kamlotek 05.03.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Misia piękne okna ,teraz dom prezentuje się okazale, i na pewno cieplej w nim,bez przewiewów,widniej. Nic tylko usiąść i pic kawkę w tak pieknym domku. Gratuluję I zdrowiej,a ten Twój Grudnik też nie miał kiedy zakwitnąć . My wszyscy wiosny wyczekujemy,a on zakwitł z opuźnieniem 2-3 miesięcznym. Wszystko się poprzestawiało . Zakryj go ,bo jeszcze wiosna pomyśli,że za szybko przyszła i będzie czekała,aż przekwitnie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.03.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Ja to mam tylko nadzieję, że Miśka wkleiła jakąś starą fotę ... ale żeby tak grudniem straszyć ... feeee... Piękne okna!!!!!.... nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę ...spoko, pozytywnie, nie wypadą Jak już okna macie, to nie ma co zwalać na cimno, tylko kurować się i .....na budowę!!!!!! Zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 05.03.2010 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Misia, okienka super, 1 klasa I bardzo mi się podoba profil (sama wybrałam taki półokrągły ) i kolor....bardzo ładny odcień złotego dębu, stwierdzam, że w każdej firmie jest inny odcień złotego dębu ale twój jest super, taki nie za jasny i nie za ciemny, jednym słowem w sam raz i domek ładnie się prezentuje. No to kolejny etap możesz "odhaczyć" pasuje to jakoś uczcić No to za twoje okienka http://www.istockphoto.com/file_thumbview_approve/2415327/2/istockphoto_2415327-celebration-toast-with-champagne.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 05.03.2010 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Miśka - no kurde dawno mnie nie było, a tu taaakie zmiany... Okna już są - ładne bardzo Wiosna idzie, chociaż u mnie za oknem jeszcze 5 minut temu była taka śnieżyca, że świata nie było widać, a teraz niebo niebieskie i słonko świeci Nie daj się chorobie żadnej, bo trzeba ruszać z budowaniem dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 06.03.2010 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Piękny domek. Jak zrobisz parę zbliżeń to ocenię montaz , za darmo. Zbysiu, mój Misiek sam wstawiał okna i widział robotkę Panów Ale wnioskuję, ze miałeś jakieś przygody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 06.03.2010 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 dzień dobry Miśka super OKIENKA!!!!!!!!! Juz inaczej domek wygląda!!!!!!!!! Zdrówka życzę!! Dziekuję Kawika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 06.03.2010 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 hoho Miska okienka jak się patrzy bardzo ładne a domek jak sie prezentuje "z oczkami" ,nawet zauwarzyłam że sniegu nie ma u Was na działce ,dobrze widziałam czy cos tam zostało ? dobrze by sie składało jakby nie było sniegu i ciepło jakos na polku było hihiih buziaczki zostawiam Jessi jak wstawiono okna - śniegu nie było, potem wieczorem późnym popadało, a teraz uffffffff drogi "czarne" ale naokoło biało W TV zapowiadają jeszcze opady ale od wtorku już ciut cieplej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 06.03.2010 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Misia piękne okna ,teraz dom prezentuje się okazale, i na pewno cieplej w nim,bez przewiewów,widniej. Nic tylko usiąść i pic kawkę w tak pieknym domku. Gratuluję I zdrowiej,a ten Twój Grudnik też nie miał kiedy zakwitnąć . My wszyscy wiosny wyczekujemy,a on zakwitł z opuźnieniem 2-3 miesięcznym. Wszystko się poprzestawiało . Zakryj go ,bo jeszcze wiosna pomyśli,że za szybko przyszła i będzie czekała,aż przekwitnie pozdrawiam Kawkę pić, ale jak będzie tam cieplej, niby okienka są, ale pod dachem jednak dmucha Kawke będę piła w przerwie, jak weźmiemy się ciut za robótkę Nu to grudnik... ale za ładny aby go zakryć... a pisałam WAM... Wigilia po wodzie -Wielkanoc po lodzie.... ot to tylko takie przysłowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 06.03.2010 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Ja to mam tylko nadzieję, że Miśka wkleiła jakąś starą fotę ... ale żeby tak grudniem straszyć ... feeee... Piękne okna!!!!!.... nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę ...spoko, pozytywnie, nie wypadą Jak już okna macie, to nie ma co zwalać na cimno, tylko kurować się i .....na budowę!!!!!! Zdrówka życzę Nie stare zdjęcie oj nie stare... Grudnik jak na wystawie się poczuł, więcej kwatków ma i pąków Jeszcze go poczęstowałam nawozikiem A za oknem przebiśniegi - Nu i w miarę możliwości będziemy oczywiście sami dalej w domu działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 06.03.2010 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Misia, okienka super, 1 klasa I bardzo mi się podoba profil (sama wybrałam taki półokrągły ) i kolor....bardzo ładny odcień złotego dębu, stwierdzam, że w każdej firmie jest inny odcień złotego dębu ale twój jest super, taki nie za jasny i nie za ciemny, jednym słowem w sam raz i domek ładnie się prezentuje. No to kolejny etap możesz "odhaczyć" pasuje to jakoś uczcić No to za twoje okienka http://www.istockphoto.com/file_thumbview_approve/2415327/2/istockphoto_2415327-celebration-toast-with-champagne.jpg Etap łodhaczony Też zauwazyłam, że złoty dąb bywa jaśniejszy i ciemniejszy. A orzech był w porównaniu w innych firmach - ciemniejszy. Wczoraj w dzienniku umieściłam bez taśmy górnej z 2 okna -tak wyglądają jak ciut światła na nie pada... Gdy byliśmy w sklepach typu OBI itp. w K-ku i zwracałam uwagę na drzwi w tym kolorku -to łoj były takie dość jasne Ale zachorowałam na rolety - wewnątrz w kolorze takim jak okna - Pan Okiennik je też sprzedaje Gosiu ta pogoda taka siaka... faktycznie musisz uważać aby nie złapać wirusa Taki profil mi zawsze się podobał - Galana... jeszcze kiedyś zamieścimy w nich wywietrzniki - jeden w kuchni jeden w łazience, koszt jakoś 180 zł, ale one same się ustawiają ... Tak mówił Pan co wstawiał nam okna, to kiedyś podpytam tego Pana Okiennika, czy takie cacko jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 06.03.2010 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Miśka - no kurde dawno mnie nie było, a tu taaakie zmiany... Okna już są - ładne bardzo Wiosna idzie, chociaż u mnie za oknem jeszcze 5 minut temu była taka śnieżyca, że świata nie było widać, a teraz niebo niebieskie i słonko świeci Nie daj się chorobie żadnej, bo trzeba ruszać z budowaniem dalej Nu chyba wszyscy czekamy na wiosenkę... Nic tylko Marzanny nikt nie topił -spalił i dlatego zima jest... Dzisiaj u mnie śnieg za oknem, ale świeci słonko... Tylko zimno... Chorobie się nie daję i jak mogłabym usiedzieć w domu, kiedy tam wstawiano okna, albo nie pojechać tu i siam, aby popatrzeć sobie na płytki itp. w marketach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 06.03.2010 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 U mnie też biało za oknem i sypie jak cholera, momentami świata nie widać A Asia (kamlotek) pisała mi przed chwilą, że u nich nie ma nawrotu zimy.....no ale jak się zawczasu tą zmorę marzannę utopi w łyżce wody to potem widać efekty A my Misia nie poszłyśmy za przykładem naszej koleżanki i teraz mamy........cd. atrakcji zimowych...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.03.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 no kochana.........super okienka!!!!!!! GRATULUJE!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 06.03.2010 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Witam w sobotkę Czas leci, niedługo święta, a jeszcze niedawno było BN, a tutaj ot... Oby tylko się ociepliło, bo wszyscy czekamy, aby ruszyć z pracami. My nawet mieliśmy kupić piecyk tzw. kozę, aby cieplej było, ale nie wiem w końcu czy to ma sens... Misiek siedzi i kalkuluje m2 płyty g-k ile, waty ile, okazało się, że wcześniej policzył za mało a pomysły jakie ma... że niedługo to nie zdziwi mnie, jak wymyśli kominek na środku Jutro podjedziemy jak dobrze pójdzie, bo wtedy ma wolne z Panem -kolegą Miska, który kładzie rurki itp. pod wylewki... aby zobaczył nasz domek, projekt i co poleca... Życzę WAM dobrego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 06.03.2010 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 U mnie też biało za oknem i sypie jak cholera, momentami świata nie widać A Asia (kamlotek) pisała mi przed chwilą, że u nich nie ma nawrotu zimy.....no ale jak się zawczasu tą zmorę marzannę utopi w łyżce wody to potem widać efekty A my Misia nie poszłyśmy za przykładem naszej koleżanki i teraz mamy........cd. atrakcji zimowych...... Nu....... tylko nie mam skąd wziąć sianka, a jeszcze mnie posadzą, że zapchałam kukłą na wsi rów melioracyjny, a jak wrzucałabym Marzannę do Uszwicy, przy A4, to też nie zafajnie, bo ktoś zadzwoniłby po policję, że rzekomo dziecko utopiłam... Ni tak ni siak... z tą Marzanną Ale widzisz... teraz wisła ma stan alarmowy Póki co u nas jakoś narazie nie tak źle... Od wtorku ma być ładniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 06.03.2010 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 no kochana.........super okienka!!!!!!! GRATULUJE!! Witaj kaluś widzę, że dzisiaj wolne od szkoły Dziękuję Kala... jeszcze domu nie było a wiedziałam, że okna mają być takie Kolor, profil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 06.03.2010 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Witaj Misia,pisałam właśnie z Margay,aby u siebie zatrzymała zimę,skoro i tak ma biało . To niedawno byłam na papierosie na balkonie i zaczeło sypać . A ja mam pytanie do Ciebie,czy Ty czasami tego Grudnika,nie pomyliłaś z kaktusem wielkanocnym? . Bo strasznie do siebie są podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 06.03.2010 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Witaj Misia,pisałam właśnie z Margay,aby u siebie zatrzymała zimę,skoro i tak ma biało . To niedawno byłam na papierosie na balkonie i zaczeło sypać . A ja mam pytanie do Ciebie,czy Ty czasami tego Grudnika,nie pomyliłaś z kaktusem wielkanocnym? . Bo strasznie do siebie są podobne Faktycznie niekture odmiany b. podobne są tego kaktusa wielkanocnego do grudnika... ale niestety to grudnik Kaktus wielkanocny ma takie jakby żółte rózyczki na końcach (pałeczki wewnątrz kwiata) wewnatrz, a mój to GRUDNIK Ale dzieki Tobie Asiu odkopałam w necie, że u grudnika najlepiej po przekwitnięciu w każdej gałązce złamać po 2 listki -wtedy lepiej gęstnieje i kwitnie za rok. Tego nie wiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 06.03.2010 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 a jednak się do czegoś przydałam i za parę lat Twój Grudnik będzie niezwykle gęsty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Perłóweczka 06.03.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 GRATULACJE ....... piękne oczka wprawiłaś domkowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts