aniamar 06.03.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2010 Gratuluję!!!!!!!!!1 Widzę, że domek dostał oczy, w końcu się doczekał. Wygląda teraz zdecydowanie lepiej a to dopiero początek jego przemiany. U Nas niestety zaczęło dzisiaj padać. Ja już porządek z zimowymi ciuchami zrobiłam i trzeba było znowu wyciągać. Ach ta zima tak jej się spodobało u nas, że nie chce odejść, albo nasza wiosna gdzieś zapiła i zapomniała, że się ma wziąć za robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 08.03.2010 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Ja już porządek z zimowymi ciuchami zrobiłam i trzeba było znowu wyciągać. Aniu, niektórzy powiadają, że: "nadgorliwość to pierwszy stopień do piekła" Mi się jeszcze nie chciało tych szmat segregować i przekładać, zresztą zimno jak cholera sie zrobiło, dziś rano o 7.00 było u nas -14 st. A jak sobie pomyślę, że nie mam za bardzo gdzie tych grubych kurtek poupychać to juz mnie cholera bierze i klaustrofobia.....pocieszam się tylko że w nowym domku mam 2 garderoby ale nim tam zamieszkamy to jeszcze nie raz na czymś utknę a z tą przeprowadzką to jeszcze dłuuuuuuuuugo potrwa więc trza się uzbroić w cierpliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 08.03.2010 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Wszystkiego najlepszego wszystkim kobietkom http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_4_11.gif Samych słonecznych dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 08.03.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Wszystkiego najlepszego wszystkim kobietkom http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_4_11.gif Samych słonecznych dni. Dziękuję za życzenia, to naprawdę miłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 08.03.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Wiesz Gosiu Ja, aby wyciągnąć jedno muszę schować drugie. Niestety tak to jest jak się ma mieszkanie 27m2. Niektórzy salon mają większy. http://emoty.blox.pl/resource/mixedsmiley042.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/mixedsmiley042.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/mixedsmiley042.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/mixedsmiley042.gif Przez chwilę zrobiło się cieplutko i w puchowych kurtkach oraz ocieplanych kozakach nie dałoby się chodzić. Ja to dopiero mam klaustrofobie w tym moim mieszkanku, ale rekompensuje mi fakt, że to moje własne, choć troszkę za ciasne. Pomimo tego bardzo je lubię i żal będzie mi się z nim rozstawać jak będziemy go w przyszłości sprzedawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.03.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 My teraz mieszkamy w 36 m2, ale dla nas jest tylko jeden pokój ( w drugim mieszka Kasia). Już nawet nie zapraszam do nas nikogo, gdyż nie mam gdzie upchnąć rzeczy, które leżą na wierzchu, a których nie mam gdzie schować.Fakt jest faktem - jest nasze i nikomu nie płacimy za wynajęcie jakiegoś kąta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 09.03.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Widzę, że wszystkie jedziemy na tym samym wózku.....ja też mam małe mieszkanie: kuchnia, łazienka, duży pokój i mały a raczej lilipuci pokoik w którym zastanawiam się gdzie jeszcze łóżeczko za niedługo upchnę Kuchnia co prawda duża to najprawdopodobniej regał z zabawkami młodego w niej wyląduje dlatego też nie lubię przyjmowac gości poza oczywiście najbliższymi przyjaciółmi i rodziną (ich już nic nie zdziwi) Dlatego bez sentymentu opuszczę to lokum mimo że mieszkam tam od urodzenia i też własne..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 09.03.2010 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Wszystkiego najlepszego wszystkim kobietkom http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_4_11.gif Samych słonecznych dni. Zbysiu bardzoooooooooooooo dziekuję za życzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 09.03.2010 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Nu kobietki jeszcze troszkę i będą parapetówki A wtedy same za głowę się złapiecie widząc wszystkie pakunki mówiąc: -gdzie ja to trzymałam... Znam też to z własnego doświadaczenia. Moja mama często się zastanawiała, jak 2 Komunie wyprawiła w małym pokoiku... Też pakowało się w wory ubranka itp. Ale wiem, że jeszcze w kwietniu rózne bywa To nie pakuję ciepłych ubranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.03.2010 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Z dwojga złego, wolę szukać niż mieć na widoku wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 10.03.2010 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Miśka podpiszesz się http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=4096518#4096518 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 10.03.2010 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Podpisałam -2960... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.03.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 ja tez!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.03.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 11.03.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 I o to chodzi Witam w piękny słoneczny dzień. Dziś kupiłam sobie nowe buty wiosenne,tzw.szybkobiegi z zamszu. Od razu lepiej się czuje i niech ktoś powie,że zakupy nie poprawiają kobiecie humoru .Nawet biednej inwestorce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 11.03.2010 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Witam Niedługo Swięta.... Pieczecie Mazurki? Właśnie się zastanawiam czy w tym roku nie upiec Co pitrasicie na te święta? Bo ja zerkam po tych kolorowych czasopismach i oczopląsu dostaję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 11.03.2010 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 I o to chodzi Witam w piękny słoneczny dzień. Dziś kupiłam sobie nowe buty wiosenne,tzw.szybkobiegi z zamszu. Od razu lepiej się czuje i niech ktoś powie,że zakupy nie poprawiają kobiecie humoru .Nawet biednej inwestorce Oj i to jakkkkkkkkkkkkk... Ja ostatnio kupiłam sobie rajstopki - na ich punkcie mam bzika, lubię we wzorki itp. Niby rajstopki a jak wpadłam do domu -to cyk i do lustra... Ale rajstopki maja u mnie góra 3 życia... Jakoś zawsze mam pecha i porwę, juz kiedyś Misiek powiedział: - wiesz ty byś najlepiej wyszła na tym interesie kupując sobie kalesony Niedobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.03.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Eeee... w rajstopach nie chodzę... spódnicę zakładam od wielkoigo dzwonu i to najczęściej latem... bez rajstop ... Ale trekkingi sobie kupiłam, a cooo????? Merrella , WIOSENNE!!!!! Na te święta to JAJA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 11.03.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Witam Niedługo Swięta.... Pieczecie Mazurki? Właśnie się zastanawiam czy w tym roku nie upiec Co pitrasicie na te święta? Bo ja zerkam po tych kolorowych czasopismach i oczopląsu dostaję... Ja też w kolorowych czasopismach tylko tyle, że budowlanych. Na święta jedziemy do teściowej, więc się nie martwię. Ona wymyśla potrawy a my jej pomagamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 11.03.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 A ja zamiast sobie coś kupić przerobiłam starą koszulę na bardziej modną i jestem bardzo zadowolona. Z kupna nowych drobiazgów to będę musiała zainwestować w kosmetyki, bo już na oparach jadę i wymienić bieliznę na coś nowszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts