jessi 23.03.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Hej Miska pewnie na budowie siedzicie i działacie bo słyszałam że pogoda tez piękna jest tam 'u nas' buziaczki przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 23.03.2010 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Hej Miska pewnie na budowie siedzicie i działacie bo słyszałam że pogoda tez piękna jest tam 'u nas' buziaczki przesyłam Witaj Jessi Mieliśmy dzisiaj jechać, ale wzięłam się za solidne porządki. Poza tym nasz hydraulik na całe 2 dni do nas przyjdzie, bo ma ciut pracy, myslał, że się wyrobi popołudniami aby do nas przyjeżdżać, ale niestety, musimy poczekać. Nu ale jest ciut robotki -trzeba np. dziurę wykuć do wody Była super dzisiaj pogoda -słonko, wiatr i ciepło. Wzięłam się za mycie okien, pranie, nu porządki na maksa -ledwo żyję A jeszcze zostały mi 2 okna (zapomniałam o oknie w łazience ) Pozdrawiam wiosennieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 24.03.2010 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 O jaaaaaaa........... jak by mi sie przydała twoja energia.......nie wiem jak ja sie uporam z wiosennymi porządkami na nic nie mam siły.......i ochoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.03.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 mi też brak jeszcze wiosennej energii....... ale dziś mieliśmy przebudzenie na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 25.03.2010 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Cześć Misiu!!! Ja tak wiosennie i świątecznie dziś zaglądam do wszystkich Kurcze ja myślałam,że wy wszyscy w jakiś sen zimowo-forumowy zapadliście jak ja,ale widze,że jednak nie...aż wstyd się przyznać,że nie zaglądałam i nie śledziłam Ale troszkę nadrobiłam i czytałam,że wylewki się szykują!!! No to juz zobaczysz,domek zrobi się taki czyściutki.Ale na chwile....aż zaczną się następne prace Zostawiam buziaki i lecę do mojego małego,bo coś mi marudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 25.03.2010 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Witam:) Dzisiaj od rana byłam w Tarnowie i materiały juz zakupione Ba nawet zakupilismy miskę sedesową -wiszącą, bo komplet cały to 399 zł. A śruby do regulacji ma i deseczkę odrazu, wsio. Porównywaliśmy chyba z pół godziny z innymi - firmowymi bardziej i nu ja żadnej różnicy nie widziałam. to po przepłacać, chyba, że ktoś chce mieć inny kształt itp. Nu i zbłądziliśmy oglądając drzewka w takim centrum ogrodniczym... szczerze, to ja nie wiedziałam, że te magnolie takie drogie Liczyłam z 20 zł. Pooglądaliśmy ale nie kupowaliśmy, bo u nas zakup będzie MOŻE jesienią, albo za rok Nachodziłam się po tych sklepach i jestem padnięta... a od tych ozdób -kurczaczków, zajączków, kwiatków można dostać oczopląsu margay & kala napisały:jak by mi sie przydała twoja energia, mi też brak jeszcze wiosennej energii....... Słonko zaraz naładuje WAS kofane Aż strach pomysleć jak dostaniecie powera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 25.03.2010 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Cześć Misiu!!! Ja tak wiosennie i świątecznie dziś zaglądam do wszystkich Kurcze ja myślałam,że wy wszyscy w jakiś sen zimowo-forumowy zapadliście jak ja,ale widze,że jednak nie...aż wstyd się przyznać,że nie zaglądałam i nie śledziłam Ale troszkę nadrobiłam i czytałam,że wylewki się szykują!!! No to juz zobaczysz,domek zrobi się taki czyściutki.Ale na chwile....aż zaczną się następne prace Zostawiam buziaki i lecę do mojego małego,bo coś mi marudzi Witaj Asiuuuuu Nu ja się zastanawiałam gdzie TY przepadłaś Ale super, że wpadłaś Koniec snu zimowego Asiu wylewki i zaczną się sufity, ściany i koniec byczenia w domku! Buziaki slę -pozdrawiam wiosennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 25.03.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Witam:) Dzisiaj od rana byłam w Tarnowie .... Witaj. Szkoda,że nie wiedziałem może byśmy się spotkali Byłem z mamą w szpitalu na kątroli w Tarnowie . Ze Skawiny to ładny kawałek. Centralne ładnie wam idzie , jeszcze trochę i domek do zamieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 25.03.2010 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Witam:) Dzisiaj od rana byłam w Tarnowie .... Witaj. Szkoda,że nie wiedziałem może byśmy się spotkali Byłem z mamą w szpitalu na kątroli w Tarnowie . Ze Skawiny to ładny kawałek. Centralne ładnie wam idzie , jeszcze trochę i domek do zamieszkania. Oj ze Skawiny faktycznie Zbysiu spory kawałek Właśnie może byśmy się spotkali Zbysiu ten mój dumał i dumał -nie daje mu to spokoju, że jednak mogliśmy górą puścić rurki Bo gdy zabraknie prundu pompka nie będzie działała, to przy takim obiegu bez problemu sobie by popchnęło wodę Ale da niżej piec - za ścianą w kotłowni ( któej jeścio nie ma ). W sobotę z rurakmi ciąg dalszy potem dopiero się zacznie... izoalcja, ściany, sufity, kaznalizacja do końca i woda, prąd jeszcze... oj Zbysiu ciut pracy jesssssssst -ale w końcu pustaki były cięższe. A jak sobie przypomnę, że autem jechałam powoli aby Miśkowi do góry wciągnąc te duże pustaki kominowe -to smieje się z naszych pomysłów. Ale siły nie miałam wciągnąć - by w połowie mnie do góry pociągnął. Zbysiu to Twoja mama z Tarnowa, czy tutaj specjalista? Mam nadzieję że z mamą Twoją dobrze Pozdrowieńka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 25.03.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Zbysiu to Twoja mama z Tarnowa, czy tutaj specjalista? Mam nadzieję że z mamą Twoją dobrze Pozdrowieńka. Potrzebowaliśmy szybko rozrusznik wszczepić, miała arytmię do 6-8 sek Tu nas skierował znajomy lekarz. Już miesiąc po zabiegu, była do kątroli , wszystko OK. Kolejna w czerwcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 25.03.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Domek prezentuje się wspaniale, zarówno w zimowej, jak i wiosennej szacie. Kózka także (żeby nie napisać, że przystojna jest ). Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.03.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Wpadłam sie przywitać i wiosenne pozdrowienia zostawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AIA 26.03.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Kurcze,dobrze,że ja magnolie dostałam w prezencie na parapetówkę W ogóle prawie wszystkie rosliny jakie mam ,to nie mój nabytek tylko dostałam Ale z tym sadzeniem,to u mnie tez najwyzsza pora tzn.ja myslę akurat o owocowych drzewkach.Achhhhhhhhhhh...ciężko nam się jakoś zebrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 28.03.2010 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Zbysiu to Twoja mama z Tarnowa, czy tutaj specjalista? Mam nadzieję że z mamą Twoją dobrze Pozdrowieńka. Potrzebowaliśmy szybko rozrusznik wszczepić, miała arytmię do 6-8 sek Tu nas skierował znajomy lekarz. Już miesiąc po zabiegu, była do kątroli , wszystko OK. Kolejna w czerwcu. Zbysiu, to dobrze, że wszystko ok. Straszna ta arytmia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 28.03.2010 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Domek prezentuje się wspaniale, zarówno w zimowej, jak i wiosennej szacie. Kózka także (żeby nie napisać, że przystojna jest ). Pozdrawiam! Witam Kózka jak się nagrzeje, to memnt kiełbacha usmazona Nu i tutaj jest dla mnie przekleństwem -ostanio zjadłam 3 pętka kiełbaski... co się zakręciłam to już szamałam, bo ten zapach kusił Też pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 28.03.2010 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Wpadłam sie przywitać i wiosenne pozdrowienia zostawiam!! Witaj witaj... Wiosennie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 28.03.2010 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Kurcze,dobrze,że ja magnolie dostałam w prezencie na parapetówkę W ogóle prawie wszystkie rosliny jakie mam ,to nie mój nabytek tylko dostałam Ale z tym sadzeniem,to u mnie tez najwyzsza pora tzn.ja myslę akurat o owocowych drzewkach.Achhhhhhhhhhh...ciężko nam się jakoś zebrać A ja dostałam jakiegoś wirusa , dośc, że tyle pracy przed nami, to ja będąc w sklepie nabrałam nasion -marchew, rzodkiewka itp. Nie szalałam z duża ilością, bo pomyslałam o warzywach na obiad np. Tylko zapomniałam o jednym! Działka nie ogrodzona -psy biegają... mało tego to glina Wydumałam, że najwyżej w najbliższej przyszłości zakupię siatkę taka ogrodniczą -hm chyba z 50 cm -taka plastikowa, aby zasłonić sobie swoje warzywa... Nu tak, tylko w którym miejscu posiać Poza tym ziemię bym musiała zakupić Dumałam tak kilka dni, będąc w domu -tam na budowie, nawet rozglądałam się, gdzie nie daleko aby podlać zrobić ten nieduży ogródek... i w końcu wpadłam na jeszcze jeden pomysł, że co ja sie będę bawiła w ten ogródek, a może lepiej... kupić balkonówki i z 6 sztuk postawię sobie na balkonie Rano podleje, wieczorem też, ziemie kupię Tylko, czy to wystarczy i wyrośnie ahahaaaaaaaaaaaaaaaa A potem powiedziałam sobie -oj babo babo, jakaś ty głupia... I narazie dumam nad tym pomysłem, jeszcze mam ciut czasu, bo w kwietniu sianie -ewentualne Toż tam zielsko a opielic tez trzeba... czasu nie będe miała, poza tym tyle kopców kreta mam na działce... że SZOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK Asiu zazdroszczę takich prezentów Super! Ja ciut działki mam, więc zanim wyrównamy itp. a gdzie tam drzewka... Z tymi drzewkami też trzeba przemysleć, aby potem nie wycicinać po latach co do tych nasion to nie wiem czemu ale ciągle mam je w torebce Misiek mówi, że kolejny mój zwariowany pomysł Powiedziałam jemu -jeszcze będziesz chciał młodziutką marcheweczkę Teraz jednak muszę liczyc się z tym, że lokator -Kret może mi zepsuć ten ogród, a te balkonówki to nie fiem nie fiemmmmmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 28.03.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Miśka - wpadłam z wiosenną rewizytą : http://gfx.efotek.pl/images/39v127gudirxuoj3ahkz.jpg Nie wiem co to jest, ale u mnie na działce z ziemi wyłazi w sporych ilościach Normalnie jestem w szoku jak patrzę na Wasze postępy budowlane Rurki się układają, obiadki się gotują - rewelacja Wiosna chyba nam wszystkim dodała sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 29.03.2010 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 czesc Miska ,widze że juzdziałacie pełną parą ,pewnie póki pogoda tezsprzyja to można działać buziaczki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.03.2010 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Witaj!!! Wam to fajnie, już Wam nie nakapie , tes tak kcem ... A nam właśnie na jutro przelotne zapowiadają i jak nam zalewane kolumny rozmoczy to .... nawet nie chcę myśleć , ma być słonko!!!, noooo doooobra wystarczy, że deszczu nie będzie Miśka, kret Ci marchewki nie wszamie, on ino glizdy zjada , najwyżej wykopie z kozioniem ... ale do krzynki to marchewka nie nada ... My też niebawem rurkami się zajmiemy, tylko na początek takie większe gabarytowo pójdą , kanaliza pod chudziak ... echhhh aż mi to wsio ciężko ogarnąć myślami, ale wymyśliliśmy, że po świętach camping ściągniemy i nie będziemy dojeżdżać... znaczy się i tak nie jeździmy z domu tylko nocujemy u brata, ale to i tak 20parę kilosów... i to pakowanie i zbieranie całych bambeli ... i to najczęściej na mojej głowie bo chłop zazwyczaj coś tam kończy ... ale sobie pomarudziłam Haaaa... drzewów sobie nakupiłam, nawet adres dostawy na budowę podałam... ciekawe kto to będzie sadził .... aaaaa.... zapomniała bym... mój grudnik też ma pąki ... chiba cuś mu się pośmajdało Pozdrawiam wiosennie i........ plissssss - bezdeszczowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts