Megana 01.03.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 taka_ja & taki_on:) Zdrowia życzę Miśkowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 02.03.2010 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 taka_ja & taki_on:) Zdrowia życzę Miśkowi Witaj Megana Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 02.03.2010 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Trzymajcie kciuki za jutrzejszy dzionek, bo jak dobrze pójdzie, to od ranka będą nam wstawiać okienka A ja... od dwóch dni jakby rope w gardle poczułam... Poszłam dzisiaj z lusterkiem i lampką -porządną (mało własnego wzroku nie straciłam )do Miska a on mówi: - ojej znowu ropień ci się robi Nu i mam antybiotyk - jak nie urok to skuś baba na dziada Dopiero dzisiaj czuję, że pobolewa mnie gardełko... i narazie nie mam gorączki. Mam nadzieję, że po antybiotyku minie, bo nie mam zamiaru przechodzić tej gehenny co ostatnio -zero jedzonka a własna ślina -jej przełknięcie straszny ból... Czyżbym wcześniej miała anginkę? Tylko kiedy? Może wtedy, jak miałam okropny katar, ale zero gorączki i zero bólu gardła Byłam dzisiaj w domku -podjechaliśmy autkiem pod domek -twardziutko jednak... te auta ciężarowe nam ubiły ciut Nu z oknami wjedzie tylko aby pogoda była!!!!!!!!!!! Proszę tam trzymać kciuki -uciekam, bo cosik taka senna jestem Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 02.03.2010 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Chciałam jeszcze napisać, że przed chwilą miałam omamy -wydawało mi się, że pada śnieg -takie drobne płatki -aż gorąco mi się zrobiło... wstałam stanęłam w drzwiach balkonowych i patrzę na latarni światło z prawej, z lewej stony... na drugą i UFFFFFFFFFFFFFFFFF.... Nic to po tej lampce mam naświetlone widocznie oczęta... Uffffffffffffffffff... Nu albo -skutek uboczny antybiotyku... Jednak idę do łóżka... rano pobudeczka i kawusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 02.03.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 To się kuruj Miśka, dużo zdrówka życzę. Będę kibicować, aby wszystko poszło z planem odnośnie okienek, tylko nie zapomnij porobić zdjęć. Dobrej nocki!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 02.03.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Trzymam kciuki za pogodę i wstawianie okien.Proszę zrobić zdjęcia . Nie chcę Cię martwić Miśka,ale u nas pada śnieg . Oby tylko nad Twoim domem nie padał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 02.03.2010 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Ja też trzymam kciuki za okienka, ale jeszcze bardziej za zdrowie Wasze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 03.03.2010 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Dzień dobry . http://www.humor.logocjoner.pl/gify/b1200432595478d25d36d5df.gif Wstawać. !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 03.03.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Miśka - zdrówka życzę, coś Ty za często chorujesz kobieto, o Miśka dbasz a sama co????? no z tym sniegiem ....... jakby Ci to powiedzieć to realne jest a nie omamy ale wszystko będzie ok czekamy na okienka buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 03.03.2010 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Jak zdrówko Misia . I jak okna oczywiście,czekamy na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 03.03.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Cześć Misia Oooo to dzisiaj wielki dzień, trzymam kciuki za okienka no i oczywiście czekam na dokładną fotorelację I uważaj na siebie kobieto bo jak cię znam to będziesz na tym wietrzysku skakała koło nowych okienek a to nie wskazane przy antybiotyku ........kurcze ja też nie najlepiej się czuję, tzn. na razie jest OK ale nie poszłam dziś do pracy bo trochę drapie mnie w gardle a do tego katar i boję się żeby mnie cuś nie rozwaliło bo w moim stanie na antybiotyk nie mogę sobie pozwolić co najwyżej mogę płukać gardło solą albo rozcieńczonym w wodzie propolisem (polecam mi bardzo pomaga) No Misia to jeszcze raz trzymam kciuki żeby okienka piknie wyszły i wracaj szybko do zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 04.03.2010 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Witam! Kochani ja tak szybko -bo u nas od 7.30 do 16 nie ma prądu -jakąs konserwację robią od kilku dni, no makabra! Wczoraj wstawili nam okna -ja oczywiście byłam od 9 byłam i oglądałam co i jak w domku! Zdjęcia wkleję wieczorkiem Udało się - dziekuję za kciuki itp. bo pogoda była wiosenna -nu tylko ciut wiało -ani płatka sniegu. Dopiero wieczorkiem posypało i dzisiaj biało Okienka nadały innego charakteru... Uciekam i pozdrawiam... dobrego dzionka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.03.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Witaj kochana!!!!!! jak tam zdrówko??? i czekamy na fotki okienek!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 04.03.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 hej Miska to i ja dołączam sie do życzenia zdrówka ,no i czekam teraz na zdjecia okienek !!! buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 05.03.2010 00:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Melduję, że uzupełniłam dziennik - ups to już ta godzina 01:10 ciut to trwało ale są zdjątka Wieczorkiem już siadłam jak po 16 był prąd, ale pojechaliśmy do marketu budowlanego, powoli porównujemy ceny. Poza tym musimy oprawić okna Z gardłem ciut lepiej Uciekam do łóżka -tylko ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bo Misiek śpi i muszę po cichutku wslizgnąć się pod kołderkę Nawet pasuje piosenka -stary niedźwiedź mocno śpi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 05.03.2010 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Piękny domek. Jak zrobisz parę zbliżeń to ocenię montaz , za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.03.2010 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 dzień dobry Miśka super OKIENKA!!!!!!!!! Juz inaczej domek wygląda!!!!!!!!! Zdrówka życzę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.03.2010 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Piękny domek. Jak zrobisz parę zbliżeń to ocenię montaz , za darmo. wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 05.03.2010 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Piękny domek. Jak zrobisz parę zbliżeń to ocenię montaz , za darmo. wow Miałem epizod w TRASIE , przy montazu okien . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 05.03.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 hoho Miska okienka jak się patrzy bardzo ładne a domek jak sie prezentuje "z oczkami" ,nawet zauwarzyłam że sniegu nie ma u Was na działce ,dobrze widziałam czy cos tam zostało ? dobrze by sie składało jakby nie było sniegu i ciepło jakos na polku było hihiih buziaczki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts