taka_ja taki_on 16.03.2010 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Ten pod spodem sernik cappucino też jest ok Może jego zrobię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 17.03.2010 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Jak zrobisz to rzuć kawałek... bo ja mam lenia , ale zjadła bym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 17.03.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Ten pod spodem sernik cappucino też jest ok Może jego zrobię? A nawet się wtrącę, ze bardzo dobry, bo mój zrobił capuccino według Twojego przepisu i bardzo mi smakował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 19.03.2010 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Ten pod spodem sernik cappucino też jest ok Może jego zrobię? A nawet się wtrącę, ze bardzo dobry, bo mój zrobił capuccino według Twojego przepisu i bardzo mi smakował Gosiu ten Twój to zdolny chłopak Mój mi tylko powiedział: - upiekłbym placek, kiedys piekłem (hm ), ale jak by Tobie posmakował, to musisałbym potem piec jeszcze placki Ot se wymyslił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 19.03.2010 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Witam dzisiaj słonecznie ba nawet wiosennie Aż wierzyć się niechce, że nagle taka zmiana pogody nastąpiła. Życzę dobrego dzionka... ja zaraz zmykam po rurki i inne materiały z Miśkiem Wczoraj caluśki dzionek do 18 byliśmy w domku... Wszystko porządkowaliśmy -aby pusty dom był, a nazbierało się i pustaków itp. Wczesniej rano ciut Misiek poćwiczył ze mną callanetics, w nocy słyszę Miska: - callanetics... syyyyyy... callanetics... A się ciut wczoraj nadźwigalismy -zwłaszcza Misiek... Uciekam... kawę już wypiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 19.03.2010 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 hej Miska to widze że bardzo pożytecznie Ci ten dzionek minął suuuuuuper aż Ci zazdroszczę ze mozecie sobie porządkować w domku i wokoło ja to dopiero bede tak se porządkowac za 7 tygodni w maju kiedy ten czas mi zleci brrrrrrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 19.03.2010 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Wiosna przyszła i pokazała całe zaplecze budowy Czas na porządki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 19.03.2010 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Kochani -czas na porządki przed wylwekami Domek musi być pusty -ani śrubki Najpierw rurki itp. Dzisiaj też cały dzień nam minął -wyjechaliśmy po 8. a wróciliśmy po 17. Malowałam rury a Misiek przykleił ytong pod okanmi i uszczelnił dokładniutko pianką nic od okienek nie dmucha... Jutro jak dobrze pójdzie to zaczniemy układanie rur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 20.03.2010 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 No kochana...ja widzę, że wiosennego powera dostaliście Wszystko się budzi do życia, a my budowlańcy musimy brac się do roboty (chociaż moi budowlańcy całą zimę pracowali ). Jesteście krok przed nami więc będę śledzić, jak Wam idzie układanie rurek [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 21.03.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Widzę, że sezon budowlany ruszył u was pełną parą Pozdrawiam i życzę udanego wypoczynku w tą pierwszą wiosenną niedzielę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 21.03.2010 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 No kochana...ja widzę, że wiosennego powera dostaliście Wszystko się budzi do życia, a my budowlańcy musimy brac się do roboty (chociaż moi budowlańcy całą zimę pracowali ). Jesteście krok przed nami więc będę śledzić, jak Wam idzie układanie rurek [/b] Witam Iwonko tylko patrzeć, jak zaraz będziecie krok przed nami Z takim zacięciem My teraz rurki będziemy kłaść (my pomagamy tylko hydraulikowi) popołudniami, bo nasz hydraulik ma pracę. Sam wczoraj powiedział, że szkoda, że np. zimą się nie umówiliśmy, no i faktycznie by już ten etap był gotowy pod wylewkę Jak wpadnie ekipa z kilku osób znowu u Ciebie Iwonko -to zaraz przeczytam - Przeprowadzka Czego życzę z całego serducha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.03.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Witam sie wiosennie !!!! a te piekne krokusiki to juz na Twojej działce??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 21.03.2010 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Widzę, że sezon budowlany ruszył u was pełną parą Pozdrawiam i życzę udanego wypoczynku w tą pierwszą wiosenną niedzielę... Gosiu nu koniec leniuchowania! Życzę również Tobie wypoczynku w taka słoneczną niedzielę i jaką ciepłą buziaki...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 21.03.2010 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Witam sie wiosennie !!!! a te piekne krokusiki to juz na Twojej działce??? witaj Kalaaa... widze, że dzisiaj wolne od nauki Kaluś niestety nie, to są kwaitki, które rosną u mnie przed domkiem, niestety tam nie mogę narazie nic posadzić -sporo ziemi musimy nawieźć najpierw. Nu ale napewno tam będą też rosły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniamar 21.03.2010 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 No brawo roboty pomału ruszyły. Widzę koza daje pierwsze plony i w dodatku, jakie smakowite. Gratuluję rozpoczętego sezonu budowlanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 21.03.2010 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 No brawo roboty pomału ruszyły. Widzę koza daje pierwsze plony i w dodatku, jakie smakowite. Gratuluję rozpoczętego sezonu budowlanego. Aniu dziekuję Dobrego wieczorka zyczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 22.03.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Miśka ruszyłaś z kopyta . Rurki,kózka-wykańczanie rozpoczęte. Kiełbaska-sezon domowy uważam za otwarty . Trzymam kciuki za dalsze postępy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 22.03.2010 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Miśka ruszyłaś z kopyta . Rurki,kózka-wykańczanie rozpoczęte. Kiełbaska-sezon domowy uważam za otwarty . Trzymam kciuki za dalsze postępy. Nu tylko dzisiaj jednak cosik hydraulik nie zadzwonił po 15 -tej, a mieliśmy dalej te rurki robić, może dłużej pracował http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14515/SugarwareZ-162.gif A nie ma jak do niego się dodzwonić, bo on nie cierpi telefonów kom.-twierdzi, że woli być wolny http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14515/SugarwareZ-094.gif Dzisiaj za to pojechaliśmy i pomalowalismy zakupione dzisiaj rurki... Asiu no tak sezon otwarty -powoli aby do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 22.03.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 A dlaczego maluje się te rurki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 23.03.2010 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 A dlaczego maluje się te rurki? Asiu rurki stalowe i miedzoane powinno pomalować się farbą tzw. minią -przed korozją, rdzewieniem się zabezpiecza. My daliśmy stalowe, mielismy dawać miedziane, ale i hydraulik i inni od C.O. proponowali nam stalowe, wiesz potem ze zmianą pieca jest ok. Miedziane rurki są węższe... To tak jak zabezpieczasz drewno -wieźbię dachową, tak zabezpieczasz rurki -spisz spokojnie Ale spawy jeszcze nie pomalowne -przed próbą. Podczas spawania wiadomo, że farba Ci się spali , podczas gięcia uszkodzi -dlatego maluje się potem drugi raz. Farba szybko schnie -malowałam na zewnątrz to z 10 minut przy wiaterku i na słonku i już suche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts