie przypuszczała, że mozna tak szybko przejśc z palet do seksu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.02.2010 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 nigdy bym nie przypuszczała, że mozna tak szybko przejśc z palet do seksu Sex na paletach ? Jak widać można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 22.02.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 nigdy bym nie przypuszczała, że mozna tak szybko przejśc z palet do seksu Sex na paletach ? Jak widać można U Miśki jak zwykle wesoło To powiem wam kawał -dlaczego kobiety nie mogą z mężczyznami utrzymac kontaktu wzrokowego???????????????? bo.............................................. -bo cycki nie mają oczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 22.02.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 nigdy bym nie przypuszczała, że mozna tak szybko przejśc z palet do seksu Sex na paletach ? Jak widać można U Miśki jak zwykle wesoło To powiem wam kawał -dlaczego kobiety nie mogą z mężczyznami utrzymac kontaktu wzrokowego???????????????? bo.............................................. -bo cycki nie mają oczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 22.02.2010 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Witam Ale wiosennie... Okienka pootwierane szeroko -tak cieplutko, słonko świeci... a ja mam lenia Właśnie i ja się zastanawiam, jak ten piach mi przywiezie pod dom... jak ten śnieg stopnieje. Jak dobrze, że niedaleko ode mnie jest rów -to z miłą chęcią wrzucę Marzannę... , ciekawe ile ową Marzannę ludków pamięta A ja z Przedszkola właśnie pamiętam, jak z gaikiem i Marzanną szliśmy ją topić i wrzucały nasze Panie ją do rowu na alejkach, a my snuliśmy przeróżne opowieści, jak ona dopłynie do morza, to czy gdzieś popłynie dalej... Zresztą spiewaliśmy piosenkę aby płynęła do morza, machaliśmy jej i zadowoleni wracaliśmy do naszego Przedszkola. Nikt z nas nie zdawał sobie sprawy, że owa Marzanna popłynie sobie tylko z 50 metrów, gdzie zatrzyma się i zostanie wyłowiona, wraz z innymi odpadkami w rowie. Widziałam tutaj rowy i rzeczkę -poziom nie mały! Ale zapowiadali dzisiaj w TV, ocieplenie... Przedwiośnie.... akurat kto ma drzewka -to najlepsza teraz pora je pobiałkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 22.02.2010 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 rozrzucisz po drodze palety i bedzie git !!! a tak na poważnie.......to biorac pod uwage ilośc sniegu.....jak to wszystko sie roztopi.......to bedziemy po kolana w błocie DO kolan, DO kolan.... Po kolana to co innego może być ciekaw co masz na mysli????? Po koolanaaaaaaaaaaaaa ma slipki -nogawki od nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 22.02.2010 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 nigdy bym nie przypuszczała, że mozna tak szybko przejśc z palet do seksu Sex na paletach ? Jak widać można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 22.02.2010 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 nigdy bym nie przypuszczała, że mozna tak szybko przejśc z palet do seksu Sex na paletach ? Jak widać można U Miśki jak zwykle wesoło To powiem wam kawał -dlaczego kobiety nie mogą z mężczyznami utrzymac kontaktu wzrokowego???????????????? bo.............................................. -bo cycki nie mają oczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.02.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Feee... tak świntuszyć ... a wiecie dlaczego nie ma skoków narciarskich w wykonaniu kobiet? bo kobiety na progu zamykają oczy Czeeee.... Miśka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 23.02.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 nigdy bym nie przypuszczała, że mozna tak szybko przejśc z palet do seksu Sex na paletach ? Jak widać można No proszę jak się kobitki rozszalały, tylko troszkę mrozik puścił i poczuły wiosnę. Fikać im się zachciewa. Trzeba wrzucić nowy patent do kamasutry. http://emoty.blox.pl/resource/18.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/18.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/18.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 23.02.2010 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Ja nie pofikam bo mnie kolanko boli To tak zamiast głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 23.02.2010 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Ja nie pofikam bo mnie kolanko boli To tak zamiast głowy Że zacytuję starą przyśpiewkę: Boli mnie noga w biodrze, nie mogę tańczyć dobrze, już chcę, już chcę, już mogę, odrzucam na bok nogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts